Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  87,77% (122/139)
2.  Piatra Neamt
  59,09% (39/66)
3.  Gherla
  100,00% (31/31)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  81,08% (30/37)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,92% (20/26)
6.  Pitesti
  44,44% (8/18)
7.  Bistrita
  50,00% (6/12)
8.  Voluntari
  55,56% (5/9)
9.  Oradea
  100,00% (3/3)
10.  Bucuresti - Sect. 5
  18,18% (2/11)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Piatete cu fantani in cartierele TIMISOAREI, fara numar de la primarul Robu

Dacă nu se poate să avem dezinsecție în oraș, trotuare sau străzi refăcute după lucrări pentru operatorii de telefonie sau internet sau chiar piețe în toate cartierele, măcar să avem piațete pentru relaxare. Unele cu fântâni, altele fără. Locuri unde să se țină concerte, pentru că dacă nu vin oamenii la concertele organizate de primărie în centrul Timișoarei, edilul-șef vrea să ducă concertele la oameni, în cartiere. (21.06.2017)

Proiectul TIMISOARA - Capitala Culturala Europeana a intrat in linie dreapta. Se implementeaza etapa din dosar pentru 2017-2018 În etapa de Start-up (2017-2018), se caută şi se testează noi produse culturale şi atragerea publicului spre ele. Asociaţia Timişoara - Capitala Culturală Europeană caută să lege colaborări cu societatea civilă, cu instituţiile culturale, să contribui la rezolvarea aspectelor financiare, la dezvoltarea relaţiilor internaţionale, dar şi la dezvoltarea renumelui oraşului. (20.06.2017)
Primarul RESITEI vrea recuperarea prejudiciului creat de firmele care au reabilitat deficitar strazile Primarul municipiului Reşiţa, Ioan Popa, a anunţat că vrea recuperarea pe cale amiabilă a prejudiciului creat administraţiei locale, de la firmele care au reabilitat drumurile, după ce specialiştii Universităţii Politehnica din Timişoara au efectuat o expertiză şi au depistat o serie de nereguli privind efectuarea lucrărilor pe mai multe străzi, pentru care s-au cheltuit bani proveniţi dintr-un credit de 12 milioane euro. (08.06.2017)
TIMISOARA Pasajul Jiul ar putea fi redeschis abia in 12 iunie. Soferii protesteaza in fata primariei, Robu le transmite indirect ca-s prosti: Grădina Domnului este mare! Șoferii din Timișoara l-au claxonat, marți, fără oprire, timp de câteva minute bune, pe primarul Nicolae Robu, chiar în fața primăriei. Oamenii au vrut să-i transmită altfel că s-au săturat să stea la cozile kilometrice care se formează în fiecare dimineață în oraș. Ce le spune primarul Timișoarei? Că „grădina Domnului e mare” și că ar putea să ocolească Pasajul Jiul măcar o lună, după ce e gata. Oricum, trecerea pe sub calea ferată s-ar putea redeschide cu două zile mai târziu. (07.06.2017)
TIMISOARA: Transportul public pe Bega mai asteapta Transportul public pe Bega nu va începe vara aceasta, în ciuda promisiunilor. Cele șapte vaporetto achiziționate de primăria Timișoara, nu pot circula încă legal. Edilii mai au de rezolvat o serie de autorizații. În ultima ședință de plen, consilierii locali timișoreni au aprobat prelungirea datei limită pentru finalizarea proiectului „Reabilitarea infrastructurii publice urbane a malurilor Canalului Bega”. Aceasta este cea de-a treia prelungire, penultima expirând pe 30 iunie 2017. (06.06.2017)
Chinezii vor sa redeschida un combinat la OTELU ROSU si sa investeasca in industria lemnului si in turism În ultimul an, chinezii au tot dat târcoale Caraş-Severinului, mai exact oraşului Oţelu-Roşu, unde au identificat posibilitatea dezvoltării unor afaceri. Primarul Luca Mălăiescu speră că în scurt timp toate aceste vizite se vor concretiza şi că investiţiile chinezilor vor resuscita oraşul, care duce lipsă de locuri de muncă. Edilul cărăşean susţine că, cel mai rapid, vede concretizarea unei investiţii în domeniul prelucrării lemnului, deoarece oameni de afaceri chinezi s-au arătat interesaţi de deschiderea unei fabrici de mobilă. (05.06.2017)
Peste 300.000 de lei din banii Primariei din Herculane, sustrasi din casierie in ultimii sapte ani Poliţiştii de la IPJ Caraş-Severin au deschis un dosar de cercetare penală, pentru a afla cum au dispărut, din 2010 până în prezent, 376.448 de lei din banii casieriei de la Primăria Herculane. Minusul a fost descoperit la un audit intern efectuat de către personalul primăriei. “S-a deschis un dosar de cercetare penală, după plângerea făcută de către primarul localităţii. Se cercetează faptele, urmând ca după stabilirea autorului să se stabilească încadrarea”, a declarat agent principal Cecilia Dăneţ, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin. (31.05.2017)
TIMISOARA: A inceput santierul la Parcul Central, cu gard de jur imprejur. Accesul in incinta parcului va fi interzis timp de un an Potrivit primarului Nicolae Robu, reprezentanții primăriei semnează, miercuri, ordinul de începere pentru lucrările din Parcul Anton Scudier, cunoscut ca și Parcul Central. Licitația pentru modernizarea Parcului Central a fost finalizată recent, deși era începută acum un an. De lucrare se ocupă asocierea de firme Lovrintim și Rogera, care s-au angajat că reabilitează parcul cu un preț mult mai mic decât cel estimat, aproape la jumătate, adică cu 6,5 milioane de lei, fără TVA, ceea ce înseamnă aproape 1,7 milioane de euro. (31.05.2017)
RESITA: Urban Skate Park in Centrul Civic Un proiect promovat de TNL Resita a gasit ecou la primarul Ioan Popa. Edilul este decis sa realizeze in Centrul civic un "urban skate park". Edilul sustine ca amenajarea noului spatiu nu va schimba substantial peisajul zonei centrale, ci va dinamiza arealul Centrului civic. Denumirea de skate park este una generică prin care se descrie un spațiu unde se practică sporturi precum skateboarding-ul, BMX riding-ul, rollerblading-ul etc. (31.05.2017)
TIMISOARA: Dupa biciclete, acum si trotinetele devin interzise in centrul istoric. Primarul e terifiat de aceste "instrumente de mobilitate" Decizia de interzicere a bicicletelor în centrul istoric al Timişoarei va fi urmată de o hotărâre prin care sunt interzise şi trotinetele, skate-urile sau rolele. Primarul Nicolae Robu susţine că prin hotărârea veche se subînţelege că e vorba şi de astfel de „instrumente de mobilitate”, dar e nevoie de o nouă hotărâre din cauza „îngustimii în înţelegere” a poliţiştilor. (30.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 123   >   >>
 
Informatii din Banat

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(38 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(24 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(8 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD) Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD)
Rosiorii de Vede
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design