Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Peste 12 milioane de euro destinate investitiilor in municipiul BUZAU


Peste 20 la sută din bugetul pe 2018 al primăriei municipiului Buzău, adică peste 12 milioane de euro, vizează investiţiile în infrastructură şi reabilitarea unor clădiri reprezentative, a anunţat primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

Potrivit sursei citate, municipalitatea va realiza în acest an asfaltarea a 100 de străzi, reabilitarea Colegiului “Mihai Eminescu”, clădirile a trei şcoli vor fi eficientizate energetic, vor fi dotate atelierele şcolare din liceele tehnologice şi, totodată, vor fi montate centrale termice individuale în şcoli.

Edilul a mai spus că în 2018 vor fi amenajate parcări în toate cartierele, platforme de gunoi îngropate, locuri de joacă pentru copii, clădirea Bazarului va fi modernizată pentru a deveni sediu secundar al primăriei, iar oraşul va fi transformat din punct de vedere peisagistic.

"Centenarul Marii Uniri înseamnă pentru Buzău o serie amplă de evenimente pe care le pregătim, astfel încât să ne prezentăm la cel mai înalt nivel. Primul mare eveniment va începe pe 27 martie, când vom sărbători Zilele Alexandru Marghiloman, prim-ministru al României, ocazie cu care vom dezveli o statuie monumentală care a costat municipalitatea peste 300.000 de lei“, a mai declarat sursa citată. AGERPRES

 

11.01.2018
660 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Buzau
Merei
Nehoiu
Patarlagele
Pogoanele
Ramnicu Sarat


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Buzău pentru ziua de azi.


 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design