Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  86,52% (122/141)
2.  Piatra Neamt
  96,30% (52/54)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  88,24% (30/34)
4.  Gherla
  92,86% (13/14)
5.  Voluntari
  66,67% (10/15)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  58,33% (7/12)
7.  Timisoara
  22,22% (4/18)
8.  Bistrita
  66,67% (2/3)
9.  Falticeni
  100,00% (2/2)
10.  Hunedoara
  66,67% (2/3)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Cetatenii judetului BISTRITA-NASAUD vor fi obligati sa colecteze selectiv deseurile incepand cu 1 octombrie

Cetăţenii judeţului Bistriţa-Năsăud vor fi obligaţi, începând cu data de 1 octombrie, să colecteze selectiv deşeurile, în caz contrar firma de salubritate urmând să nu mai golească pubelele sau containerele pe care le folosesc, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Ţintean. (22.09.2017)

Interzis la distractie dupa miezul noptii, in SINGEORZ BAI Primăria Sîngeorz-Băi ia o decizie radicală și vrea să interzică nunțile și cumetriile după miezul nopții. Practic aceasta este prima primărie care ia o astfel de hotărâre de a interzice nunțile de noapte. Decizia intră în vigoare începând cu prima zi din 2019. Decizia a fost anuntata pe pagina de Facebook a primariei. (04.09.2017)
Le-au numit pompos "biblioteci stradale". Primaria BISTRITA a cheltuit 30.000 de lei pe trei... dulapuri Primăria lui Ovidiu Creţu a cheltuit 30.000 de lei pe trei dulapuri, numite pompos „biblioteci stradale”. Dacă în unele oraşe nemţeşti sistemul de a te împrumuta gratuit pe stradă cu cărţi funcţionează, la noi cărţile i-au încălzit, dar nu sufleteşte, pe minoritarii din centrul istoric. În 2017 se împlinesc doi ani de când Bistriţa s-a alăturat oraşelor de cultură din Europa şi a implementat un sistem revoluţionar. Este vorba despre trei dulapuri din lemn, cu geamuri din sticlă numite biblioteci stradale. (14.08.2017)
BISTRITA: Consiliul Local a triplat salariul primarului, dupa ce a fost pusa in aplicare noua lege a salarizarii Începând din 1 august, angajaţii Primăriei Bistriţa vor merge acasă cu lefuri mai mari. Asta după ce Consiliul Local al Primăriei Bistriţa a votat în 24 iulie noua grilă de salarizare, în baza legii salarizării unitare, intrată în vigoare la începutul lunii iunie. Legea salarizării unitare (legea numărul 153/2017) stabileşte 116 clase de salarizare, cel mai mic salariu fiind de 1.625 de lei, iar cel mai mare - de 22.000 de lei. (26.07.2017)
BISTRITA: Municipalitatea repartizeaza 1,3 milioane lei pentru 10 unitati de cult Consiliul Local Bistriţa va dezbate în şedinţa ordinară de luni proiectul de hotărâre privind repartizarea sumei de 1.300.000 lei pentru anul 2017 de la bugetul local al municipiului Bistrița, sub formă de sprijin financiar pentru unitățile de cult, care aparțin cultelor religioase recunoscute din România. (24.07.2017)
Negocieri la Primaria BISTRITA privind acordarea de cresteri salariale in baza legii salarizarii unitare Reprezentanţii angajaţilor Primăriei Bistriţa poartă negocieri cu conducerea municipalităţii pentru obţinerea de creşteri salariale în baza prevederilor legii salarizării unitare, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, primarul Ovidiu Creţu. Primarul a precizat că sumele prinse în proiectul de rectificare provin exclusiv de la bugetul local şi nu sunt încă aprobate, deoarece negocierile cu sindicatele angajaţilor nu s-au finalizat. (20.07.2017)
Primaria BISTRITA cumpara cu un million de lei trei masini de deszapezire Peste un milion de lei a alocat Primăria Bistrița pentru achiziționarea a trei mașini multifuncționale, pentru a deszăpezi drumurile în pantă și trotuarele iarna care urmează. Prima mașină pe care Direcția de Servicii Publice Bistrița vrea s-o cumpere este o autospecială multifuncțională „care este necesară pentru întreținerea străzilor în pantă pe timp de iarnă, iar vara va fi folosită pentru realizarea lucrărilor specifice DSP”. (19.07.2017)
Primarul Ovidiu Cretu si viceprimarul Zou Jufang au semnat Declaratia de intentie privind stabilirea de relatii de prietenie intre orasele BISTRITA si Zhangjiajie (China) Primarul Ovidiu Creţu şi viceprimarul Zou Jufang au semnat marti, la Primăria Bistriţa, Declaraţia de intenţie privind stabilirea de relaţii de prietenie între oraşele Bistriţa şi Zhangjiajie (China). Documentul a fost parafat în prezenţa prefectului Ovidiu Frenţ, a viceprimarilor Cristian Niculae şi Gelu Muthi, a reprezentanţilor Primăriei Bistriţa, a secretarului general al Asociaţiei de Prietenie Româno-Chineze Filiala Bistriţa – Remus Lungu, dar şi a unei delegaţii din oraşul chinez Zhangjiajie, formată din 11 oficiali. (12.07.2017)
Centura ocolitoare a orasului BECLEAN devine o prioritate pentru Ministerul Transporturilor, anunta primaria locala Centura ocolitoare a oraşului Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud, care ar urma să decongestioneze traficul pe DN 17, va deveni o prioritate în strategia de implementare a Master Planului General de Transport al României, a anunţat purtătorul de cuvânt al primăriei din localitate, Caius Diugan. Autorităţile din Beclean au făcut, de câţiva ani, demersuri insistente pentru construirea unui traseu ocolitor al oraşului. (07.07.2017)
Primaria statiunii SANGEORZ-BAI vrea sa supraimpoziteze cladirile neingrijite Primăria stațiunii balneoclimaterice Sângeorz-Băi din județul Bistrița-Năsăud intenționează să aplice supraimpozite de până la 500% pentru proprietarii clădirilor neîngrijite, fiind vizate în special imobilele din zona centrală, frecventată de turiști, potrivit unui anunț publicat pe site-ul instituției. Proiectul de hotărâre va fi promovat în cadrul ședinței de consiliu local din luna iulie, cei care doresc să facă observații pe marginea acestuia putând să le depună până în data de 10 iulie. (04.07.2017)
<<   <   pagina 1 din 29   >   >>
 
Informatii din Bistriţa Năsăud

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(48 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(21 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design