Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primarul Flutur sustine ca veniturile BOTOSANIULUI din cotele defalcate din impozitul pe venit au scazut cu 50 la suta

Primarul Catalin Flutur

Sumele încasate de municipiul Botoşani din cota defalcată din impozitul pe venit au scăzut, în luna martie, cu 50% faţă de luna precedentă, ca urmare a reducerii impozitului pe venit de la 16% la 10%, a anunţat primarul Cătălin Flutur.

Potrivit acestuia, Asociaţia Municipiilor din România a estimat o scădere a veniturilor la bugetele locale, însă efectele măsurii de diminuare a impozitului pe venit sunt mai puternice decât cele prevăzute.

“Dacă în luna februarie am încasat 6,5 milioane de lei, luna asta am încasat doar 3,24 milioane, deci mai puţin de jumătate. Consecinţa este foarte clară: nu o să avem bani la buget. Noi am estimat că ne vor lipsi 16 milioane de lei din buget, prin reducerea acestui impozit, dar se pare că ne va lipsi mai mult”, a afirmat Flutur.

Edilul şef al Botoşaniului admite că, în cazul în care municipalitatea nu va putea realiza veniturile prognozate la începutul anului, în baza sumelor alocate de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice, va fi nevoit să solicite fonduri de echilibrare de la bugetul de stat. AGERPRES

13.03.2018
724 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Botosani
Bucecea
Darabani
Dorohoi
Flamanzi
Saveni
Stefanesti


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Botoşani pentru ziua de azi.


 
Informatii din Botoşani

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design