Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  92,31% (144/156)
2.  Piatra Neamt
  91,53% (54/59)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  82,35% (28/34)
4.  Gherla
  100,00% (16/16)
5.  Voluntari
  46,67% (7/15)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  70,00% (7/10)
7.  Timisoara
  31,25% (5/16)
8.  Bistrita
  100,00% (3/3)
9.  Falticeni
  100,00% (2/2)
10.  Hunedoara
  100,00% (2/2)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
ORADEA: Compania Inteva vrea sa investeasca 7,1 milioane euro in parcul industrial din strada Ogorului

Americanii de la Inteva vor să investească 7,1 milioane euro în parcul industrial din strada Ogorului. Consiliul Local şi-a mandatat marţi reprezentanţii în Adunarea Generală a Acţionarilor de la Agenţia de Dezvoltare Locală Oradea să aprobe documentele prin care compania se obligă, prin intermediul dezvoltatorului WTP Developement RO, să construiască o fabrică peste drum de cimitirul municipal. (13.09.2017)

Primarul ORADIEI, Ilie Bolojan, a ramas fara permis de conducere pe soseaua Arad-Oradea. Edilul a fost prins de radar in timp ce gonea cu 172 de km/h Primarul Oradiei, Ilie Bolojan, a rămas duminică fără permis de conducere, după ce a fost prins de radar gonind cu o viteză de 172 km/h între Oradea şi Arad, mai precis între Şimand şi Chişineu Criş, scrie ebihoreanul.ro. Limita de viteză pe drumul respectiv, adică cel dintre Şimand şi Chişineu Criş, este de 100 kilometri pe oră. Ilie Bolojan s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile, plus o sancțiune contravențională. (12.09.2017)
TIMISOARA, confruntata cu un val masiv de migranti. Zeci de persoane au fost date jos dintr-un tren de calatori; Si alte judete au fost vizate - Bihor si Dolj; Patru dintre migrantii depistati in apropiere de 2 Mai au ajuns la spital Duminică dimineaţa 30 de imigranţi au fost daţi jos de Poliţie, la Timişoara. Autorităţile au intervenit după ce mai mulţi călători din trenul Bucureşti - Timişoara au sesizat că zeci de migranţi circulă cu trenul Bucureşti – Budapesta. Potrivit pressalert.ro, imigranţii, bărbaţi şi femei cu vârste cuprinse între 3 şi 64 de ani, au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră pentru verificări, urmând a intra pe procedura solicitanţilor de azil. (11.09.2017)
Primaria ORADEA vrea sa amenajeze patru centre de cartier, adica piatete care vor putea gazdui evenimente publice Orădenii obişnuiţi să-şi dea întâlnire "în centru" vor trebui să se exprime mai precis când vor mai face invitaţia: pe viitor ar putea fi victimele unor confuzii. Primăria vrea să amenajeze încă patru "centre" în oraş, mai exact spus nişte piaţete de cartier, care să servească drept locuri de întâlnire, dar şi ca scene pentru evenimente cu audienţă mai redusă. Ideea amenajării celor patru centre de cartier, câte unul în Rogerius, Ioşia, Nufărul şi în Centrul Civic, îi aparţine primarului Ilie Bolojan. (28.08.2017)
ORADEA: Peste o mie de noi locuri de parcare vor fi amenajate pana in toamna Peste o mie de locuri vor fi amenajate, din toamnă, în municipiul Oradea. 250 sunt deja gata, iar alte 800 sunt în lucru pe şase străzi din oraş. Aproape patru milioane de lei au fost alocaţi din bugetul local pentru lucrările pe care edilii vor să le termine până la începutul noului an şcolar. De menţionat că, tot în această perioadă, sunt în curs de amenajare peste 100 de locuri noi de parcare în vecinătatea Aquaparkului Nymphaea. (24.08.2017)
Harta online cu strazile pe care se efectueaza lucrari de termoficare, pusa la dispozitie de Primaria ORADEA Primăria Oradea a pus la dispoziţia cetăţenilor o hartă interactivă cu străzile din municipiu afectate de lucrările la reţeaua de termoficare. Potrivit unui comunicat al Primăriei, harta este utilă cetăţenilor şi şoferilor în condiţiile în care traficul rutier din municipiul Oradea este afectat de lucrările de înlocuire şi modernizare a reţelei de de termoficare pe care administraţia locală le efectuează prin proiecte cu fonduri europene. (23.08.2017)
ORADEA: Au reinceput lucrarile la parcarea de pe malul Crisului Repede. Viceprimarul spune ca parcarea va fi gata in 2018 Lucrările la parcarea subterană de pe malul Crişului Repede, pe strada Independenţei, au fost reluate după o pauză de un an. Între timp, a fost schimbat proiectantul şi soluţia tehnică, municipalitatea susţinând că lucrările vor fi gata până la sfârşitul anului 2018. Mai exact, s-a renunţat la contractul cu proiectantul clujean Macalik Arnold, care nu putea să fie în Oradea pentru a supraveghea lucrările, acesta fiind înlocuit de proiectantul orădean Paul Szasz. (22.08.2017)
ORADEA: Primaria a supus dezbaterii publice noul regulament de urbanism al municipiului Regulamentul de urbanism al oraşului, cu care are de-a face oricine doreşte să ridice sau să modifice o construcţie, va fi revizuit. Actualizarea este necesară pentru implementarea noului Plan Urbanistic General, aprobat în 2016, astfel că Instituţia Arhitectului Şef organizează o dezbatere publică la care cei interesaţi sunt invitaţi să participe. (14.08.2017)
Primaria ORADEA construieste prima pista sintetica de alergare din oras Primăria Oradea construieşte în jurul Parcului Brătianu o pistă de alergare din tartan, un material elastic care ajută la amortizarea vibraţiilor care afectează articulaţiile. Potrivit viceprimarului Florin Birta, aceasta va fi prima pistă sintetică din oraş, va avea o lungime totală de 1.045 de metri şi o lăţime de 1.20 metri. Reprezentanţii municipalităţii au luat decizia realizării acestui proiect după ce au constatat că cealaltă pistă de alergare a oraşului este foarte utilizată de locuitori. (09.08.2017)
ORADEA: Trei oferte depuse pentru restaurarea Casei Darvas – La Roche Proiectul de reabilitare a obiectivului de patrimoniu Casa Darvas - La Roche are în vedere valorificarea acestui patrimoniu cultural al orașului Oradea și deschiderea în acest loc a unui Muzeu Art Nouveau. Valoarea estimată a lucrării este de 6.203.422 RON plus TVA, finanțată prin fonduri europene, Axa prioritară 5 din cadrul POR 2014-2020. (07.08.2017)
<<   <   pagina 1 din 70   >   >>
 
Informatii din Bihor

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(48 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(18 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(12 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(6 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design