Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  88,80% (111/125)
2.  Gherla
  100,00% (21/21)
3.  Piatra Neamt
  77,78% (21/27)
4.  Pitesti
  42,11% (16/38)
5.  Timisoara
  41,18% (14/34)
6.  Bucuresti - Sect. 4
  66,67% (14/21)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  85,71% (12/14)
8.  Galati
  37,50% (6/16)
9.  Voluntari
  54,55% (6/11)
10.  Bucuresti - Sect. 5
  25,00% (4/16)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primarul din ZLATNA a pierdut procesul cu ANI la Curtea de Apel Bucuresti. Solutia nu este definitiva

Primarul orașului Zlatna a pierdut recent prima fază a procesului în care Autoritatea Națională de Integritate l-a declarat în stare de conflict de interese administrativ, după ce Silviu Ponoran a semnat două acte adiționale la un contract între primărie și firma fiului său. Potrivit motivării Curții de Apel București, instanță care a judecat prima fază a procesului, semnarea celor două documente de către edilul Silviu Ponoran ”a fost de natură să producă un folos material pentru fiul reclamantului, în calitate de locatar, folos material care constă în prelungirea efectelor juridice ale celor două contracte de închiriere”. (22.11.2017)

Primarii PNL din Alba au iesit in strada condusi de Mircea Hava impotriva ”revolutiei fiscale”. I-au injurat pe PSD-isti si s-au dus fericiti acasa În total, peste 500 de persoane au participat la mitingul de protest. S-au manifestat zgomotos, cu fluierice şi vuvuzele şi scandează lozinci precum: ”PSD, ciuma roşie”, ”Dragnea, nu uita, România nu-i a ta”, ”Hoţii”, ”Mincinoşii”. Mircea Hava, a declarat presei: ”Până acum nu am vrut să recurgem la proteste pentru că am crezut că discutăm cu oameni inteligenţi. Acesta este începutul dacă nu o să îşi revină”. (21.11.2017)
Probleme la Fabrica de Arme CUGIR dupa cresterea salariului minim: "748 de oameni vor deveni necalificati" Modificarea salariului minim de la 1.450 de lei la 1.900 de lei va afecta aproape 750 de muncitori ai Fabricii de Arme Cugir, care vor fi plătiţi cu salariul minim, după intrarea în vigoare a modificării schimbărilor decise la nivelul Guvernului. Liderul sindicatului ”Apărarea” din cadrul societăţii, Ioan Neagu, spune că aceasta înseamnă că toţi aceşti oameni vor deveni muncitori necalificaţi. În prezent, Fabrica de Arme are 900 de angajaţi, printre care se numără specialişti în proiectare şi producţie de armament la standarde NATO. (17.11.2017)
ALBA IULIA Primarul Mircea Hava: "Tot ce face guvernul in privinta reformelor economice anuntate imi pare de o absurditate vecina cu condamnarea romanilor la haos si nesiguranta" La Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România, s-a discutat despre posibilitatea ca bugetele primăriilor să scadă din 2018, odată cu trecerea contribuțiilor la angajat. Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, și-a exprimat pe pagina de socializare, punctul de vedere despre reformelor economice anunțate de Guvern. (10.11.2017)
Primul Dog Park din ALBA IULIA se va deschide in aceasta luna Primăria Alba Iulia a amenajat un parc pentru câinii de companie unde patrupedele se vor putea juca în voie, supravegheate de stăpâni. Mai mult, aceștia au la dispoziție elemente de mobilier urban special construite pentru dresaj și dezvoltarea armonioasă a animalului. Potrivit reprezentantului municipalității, a mai rămas doar de întocmit regulamentul de utilizare a spațiului, care va fi afișat în incintă, astfel încât să poată fi citit și respectat de proprietarii de câini, iar parcul va fi deschis oficial în această lună. (03.11.2017)
Politistii locali din ALBA IULIA vor fi echipati cu aparate profesionale de inregistrare audio-video, atasate la buzunarul de la piept Peste puțin timp, albaiulienii vor fi filmați live, pe stradă, cu ajutorul a 30 de aparate profesionale de înregistrare audio-video pe care tot atâția polițiști locali le vor avea atașate de buzunarul de la piept. Este vorba despre o achiziție directă, în valoare de 155.000 de lei, lansată de Primăria Alba Iulia, ce prevede, pe lângă cumpărarea ”ustensilelor” cu care vor fi echipați ”localii”, și cumpărarea cablurilor USB cu dublă funcţie de încărcare şi transfer de date necesare (31.10.2017)
Primaria ALBA IULIA pune la bataie 1,7 milioane de lei pe 4 ani pentru ridicarea masinilor parcate neregulamentar Maşinile parcate ilegal pe domeniu public din Alba Iulia vor fi ridicate. Primăria Alba Iulia a demarat procedura de achiziţie publică privind contractarea serviciilor de ridicare, transport şi descărcare la locul de depozitare a vehiculelor staţionate neregulamentar pe raza municipiului. În documentaţie sunt trecute şi numărul minim şi maxim de autovehicule ce ar urma să fie ridicate în cei 4 ani: minimum 1.920 de vehicule şi maximum 4.800 de vehicule. În perioada unui singur an se prevede ridicarea a minimum 480 de vehicule şi a unui maxim de 1.200 de vehicule staţionate neregulamentar. (30.10.2017)
Primarul orasului TEIUS, doi ani de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese Primarul orasului Teius, Mirel Vasile Halalai, aflat la al doilea mandat, a fost condamnat vineri de Judecatoria Aiud la pedeapsa de doi ani de inchisoare, cu suspendare, pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese. Decizia nu este definitiva. Potrivit minutei postate pe portalul instantei, termenul de supraveghere stabilit este de trei ani, perioada in care Halalai trebuie sa se supuna unor masuri de supraveghere. (27.10.2017)
ALBA IULIA: Trei oferte depuse la licitatia pentru restaurarea Palatului Principilor Transilvaniei Unul dintre cele mai așteptate proiecte ale Primăriei Municipiului Alba Iulia este cel de restaurare și punere în valoarea a ansamblului arhitectural al Palatului Principilor Transilvaniei, monument de categorie A. Clădirea, care are șase corpuri și două curți interioare cu o suprafață desfășurată de peste 20.000 de metri pătrați, a trecut prin mai multe faze de construcție, din Evul Mediu târziu până în Epoca Modernă. (25.10.2017)
Primaria ALBA IULIA vrea sa scaneze orasul tridimensional, cu drone speciale, pentru o macheta 3D Primăria municipiului Alba Iulia semnează un nou protocol de colaborare în cadrul proiectului „Smart City” 2018. O firmă din judeţul Ilfov propune crearea unei machete 3D a oraşului, prin care va putea fi explorat cu ajutorul unor căşti pentru realitate virtuală. Pentru realizarea acesteia, se va face scanarea tridimensională a localităţii, cu utilizarea unor drone profesionale. De asemenea, se va pune la dispoziţia municipalităţii şi o machetă fizică a oraşului sau a unor zone selectate. (23.10.2017)
<<   <   pagina 1 din 41   >   >>
 
Informatii din Alba

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(31 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(8 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(6 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(4 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design