Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,72% (133/145)
2.  Piatra Neamt
  91,49% (43/47)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  73,53% (25/34)
4.  Gherla
  100,00% (20/20)
5.  Pitesti
  68,42% (13/19)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  77,78% (7/9)
7.  Galati
  50,00% (6/12)
8.  Voluntari
  75,00% (6/8)
9.  Bistrita
  60,00% (3/5)
10.  Hunedoara
  33,33% (3/9)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
TIMISOARA Primarul Nicolae Robu, interzis in presa locala: "Nu pot decat sa ma bucur"

Postul Digi 24 Timișoara și publicația Press Alert au decis ca timp de o săptămână să nu mai publice nici o știre despre primarul Nicolae Robu.
Primarul Nicolae Robu spune că postul local Digi 24 îl antipatizează de o perioadă mai lungă de timp, iar cei de la Press Alert au interpretat greșit o declarația de-a sa. El spune că nu îi pare rău că s-a luat o astfel de decizie. (23.10.2017)

Primaria TIMISOARA va plati 10 milioane de lei suplimentar la Colterm, pentru ca factura abonatilor sa ramana neschimbata Timişorenii care sunt abonaţi la sistemul centralizat de încălzire vor plăti, în sezonul rece 2017-2018, acelaşi preţ pentru gigacalorie ca şi anul trecut, municipalitatea urmând să plătească în plus, către societatea de termoficare Colterm, suma de 10 milioane de lei. Numărul familiilor abonate la Colterm, în prezent, este de circa 65.000. Municipalitatea a luat în ultimii cinci ani mai multe măsuri de eficientizare a companiei Colterm, aflată în subordinea sa, astfel încât să rămână atractivă pentru abonaţi. (20.10.2017)
Nicolae Robu despre finantarea sportului de catre primarie: De fiecare data TIMISOARA este discriminata negativ Primarul Nicolae Robu se declară ”indignat” de faptul că finanţarea sportului ar fi discriminatorie, susţinând că doar la Timişoara finanţarea cluburilor sportive prin parteneriate ale municipalităţii este considerată ilegală şi spune că nu doreşte să moară capra vecinului, dar să aibă şi acest oraş “capra” lui. În discuţie este tot sportul timişorean, fotbal, handbal, rugby, care nu mai primeşte bani de la administraţia publică locală, întrucât plata salariilor jucătorilor este considerată activitate economică. (19.10.2017)
TIMISOARA: Primarul Nicolae Robu, s-a reapucat de sport pentru a putea juca din nou fotbal, marea sa pasiune Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a reapucat de sport. La cinci luni după operația de hernie inghinală, edilul s-a întors la mișcare și a reînceput să alerge pe banda primită cadou în urmă cu doi ani de la subalternii din primărie,de ziua numelui. Robu a postat pe Facebook o fotografie în care apare pe bandă, îmbrăcat cu un trening semnat de jucătorii ACS Poli Timișoara, echipa lui de suflet.Nicolae Robu vrea să își revină încet – încet după operație, pentru a se putea reapuca de jucat fotbal, una dintre pasiunile lui. (18.10.2017)
Cantina municipala deschisa la RESITA pentru elevi si persoane in varsta Cantina municipală a fost inaugurată pe 17 octombrie în curtea Colegiului Tehnic din Reşiţa, aceasta urmând să deservească aproximativ 160 de elevi, dar şi vârstnici. Cantina municipală are o capacitate de circa 400 de persoane şi va fi deschisă inclusiv pentru diferite evenimente, în special pentru copii şi vârstnici. Lucrările de reabilitare au început în urmă cu două luni şi au fost finanţate din bugetul local al municipiului Reşiţa. (18.10.2017)
Ce urmeaza dupa sentinta care obliga Primaria TIMISOARA sa recupereze milioane de euro alocate sportului. Robu: "Nu-i dracul atat de negru" Odată cu emiterea sentinţei definitive a Curţii de Apel Timişoara prin care finanţarea cluburilor de fotbal, baschet, handbal şi rugby, cluburi cu statut de ONG, a fost declarată ilegală, primăria trebuie să înceapă recuperarea prejudiciului. Conform măsurii dispuse de Curtea de Conturi, care a reclamat ilegalitatea finanţării cluburilor sportive cu suma de peste 35 de mlioane de lei, Primăria Timişoara trebuie mai întâi să realizeze o expertiză care să se stabilească prejudiciul. Odată stabilit acest prejudiciu, primăria trebuie să recupereze banii. (11.10.2017)
Primaria RESITA incepe achizitia de apartamente de la locuitori. E mai ieftin decat sa construiasca Aproximativ 2000 persoane, din oraş sau din localităţile învecinate, au depus la Primăria Reşiţa un dosar pentru atribuirea unei locuinţe. În luna decembrie, a anului trecut, primarul Reşiţei, Ioan Popa, a anunţat că administraţia locală ar putea să ajungă să cumpere de pe piaţa liberă. Popa spunea la aceea oră, că aceste apartamente sunt necesare în eforturile de a a repopula oraşul care a pierdut circa 30 de mii de locuitori în ultimii ani. (10.10.2017)
Gunoierii din TIMISOARA au intrat in greva japoneza si ameninta ca lasa orasul in mizerie Şoferii şi muncitorii necalificaţi, care adună gunoiul de pe străzile Timişoarei, au intrat de luni în grevă japoneză, anunţând intrarea în grevă generală dacă revendicările lor nu sunt puse în practică. Sindicaliştii de la Retim cer majorarea salariilor pentru şoferi şi muncitorii necalificaţi. „Se refuză sistematic negocierea contractului individual de muncă. De la 1 mai ne-am tot chinuit cu contractul colectiv de muncă şi nu se face niciun fel de negociere”, a declarat liderul de sindicat al angajaţilor Retim, Horia Cioară. (09.10.2017)
Procurorii DNA au ajuns din nou la Primaria RESITA. Tinta: hotarari ale CL adoptate in 2012, 2014, 2015 si 2016 Surpriză mare pentru unii dintre angajaţii Primăriei Municipiului Reşiţa care, în cursul săptămânii, s-au trezit la uşă cu lucrători ai Parchetului din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul teritorial Timişoara. De data aceasta, nu a fost săltat niciun angajat, procurorii solicitând în schimb mai multe documente legate de Hotărâri ale Consiliului Local aprobate în 2012, 2014, 2015 şi 2016. (09.10.2017)
Primarul TIMISOAREI va sesiza Comisia Europeana daca Guvernul nu va infiinta structura pentru circulatia vaporaselor pe Bega Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat că va fi nevoit să sesizeze Comisia Europeană (CE) dacă Guvernul nu va genera, până la finele acestui an, o hotărâre pentru a crea structura numită Administrarea Căii Navigabile Canalul Bega (ACNCB), ce ar permite circulaţia vaporaşelor pe Bega. Achiziţionarea vaporetelor de către municipalitate este parte componentă a unui proiect european în valoare de 6 milioane de euro – ”Amenajarea malurilor Canalului Bega pe tronsonul timişorean”, bani primiţi de la UE. (09.10.2017)
<<   <   pagina 1 din 128   >   >>
 
Informatii din Banat

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(36 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(24 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(16 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design