Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (3/3)
2.  Cluj Napoca
  0,00% (0/3)
3.  Petrosani
  0,00% (0/1)
4.  Iasi
  0,00% (0/1)
5.  Timisoara
  0,00% (0/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    

HUSI: Primar PSD, catre o consiliera locala, in cadrul unei sedinte oficiale: "Nesimtito! Animala dracului!"

Primarul Ioan Ciupilan

Scene incredibile în cadrul sedinţei extraordinare a Consiliului Local Huşi, ce a avut loc miercuri 13 septembrie, la primele ore ale dimineţii. Primarul municipiului Huşi, Ioan Ciupilan (PSD), a jignit o consilieră locală de la PNL, numind-o „animală“ şi „nesimţită“.

La dezbaterea subiectelor de pe ordinea de zi, la un moment dat, între primarul Ioan Ciupilan şi consilierul local Catalina Popa, a avut loc un schimb de replici care a escaladat la jigniri şi acuzaţii reciproce.  

Acuzat că nu poate aduce argumente şi că sunt nevoiţi ”să stea cu capul plecat şi să accepte orice mizerie pe care o propune”, primarul Ciupilan s-a înfuriat şi a acuzat-o pe Cătălina Popa că ar fi fost dată afară de la banca la care a fost angajată pentru că ar fi fost prinsă furând.  

În replică, consiliera Popa a comentat la adresa primarului, în timp ce se supunea la vot proiectul de hotărâre: ”cât este de prost!”. Imediat, la rândul său, primarul Ioan Ciupilan a replicat: ”Băi, nesimţito! Eşti femeie bătrână cu părul albCrezi că noi nu ştim ce s-a întâmplat la BRD-ul ăla? Credeţi că noi nu eram agenţi economici şi nu veneam la BRD?” 

”Eu pentru chestia asta te dau în judecată, să vii cu dovezi că eu am furat de la BRD”, a ameninţat Cătălina Popa. Primarul Ciupilan a continuat discursul, în timp ce restul consilierilor locali asistau la schimbul de replici ca la spectacol: ”Sunteţi cel mai slab consilier pe care l-a avut vreodată Consiliul Local Huşi”. ”Să vă aplaudăm!” a continuat consiliera PNL. 

Aplauze pentru cât eşti de bătrână şi de proastă”, i-a replicat edilul, insistând ca respectiva consilieră să spună de ce ar fi fost dată afara de la banca la care a lucrat. ”O mai mare nesimţire decât daţi dumneavoastră dovadă nu am văzut la nimeni” a comentat primarul Ciupilan, spre stupefacţia Cătălinei Popa, care l-a avertizat din nou pe edil că îl va da în judecată pentru jignirile aduse şi îi va solicita daune morale. 

”O să plătiţi dumneavoastră daune pentru că daune pentru că aţi depus reclamaţii la DNA. Animala dracului”, a comentat primarul Ioan Ciupilan părăsind sala de şedinţă Este un limbaj suburban, folosit de un primar care se crede stăpân pe propria moşie. De trei mandate are aceeaşi atitudine, nimeni nu are voi să pună întrebări. S-a învăţat aşa şi are impresia că oraşul şi primăria sunt ograda lui”, a declarat Nelu Tătaru, preşedintele PNL Vaslui, scrie Adevarul.


14.09.2017
591 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Barlad
Husi
Murgeni
Negresti
Vaslui


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Vaslui pentru ziua de azi.


 
Informatii din Vaslui

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design