Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (3/3)
2.  Cluj Napoca
  0,00% (0/3)
3.  Petrosani
  0,00% (0/1)
4.  Iasi
  0,00% (0/1)
5.  Timisoara
  0,00% (0/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    

Incendiu imens la ORASTIE. A fost activat codul ROSU de urgenta. Pompierii din judetele Hunedoara, Alba, Gorj si Sibiu continua sa se lupte cu flacarile VIDEO

Foto: captura video

Incendiul ar fi izbucnit în jurul orei 15.00 la hala de producție a societății TERPENA și în scurt timp s-a extins în întreaga fabrică. Incendiu se extinde se zona Uzinei Mecanice Orăștie, partea dinspre Gara municipiului, se pare că la UMO a luat foc o magazie.

Urmările incendiului, ce nu v-a putea fi stins în următoarele zile, vor fi majore pentru populația municipiului și a zonelor limitrofe. Sute de oamenii munceau la Terpena SRL, astfel că, în următoarea perioadă, aceștia vor fi nevoiți să-și găsească un alt loc de muncă. Incendiul izbucnit a cuprins o hală cu patru niveluri, cu o suprafață de aproximativ 5.000 de metri pătrați și depozitele în care se găseau materie primă și produse finite.

TERPENA S.R.L. este o societate comercială cu sediul în Orăștie, județul Hunedoara, având o experiență de peste 25 de ani în industria chimică, specializată în fabricarea de Uleiuri Esențiale și Chimicale Aromatice, pentru industria cosmetică și farmaceutică.

Administratorul este domnul Cadariu Ioan Traian, avându-i ca asociați pe domnii Cadariu Ioan Traian și Cadariu Răzvan Traian. Terpena este asociată cu firma Austriacă Bruder Unterweger Gesellschaft M.B.H., scrie Cotidianul.

Copiii şi femeile care locuiesc în cele cinci blocuri situate în apropierea fabricii de vopsele din Orăştie, afectată marţi de un puternic incendiu, vor fi evacuaţi în cursul serii la sala sporturilor din municipiu, potrivit unei decizii luate de autorităţile locale.

"Autorităţile locale au decis evacuarea din zona periferică a municipiului Orăştie a copiilor şi femeilor. Oamenii vor fi transportaţi cu trei autocare la sala sporturilor din localitate", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Populaţia din municipiul Orăştie a fost sfătuită marţi seară să închidă uşile şi ferestrele locuinţelor şi să rămână în case pentru a evita inhalarea fumului degajat în atmosferă de incendiul care s-a produs la fabrica de vopseluri. Hala cuprinsă de flăcări se află la marginea municipiului Orăştie, în partea de nord-est a oraşului, la o distanţă de circa 700 de metri de primele locuinţe ale oamenilor. Fumul negru poate fi observat din şoseaua care face legătura dintre Deva şi Orăştie.

În urma incendiului, un bărbat de 27 de ani a suferit arsuri de gradul patru şi a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Orăştie, el urmând să fie transferat la secţia de arşi a unui spital din Timişoara. Alte patru persoane s-au intoxicat cu fum, dar au fost tratate de medici la locul intervenţiei.

Potrivit unui comunicat de presă transmis marţi noapte de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, efectivele sporite de pompieri din judeţul Hunedoara şi echipajele sosite în sprijin din judeţele Alba, Gorj şi Sibiu, însumând peste 40 de pompieri, intervin, pe timpul nopţii, cu spumogen dispersat cu tunurile aflate în dotarea a 11 autospeciale de stingere.

Totodată, pe timpul nopţii efective de jandarmi se vor afla în zona locuinţelor din care a fost evacuată populaţia, precum şi în zona Sălii de sport din Orăştie, unde au fost cazate o parte din persoanele evacuate, scrie Stiri pe surse.

.

13.09.2017
814 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Aninoasa
Brad
Calan
Deva
Geoagiu
Hateg
Hunedoara
Lupeni
Orastie
Petrila
Petrosani
Simeria
Uricani
Vulcan


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Hunedoara pentru ziua de azi.


 
Informatii din Hunedoara

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design