Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primarul municipiului TARGU JIU, Marcel Romanescu, a primit din partea unei persoane cu dizabilitati o pictura pe lemn

Primarul Marcel Romanescu

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a avut parte de o surpriză când a participat la o manifestare artistică organizată de Centrul „Christian“, pentru persoane cu dizabilităţi. Primarul Marcel Romanescu a primit din partea unei persaoane cu dizabilităţi o pictură realizată de aceasta. Corneliu Negreanu, în vârstă de 63 de ani, i-a oferit primarului lucrarea pe care a realizat-o pe un butuc din lemn luat chiar din Parcul central.  

„Este un peisaj. Este interesant că lemnul pe care am realizat pictura provine dintr-un arbore tăiat din Parcul Central, în urma lucrărilor de curăţenie“, a spus Corneliu Negreanu, care suferă de o problemă neurologică, în urma unui accident suferit în tinereţe. 

Primarul Romanescu a spus că va păstra lucrarea în biroul său. „Este un cadou pe care-l apreciez în mod deosebit şi va fi păstrat permanent la mine în birou“.

În cadrul manifestării „Toamnă cu suflet“, persoanele cu handicap cu înclinaţii artistice au prezentat un program artistic diversificat: au cântat, au recitat poezii şi chiar au jucat în scenete. 

„Am primit cu drag această invitaţie şi am dorit să le dau un semn pozitiv din partea Primăriei Municipiului Târgu Jiu că este alături de ei şi că o să facem tot ce este nevoie pentru a avea toate condiţiile. Spectacolul a fost extraordinar de emoţionant, mai ales că în acesta sunt persoane pe care le cunosc de foarte mulţi ani. O studentă eminentă, Georgiana, care frecventează acest centru, a fost studenta mea“, a precizat Marcel Romanescu.   

Daniel Andrei, directorul Centrului „Christian“, a precizat că este pentru prima dată când primarul oraşului participă la o manifestare a centrului: „Este pentru prima dată de când Centru de zi „Christian“ şi-a deschis porţile când primarul oraşului participă la o manifestare. 

„Beneficiarii noştri au pus mult suflet ca să înveţe toate poeziile, cântecele şi scenetele pe care le-au prezentat. Printre spectatori a fost şi domnul primar, iar acest lucru ne-a onorat. Sper că este un semnal pozitiv, că persoanele cu dizabilităţi sunt importante în comunitatea noastră. Am mai avut vizite de-al lungul timpului şi din partea fostului primar, dar nu la o activitate“, scrie Adevarul.

13.10.2017
992 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Albeni
Bumbesti Jiu
Motru
Novaci
Rovinari
Targu - Jiu
Targu Carbunesti
Ticleni
Tismana


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Taraba cu ziare
Nu exista publicatii in judetul Gorj pentru ziua de azi.


 
Informatii din Gorj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design