Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,72% (133/145)
2.  Piatra Neamt
  91,49% (43/47)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  73,53% (25/34)
4.  Gherla
  100,00% (20/20)
5.  Pitesti
  68,42% (13/19)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  77,78% (7/9)
7.  Galati
  50,00% (6/12)
8.  Voluntari
  75,00% (6/8)
9.  Hunedoara
  33,33% (3/9)
10.  Bistrita
  60,00% (3/5)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
BRASOV: Primaria vrea sa reglementeze "traficul" pe partiile de schi printr-o hotarare de Consiliu Local

Primăria Braşov a lansat spre dezbatere publică, până la data de 7 noiembrie, un proiect de regulament privind utilizarea domeniului schiabil şi a instalaţiilor de transport pe cablu din municipiul Braşov pe perioada sezonului de iarnă, care urmează a fi aprobat hotărâre de Consiliu Local. În proiect sunt prezentate mai multe interdicţii, însă nu există o secţiune în care să fie amintite sancţiunile pentru cei care încalcă regulile şi nici cine trebuie să se ocupe de urmărirea respectării acestuia. (23.10.2017)

BRASOV: Razboi intre Primarie si constructorul care a lasat neterminat Centrul de Afaceri. Acesta a cerut despagubiri de 4,97 milioane de lei, insa a pierdut in prima instanta. Si edilii cer despagubiri de 2,46 milioane de lei Centrul de Afaceri și Incubator Tehnologic este unul dintre proiectele care au stârnit cele mai multe contestații și implicit amânări. Astfel, lucrările de realizare a acestui obiectiv, care era finanțat în proporție de 50% din fonduri europene, au demarat după mai multe contestații ale licitației în octombrie 2014, contractul fiind adjudecat de firma Integral SA din Buzău. Aceasta nu a reușit să își asume prevederile contractuale, iar contractul a încetat de drept pe 8 februarie 2016. (19.10.2017)
BRASOV Politia Locala poate aplica amenzi pentru cainii care latra dupa ora 22.00; Teoretic, oricine poate creste acasa un porc sau o gaina. Din 2013, de cand a fost anulat de instanta, municipiul nu mai are un regulament de crestere a animalelor Având în vedere că Braşovul nu are regulamentul de creştere a animalelor, în ceea ce priveşte câinii, se poate aplica doar Legea nr. 258 din 2013, care, printre altele, prevede că într-un apartament, pot fi crescuţi maxim doi câini. Reprezentanţii Primăriei Braşov au precizat că, în baza acestui act normativ, Poliţia Locală poate efectua controale, având inclusiv dreptul de a solicita documentele animalelor de companie. Totodată, dacă locatarii reclamă faptul că vecinii au căţei gălăgioşi, care latră după ora 22.00, agenţii poliţiei locale pot aplica amenzi, în baza prevederilor legale referitoare la ordinea şi liniştea publică. (18.10.2017)
BRASOV: Toalete ecologice parfumate, in valoare de 100.000 de lei, in parcurile din oras După mai multe solicitări venite din partea cetățenilor, în urmă cu o lună administrația publică locală anunța că vor fi amplasate câteva toalete mobile ecologice în mai multe parcuri și în zone de agrement ale orașului. În urma procedurii de achiziție, la sfârșitul săptămânii trecute, s-a semnat contractul cu singura firmă care își depusese oferta. Valoarea contractului este de 100.000 de lei, firma SC Toi-Toi&Dixi SRL fiind cea care va monta și întreține toaletele, până la sfârşitul acestui an. (16.10.2017)
Consens intre autoritatile locale, parlamentari si reprezentantii ADR Centru privind Aeroportul BRASOV Autorităţile locale, parlamentari de Braşov şi reprezentanţi ai ADR Centru au ajuns la un consens privind susţinerea proiectului aeroportului internaţional Braşov-Ghimbav, convenind ca, în următoarele două săptămâni, să se întocmească un memoriu care va fi înaintat ministerului de resort, pentru ca proiectul să fie inclus în Master Planul General de Transport al României. (16.10.2017)
Numarul beneficiarilor de ajutoare pentru incalzire a scazut in municipiul BRASOV in ultimii 11 ani, cu peste 32.000 de persoane Numărul beneficiarilor de ajutoare de încălzire a scăzut în municipiul Braşov, în ultimii 11 ani, cu peste 32.000 de persoane, a declarat şefa Direcţiei de Servicii Sociale din Primăria Braşov. Dacă în sezonul 2005 – 2006, în municipiul reşedinţă erau 34.000 de persoane care beneficiau de ajutoare de încălzire, în sezonul 2016 – 2017, au mai rămas un număr de 1.967. (12.10.2017)
Cele trei localitati din BRASOV cu primari interimari nu au fost "eligibile" pentru organizarea alegerilor partiale din 5 noiembrie Guvernul a stabilit organizarea, în data de 5 noiembrie 2017, a scrutinului local parţial pentru alegerea primarului în 16 de localităţi în care această funcţie a rămas vacantă, precum şi pentru alegea consiliului local într-o localitate. Pe listă nu se regăsesc şi cele trei localităţi din judeţul Braşov în care, în cursul acestei veri, prin ordine de prefect au fost declarate vacantate funcţiile de primar, respectiv Augustin, Hoghiz şi Predeal. Prefectul Braşovului, Marian Rasaliu, a precizat că în cazul celor trei localităţi nu au fost întrunite toate condiţiile legale pentru organizarea scrutinului. (05.10.2017)
Primaria BRASOV se pregateste de inzapezirea partiilor din Poiana Brasov Administratorul public al municipiului Brașov, Miklos Gantz, a anunțat marți, într-o conferință de presă, că înzăpezirea domeniului schiabil în Poiana Brașov va începe la 1 noiembrie, astfel ca iubitorii sporturilor de iarnă să aibă posibilitatea să schieze încă din prima parte a lunii decembrie. Tarifele pentru transportul pe cablu urmează să fie aprobate în ședința Consiliului Local din această lună, propunerea fiind ca acestea să rămână la nivelul celor din sezonul trecut, respectiv 20 de lei o urcare cu telecabina și 35 de lei urcare și coborâre. (04.10.2017)
Aeroportul International BRASOV-Ghimbav a fost declarat proiect de importanta regionala Consiliul pentru Dezvoltare Regională Centru, din cadrul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR) Centru, întrunit marţi în şedinţă, a aprobat, în unanimitate, ca proiectul Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav să fie sprijinit regional, potrivit unui comunicat de presă transmis de Primăria Braşov. Primarul municipiului Braşov, George Scripcaru, a solicitat, în cadrul şedinţei Consiliului pentru Dezvoltare Regională Centru al ADR Centru, ca, pe lângă cele şapte puncte de pe ordinea de zi, să fie inclus încă un punct, referitor la Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav. (28.09.2017)
Gratuitate pentru toti copiii din BRASOV pentru transportul in comun Consilierii locali au decis în şedinţa trecută ca să elimine un criteriu discriminatoriu pentru elevii care merg la şcoală cu miloacele de transport în comun ale RATBV SA. Astfel, s-a mărit numărul beneeficiarilor de această gratuite, eliminându-se criteriul de proximitate. Adică, pot călători gratuit cu autobuzele şi elevii care locuiesc la mai puţin de două staţii de unitatea de învăţământ. (26.09.2017)
<<   <   pagina 1 din 99   >   >>
 
Informatii din Braşov

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(36 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(24 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(16 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design