Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  88,44% (130/147)
2.  Piatra Neamt
  90,74% (49/54)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  78,79% (26/33)
4.  Gherla
  100,00% (14/14)
5.  Voluntari
  64,29% (9/14)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  58,33% (7/12)
7.  Pitesti
  12,00% (3/25)
8.  Falticeni
  100,00% (2/2)
9.  Hunedoara
  66,67% (2/3)
10.  Timisoara
  11,76% (2/17)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
PITESTI: Fostul primar Pendiuc, pus sa plateasca o parte din cheltuielile DNA in procesul in care este acuzat de un prejudiciu de peste 5 milioane de euro

De aproape doi ani şi jumătate, pe rolul Tribunalului Bucureşti este un proces în care Tudor Pendiuc, fostul primar al Piteştiului, este acuzat alături de alţi 12 inculpaţi pentru că ar fi prejudiciat bugetul local cu peste 5 milioane de euro. Iar date din dosar arată că fostul primar a fost pus alături de mai mulţi inculpaţi să plătească şi cheltuielile efectuate de DNA pe parcursul urmăririi penale. (17.07.2017)

Autobuz electric marca Solaris, in teste la PITESTI Incepand cu data de 30 mai, a intrat pe traseele din Pitesti un autobuz electric 100 la suta, pentru teste. Este vorba despre un autobuz marca Solaris care are o autonomie de 200 km, 30 de locuri pe scaune si 40 de locuri in picioare. Cetatenii din Pitesti vor putea folosi acest autobuz gratuit pana la data de 6 iunie, data la care va pleca in teste la Craiova. (31.05.2017)
Locuinte ANL pentru medici la CURTEA DE ARGES În vara acestui an, în curtea Spitalului Municipal Curtea de Argeş va începe construirea unui bloc de locuinţe destinat medicilor şi personalului medical care lucrează în unitate. Vor fi în total 14 locuinţe ce vor putea fi închiriate. Şi, cum cererea este mare, este posibil ca în 2018 să se construiască un al doilea bloc ANL pentru medici la Curtea de Argeş, tot în curtea spitalului. (11.05.2017)
PITESTI: Un reprezentant al Vaticanului va fi prezent la cea de-a 40-a editie a Simfoniei Lalelelor În perioada 21-23 aprilie, la Piteşti va avea loc cea de-a 40-a ediţie a Simfoniei Lalelelor, sărbătoarea de suflet a piteştenilor, la care sunt aşteptate delegaţii din mai multe ţări. Vremea urâtă ar putea strica însă cel mai spectaculos moment al evenimentului, Parada florilor. Primarul Cornel Ionica este ingrijorat pentru sanatatea sutelor de scolari si prescolari care vor participa la parada. (20.04.2017)
PITESTI: Se acopera ghenele de gunoi cu stejar. Fiecare structura din lemn costa 2.000 de euro Un „proiect de reabilitare urbană a Piteştiului“, la care Uniunea Europeană a contribuit cu 16 milioane de euro, este în realitate un dezastru: 9,6 hectare de spaţii verzi au dispărut, au fost puse milioane de pavele şi realizate ghene de gunoi cu becuri şi structuri din stejar, bănci fără spătare, dar cu becuri, plus vreo 700 de copaci tăiaţi. (03.03.2017)
Fostul primar Tudor Pendiuc, trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar Tudor Pendiuc, fost primar al municipiului Piteşti între anii 1992 şi 2016, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie într-un nou dosar, în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu asfaltarea unui drum. Potrivit unui comunicat al DNA, în acelaşi dosar a mai fost deferit justiţiei, sub acuzaţia de abuz în serviciu, Florentin-Mircea Branişte, la data faptei director al Administraţiei Domeniului Public Piteşti. (14.02.2017)
PITESTI: Societatea de salubritate a CL a inchiriat utilaje cu 10 milioane de lei in loc sa achizitioneze unele noi Societatea de salubritate a Consiliului Local Piteşti a preferat să închirieze utilaje de la o firmă concurentă cu peste 10 milioane de lei, bani care ar fi ajuns pentru achiziţionarea a zeci de autospeciale noi, potrivit rezultatelor unui control efectuat de Curtea de Conturi în noiembrie 2016. Conform aceleiaşi surse, suma de peste 10 milioane de lei a fost plătită timp de 11 ani, între 2005 şi 2015. (02.02.2017)
Primaria PITESTI vrea Cinematograful Papaiani Primarul Piteştiului, Cornel Ionică, vrea ca administraţia locală să preia Cinematograful Sebastian Papaiani, din Piteşti. După ce Guvernul a aprobat în şedinţa de la sfîrşitul lunii noiembrie o serie de măsuri în domeniul cinematografiei, printre care şi asigurarea unor măsuri suplimentare pentru deblocarea procesului de preluare a sălilor de cinematograf de către autorităţile locale, Ionică a anunţat că vrea ca autorităţile locale să preia acest cinematograf. (16.12.2016)
PITESTI: Propunere de traseu de biciclete in padurea Trivale Reprezentanţi ai „comunităţii de biciclişti piteşteni” care ar număra circa 1.000 de membri propun Primăriei realizarea unor trasee în municipiu, în special în pădurea Trivale. „Ne dorim ca potecile din pădure să fie marcate exact ca un traseu montan, fie prin inscripţionarea la semiînălţime cu var, vopsea a copacilor de pe margine, fie prin aplicarea unor benzi reflectorizante care ar ajuta şi la deplasarea nocturnă. Parcurgem trasee prin pădure, însă este obligatoriu să avem un ghid şi, eventual, GPS. Câteva dintre rutele frecventate sunt potecile de la Grotă către cartierul Găvana, de la Schit către Cornul Vânătorului pe partea dreaptă, în zona Grădinii Zoologice şi vizavi de aceasta, însă, în funcţie de disponibilitate, putem stabili de comun acord trasee care să includă diferite grade de dificultate pentru toate categoriile de vârstă.", au spus reprezentanţii comunităţii respective într-un mesaj formulat pe adresa Primăriei. (09.12.2016)
Ministrul Buse: Autostrada Sibiu-Pitesti este prioritatea zero si vrem sa avansam cat mai mult cu acest proiect Tronsonul de autostradă dintre Sibiu și Pitești este de maximă prioritate, intenția fiind de a se avansa cât mai mult cu acest proiect, a afirmat luni ministrul Transporturilor, Sorin Bușe. "Proiectul acesta Sibiu — Pitești este pentru noi prioritatea zero și dorim să avansăm cât mai mult cu acest proiect. La lotul patru, studiul geo este aproape terminat și asta înseamnă că studiul de fezabilitate o să fie terminat în curând, iar după aceea vedem cum putem lansa capetele și cum putem face joncțiunile", a declarat ministrul, cu ocazia unei vizite de lucru pe DN 7 — Valea Oltului. (29.11.2016)
<<   <   pagina 1 din 24   >   >>
 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(34 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(21 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design