Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  82,42% (75/91)
2.  Piatra Neamt
  84,00% (63/75)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  91,11% (41/45)
4.  Gherla
  94,12% (16/17)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  61,11% (11/18)
7.  Dej
  54,55% (6/11)
8.  Pitesti
  33,33% (4/12)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
10.  Voluntari
  42,86% (3/7)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primarul George Scripcaru a participat la masa rotunda cu tema "Oras inteligent - BRASOV 2020“.

George Scripcaru, primarul municipiului Brasov, a participat la masa rotunda cu tema „Oras inteligent - Brasov 2020“. Au fost atinse probleme diverse, de la imbunatatirea capacitatii institutionale a primariei Brasov si a relatiei cu cetatenii, pana la educatie, cercetare, sprijinirea inovatiei, simplificarea procedurilor de achizitie publica, dezvoltare urbana, parteneriat public-privat, incubatoare de afaceri, politici de stimulare a turismului, transport local sau impactul tehnologiei informationale asupra dezvoltarii societatii. (26.04.2017)

BRASOV: Diaconu Coresi devine timp de cinci zile "strada cu vin romanesc si bere artizanala" Zilele Brașovului transformă străzile din centrul orașului. Dacă Michael Weiss se va transforma în cel mai mare restaurant din Brașov, strada Diaconu Coresi se va transforma în „strada cu vin românesc și bere artizanală”. „Între 27 aprile și 1 mai aducem în stradă berea artizanală Zăganu Roșie și IPA, dar și vinuri românești de calitate”, anunță organizatorii în evenimentul postat pe Facebook. (26.04.2017)
BRASOV: Municipalitatea demareaza licitatiile pentru 12 investitii in valoare de aproximativ 21 milioane de lei Primăria Brașov a finalizat documentaţiile necesare pentru organizarea licitațiilor pentru doisprezece investiții importante, în cea mai mare parte vizând unitățile de învățământ, pentru care speră ca lucrările să înceapă odată cu vremea bună. Tot în această perioadă, executivul Primăriei lucrează la pregătirea documentației pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru lucrări de construcție sau reabilitare a încă șase săli de sport. (25.04.2017)
PREDEAL: Primarul Liviu Cocos, condamnat definitiv pentru abuz in serviciu Magistraţi ai Curţii de Apel Braşov au respins, ca nefondat, apelul făcut de primarul staţiunii Predeal, Liviu Cocoş, care este condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare, pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor. Astfel, instanţa a menţinut decizia Judecătoriei Braşov din 27 aprilie 2016, prin care primarul şi alţi 12 inculpaţi în dosarul penal nr. 2509/197 / 2014, au fost condamnaţi pentru abuz în serviciu privind atribuirea ilegală a unor locuinţe ANL. (21.04.2017)
Pe 11 iunie vor avea loc alegerile locale partiale in 5 municipii si 9 orase Guvernul a decis organizarea în 11 iunie a scrutinului local parţial pentru alegerea primarului în 49 de localităţi în care această funcţie a rămas vacantă ca urmare a demisiilor unor titulari, situaţiilor de incompatibilitate, invalidării mandatelor, decesului sau aplicării unei pedepse privative de libertate. Guvernul precizează că, în cazul unor alegeri locale parţiale, data desfăşurării acestora se stabileşte cu cel puţin 35 de zile înaintea votării, potrivit reglementărilor legale. (21.04.2017)
Cetatile din RASNOV si FAGARAS vor fi reabilitate cu peste 8,5 milioane euro, fonduri europene Cetățile din Făgăraș și Râșnov vor fi reabilitate cu peste 8,5 milioane de euro din fonduri europene, în următorii doi ani, proiectele depuse în acest sens la Agenția de Dezvoltare Centru, pe Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, fiind declarate câștigătoare. O altă cetate reabilitată cu fonduri europene în județul Brașov este cea de la Rupea, care a intrat în circuitul turistic în anul 2009, după finalizarea lucrărilor. (21.04.2017)
BRASOV: Fostul viceprimar Razvan Popa si-a depus demisia din functia de consilier local Fostul candidat al PSD la funcţia de primar şi fost viceprimar al Braşovului, Răzvan Popa, şi-a depus demisia din funcţia de consilier local. Răzvan Popa a obţinut la alegerile de anul trecut 15.230 de voturi, clasandu-se al doilea după primarul George Scripcaru, votat de 45.897 de braşoveni. Răzvan Popa a luat această decizie pentru a pleca la muncă în străinătate. (20.04.2017)
Dr. Berkovich promite ajutor si in realizarea spitalului regional BRASOV Dr. Herman Tzvika Berkovich, consul onorific al României în Israel și medicul personal al prim-ministrului Israelului, Benjamin Netanyahu, a promis vineri sprijinul său în atragerea de investitori pentru construcția noului spital județean sau regional la Brașov, în cadrul unei întâlniri cu primarul George Scripcaru. La întâlnire au participat și reprezentanți ai Agenției Metropolitane Brașov, dar și medicii Horațiu Ioan Cenușă și Dan Grigorescu, ambii membri fondatori și reprezentanți ai Asociației Noul Spital al Brașovului. (18.04.2017)
BRASOV: Reamenajarea toaletei din Piata Sfatului, mai complicata decat pare Reprezentanţii municipalităţii braşovene au anunţat recent că au în vedere repararea şi modernizarea toaletei din Piaţa Sfatului, la care nu s-au mai efectuat reparaţii de anvergură de foarte mulţi ani. Pe lângă lucrările de modernizare clasice, urmează a se realiza şi căi de acces pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii. „În momentul de faţă, se lucrează la documentaţia tehnică aferentă lucrărilor. Zona fiind una protejată istoric, am fost avertizaţi că nu se pot aduce modificări la Piaţa Sfatului.”, a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea. (13.04.2017)
Primaria BRASOV incepe plantarea limitatoarelor de viteza la trecerile de pietoni Conducerea Primăriei Brașov a anunțat astăzi că începe montarea limitatoarelor de viteză la trecerile pentru pietoni. „In urma solicitarii primite de la Politia Rutiera cu privire la montarea de limitatoare de viteza si introducerea unor masuri suplimentare pentru reducerea accidentelor, in perioada urmatoare vom amplasa aceste limitatoare la 36 de treceri de pietoni, considerate de reprezentantii politiei ca fiind cu risc de producere a accidentelor.”, a declarat Miklos Gantz, administratorul public al municipiului Brașov. (12.04.2017)
<<   <   pagina 1 din 93   >   >>
 
Informatii din Braşov

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design