Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  89,19% (132/148)
2.  Piatra Neamt
  96,55% (56/58)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  88,57% (31/35)
4.  Gherla
  93,33% (14/15)
5.  Voluntari
  73,33% (11/15)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  63,64% (7/11)
7.  Timisoara
  31,25% (5/16)
8.  Pitesti
  13,04% (3/23)
9.  Bistrita
  75,00% (3/4)
10.  Hunedoara
  66,67% (2/3)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primaria ALBA IULIA va imprumuta 100.000.000 de lei, prin emitere de obligatiuni municipale, pentru realizarea unor obiective de investitii de interes public local

Potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței consiliului Local Alba Iulia, programată să se desfășoare marți, 26 septembrie, administrația locală intenționează să contracteze şi să garanteze cu venituri proprii o finanţare rambursabilă internă, prin emisiune de obligaţiuni municipale, în sumă de maximum 100.000.000 de lei sau denominată în moneda euro, cu o maturitate cuprinsă între minim 10 ani şi maximum 20 de ani. Banii vor fi folosiți pentru realizarea obiectivelor prioritare de investiţii, în contextul generat de intrarea în Anul Centenarului – 2018 şi de implementarea în premieră în România a conceptului de Smart City. (21.09.2017)

Parcari "Smart City" din decembrie, la ALBA IULIA: 50 de locatii monitorizate cu senzori wirless inductivi Din decembrie, în municipiul Alba Iulia vor fi montați și testați 50 de senzori wireless ce permit detectarea locurilor de parcare libere sau ocupate, precum și a mașinilor parcate în locuri nepermise. Totodată, în trei clădiri municipale se vor instala kit-uri de colectare a datelor de la contorii de electricitate, gaze și apă, care vor ajuta la optimizarea costurilor la utilități. (21.09.2017)
Planuri in administratia locala din ALBA IULIA, pentru o mancare "ca la carte" in gradinitele din oras. Program de nutritie, in premiera nationala, si aparate perfomante pentru gatit Administrația locală din Alba Iulia și-a propus să introducă în grădinițele din municipiu un program de nutriție mai echilibrat decât până acum, în premieră națională. Primarul Mircea Hava a anunțat, luni, pe rețeaua de scoializare Facebook că a început deja să doteze grădinițele cu aparate performante pentru gătit. (19.09.2017)
Constructorii de locuinte care pun centrale pe gaz trebuie sa dovedeasca primariei ca sunt mai eficiente decat sistemul centralizat de incalzire Legea de modificare a legii energiei termice se află cum în dezbaterea Comisei de Industrii din Camera Deputaţilor. Aceasta ar putea introduce noi obligaţii pentru constructorii de locuinţe legate de instalarea sistemelor de încălzire, dacă o propunere a Autorităţii de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), va fi în final votată de parlamentari. Pe scurt, dacă cineva construieşte un bloc în oraş, într-o zonă deservită de o reţea de termoficare urbană şi vrea să monteze centrale termice în apartamente, trebuie să demonstreze Primăriei că aceasă soluţie este mai eficientă „economic şi energetic” decât sistemul centralizat de încălzire. (19.09.2017)
ALBA IULIA Ridicarea masinilor parcate neregulamentar pe domeniul public, pe ultima suta de metri: "Avem aproape tot ce ne trebuie" Mașinile care sunt parcate neregulamentar vor fi ridicate de pe domeniul public la sesizarea poliției locale, rutiere sau a cetățenilor. ”Serviciul de ridicare a mașinilor parcate ilegal pe domeniul public: Logistic avem aproape tot ce ne trebuie, avem locul de depozitare, este închiriat, avem îngrădit acolo. Singurul lucru ce nu-l avem, este pe SEAP, achiziția serviciului efectiv de ridicare – firma care va ridica efectiv. Acest lucru se va adjudeca cât de repede și probabil în 1, cel târziu 15 octombrie va intra în vigoare acest serviciu”, a spus viceprimarul Gabriel Pleșa. (14.09.2017)
Licitatia de aproape 5 milioane de euro pentru intretinerea si amenajarea spatiilor verzi, anulata de Primaria ALBA IULIA Primăria Alba Iulia a anulat o licitație de aproape 5 milioane de euro privind amenajarea și întreținerea spațiilor verzi din municipiu. Contractul ce urma a fi încheiat cu firma câștigătoare era valabil pe o perioadă de patru ani și avea o valoare estimată de aproape 22 de milioane de lei, fără TVA (circa 4,8 milioane de euro). (13.09.2017)
ALBA IULIA are sanse sa scape de marcajele rutiere "de creta": Primaria a incheiat un contract in valoare de 400.000 de euro, pe patru ani, cu o firma din Bacau În următorii 4 ani, marcajele rutiere în municipiul Alba Iulia vor fi executate de o firmă din Bacău care a fost desemnată câștigătoare în urma unei achiziții publice desfășurate prin SEAP. S.C. Metalbac & Farbe S.A., cu sediul în satul Măgura, județul Bacău, a făcut cea mai bună ofertă, în valoare de 1.664.660 de lei, fără TVA, cu circa 300.000 de lei mai puțin decât valoarea estimată de autoritățile locale. (11.09.2017)
Garajele construite fara autorizatie in ALBA IULIA au inceput sa fie desfiintate. In locul lor se vor amenaja parcari Pe ușile garajelor metalice existente încâ în zâteva zone din oraș au apărut atenționări în ultimele luni, din partea administrației locale, prin care proprietarii acestora erau înștințați că trebuie să se prezinte la sediul primpriei pentru a face dovada legalității edificării imobilului construcție ”garaj” și totodată dovada titlului în baza căruia se folosește suprafața de teren pe care este realizată construcția. În caz contrar urmând a se face demersurile în vederea desființării construcțiilor fără autorizație de construire. (08.09.2017)
Noua clasa de bugetari de lux: primarii Romaniei. Primarul Mircea Hava, in fruntea listei, cu cel mai mare salariu din tara Primarii României au ajuns prin noua lege a salarizării să devină „bugetari de lux“. Cu salariile aflate la mâna consilierilor aleşi, primarii au ajuns ca în comune cu un număr scăzut de oameni, să obțină lefuri mai mari decât în altele mai populate. Revista Capital a centralizat şi creionat cel mai complet şi reprezentativ tablou al salarizării în primării. Dacă iniţial era de aşteptat ca Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, să aibă cel mai mare salariu din ţară, primarul de la Alba Iulia, Mircea Hava, a demonstrat că mereu se poate mai mult. Salariul lui brut: 16.313 lei pe lună (12.265 de lei net/lună), este cu aproape două mii lei peste indemnizaţia lunară a edilului-şef al Bucureştiului. (05.09.2017)
Municipiul Alba Iulia exclus din cursa pentru titlul de "Capitala Tineretului din Romania". Au ramas pe ”lista scurta” – Baia Mare, Iasi si Satu Mare Municipiul Alba Iulia nu mai poate aspira la titlul de Capitala Tineretului din România. După jurizare, doar 3 din cele 7 orașe înscrise în competiție au rămas pe ”lista scurtă” – Baia Mare, Iași și Satu Mare. Doar unul dintre acestea va dobândi titlul și, implicit, premiul în valoare de 50.000 de euro. Viitoarea Capitală a Tineretului din România va fi anunțată în cadrul Summitului Tinerilor, ediția a 2-a, care va avea loc în luna noiembrie la Bacău. (05.09.2017)
<<   <   pagina 1 din 39   >   >>
 
Informatii din Alba

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(48 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(21 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(2 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(2 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design