Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Municipiul SATU MARE se va infrati cu orasul Orhei din Republica Moldova

Primarul Kereskenyi Gabor

Municipiul Satu Mare se va înfrăţi în toamna acestui an cu oraşul Orhei din Republica Moldova, localitate ce va fi sprijinită în implementarea unor proiecte, a anunţat primarul Kereskenyi Gabor.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Primăria Satu Mare, Kereskenyi Gabor a efectuat o vizită în Republica Moldova şi s-a întâlnit cu primarul oraşului Orhei, Ilan Shor, arătându-şi disponibilitatea de a sprijini administraţia din Orhei pentru dezvoltarea infrastructurii serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare, având în vedere că între societatea de apă canal din Satu Mare, Apaserv SA, şi operatorul de apă din Orhei există o colaborare care datează din 1993.

Am avut plăcerea să-l întâlnesc pe primarul oraşului Orhei din Republica Moldova, domnul Ilan Shor. Municipiul Satu Mare este gata să sprijine oraşul Orhei în implementarea de proiecte privind îmbunătăţirea infrastructurii serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare, dar şi în alte domenii. Sprijinul pe care Satu Mare l-a primit de la oraşele înfrăţite în perioada în care România era candidată la UE, l-am putea oferi acum şi noi administraţiei oraşului Orhei. Totodată, am luat decizia ca municipiul Satu Mare să se înfrăţească cu oraşul Orhei, eveniment care va avea loc în luna octombrie a acestui an“, a declarat Gabor Kereskenyi, citat în comunicat.

Până în prezent, municipiul Satu Mare este înfrăţit cu Wolfenbüttel – Germania, Zutphen – Olanda, Nyíregyháza – Ungaria, Beregovo- Ucraina şi Reszow – Polonia. AGERPRES

11.08.2017
336 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Ardud
Carei
Livada
Negresti Oas
Satu Mare
Tasnad


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Satu Mare pentru ziua de azi.


 
Informatii din Satu Mare

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design