Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  90,76% (108/119)
2.  Piatra Neamt
  76,67% (23/30)
3.  Gherla
  100,00% (18/18)
4.  Pitesti
  56,25% (18/32)
5.  Timisoara
  43,75% (14/32)
6.  Bucuresti - Sect. 4
  56,52% (13/23)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  92,86% (13/14)
8.  Voluntari
  83,33% (10/12)
9.  Galati
  43,75% (7/16)
10.  Hunedoara
  44,44% (4/9)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Targul de Craciun ORADEA vine cu surprize: roata-gigant in Piata Unirii, "Cina porcului" la Cetate

Ediția a treia a Târgului de Crăciun Oradea își va deschide porțile în data de 30 noiembrie, ora 18:00, în Piața Unirii, într-un decor de poveste care va aduce magia sărbătorilor de iarnă în sufletele celor ce îi trec pragul. Două locații vor întâmpina orădenii, dar și turiștii, în acest an la Târgul de Crăciun Oradea: Piața Unirii (30 noiembrie - 31 decembrie), sub sloganul Simte magia Crăciunului și Cetatea Oradea (8 - 17 decembrie), sub sloganul Tradiții și obiceiuri de Crăciun. (16.11.2017)

ORADEA: Se inchide circulatia pe podul pietonal de la Centrul de calcul Vineri, 10 noiembrie, încep lucrările de demolare a podului pietonal de la Centrul de Calcul, care face legătura între strada Plevnei şi strada Szigligeti Ede. Din acest motiv, circulația pietonală va fi oprită. Pentru început, vor fi demontate balustradele, urmând ca de luni să înceapă demolarea podului propriu-zis, în vederea construirii noului pod rutier peste Criș. Acesta va purta denumirea „Podul Centenarului", lucrările urmând să se încheie până în 1 decembrie 2018, când se sărbătoresc 100 de ani de la Marea Unire. (10.11.2017)
Ilie Bolojan: Modificarile la Codul fiscal este cea mai dura lovitura data administratiilor locale Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a declarat că reducerea impozitului pe venit de la 16% la 10% va afecta grav bugetele autorităţilor locale din România, fiind “cea mai dură măsură luată de un guvern împotriva administraţiilor locale din România în ultimii 10 ani”. Conform edilului orădean, lipsa acestor bani va afecta grav bugetul de investiţii, pentru că la cheltuielile de funcţionare, la iluminatul public sau la curăţenie este practic imposibil să se facă reduceri majore. (09.11.2017)
ORADEA: S-au aprobat indicatorii pentru pasajul suprateran pe soseaua de centura, la intersectia cu strada Universitatii Viceprimarul Florin Birta a susținut azi, 6 noiembrie 2017, o conferință de presă în care a prezentat indicatorii tehnico-economici rezultați din studiul de fezabilitate a proiectului de investiții "Amenajare intersecție prin pasaj denivelat între drumul de centură al municipiului Oradea și str.Universității". Indicatorii tehnico-economici pentru acest proiect au și fost aprobați în ședința extraordinară a Consiliului Local. (07.11.2017)
Un al treilea pasaj suprateran, de 7,7 milioane euro, se va construi in ORADEA, peste centura rutiera Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a anunţat că proiectul celui de al treilea pasaj suprateran peste centura municipiului, în valoare de 7,7 milioane de euro, va fi finanţat fie din bugetul local, fie din fonduri europene. Ilie Bolojan a anunţat finalizarea documentaţiei tehnice la pasajul suprateran, ce va fi construit peste giraţia de la universitate, la intersecţia cu strada Ogorului, având în vedere fluidizarea traficului şi eliminarea unor zone cu ‘potenţial serios de accidente’. (31.10.2017)
ORADEA: Cetatenii vor putea propune si vota proiecte pentru oras prin bugetarea participativa Consiliul Local a aprobat în şedinţa de joi, 26 octombrie, un proiect de hotărâre privind implementarea procesului de bugetare participativă la nivelul municipiului Oradea, începând cu exerciţiul bugetar aferent anului 2018. Proiectul prevede alocarea din bugetul local a sumei de 1.500.000 euro/an pentru proiectele selectate în urma derulării procesului de bugetare participativă. (30.10.2017)
Primaria ORADEA va contracta un credit de 35 de milioane de euro de la BEI, pentru derularea proiectelor cu fonduri UE Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan a anunțat că municipalitatea a decis să contracteze un credit de 35 de milioane de euro de la Banca Europeană de Investiții (BEI), într-un proiect-pilot pe țară, destinat doar derulării proiectelor cu finanțare europeană. Gradul de îndatorare al municipiului este în prezent de 17%, va crește la 20,4% în 2020, după care va scădea treptat, a mai precizat Bolojan (27.10.2017)
ORADEA: Cea mai mare investitie in sanatate in anii urmatori: un nou corp de cladire la Spitalul Municipal La Spitalul Clinic Municipal a avut loc o conferință de presă privind investițiile efectuate în anul 2017, precum și cele care urmează a fi realizate. La conferința susținută de Maria Silaghi, managerul unității, a luat parte și Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea. Mulțumind celor prezenți pentru că au răspuns invitației, primarul municipiului a făcut o prezentare a sistemului sanitar din Oradea. (23.10.2017)
ORADEA: Greva spontana la OTL. Orasul e blocat, nici un mijloc de transport in comun nu circula; Ce spune Ilie Bolojan, afara de faptul ca nu le poate oferi nimic? VIDEO Transportul urban din Oradea este blocat din cauza unei greve spontane ce a fost declanşată, marţi dimineaţa, de angajaţii regiei Autonome de Transport Local Oradea. Sindicaliştii invocă salariile scăzute. Conducerea societăţii a invitat greviştii la negocieri, de rezultat depinzând durata protestului. (19.10.2017)
ORADEA: Viceprimarul Mircea Malan a prezentat stadiul lucrarilor de reabilitare a retelelor de termoficare Viceprimarul Mircea Mălan a susținut o conferință de presă pe teren, pe şantierul din strada Delavrancea, în cadrul căreia a fost prezentat stadiul lucrărilor de reabilitare a rețelei de termoficare - etapa a II-a. Viceprimarul a dat informații în legătură cu investițiile care se fac în sistem, cu întreruperile privind furnizarea apei calde și începerea furnizării agentului termic către populație. (06.10.2017)
<<   <   pagina 1 din 71   >   >>
 
Informatii din Bihor

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(36 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(10 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(8 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design