Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  90,64% (155/171)
2.  Piatra Neamt
  86,67% (39/45)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  78,95% (15/19)
4.  Timisoara
  37,84% (14/37)
5.  Gherla
  100,00% (10/10)
6.  Targu - Jiu
  100,00% (5/5)
7.  Oradea
  60,00% (3/5)
8.  Voluntari
  75,00% (3/4)
9.  Hunedoara
  60,00% (3/5)
10.  Pitesti
  7,69% (2/26)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
ALBA IULIA: Reamenajarea Parcului Unirii va incepe in aprilie, anunta primarul Hava; Norma de hrana pentru politistii locali, eliminata

Lucrările de reconstrucţie a Parcului Unirii din Alba Iulia, locul în care în 1918 peste 100.000 de români transilvăneni s-au adunat pentru a proclama Unirea cu România, vor începe în aprilie, primarul Mircea Hava dând joi asigurări că vor fi finalizate până la 1 Decembrie. "Dorim să reconstruim Parcul Unirii, cu Monumentul Unirii, pentru încă 100 de ani minimum", a declarat, într-o conferinţă de presă, Mircea Hava. (08.02.2018)

Referendum la SEBES pentru achizitia unui laborator de monitorizare a calitatii aerului. Aparatura costa peste 1 milion de lei Primăria Sebeş va organiza un referendum pentru consultarea populaţiei în ceea ce priveşte achiziţionarea unui laborator mobil destinat monitorizării calităţii aerului. Dezbateri pe tema cumpărării acestui laborator există de mai mulţi ani în condiţiile în care compania Kronospan este acuzată că poluează mediul în zona municipiului din judeţul Alba. (31.01.2018)
Consilierii locali din ALBA IULIA au primit tablete performante. Masura a fost aplicata si in CJ Alba, insa doar doi consilieri le folosesc Cei 21 de aleşi locali din Alba Iulia au primit, marţi, în şedinţa Consiliului Local tablete de ultimă generaţie pe care ar urma să primească proiectele de hotărâre. Decizia a fost aplicată anul trecut şi de Consiliul Judeţean Alba, însă a fost un eşec deoarece doar doi consilieri folosesc tabletele primite. Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a declarat, în cadrul şedinţei, că tabletele au fost cumpărate pentru a se reduce consumul foarte mare de hârtie necesară pentru tipărirea dosarelor de şedinţă pe care le primesc fiecare consilier. (31.01.2018)
SEBES: Cladirile si terenurile neingrijite aflate in intravilan, supraimpozitate cu pana la 500% Restul taxelor și impozitelor pentru persoane fizice și juridice rămân la același nivel ca în 2017. Sebeșenii cu datorii egale sau mai mari de 1.000 de lei la buget – la panoul rușinii. Clădirile şi terenurile neîngrijite, aflate în intravilanul municipiului Sebeş, supraimpozitate cu până la 500% din 2018. (25.01.2018)
Muzeul Principatului Transilvaniei va creste de peste 10 ori numarul turistilor, sustine Primaria ALBA IULIA Autorităţile din Alba Iulia estimează că zeci de mii de turişti vor vizita, după restaurare, Palatul Principilor din Alba Iulia, construit în secolul al XV-lea, fostă reşedinţă a voievodului Mihai Viteazul şi în care ar urma să fie amenajat un Muzeu al Principatului Transilvaniei. Valoarea totală a investiţiei este de peste 21,7 milioane de lei, adică echivalentul a 5 milioane de euro, din care 98% finanţare nerambursabilă. Proiectul ar urma să fie implementat în următorii doi ani, până în aprilie 2020. (12.01.2018)
Lotul 3 al Autostrazii SEBES-TURDA nu va fi inca deschis circulatiei Comisia de recepție a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care a fost prezentă astăzi la recepţia finală la lotul 3 al autostrăzii Turda – Sebeș, tronson dintre Decea și Aiud, a constatat mai multe neconformităţi pe cei 12,5 kilometri. Potrivit purtătorului de cuvânt al CNAIR, Alin Şerbănescu, anumite neconformităţi descoperite în luna noiembrie 2017 s-au menţinut. (09.01.2018)
30 de tablete cumparate de Primaria ALBA IULIA cu 540 de euro bucata, pentru consilierii locali Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia i-a anunțat, luni, pe consilierii locali, că vor avea la dispoziție câte o tabletă pe care să o folosească pentru primirea și studierea dosarelor de ședință, astfel încât să fie eliminat consumul mare de hârtie înregistrat până acum. Aleșii beneficiază și de câte o cartelă cu o ”cantitate” suficientă de internet care să le permită să primească, lunar, proiectele de hotărâre supuse spre aprobare. Ei au fost, însă, avertizați că eventualul consum de date în plus le va fi reținut din indemnizații. (09.01.2018)
Autostrada SEBES-TURDA: Lucrarile la lotul 3, de la Aiud la Decea, vor fi receptionate marti Autostrada Sebeș-Turda, lotul 3, care are 12,5 kilometri și se întinde de la Aiud la Decea, va fi recepționat marți, 9 ianuarie, potrivit ultimelor informații date publicității de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Autostrada Sebeş-Turda face legatura dintre Autostrada A1 şi Autostrada A3. Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi. (08.01.2018)
8 alesi locali din CUGIR ar putea ramane fara mandatul de consilier: Se afla in conflict cu legea privind masurile de asigurare a transparentei in exercitatea demnitatilor publice Secretarul Orașului Cugir, jr.Otilia Băluțiu a transmis consilierilor locali o informare privind obligaţiile ce revin membrilor consiliului local, conform prevederilor legale, pe perioada îndeplinirii mandatului. După ce a prezentat câteva dintre legile și articolele de lege, care reglementează cadrul de organizare și funcționare a consiliilor locale, precum și cele care definesc obligațiile ce revin aleșilor locali, secretarul primăriei, s-a referit și la Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleșilor locali. (27.12.2017)
Proiect de imbunatatire a apei potabile din ALBA – finantare de peste 80 de milioane de euro din fonduri europene Comisarul european Corina Creţu a aprobat finanţarea unui proiect ce va oferi acces îmbunătăţit la apa potabilă în judeţul Alba, informează un comunicat al Reprezentanţei Comisiei Europene în România. Potrivit sursei citate, 106.500 de locuitori din judeţul Alba vor avea în viitor acces la sistemul de distribuţie a apei potabile, prin intermediul unei investiţii din fonduri europene de 86,6 milioane de euro din Fondul de coeziune. (21.12.2017)
<<   <   pagina 1 din 42   >   >>
 
Informatii din Alba

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(18 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(11 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(2 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
Ioan Popa (PNL) Ioan Popa (PNL)
Resita
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design