Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  82,42% (75/91)
2.  Piatra Neamt
  83,33% (60/72)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  90,91% (40/44)
4.  Gherla
  93,33% (14/15)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  58,82% (10/17)
7.  Dej
  50,00% (5/10)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
9.  Pitesti
  33,33% (4/12)
10.  Petrosani
  100,00% (2/2)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Italienii ajuta TIMISOARA sa reabiliteze zeci de cladiri istorice pana va deveni Capitala Culturala a Europei! Ce plan au arhitectii si specialistii si de unde aduc banii?

Dupa ce Primaria Timisoara a anuntat ca vine alaturi de proprietarii de cladiri istorice pentru reabilitarea imobilelor, un alt plan este pus pe picioare pentru a reda frumusetea cladirilor cu valoare istorica. Asociatia Expose Architecture, in colaborare cu Directia de Cultura a judetului Timis, Consulatul Onorific al Republicii Italia, Scoala de Restaurare a Universitatii Sapienza din Roma si Camera de Comert a Italiei vin cu o alta abordare a problemei cladirilor valoroase ale Timisoarei ce trebuie renovate. (29.04.2017)

Firea: o structura specializata administreaza Centrul vechi al Capitalei Conform unei hotărâri aprobate de CGMB pe 5 aprilie, emise la iniţiativa primarului general, Centrul vechi a fost predat în administrare Administraţiei Străzilor, Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti, ALPAB şi Direcţiei ADP sector 3. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a solicitat Administraţiei Străzilor să ia măsuri urgente, astfel încât echipajele de Salvare, SMURD, pompieri să poată interveni în orice zonă a Centrului istoric, în caz de nevoie. (28.04.2017)
TIMISOARA: Nicolae Robu propune Consiliului Judetean ca, in loc de polivalenta, sa construiasca un nou penitenciar la Giroc Primarul Nicolae Robu a propus, vineri, Consiliului Judetean (CJ) Timis sa construiasca un nou penitenciar in comuna Giroc de langa Timisoara, unde administratia judeteana a anuntat ca vrea sa ridice o sala polivalenta de 16.000 de locuri, pe care edilul vrea sa o construiasca in campusul sportiv extins al Timisoarei, langa stadionul "Dan Paltinisanu". (28.04.2017)


Scandal in CLM BUZAU, din cauza organigramei Politiei Locale Un nou episod al războiului declansat de primarul Constantin Toma împotriva poliţiştilor locali şi un nou scandal în şedinta Consiliului Municipal Buzău. Propunerea edilului de a disponibiliza, din nou, aproape 300 de poliţişti locali, prin adoptarea unei noi organigrame a instituţiei, a stârnit numeroase tensiuni şi replici vehemente. Proiectul privind aprobarea noii organigrame nu a fost însă aprobat, scorul voturilor pro şi contra fiind egal. (28.04.2017)
SLANIC, singurul oras din Prahova care nu este racordat la gaze Viata a zeci de mii de oameni care traiesc in Prahova s-ar imbunatati daca cativa proprietari ar accepta ca o conducta de gaze sa le traveseze terenul. Mai mult, primarul unei localitati nu a aprobat extinderea magistralei pe motiv ca intentioneaza sa extinda un cimitir. Astfel, proiectul Transgaz si al consiliului judetean sta pe loc de 5 ani. (28.04.2017)
Orasul ARDUD s-a infratit cu Gmina Jaslo din Polonia Oficialităţile celor două oraşe au semnat protocolul de înfrăţire imediat după votul consilierilor locali, deşi se anunţa că proiectul va fi boicotat de consilierii din opoziţie. Cele doua oraşe doresc să dezvolte colaborări pe mai multe domenii. În şedinţa din data de 27 aprilie 2017, Consiliul Local Ardud a aprobat Acordul de cooperare între Oraşul Ardud şi Gmina Jaslo (Jaslo, Podkarpackie, Polonia). (28.04.2017)
CGMB a aprobat constituirea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Zona Urbana Functională Bucuresti; Consiliul General a aprobat strategia pentru protectia animalelor. Documentul prevede infiintarea unui Serviciu Municipal de Urgenta si Resuscitare Veterinara, Politia animalelor si mini dog-park-uri; Primariile de sector vor putea supra-impozita cu pana la 500 la suta terenurile si cladirile lasate in paragina Consilierii municipali au aprobat în şedinţa de joi un proiect de hotărâre care vizează constituirea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Zona Urbană Funcţională Bucureşti (ADIZUFB), ce îşi propune gestionarea în comun la nivel de metropolă a zonei adiacente Capitalei, definită ca spaţiul parcurs într-o oră cu maşina în jurul municipiului. (28.04.2017)
Primaria CONSTANTA ar putea achita firmei de salubrizare peste 90 de milioane de euro dupa ce a pierdut in prima instanta un proces cu aceasta; Peste 20 de cladiri aflate in paragina, supraimpozitate cu 300 pana la 500 la suta Firma de salubrizare Polaris M Holding a câştigat în primă instanţă un proces prin care obligă Primăria Constanţa să-i achite peste 90 de milioane de euro, primarul municipiului spunând că va ataca decizia şi că cererile societăţii respective, de majorare a tarifului cu inflaţia, nu au putut fi îndeplinite deoarece nu au fost depuse documentele cerute de lege. (28.04.2017)
SATU MARE: Primarul Kereskenyi Gabor, schimb de terenuri cu NEPI "Astăzi am făcut un pas important în realizarea investiției NEPI de construirea unui mega-mall în oraş. S-a votat schimbul de teren, am reușit să convenim cu investitorul ca să ne doneze o fâșie de o lățime de 1,5-2 metri ca să avem posibilitatea de a lărgi strada Digului. Acest lucru am cerut și de la Lidl, care și-au și asumat această donație" - a declarat primarul Municipiului Gábor Kereskényi (28.04.2017)


Impozit majorat cu 500 la suta pentru cladirile neingrijite din ZALAU Impozitul pentru clădirile neîngrijite din Zalău a fost majorat cu 500% pentru a determina proprietarii să facă lucrări de reabilitare, municipalitatea motivând această decizie prin faptul că multe clădiri se află într-o stare avansată de degradare și pot genera situații periculoase. Proiectul de hotărâre privind majorarea impozitului a fost adoptat prin votul în unanimitate al consilierilor locali din Zalău. (28.04.2017)
<<   <   pagina 1 din 1936   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design