Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  78,92% (131/166)
2.  Piatra Neamt
  84,09% (37/44)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  78,95% (15/19)
4.  Timisoara
  30,56% (11/36)
5.  Gherla
  100,00% (10/10)
6.  Targu - Jiu
  80,00% (4/5)
7.  Oradea
  60,00% (3/5)
8.  Voluntari
  75,00% (3/4)
9.  Hunedoara
  60,00% (3/5)
10.  Pitesti
  8,33% (2/24)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
CLM ARAD a aprobat subventionarea platii in avans, de catre CET catre furnizor, a consumului de gaze naturale

Consiliul Local Municipal Arad a aprobat pe 19 februarie, într-o şedinţă extraordinară, plata în avans a sumei de 4.000.000 lei, pentru anul 2018, cu titlu de “Subvenţii pentru acoperirea diferenţelor de preţ şi tarif la energia termică livrată populaţiei” către SC CET Hidrocarburi SA Arad, în vederea achitării în avans a consumului de gaze naturale de către producătorul de energie termică furnizorului de gaze naturale. (20.02.2018)

ARAD: Autobuze second-hand din Olanda, in dotarea Companiei de Transport Public Parcul auto al Companiei de Transport Public Arad va creşte numeric în perioada următoare cu 10 autobuze second-hand destinate transportului interurban, care vor sosi din Olanda, informează reprezentanţii Consiliului Judeţean Arad. Potrivit acestora, autobuzele au fost achiziţionate în urma unei licitaţii publice organizate de către administraţia judeţeană, al cărei câştigător a fost desemnată o companie olandeză, pe principiul "preţul cel mai mic". (19.02.2018)
In judetul ARAD, din aprilie, incepe colectarea selectiva a deseurilor În judeţul Arad va începe implementarea sistemului de colectare selectivă a deşeurilor, demarând, în luna aprilie, în municipiul Arad, oraşele Pâncota, Nădlac, Pecica, Sântana şi Curtici şi zonele rurale adiacente, conform vicepreşedintului Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea. Până în prezent, în cadrul proiectului au fost construite şase staţii moderne de sortare, compostare sau transfer, în municipiul Arad, precum şi în localităţile Chişineu Criş, Ineu, Sebiş, Bârzava şi Mocrea. (16.02.2018)
ARAD Primarul Falca: Furnizarea gazelor naturale catre CET nu va fi sistata Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a declarat marţi, prin intermediul unui comunicat de presă transmis de Primărie, că în întâlnirea de lucru desfăşurată în cursul zilei la Ministerul Energiei s-a identificat o soluţie pentru ca Societatea Comercială C- Gaz Energie să continue să furnizeze gaze naturale către CET Arad, astfel încât să poată fi asigurată căldura în locuinţele racordate la sistemul centralizat de termoficare al oraşului. (13.02.2018)
ARAD Iustin Cionca: Consiliul Judetean nu a primit bani de la Guvern pentru echilibrarea bugetului Aradul se află între cele şapte judeţe din ţară cărora Guvernul nu le-a alocat fonduri pentru echilibrarea bugetului, din cotele defalcate din TVA, a afirmat luni, într-o conferinţă de presă, Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad. Pentru că Legea achiziţiilor publice este stufoasă şi unele achiziţii de lucrări nu se încheie nici măcar într-un an de zile, pentru că sunt contestate, nu am reuşit să consumăm banii. În această situaţie, fie transferi contravaloarea acestor contracte în excedentul bugetar şi le continui anul viitor, fie renunţi la proiectele respective. Cum era normal, am decis transferarea acestor bani în excedentul bugetar, urmând să îi folosim anul acesta", a explicat şeful administraţiei judeţene. (05.02.2018)
ARAD: Asociatia municipiilor din Romania, semnatara a Aliantei pentru coeziune Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, în calitate de preşedinte al Asociaţiei Municipiilor din România - Sucursala Vest şi membru al Delegaţiei României la Comitetul European al Regiunilor a participat joi, la Bruxelles, la semnarea Alianţei pentru Coeziune, coaliţie care consideră că politica de coeziune a Uniunii Europene trebuie să rămână, în continuare, unul din pilonii viitorului UE. (03.02.2018)
Proiect de eficientizare a activitatii in Primaria ARAD, finantat prin MDRAPFE Primăria Arad a încheiat un contract de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) având ca obiect acordarea unei finanţări nerambursabile destinată implementării proiectului cu titlul “Planificare strategică şi management al performanţei la nivelul municipiului Arad prin instrumentul Balanced Scorecard – Tablou de Board echilibrat”, informează reprezentanţii administraţiei locale. Potrivit sursei citate, valoarea finanţării este de 422.390 lei, contribuţia municipalităţii arădene fiind de 2%. (01.02.2018)
Gheorghe Falca: Investitiile reprezinta 39 la suta din bugetul municipiului ARAD Investiţii reprezintă 39% din bugetul pe anul 2018 al municipiului Arad, cu toate că acesta este cu 74.000 lei decât cel de anul trecut, ca urmare a reducerii impozitului pe venit de la 16% la 10%, a declarat primarul Gheorghe Falcă. Potrivit edilului, în acest an municipalitatea arădeană are un buget general de venituri şi cheltuieli în sumă totală de 623.513.000 lei, în timp ce, anul trecut, acesta s-a ridicat la 697.314.000 lei. (31.01.2018)
ARAD: Bugetul pe 2018 al municipiului resedinta de judet a fost adoptat Bugetul pe anul 2018 al municipiului Arad a fost adoptat luni într-o şedinţă publică extraordinară a Consiliului Local Municipal, dezbaterile pe buget provocând discuţii aprinse între consilierii PSD-ALDE şi cei ai PNL şi UDMR. În cadrul discuţiilor au fost propuse o serie de amendamente, unul dintre acestea, care a şi fost adoptat, referitor la achiziţionarea unei maşini care taie în bucăţi buletinele şi cărţile de identitate care nu mai sunt valabile, în valoare de 35.000 de lei. (29.01.2018)
ARADUL, alaturi de Paris si Leeds, pe harta oraselor culturale din Europa Fără precedent, anul acesta, Aradul se alătură unor metropole, în organizarea conferințelor Rețelei Orașelor Culturale din Europa. Mai precis, Aradul se alătură orașelor Leeds şi Paris în care vor fi organizate astfel de evenimente. Numit „Le Rendez-vous d’Arad”, evenimentul co-organizat de Consiliul Județean, Primăria Municipiului Arad și Asociața „LIKE – Reţeaua Oraşelor Culturale din Europa” va avea loc în luna octombrie. (25.01.2018)
<<   <   pagina 1 din 61   >   >>
 
Informatii din Arad

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(18 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(15 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(8 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
Ioan Popa (PNL) Ioan Popa (PNL)
Resita
(1 raspuns
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design