Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  89,38% (101/113)
2.  Piatra Neamt
  71,88% (23/32)
3.  Pitesti
  64,29% (18/28)
4.  Gherla
  100,00% (18/18)
5.  Timisoara
  43,75% (14/32)
6.  Bucuresti - Sect. 4
  68,42% (13/19)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  92,86% (13/14)
8.  Voluntari
  90,91% (10/11)
9.  Galati
  50,00% (8/16)
10.  Hunedoara
  50,00% (4/8)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primaria ARAD aloca 6 milioane de lei din bugetul local pentru CET SA

Primăria municipiului Arad va aloca 6 milioane lei pentru CET SA Arad, pentru a acoperi din bugetul local o parte din pierderile CET Hidrocarburi SA Arad, pierderi induse din prestarea serviciului public de producţie, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice pentru populaţie, informează Călin Bibarţ, viceprimarul municipiului reşedinţă de judeţ. Potrivit acestuia, suma de 6.000.000 lei este necesară pentru a evita întreruperea în alimentarea cu energie termică a consumatorilor din municipiul Arad. (14.11.2017)

Arad: Primarul Falca sustine ca prin modificarile la codul fiscal municipiul va pierde 16 milioane de euro pe an Potrivit calculelor făcute de reprezentanții Primăriei, municipiul Arad va pierde de acum înainte, în fiecare an, câte 16 milioane de euro, în urma revoluției fiscale făcute de Guvern. „Am regretul că munca noastră de zece ani e ştearsă cu buretele din punct de vedere al veniturilor şi al posibilităţilor de dezvoltare printr-o decizie politică de neînţeles. Este poate cea mai gravă decizie luată de un Guvern al României”, a declarat primarul Gheorghe Falcă. (10.11.2017)
Discutii la Guvern cu primarii despre masurile fiscale care au creat nemultumire. Negoita: Am convenit masuri ca bugetele sa nu fie afectate. Falca: Nu m-au convins Preşedintele Asociaţiei Muncipiilor din România, Robert Negoiţă, a declarat, marţi, că, în principiu, Executivul va aproba miercuri OUG privind măsurile fiscale şi că a convenit cu premierul Mihai Tudose ca bugetele primăriilor nu fie afectate în 2018 de aceste măsuri. Premierul Mihai Tudose a discutat cu reprezentanţii Asociaţiei Muncipiilor din România, mai mulţi primari, printre care şi edilul Capitalei, aflându-se la Guvern. Potrivit unor surse politice, la discuţii a fost prezent şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea. (07.11.2017)
Smart City: ARADUL ar putea deveni singurul partener Waze din Romania Autoritățile municipale au planuri interesante în ceea ce privește transformarea Aradului într-un oraș 100% inteligent. Potrivit edililor, acest lucru ar trebui să se întâmple până în 2020. Reprezentanții Primăriei susțin că primii paşi în această direcţia au fost făcuţi în 2009, când Aradul a devenit al doilea oraş din ţară în care a fost lansat sistemul de plată online a taxelor şi impozitelor locale. (30.10.2017)
ARAD: Se scumpeste transportul public: majorarile sunt prevazute intr-un proiect de hotarare pus la dispozitia locuitorilor Un proiect de hotărâre pus marți la transparență prevede majorarea prețurilor biletelor și abonamentelor pentru mijloacele de transport în comun care circulă pe raza municipiului. Majorările vor fi făcute la cererea Companiei de Transport Public având în vedere că ultima modificare a prețurilor a fost făcută în urmă cu patru ani, iar o ajustare a acestora se impune, potrivit reprezentanților CTP, pentru buna funcționare a serviciului. (05.10.2017)
Prefectura ARAD a atacat in contencios administrativ contractul de salubrizare stradala incheiat de CLM Prefectura judeţului Arad a depus la Tribunalul Arad dosarul prin care atacă în contencios administrativ Consiliul Local Municipal (CLM) Arad pentru contractul de salubrizare stradală încheiat de Primăria Arad cu RER Servicii Ecologice pentru salubrizarea stradală a oraşului, a informat într-o conferinţă de presă prefectul Florentina Horgea. (03.10.2017)
Consilierii locali din ARAD au decis trecerea cinematografelor in administrarea Centrului Municipal de Cultura; Fifor: Minciunile municipalitatii continua in cascada, fara nicio asumare in privinta Cetatii Aradului Consiliul Local municipal Arad, întrunit în şedinţă ordinară, a decis trecerea imobilelor în care îşi desfăşoară activitatea cele trei cinematografe, proprietate publică a municipiului Arad pe care Primăria le-a renovat în anii trecuţi după ce le-a preluat de la RADEF, în administrarea Centrului Municipal de Cultură Arad. Potrivit proiectului de hotărâre votat de consilierii locali, odată cu trecerea în administrarea sa a cinematografelor din municipiu, CMC a preluat şi personalul aferent Biroului Administrare Cinematografe. (02.10.2017)
Iluminatul public din municipiul ARAD, modernizat printr-un proiect finantat de Programul de Cooperare Elvetiano-Roman Iluminatul public al municipiului Arad va fi extins şi modernizat prin instalarea a peste 3.000 de leduri, printr-un proiect finanţat prin Programul de Cooperare Elveţiano-Român. Primarul Gheorghe Falcă şi Romulus Povian, directorul general al SC Elba Com SRL (parte a concernului Elba Timişoara), câştigătorul licitaţiei de atribuire a lucrărilor, au semnat, la Primăria Arad, contractul de proiectare şi execuţie a lucrărilor aferente proiectului “Iluminat public cu LED în municipiul Arad”. (27.09.2017)
Prima fabrica din Europa a unui mare producator japonez de componente auto se deschide in ARAD Viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ s-a întâlnit, la finele săptămânii trecute cu reprezentanţii producătorului de componente auto Roki Romania Manufacturing. Compania niponă ai cărui principali clienţi sunt General Motors, Nissan şi Mazda va deschide la Arad primul său centru de producţie din Europa. (19.09.2017)
ARAD: La Depoul de tramvaie UTA vor fi investiti 2,5 milioane lei pentru modernizare Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă a semnat vineri, 15 septembrie 2017, contractul de modernizare a infrastructurii depoului principal de tramvaie UTA. Nu mai puțin de 2.494.000 lei urmează să fie investiţi în acest proiect al municipalităţii arădene. Finanţarea se va asigura din împrumut BERD şi bugetul general al municipiului Arad. (18.09.2017)
<<   <   pagina 1 din 58   >   >>
 
Informatii din Arad

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(36 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(10 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(9 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(6 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(4 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design