Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

SFANTU GHEORGHE: Persoanele trecute de 70 de ani, cu venituri mici, scutite de la plata taxei de salubritate


Persoanele cu venituri reduse, trecute de 70 de ani, vor fi scutite sau vor beneficia de reduceri la plata taxei de salubritate, a anunţat luni operatorul de salubritate TEGA din Sfântu Gheorghe.

Potrivit unui anunţ postat pe pagina de internet a instituţiei, pensionarii care au împlinit 70 ani şi ale căror venituri nu depăşesc suma de 800 lei lunar vor beneficia de gratuitate, iar cei care au între 800 şi 1000 lei lunar vor avea o reducere de 50%.

"Scutirea de la plată poate fi solicitată până la data de 30 martie 2018, respectiv începând cu luna următoare în care vârsta limită a fost împlinită, după caz, prin completarea unui formular tipizat, prezentarea actului de identitate, precum Şi a celui mai recent cupon/talon de pensie din anul 2018. Exceptarea, respectiv reducerea tarifului de salubritate se acordă până la sfârşitul anului calendaristic, aferent depunerii actelor doveditoare. Numărul persoanelor care beneficiază de scutire este în jur de 4500", precizează conducerea societăţii.

Gratuitatea se aplică, la cerere, şi persoanele cu handicap grav, precum şi copiilor sub un an.

Conducerea societăţii de salubritate a mai anunţat că persoanele fizice pot beneficia de o reducere de 5% dacă achită până la data de 30 aprilie contravaloarea serviciului de salubrizare în avans pentru 6 luni, respectiv de 10% pentru întregul an calendaristic, însă reducerea acordată nu exclude posibilitatea modificării tarifelor pe anul în curs. Agerpres

05.02.2018
197 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Baraolt
Covasna
Intorsura Buzaului
Sfantu Gheorghe
Targu Secuiesc


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Covasna pentru ziua de azi.


 
Informatii din Covasna

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design