Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Proiect de eficientizare a activitatii in Primaria ARAD, finantat prin MDRAPFE

Primarul Gheorghe Falca

Primăria Arad a încheiat un contract de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) având ca obiect acordarea unei finanţări nerambursabile destinată implementării proiectului cu titlul “Planificare strategică şi management al performanţei la nivelul municipiului Arad prin instrumentul Balanced Scorecard – Tablou de Board echilibrat”, informează reprezentanţii administraţiei locale. Potrivit sursei citate, valoarea finanţării este de 422.390 lei, contribuţia municipalităţii arădene fiind de 2%.

Obiectivul general al acestui proiect care se va derula pe o perioadă de 12 luni îl constituie optimizarea proceselor de management al performanţei la nivelul Primăriei Municipiului Arad, scopul final fiind de eficientizare a activităţii la nivel de instituţie. Mai întâi se va realiza un studiu privind situaţia actuală a managementului performanţei şi urmărirea indicatorilor strategici, iar ulterior se va dezvolta şi introduce instrumentul intitulat Balanced Scorecard, a declarat primarul Gheorghe Falcă.

Balanced Scorecard a fost iniţiat acum 20 de ani şi este folosit cu succes de mii de companii din întreaga lume pentru o creştere accelerată a performanţei. Sursa citată a mai menţionat că acesta este şi scopul administraţiei locale arădene, care, până să ajungă în acest punct, a făcut toţi paşii necesari pentru implementarea respectivului sistem de management al activităţii.

“Am semnat accesarea unui fond european care va duce la realizarea unui studiu de management în Primăria Municipiului Arad. În aceste 12 luni de activitate se va realiza o nouă funcţionabilitate, generând o relaţie mai bună în interiorul primăriei şi, bineînţeles, în relaţia primăriei cu exteriorul. Vă putem spune că Aradul a fost printre primele oraşe care au avut managementul documentelor, a avut Certificare ISO 9001, iar lucrul acesta ne-a permis să accesăm acest fond european”, a adăugat primarul Gheorghe Falcă. AGERPRES

01.02.2018
232 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Arad
Chisineu Cris
Curtici
Ineu
Lipova
Nadlac
Pancota
Pecica
Santana
Sebis


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Taraba cu ziare
Nu exista publicatii in judetul Arad pentru ziua de azi.


 
Informatii din Arad

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design