Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Proiecte europene de reabilitare termica pentru cinci licee din ZALAU

Primaria Zalau

Consilierii locali municipali au aprobat documentaţiile tehnico-economice vizând lucrări de reabilitare termică a cinci licee din Zalău, prin accesarea unor proiecte cu finanţare europeană cu o valoare estimată totală de circa şapte milioane de euro.

Cele cinci unităţi de învăţământ vizate sunt: Liceul pedagogic “Gheorghe Şincai”, Liceul ortodox “Sfântul Nicolae”, Liceului reformat “Wesselenyi”, Liceul de Artă “Ioan Sima” şi Liceul cu program sportiv “Avram Iancu”.

Aceste unităţi urmează a beneficia de lucrări complete de reabilitare termică prin accesarea de fonduri europene în cadrul Programului Operaţional Regional POR, axa 3, “Sprijinirea eficienţei energetice, şi a utilizării energiei din surse regenerabile, în infrastructurile publice”.

Liceul “Gheorghe Şincai” va beneficia de o instalaţie nouă de încălzire şi apă caldă cu panouri solare, dar şi de înlocuirea totală a instalaţiei de apă rece şi apă caldă, lucrări de izolare termică a pereţilor exteriori, izolarea planşeului-terasă, izolarea soclului clădirii, reparaţii la şarpantă şi învelitoare, refacerea jgheaburilor şi burlanelor, înlocuirea instalaţiei termice existente cu ventilo-convectare, centrală climatizare, reparaţii la trotuarele din vecinătate şi altele. Valoarea lucrărilor la acest liceu va fi de aproximativ 2.680.000 de euro.

Liceul ortodox “Sfântul Nicolae” va beneficia de lucrări asemănătoare, în valoare totală de peste 650.000 de euro, în vreme ce lucrările de reabilitare ale Liceului reformat “Wesselenyi” vor costa peste 960.000 de euro.

Reabilitarea şi modernizarea Liceului de Arta “Ioan Sima” sunt estimate la 1.087.000 de euro, iar cele de la Liceul cu program sportiv “Avram Iancu” vor costa aproximativ 1.825.000 de euro.

Dacă proiectele vor fi aprobate pentru finanţare, lucrările sunt estimate la aproximativ 24 de luni. AGERPRES

24.02.2017
526 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Cehu Silvaniei
Jibou
Sig
Simleul Silvaniei
Zalau


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Sălaj pentru ziua de azi.


 
Informatii din Sălaj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design