Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  89,92% (116/129)
2.  Piatra Neamt
  94,74% (90/95)
3.  Cluj Napoca
  35,17% (83/236)
4.  Gherla
  93,75% (15/16)
5.  Timisoara
  61,90% (13/21)
6.  Pitesti
  38,46% (10/26)
7.  Voluntari
  69,23% (9/13)
8.  Bucuresti - Sect. 4
  20,00% (7/35)
9.  Bacau
  45,45% (5/11)
10.  Galati
  20,00% (4/20)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
Primarul Dorin Nistor: Investitii de peste 33 de milioane de lei la SEBES, in 2017

Anul 2017 se anunţă un an plin de proiecte pentru administraţia publică locală din Sebeş. „Eu simt un suflu pozitiv şi am convingerea că proiectele de care Sebeşul are nevoie încep să prindă un contur tot mai ferm. În cursul acestui an dorim să recuperăm şi la capitolul dezvoltare administrativă, deoarece Sebeşul era vizibil deficitar”, a declarat primarul Dorin Nistor. (02.03.2017)

Lucian Micu: ”Mi-am dorit foarte mult sa ajung intr-o zi primar al ROMANULUI” Micu: Eu am propria mea viziune, care vine din personalitatea mea, în ceea ce privește administrarea Romanului. Iar eu trebuie să fiu foarte responsabil în activitatea de primar și nu trebuie să fac lucruri din ambiție, ci să asigur funcționalitatea municipiului. Dar asta cu chibzuință, pentru că necesitățile orașului sunt multe și mai toate stringente. (27.02.2017)
BRAILA: Ce proiecte de anvergura vrea sa duca la bun sfarsit primarul Marian Dragomir Deseori criticat de adversarii politici şi chiar de simplii cetăţeni că, de când şi-a preluat mandatul, s-a ocupat mai mult de organizarea de festivaluri, serbări şi târguri populare decât de adevăratele probleme ale municipiului, primarul Marian Dragomir şi-a dezvăluit, în interviul de faţă, câteva din proiectele de anvergură pe care ar vrea să le ducă la capăt în mandatul său. E vorba despre lucruri care pot fi realizate în primul sau al doilea an de mandat, dar şi de investiţii de anvergură, finanţate cu bani europeni, care ar putea fi gata abia spre 2020. Modernizarea câtorva artere principale ale municipiului, asfaltarea absolut tuturor străzilor din cartierele periferice, realizarea a câtorva sute de noi locuri de parcare în fiecare an şi reabilitarea unor clădiri de patrimoniu sunt doar câteva dintre obiectivele pe care şi le-a propus primarul. (24.02.2017)
Primarul Gheorghe Baciu: "In Romania nu exista o zona cu atatea facilitati naturale ca in Slanic Moldova" Un clasament întocmit de Asociația Română de Balneologie pentru anul 2016 plasează Slănic Moldova pe locul al șaptelea între cele 34 de stațiuni de profil din țara noastră. Deși într-un declin vizibil mulți ani, băcăuanii continuă să numească stațiunea „Perla Moldovei”, mai ales pentru zestrea ei naturală de munți și izvoare minerale. Evoluția ei a fost sinuoasă din 1990 încoace, deși aici au fost făcute, în ultimii ani, importante investiții. Perspectivele dezvoltării ei sunt cu atât mai provocatoare pentru noul primar al orașului Slănic Moldova, economistul Gheorghe Baciu (PNL), care se află la primul său mandat în această calitate. Despre acestea am stat de vorbă cu noul primar. (20.02.2017)
Emil Mot, primarul municipiului SLATINA: "Vreau ca mandatul meu sa fie unul care sa lase ceva trainic in urma” Echipa din cadrul Primăriei Municipiului Slatina împreună cu edilul Emil Moț respectă cetățenii orașului și au înțeles că trebuie să se implice în proiecte viabile pentru reședința de județ. Acum, la un scurt bilanț după opt luni de la preluarea primăriei, edilul Emil Moț a acordat în exclusivitate pentru Gazeta Oltului un interviu în care a vorbit despre prezent, dar mai ales despre viitor. (14.02.2017)
Primarul municipiului IASI, Mihai Chirica: Nu cred ca am adus o atingere imaginii PSD Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi şi vicepreşedinte PSD la nivel naţional, vorbeşte într-un interviu pentru Stiripesurse.ro despre situaţia din partid după criza generată de OUG 13 şi protestele de stradă. Devenit principalul contestatar din interior al acţiunilor PSD, Chirica prezintă datele primului sondaj de după proteste, vorbeşte despre posibilitatea ruperii partidului şi prezintă propria soluţie pentru revirimentul PSD. Primarul din Iaşi susţine că protestatarii nu au fost manipulaţi, iar printre aceştia s-au aflat inclusiv membri şi simpatizanţi PSD. Următorul pas ar trebui să fie, în opinia liderului PSD, plecarea ministrului Iordache din funcţie. (07.02.2017)
Gabriela Firea: Avem in vedere inclusiv ridicarea masinilor parcate care pot impiedica operatiunile de curatare a zapezii. Pe termen mediu, se vor achizitiona masini destinate topirii zapezii si pentru curatirea mecanizata a trotuarelor Primariile din Bucuresti ar putea recurge la ridicarea masinilor care pot impiedica curatarea zapezii, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, intr-un scurt interviu acordat HotNews.ro. Edilul a declarat ca nu a dat nicio amenda primarilor de sector sau firmelor de salubrizare de la inceputul acestui an, pentru felul in care s-a facut deszapezirea. "Primariile de sector sunt cele care pot aplica amenzile, dar eu cred o amenda nu rezolva problema zapezii", a declarat aceasta. (16.01.2017)
Dorin Nistor, primarul municipiului SEBES: Orasul a devenit unul din cele mai bine cotate repere de pe harta mediului de afaceri din Romania Cum au şters investitorii străini din dicţionar cuvântul „şomaj” şi de unde are o primărie mică un buget de invidiat de orice reședință de județ. La aceste întrebări ne răspunde chiar primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor. Edilul spune: "Suntem un caz fericit, avem beneficiul unui climat favorabil, atât în ceea ce priveşte poziţionarea geografică, cât şi în ceea ce priveşte accesul facil la infrastructură, resurse, încercăm să promovăm o politică fiscală transparentă, adaptată dezvoltării locale și regionale". (31.10.2016)
Gheorghe Iojiban, primarul orasului BALAN: "Pe scurt, suntem abandonati de Guvernul Romaniei” De vorbă cu primarul oraşului Bălan, Gheorghe Iojiban, despre situaţia financiară a urbei de la poalele Hăşmaşului, lipsa de viziune a guvernelor pentru a elabora strategii eficiente după închiderea minei din localitate, inexistenţa locurilor de muncă ce a dus la scăderea dramatică a populaţiei, problemele privind alimentarea cu apă potabilă, separarea şcolilor gimnaziale pe criterii etnice şi nu numai. (24.10.2016)
Adrian David, primarul AVRIGULUI: "Sunt aici si ma implic!“ Cum vede noul primar chestiunile legate de infrastructura locala sau de bugetul orasului, cum se dramuiesc banii, cum apar proiectele si ce relatii exista cu Consiliul Judetean. Adrian David recunoaste: "Lucruri rămase în urmă mai sunt, dar, încet-încet, cred că vom crea un cadru propice de lucru și cred că cea mai mare diferență este aceea că eu sunt aici și mă implic. Lucrăm la transparență. Noi știm că suntem în slujba cetățeanului, el este pe primul loc". (30.09.2016)
<<   <   pagina 1 din 14   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Emil Boc (PNL) Emil Boc (PNL)
Cluj Napoca
(20 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(20 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(11 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(9 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(8 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Cosmin Necula (PSD) Cosmin Necula (PSD)
Bacau
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design