Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

ORADEA: VIDEO - Prima editie a Cursei Ratustelor a avut un succes neasteptat; Ilie Bolojan si-a dat demisia, in secret, din toate functiile detinute in PNL Bihor; Strada Iuliu Maniu a intrat în lucru

Primarul Ilie Bolojan
Foto: DomnulePrimar.ro

Sute de oradeni mari si mici s-au adunat pe cele doua maluri ale Crisului Repede pentru a asista la o premiera “sportiva”: cursa ratustelor. Zburatoarele din cauciuc au inotat de la podul pietonal de langa Facultatea de Medicina pana in apropiere de Podul Ferdinand, supravegheate de cei care le-au adoptat.

Duck Race a aliniat la start aproape 5.000 de rate. Mai multe pe BihorStiri.

Curse similare au loc, anual, si pe Bega, la Timisoara. 

Decizie soc in lumea politica locala! Primarul Ilie Bolojan s-a retras din toate functiile de conducere pe care le detinea in cadrul organizatiei judetene PNL, fara a-si argumenta decizia.

La nici doua saptamani dupa ce a fost ales, la limita, ultimul pe lista celor noua vicepresedinti ai PNL Bihor, Bolojan si-a dat, joi, demisia din functie. La fel, primarul a renuntat si la calitatea de membru al Biroului Permanent Teritorial al PNL Bihor. Mai multe pe eBihoreanul.

Tronsonul dintre bulevardul Decebal si intersectia cu Jean Calvin al strazii Iuliu Maniu va fi inchis circulatiei publice, pentru reabilitarea retelelor de apa- canal, gaz si termoficare precum si a structurii asfaltice. Mai multe pe Bihor ONline.

14.06.2010
1966 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Alesd
Beius
Bratca
Marghita
Nucet
Oradea
Sacuieni
Salonta
Stei
Valea lui Mihai
Vascau


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Bihor pentru ziua de azi.


 
Informatii din Bihor

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design