Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primarul din CARANSEBES cere sprijinul preotilor pentru reabilitarea spitalului

Primarul Felix Borcean

Felix Borcean, primarul din Caransebeş, îi cere episcopului Lucian să-l ajute să scoată spitalul din localitate din situaţia critică în care a ajuns. Borcean s-a întâlnit cu Episcopul de Caransebeş, cu care a convenit să organizeze o întâlnire comună la care să participe primarii şi preoţii comunelor ai căror locuitori vin la unitatea medicală cărăşeană.

“A rămas să stabilim o dată la care să invităm primarii şi preoţii din zonă, din localităţile care sunt deservite de către Spitalul Caransebeş. Banii ar urma să vină de la bugetele locale. La varianta cu bisericile încă nu ştim, dar am zis să folosim toate resursele şi pe cale laică şi pe cale religioasă ca să facem rost de bani.

Episcopia din Caransebeş a mai făcut nişte renovări pe Secţia de Neurologie şi de aici a pornit totul. Am zis că dacă tot se implică să o facă şi la nivel de convingere prin intermediul preoţilor din comunităţile respective şi primari. Şi în trecut au mai existat localităţi care au contribuit la reabilitarea spitalului, cum au fost Armeniş şi Slatina Timiş, care mai alocau sume pentru spital. Cea mai mare a populaţiei la spitalul din Caransebeş provine din mediul rural. Vom stabili data şi atunci vom trimite invitaţiile pentru preoţi şi primari”
, ne-a declarat Felix Borcean, primarul oraşului Caransebeş.

Spitalul din Caransebeş se află într-o situaţie delicată. Are nevoie de reabilitare urgentă, însă de la sfârşitul anului trecut are conturile blocate, din cauza datoriilor foarte mari, de aproape 10 milioane de lei. Conform legii, în momentul de faţă spitalul poate face plăţi reprezentând doar salarii, arierate şi programe naţionale de sănătate, însă nu poate face investiţii.

Primarul din Caransebeş susţine că de la bugetul oraşului sumele care se pot aloca sunt extrem de mici, singura soluţie pentru reabilitare fiind sponsorizările şi donaţiile de la populaţiei, scrie Adevarul.

08.02.2018
298 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Anina
Baile Herculane
Bocsa
Caransebes
Moldova Noua
Oravita
Otelu Rosu
Resita


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Caraş Severin pentru ziua de azi.


 
Informatii din Caraş Severin

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design