Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primarul Negoita, despre Politia Locala Sector 3: Nu isi fac treaba intocmai

Primarul Robert Negoita

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat miercuri că este foarte nemulțumit de activitatea polițiștilor locali, de faptul că aceștia "nu își fac treaba întocmai", dar a dat asigurări că va remedia situația. 

"Atunci când găsesc mizerie în oraș trebuie să am și amenzi pentru cei care nu au păstrat curățenia. Că nu îi prinde pe toți (pe cei care nu păstrează curățenia — n.r.), asta e o chestiune clară, nu mă aștept la asta, dar vreau să-mi prindă cât mai mulți. Ordinea și regulile trebuie să fie respectate, iar Poliția Locală nu face atât cât ne-am dori în acest sens. (...). Acum construim sisteme prin care să-i verificăm, De la 1 octombrie vor fi internalizați (polițiștii locali — n.r.) în aparatul Primăriei și o să mă ocup mai clar de dânșii", a precizat Negoiță la o întâlnire cu cetățenii din sector, conform Agerpres.

O altă problemă enunțată de edil în cadrul menționat a fost cea a salubrizării în sector, iar în acest sens a anunțat că sunt peste 20 de parcări, "deja cu aviz", unde se montează semne de oprire interzisă, conform programului de curățenie. 

"La ora asta ne chinuim să facem curat pe sub mașinile oamenilor. Avem aprobare pentru 20 de parcări în care o să punem indicatori de program, interval în care nu se va putea parca. Pentru cei care nu vor respecta avem procedură de ridicat mașini și vor plăti pentru asta. Va fi un succes, în sensul că va fi mult mai curat în Sectorul 3", a mai precizat Negoiță.

O altă chestiune discutată cu cetățenii a fost cea a țânțarilor, problemă ridicată de cetățenii prezenți. "E o problemă cu țânțarii, doamna primar general a reziliat contractul (...) de anul trecut. La ora aceasta, Primăria Generală nu are contract să facă dezinsecție, deratizare, deparatizare. Noi am încercat să ajutăm. Însă problema se rezolvă la Capitală. Problema Primăriei Generale este la ora aceasta legea achizițiilor. În anumite situații în care există prevedere în lege pe forță majoră, fă atribuire directă. Nimeni nu are curajul să facă o astfel de procedură", a spus edilul.

Cei prezenți la întâlnirea cu primarul au ridicat și problema cheltuielilor cu utilitățile din școlile din sector. "Avem societatea noastră care se ocupă de școli, având ca obiectiv principal buna funcționare și scădere a utilităților", a menționat Negoiță. Potrivit primarului Sectorului 3, întâlnirile cu cetățenii au loc periodic, pe diverse teme de interes general, scrie Stiri pe surse.

10.08.2017
544 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Bucuresti - PMB
Bucuresti - Sect. 1
Bucuresti - Sect. 2
Bucuresti - Sect. 3
Bucuresti - Sect. 4
Bucuresti - Sect. 5
Bucuresti - Sect. 6


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Bucureşti pentru ziua de azi.


 
Informatii din Bucureşti

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design