Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Investitie din fonduri europene pentru amenajarea Lacului Belona din EFORIE

Primaria Eforie

Proiectul, propus spre finantare de Primaria orasului Eforie, judetul Constanta, este finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020 si are o alocare de peste 4,5 milioane euro. Obiectivul acestuia este readucerea pe harta turistica a zonei litoralului romanesc a unui obiectiv natural aflat intr-o accentuata stare de degradare. 

Beneficiarul proiectului va ecologiza lacul si va amenaja imprejurimile prin construirea de alei pietonale, spatii verzi si o pista de biciclete in lungime de 1,2 km. Vor fi create infrastructurile conexe de utilitate publica – iluminare publica, mobilier urban, cismele de baut apa. O promenada de tip ponton si un turn belvedere cu inaltimea de 20 m vor fi punctele noi de atractie in aria lacului Belona din Eforie.

De investitiile din fonduri europene vor beneficia atat locuitorii orasului Eforie, cat si investitorii locali. Astfel, ca urmare a implementarii proiectului de finantare se preconizeaza o crestere cu peste 15% a numarului de turisti, fata de anul 2015. De asemenea, amenajarea lacului Belona va contribui la cresterea economica a zonei si la cresterea ocuparii fortei de munca.

Lacul Belona se afla in sudul orasului Eforie si a fost amenajat la sfarsitul anilor ‘50 pentru agrement, pe locul a doua ochiuri de apa sarata. Lacul Belona este un lac artificial, cu apa dulce, cu o suprafata de cca. 5,2 ha si o adancime de aproape 6 m, scrie Administratie.ro.

10.08.2017
294 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

23 August
Agigea
Albesti
Baneasa
Cernavoda
Constanta
Eforie
Harsova
Mangalia
Medgidia
Murfatlar
Navodari
Negru Voda
Ovidiu
Techirghiol
Tuzla


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Constanţa pentru ziua de azi.


 
Informatii din Constanţa

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design