Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primarul municipiului MOINESTI, in cautare de investitii pentru comunitatile defavorizate

Primarul Valentin Vieru

Pe 10 iulie 2017, Valentin Vieru, primarul municipiului Moinești, s-a întâlnit cu reprezentanți ai Fundației „Terre des Hommes”. Fundația, care își are sediul în Elveția, dorește să sprijine comunitățile beneficiare ale proiectului UNICEF, printre care se numără și Scoala Gimnazială „George Enescu”, Școala Gimnazială „Alexandru Sever” și Asociația „Sf. Mare Mucenic Gheorge”, din Moinești.

Tdh intenționează să facă investiții în infrastructură, atât în construcții, cât și în logistică (de exemplu, dotări ale clădirilor existente, școli, cabinete medicale etc.) cu un impact semnificativ asupra calității vieții copiilor.

Consultările grupurilor țintă se vor desfășura în perioada iulie – decembrie 2017, iar în urma acestora vor fi stabilite prioritățile de investiții din fiecare comunitate. Ulterior, în a doua fază a proiectului, ce va demara la începutul anului 2018, vor fi începute procedurile pentru realizarea obiectivelor de investiții stabilite.

Nevoile pe care le au comunitățile din municipiul nostru sunt numeroase. Iar noi, ca administrație locală suntem în permanentă căutare de soluții și investiții pentru a acoperi cât mai multe dintre ele. Suntem încântați să vedem că în sprijinul nostru vin și alte organizații și fundații dornice să investească în Moinești. Așa cum a fost și în relația cu UNICEF-ul, alături de care am derulăm proiecte al căror scop este integrarea copiilor din familii defavorizate, și pe cei de la Fundația „Terre des Hommes” îi asigurăm de tot sprijinul nostru. Ne dorim un parteneriat durabil și cu rezultate vizibile și benefice pentru comunitatea moineșteană”, a declarat Valentin Vieru, primarul municipiului Moinești.

Fundația “Terre des hommes” (Tdh), cu sediul în Elveția, ce activează la nivel mondial în peste 38 de țări, desfășoară, în perioada iunie 2017 – decembrie 2018, proiectul “Suport pentru infrastructura socială, de sănătate și educație în județul Bacău”, scrie Administratie.ro.

14.07.2017
295 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Bacau
Buhusi
Comanesti
Darmanesti
Moinesti
Onesti
Slanic Moldova
Targu Ocna


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Bacău pentru ziua de azi.


 
Informatii din Bacău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design