Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Firea face apel la cei care detin panouri publicitare sa le puna in siguranta, iar celor care au santiere le cere sa le imprejmuiasca si sa le semnalizeze Primarul Capitalei, Gabriela Firea, face apel la cei care deţin mijloace de publicitate, precum panouri sau ecrane TV, să le pună în siguranţă, iar celor care au şantiere le solicită să le împrejmuiască şi să le semnalizeze corespunzător, astfel încât să nu reprezinte un pericol. Capitala şi 15 judeţe se află sub avertizare cod galben de vânt puternic până la ora 17.00. Potrivit ANM, vântul va avea intensificări care la rafală vor atinge şi vor depăşi chiar şi 75 de kilometri pe oră. (03.04.2018)
Primarul Robu: Ma voi ocupa personal de proiectul de reabilitare a cladirii Facultatii de Muzica din TIMISOARA Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat, luni, presei, că se va ocupa personal de proiectul de reabilitare a clădirii monument istoric "Primăria Veche", în care funcţionează Facultatea de Muzică şi Teatru a Universităţii de Vest Timişoara (UVT), de pe ai cărei pereţi au căzut recent bucăţi de tencuială şi un grilaj metalic, după ce angajaţii din subordine nu şi-au făcut treaba timp de doi ani. (03.04.2018)


SATU MARE: O bucata dintr-un important bulevard s-a surpat din cauza unei conducte de apa sparte În locul unde s-a surpat asfaltul a mai existat o astfel de problemă în urmă cu câţiva ani, cauzată tot de o conductă de apă. Început de săptămână în forţă pentru cei de la Apaserv Satu Mare, care au fost solicitaţi să intervină în jurul orei 9 pe Bulevardul Octavian Goga, acolo unde o bucată de carosabil s-a surpat. (03.04.2018)
Primarul din GHIMBAV a semnat avizele pentru Aeroport dupa sase luni de asteptare După o jumătate de an în care a refuzat fără nicio explicaţie să semneze mai multe actele necesare pentru reluarea lucrărilor la Aeroport, primarul din Ghimbav a acceptat să elibereze toate avizele necesare. Lucrările la Aeroport se vor relua în vară. Ultimul studiu realizat în ceea ce priveşte Aeroportul arată că în primul an de funcţionare ar avea 114.000 de pasageri, iar în 10 ani s-au depăşi un milion de pasageri. (03.04.2018)
Programari online pentru obtinerea cartii de identitate, la SIBIU Sibienii se pot programa online pentru depunerea documentelor în vederea obţinerii cărţii de identitate începând de pe 2 aprilie, anunţă Primăria Sibiu. După confirmarea rezervării, persoana în cauză va primi un email cu un cod de acces pe care îl poate utiliza în aplicaţie pentru a consulta detaliile, pentru a anula sau a reprograma. (03.04.2018)
Ambasadorul Marii Britanii a avut discutii cu primarul din ORADEA despre oportunitati de investitii Ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell, prezent pe 2 aprilie la Oradea, a purtat discuţii cu primarul Ilie Bolojan cu privire la oportunităţile de investiţii în municipiu, el arătându-se interesat şi de situaţia economică a oraşului. Potrivit unui comunicat de presă remis de Biroul de presă al primăriei, în cadrul întâlnirii au fost discutate şi priorităţile pe care municipalitatea le are în vedere. (03.04.2018)
Doua blocuri de locuinte sociale au fost date in folosinta la DEVA Două blocuri de locuinţe sociale, cu un total de 72 de garsoniere şi apartamente cu două camere, au fost date în folosinţă în cartierul Grigorescu din municipiul Deva, imobilele fiind construite pe o structură de stâlpi şi grinzi metalice, cu închideri exterioare din panouri tip “sandwich”, tâmplărie din PVC şi geamuri termopan. (03.04.2018)
Ce impact va avea asupra monumentelor istorice propunerea PSD de a scoate din sfera penala interventiile fara autorizatie pe astfel de cladiri / Ordinul Arhitectilor: Nu stiu sa fi existat o masura mai distructiva Mai mulți deputați PSD au depus un proiect de lege prin care elimină din Legea construcțiilor prevederea potrivit căreia intervențiile fără autorizație asupra monumentelor istorice este infracțiune, pedepsită cu închisoarea de la 3 luni la un an sau cu amendă. Ce impact va avea asupra patrimoniului construit, și așa aflat în pericol? Șerban Țigănas, președintele Ordinului Arhitecților din România, este de părere că ”este un atac la integritatea patrimoniului construit din România, patrimoniu care este cu greu apărat de cei care trebuie să o facă și în condițiile actuale”. (03.04.2018)


Procesul primarului din IASI cu prefectul, mutat la o alta instanta Procesul deschis de primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, pentru suspendarea ordinului prefectului ce vizează încetarea mandatului de consilier a viceprimarului Gabriel Harabagiu, a fost mutat la o altă instanţă. Odată cu pierderea mandatului de consilier local, Harabagiu îşi pierde şi funcţia de viceprimar. (03.04.2018)
<<   <   pagina 1 din 2134   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design