Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  86,52% (122/141)
2.  Piatra Neamt
  96,30% (52/54)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  88,24% (30/34)
4.  Gherla
  92,86% (13/14)
5.  Voluntari
  66,67% (10/15)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  58,33% (7/12)
7.  Timisoara
  22,22% (4/18)
8.  Falticeni
  100,00% (2/2)
9.  Hunedoara
  66,67% (2/3)
10.  Pitesti
  8,70% (2/23)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primarul BRAILEI anunta semnarea primului contract pentru modernizarea parcarilor

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a anunţat că luni, 4 septembrie, va fi semnat primul contract din mandatul său pentru modernizarea parcărilor din municipiu, valoarea lui fiind de peste 1,1 milioane lei. Contractul vizează construirea a 226 noi locuri de parcare, valoare atribuită în urma licitaţiei prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice fiind de 1.188.864 lei. (04.09.2017)

GALATI / BRAILA: Cum se bat vecinii pentru 1.000 de hectare si 1,8 milioane de euro Pământul disputat de cele două judeţe se află în zona cartierului Dimitrie Cantemir, construit de Galaţi dincolo de Siret, pe teritoriul judeţului Brăila. Municipalitatea gălăţeană a arendat terenul (primit de la Guvern pentru a construi locuinţe şi utilităţi) unei societăţi agricole, iar brăilenii cer înapoi pământul sau măcar veniturile aferente. (04.09.2017)
BRAILA: Petitie online pentru anularea deciziei de eutanasiere a cainilor fara stapan din municipiu Asociaţia Dog Rescue Norway, un ONG pentru protecţia animalelor, a lansat în mediul online o petiţie prin care cere primarului Brăilei, Marian Dragomir, să renunţe la decizia de eutanasiere a câinilor bolnavi şi agresivi din adăposturile publice. Petiţia vine după ce, la începutul acestei luni, primarul Marian Dragomir a anunţat public că va demara o campanie de eutanasiere a câinilor din adăposturile care aparţin de Primăria Brăila, care sunt bolnavi incurabil, agresivi şi care nu pot fi adoptaţi din cauza comportamentului lor. (21.08.2017)
BRAILA: Primarul, extrem de incantat ca a inceput montarea apometrelor inteligente Primarul Marian Dragomir a ţinut să îşi manifeste mulţumirea vizavi de faptul că, recent, a început montarea de apometre inteligente cu transmisie de unde radio, la nivelul municipiului, pentru cei care locuiesc la case. Potrivit edilului-şef, aceasta este cea mai bună variantă pentru a rezolva problema datoriilor pe viitor, dar şi a stopării furturilor de apă. (17.08.2017)
Primaria din BRAILA a castigat un proces intentat de un ONG care a contestat eutanasierea cainilor agresivi si bolnavi Primaria din Braila a castigat vineri, la Judecatorie, in procesul cu Federatia pentru Protectia Animalelor si Mediului, care a contestat in instanta decizia luata, saptamana trecuta, de municipalitate, privind eutanasierea cainilor agresivi si bolnavi aflati in padocurile primariei. Actiunea de capturare a cainilor fara stapan din fiecare cartier din Braila a inceput in aceasta saptamana, in municipiu existand aproximativ 5.000 de maidanezi. (11.08.2017)
Primaria BRAILA a demarat o actiune de capturare a cainilor comunitari de pe strazi Primarul Marian Dragomir a postat un filmuleţ pe o reţea de socializare, în care este prezentată acţiunea de capturare a câinilor vagabonzi, dar şi reacţia unor brăileni, care au refuzat să lase patrupedele pe mâna reprezentanţilor societăţii de ecarisaj. Pe de alta parte, altii se plâng că nu mai pot ieşi din case după lăsarea serii pentru că sunt atacaţi de haitele de câini comunitari. (09.08.2017)
BRAILA: Sedinte gratuite de dresaj pentru cainii adoptati la targul organizat de Primarie. Municipalitatea se gandeste deja la un parteneriat Iubitorii de animale care vor adopta câini în cadrul târgului organizat de Primăria Municipiului, în perioada 11-12 august, vor beneficia gratuit de opt şedinţe de dresaj a patrupedului. Un instructor dresor atestat s-a oferit voluntar pentru a-i ajuta pe noii stăpâni ai maidanezilor să dezvolte armonios relaţia de om-animal, dar şi să-i înveţe pe căţeluşi să răspundă diverselor comenzi. De asemenea, bărbatul mai are în plan un alt proiect în parteneriat cu Penitenciarul Brăila. (07.08.2017)
BRAILA: Autobuze turcesti pentru societatea de transport public. Primele 10 vin chiar pana la sfarsitul lunii iulie Până la sfârşitul lunii august, pe străzile Brăilei vor apărea 20 de de autobuze noi, moderne. Societatea de transport public „Braicar” a anunţat că a semnat actele, ca autoritate contractantă în procedura de licitaţie, pentru 20 de autobuze noi. În total vor fi cumpărate 20 de autobuze moderne, de capacitate mică şi medie. Licitaţia a fost adjudecată de compania „Anadolu Automobil Rom”, importatorul în România al mărcilor Isuzu şi Karsan. (10.07.2017)
Primaria BRAILA este acuzata de Curtea de Conturi ca a finantat ilegal sportul in 2016 Curtea de Conturi acuză Primăria Brăila că a finanţat ilegal sportul brăilean în 2016, motiv pentru care a cerut recuperarea integrală a sumelor alocate acestui domeniu, a declarat, în conferinţă de presă, primarul Brăilei, Marian Dragomir. Acesta susţine că, în urma controlului efectuat la Primăria Brăila, Curtea de Conturi a ajuns la concluzia că toate finanţările destinate acestui domeniu, în 2016, s-au făcut în mod ilegal, deşi sportul brăilean este finanţat în aceeaşi formulă din 2012. (30.06.2017)
Autobuz electric produs in Polonia, in teste pe strazile din municipiul BRAILA Un autobuz electric produs în Polonia a fost adus în Brăila, unde va fi în teste timp de o săptămână şi va circula pe principalele trasee din municipiu, transportul cu acesta fiind gratuit, a anunţat primarul Brăilei, Marian Dragomir. Autobuzul electric produs în Polonia, marca Solaris Urbino, are o capacitate de 30 de locuri pe scaun şi 40 în picioare. (28.06.2017)
<<   <   pagina 1 din 31   >   >>
 
Informatii din Brăila

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(48 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(21 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design