Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (3/3)
2.  Cluj Napoca
  0,00% (0/3)
3.  Petrosani
  0,00% (0/1)
4.  Iasi
  0,00% (0/1)
5.  Timisoara
  0,00% (0/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    

Gabriel Durut este noul viceprimar al municipiului RESITA

Viceprimarul Gabriel Durut

Primăria Reşiţa are, de pe 17 martie, un nou viceprimar, în persoana social-democratului Gabriel Duruţ, care îl înlocuieşte pe demisionatul Vasile Paul, de la Partidul Verde. “Partidul Verde nu face nicio propunere pentru funcţia de viceprimar, pentru a nu bloca, din nou, situaţia înregistrată în Consiliul Local Reşiţa, care trenează pe circa o lună şi jumătate. Prin urmare, Partidul Verde este de acord şi îl va susţine pe domnul Gabriel Duruţ în funcţia de viceprimar”, a declarat Vasile Paul.

Mai exact, schimbul politic s-a făcut pentru deblocarea proiectului privind reintroducerea tramvaielor în oraş. Astfel, pentru funcţia vacantă, grupul de consilieri PSD – PMP l-a propus pe Gabriel Duruţ, sprijinit şi de cei doi consilieri din partea Partidului Verde. Consilierii liberali, însă, au declarat că nu vor participa la vot. În această situaţie, cu nouă voturi din partea social-democraţilor, două ale Partidului Verde şi unul din partea PMP, Gabriel Duruţ a fost ales viceprimar al municipiului Reşiţa.

“Mă simt onorat să ocup această funcţie de viceprimar şi vreau să le mulţumesc colegilor mei, chiar şi consilierilor liberali, care nu au participat la vot. Îi înţeleg, având în vedere că nu au avut candidat. Ca şi proiecte de viitor, PSD va face ce a făcut şi până acum, în sensul că toate proiectele care vor fi în beneficiul cetăţenilor vor fi susţinute”, a afirmat noul viceprimar al Reşiţei.

După alegerea lui Gabriel Duruţ, consilierii PSD au votat achiziţionarea fostului depou de tramvaie din Reşiţa, proiect cu care nu au fost de acord la şedinţa precedentă a forului deliberativ. Potrivit primarului liberal al municipiului, Ioan Popa, proiectul de reintroducere a tramvaielor la Reşiţa va putea intra în linie dreaptă. AGERPRES

20.03.2017
666 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Anina
Baile Herculane
Bocsa
Caransebes
Moldova Noua
Oravita
Otelu Rosu
Resita


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Caraş Severin pentru ziua de azi.


 
Informatii din Caraş Severin

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design