Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (2/2)
2.  Cluj Napoca
  0,00% (0/3)
3.  Timisoara
  0,00% (0/1)
4.  Iasi
  0,00% (0/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    

Locuinte ANL pentru medici la CURTEA DE ARGES

Primarul Constantin Panturescu

În vara acestui an, în curtea Spitalului Municipal Curtea de Argeş va începe construirea unui bloc de locuinţe destinat medicilor şi personalului medical care lucrează în unitate. Vor fi în total 14 locuinţe ce vor putea fi închiriate. Şi, cum cererea este mare, este posibil ca în 2018 să se construiască un al doilea bloc ANL pentru medici la Curtea de Argeş, tot în curtea spitalului.

Deoarece locuinţele de serviciu pentru medici erau o problemă, s-a reuşit obţinerea de finanţare prin Agenţia Naţională a Locuinţelor pentru ridicarea unui imobil nou. Acesta va fi amplasat chiar în curtea spitalului din oraş, în pe locul foste rampe de gunoi unde deja au început lucrări de degajare a terenului.

La începutul lunii mai, Consiliul Local Curtea de Argeş a aprobat darea în folosinţă a unui teren de 560 către ANL. Creditele bugetare în valoare de 196.000 de lei pentru realizarea utilitǎţilor şi dotǎrilor viitorului imobil au fost aprobate în bugetul pentru 2017.

După cum ne-a declarat primarul Constantin Panţurescu, vor fi 14 locuinţe ce vor fi realizate în viitorul imobil din curtea spitalului. 

”Ca etapă, la ora actuală suntem la predarea amplasamentului. Terenul pe care se vor construi locuinţele este al Primăriei Curtea de Argeş. Am avut ideea realizării locuinţelor pentru medici în campania electorală de anul trecut. Iar motivele erau legate de faptul că nu sunt medici suficienţi şi că medicii, cu salariile mici pe care le au, nu au posibilităţi financiare de cazare.

Cred că această iniţiativă va atrage medici şi din alte regiuni să vină la Curtea de Argeş. Ne gândim însă şi la tinerii doctori din Curtea de Argeş. Până la urmă, şi un tânăr absolvent, dacă nu vrea să locuiască cu părinţii, poate să locuiască în viitorul imobil din curtea Spitalului Municipal Curtea de Argeş”, mai precizează primarul de la Curtea de Argeş.

”Blocul de locuinţe va fi amplasat între spital şi clădirea Salvării. Vor fi apartamente şi sperăm ca până la sfârşitul anului imobilul să fie gata. 12 medici au făcut deja cereri pentru a obţine o locuinţă în viitorul bloc”, spune dr. Ionela Dăneţ, directorul Spitalului Municipal Curtea de Argeş. 

Aceasta mai adaugă că sunt soluţii şi dacă vor fi foarte multe cereri pentru locuinţe pentru medici: ”Ar fi extraordinar dacă vor fi mai multe cereri decât numărul de locuinţe. Mai construim încă un bloc pentru medici, spaţiu avem în spatele spitalului.”

La ora actuală, este deficit de medici pe toate specialităţile la Spitalul Municipal Curtea de Argeş. La începutul lunii mai au fost scoase la concurs 16 posturi de medici. Spitalul Municipal Curtea de Argeş a fost inaugurat în 1983 şi are în total 430 de paturi şi o policlinică, scrie Adevarul.

11.05.2017
476 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Campulung Muscel
Costesti
Curtea de Arges
Mioveni
Pitesti
Rucar
Stefanesti
Topoloveni


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Argeş pentru ziua de azi.


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design