Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  81,25% (117/144)
2.  Piatra Neamt
  63,04% (29/46)
3.  Galati
  100,00% (21/21)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  77,27% (17/22)
5.  Pitesti
  37,50% (12/32)
6.  Timisoara
  25,71% (9/35)
7.  Targu - Jiu
  54,55% (6/11)
8.  Gherla
  71,43% (5/7)
9.  Hunedoara
  50,00% (3/6)
10.  Oradea
  40,00% (2/5)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Investitii masive in modernizarea sistemului de iluminat public din municipiul BACAU

Municipiul Bacău a semnat, în calitate de beneficiar, contractul „Servicii de mentenanţă a sistemului de iluminat public din municipiul Bacău“ cu S.C. Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău S.A. Conform prevederilor caietului de sarcini, serviciile de întreţinere a iluminatului public şi materialele sunt estimate pentru acest an la suma de 460.675 lei (manoperă 347.469 de lei iar valoarea materialelor, la 113.206 lei), la care se adaugă TVA, în valoare de 87.528 de lei. (06.02.2018)

Orasul BACAU va primi 5,5 milioane de euro pentru modernizarea retelei de apa potabila. Se face si o statie de tratare Municipiul Bacău a primit finanţare pentru proiectul care vizează realizarea rezervei de apă din oraş. Contractul de finanţare a fost semnat de viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene, la Bacău. Fondurile alocate sunt în valoare de 25.928.794 lei, sumă care provine din bugetul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE). (24.01.2018)
Trafic infernal in BACAU in absenta soselei de centura In absenta unei sosele de centura, care sa preia autovehiculele aflate in tranzit prin capitala judetului, traficul in municipiul Bacau a devenit un adevarat cosmar. Asta reiese si dintr-un studiu efectuat de specialistii de la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) - Centrul de Studii Tehnice Rutiere si Informatica (CESTRIN), care au facut masuratori pentru studiul de trafic necesar proiectarii soselei de centura a municipiului Bacau. (11.01.2018)
Investitii de 21 de milioane de euro in apa si canalizarea ONESTIULUI Compania care administrează în prezent sistemul de alimentare cu apă și rețeaua de canalizare a municipiului Onești, Regia Autonomă Județeană de Apă Constanța, va începe în acest an proiecte de investiții de circa 21 de milioane de euro pentru reabilitarea și modernizarea acestora. În jumătate de an de prezență, compania a investit deja aici aproape 1,7 milioane de euro. Consiliul Județean Bacău și Consiliul Local Onești vor acorda sprijinul lor proiectelor. (09.01.2018)
BACAU: Viceprimarul Constantin Scripat critica Legea ceremoniilor Constantin Scripăț, viceprimarul municipiului Bacău, a constatat că Legea 215 lipsește instituțiile publice, ONG-urile și pe cetățeni de dreptul de a participa activ la ceremoniile organizate cu prilejul unor zile cu semnificație istorică pentru România și pentru români. Astfel, asociațiile de veterani, școlile, partidele, direcțiile de cultură, direcțiile de tineret și sport pot depune coroane doar după încheierea ceremoniei. (27.12.2017)
La BACAU incepe numaratoarea cainilor fara stapan Echipe mixte formate din specialisti ai Directiei Sanitare Veterinare (DSV), Serviciului specializat din cadrul Primariei Bacau si Inspectoratul de Politie Judetean au demarat o campanie de evaluare, informare si dispunere de masuri legale in privinta cainilor care se adapostesc si circula liber pe domeniul public al municipiului. (14.12.2017)
BACAU: 15 milioane de lei pentru un sistem de incalzire inglodat in datorii Guvernul a decis alocarea a 15 milioane de lei pentru incalzirea centralizata din municipiul Bacau, la doua saptamani dupa ce primarul Cosmin Necula avertiza asupra "bombei cu ceas" reprezentate de sistemul centralizat si proiectul european pe termie derulat de municipalitate. Autoritatile locale vor primi peste 115 milioane lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului pentru asigurarea alimentarii populatiei cu energie termica, potrivit unui act normativ aprobat miercuri, la propunerea Ministerului Dezvoltarii. (11.12.2017)
Primarul Valentin Vieru se impotriveste extinderii Spitalului Municipal de Urgenta MOINESTI, desi nu il costa niciun leu Primarul municipiului Moinești, Valentin Vieru, refuză să susțină proiectul de extindere a Spitalului Municipal de Urgență din localitate, o investiție vitală pentru unitatea spitalicească. Poziția edilului este de neînțeles, atât timp cât spitalul este mândria orașului și, mai mult decât atât, întreaga investiție de 6,2 milioane de lei este asigurată de Ministerul Dezvoltării, deci nu ar costa municipalitatea niciun leu. (24.11.2017)
BACAU: Toate locurile de joaca din municipiu functioneaza fara autorizatie Un control al inspectorilor Comisariatului pentru Protectia Consumatorului Bacau a scos la iveala un fapt cel putin ingrijorator. Astfel, niciun loc de joaca pentru copii din municipiul Bacau nu are autorizatie de constructie. Mai mult decat atat, o parte din locurile de joaca nu indeplinesc criteriile de siguranta, Protectia Consumatorului suspendand temporar accesul la cateva spatii de joaca. (17.11.2017)
A fost inaugurat noul terminal al Aeroportului BACAU La exact doi ani de la inceperea lucrarilor, ieri a fost inaugurat noul terminal al Aeroportului International "George Enescu" din Bacau. Foarte important e faptul ca pista raspunde cerintelor UE: 45 m latime si indice de portanta 65, care permite decolarea/aterizarea avioanelor grele. Noul terminal are o suprafata de 6.300 mp si o capacitate de procesare de 300 de pasageri/ora. (10.11.2017)
<<   <   pagina 1 din 54   >   >>
 
Informatii din Bacău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(45 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(9 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design