Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  80,79% (122/151)
2.  Piatra Neamt
  77,42% (24/31)
3.  Gherla
  100,00% (15/15)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  66,67% (14/21)
5.  Timisoara
  38,71% (12/31)
6.  Voluntari
  80,00% (8/10)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (6/6)
8.  Targu - Jiu
  55,56% (5/9)
9.  Bistrita
  66,67% (4/6)
10.  Pitesti
  6,82% (3/44)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Perioada de analiza a ofertelor pentru licitatia de achizitie de autobuze in Capitala, prelungita pana cel tarziu pe 10 martie

Perioada de analiză a ofertelor pentru licitaţia de achiziţie a 400 de autobuze pentru transportul public în Capitală a fost prelungită până cel mai târziu pe data de 10 martie 2018, anunţă Primăria Municipiului Bucureşti. PMB anunţa pe 10 noiembrie încheierea depunerii ofertelor pentru achiziţionarea a 400 de autobuze urbane Euro 6 pentru transportul public în Capitală. Municipalitatea informa că au fost depuse patru oferte din partea: Karsan Otomotiv Sanayi Ve Ticaret AS, MAN Truck&Bus AG, Mercedes Benz România SRL, Otokar Europe. (08.12.2017)

Gabriela Firea: Am pus la dispozitia oamenilor de afaceri principiile de reglementare ale PUG; Firea anunta ca Primaria Capitalei se va implica in proiectul Cartierul Justitiei Primarul general, Gabriela Firea, a participat, pe 6 decembrie, la întâlnirea Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România, în cadrul căreia au fost prezentate principiile de reglementare ale Planului Urbanistic General (PUG) al Bucureştiului, a informat Municipalitatea prin intermediul unui comunicat. Gabriela Firea a subliniat importanţa unei colaborări strânse între administraţia locală şi mediul de afaceri din România prin realizarea unor parteneriate şi proiecte comune. (07.12.2017)
Guvernul aloca peste 155 milioane de lei din Fondul de rezerva bugetara pentru asigurarea caldurii in 13 orase Autoritatile locale vor primi peste 115 milioane lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului pentru asigurarea alimentarii populatiei cu energie termica, potrivit unui act normativ aprobat miercuri, la propunerea Ministerului Dezvoltarii, informeaza Guvernul. Pentru 13 localitati din 12 judete se vor suplimenta sumele defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2017. (06.12.2017)
Primarul General, Gabriela Firea, face pace, pentru moment, cu premierul Tudose. "A fost un incident neplacut peste care, eu una, am trecut" Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, miercuri, că relaţia sa cu premierul Tudose a fost una „încordată”, dar că de azi este una calmă, menţionând că au avut o discuţie şi că au lămurit problemele apărute. La rândul său, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Parlament, că nu existe tensiuni între premierul Mihai Tudose şi Primarul Capitalei, Gabriela Firea: „Eu cred că s-au lămurit, nu e niciun război”. (06.12.2017)
Decizia Gabrielei Firea, dupa moartea fostului suveran: Voi propune Consiliului General al Primariei BUCURESTI ca Piata Victoriei sa poarte numele Regelui Mihai I Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a scris, marţi, pe pagina sa de Facebook, că va propune în următoarea şedinţă de Consiliu General a Municipiului Bucureşti (CGMB) ca Piaţa Victoriei să poarte numele Regelui Mihai. „A plecat dintre noi, dar spiritul Regelui Mihai va fi în continuare far călăuzitor şi reper moral pentru generaţiile ce vor urma. Dat fiind faptul că viaţa Regelui s-a suprapus, aproape integral, pe veacul scurs de la Marea Unire, şi că toată viaţa a militat fără ostenire pentru unitatea românilor, voi propune Consiliului General al Municipiului Bucureşti ca Piaţa Victoriei să-i poarte numele. Dumnezeu să Vă aibă în pază, Majestate!”, a scris edilul. (05.12.2017)
BUCURESTENII vor putea calatori cu metroul si autobuzul folosind un singur bilet Bucureștenii vor putea călători cu metroul și autobuzul folosind același tichet, de la data de 10 decembrie, bilete care vor putea fi achiziționate la toate punctele de vânzare de la Metrou și RATB, precum și de la automate, potrivit unui proiect deîndată aprobat luni în ședința Consiliului General al Municipiului București. Proiectul a fost adoptat cu 32 de voturi "pentru", șase abțineri și niciun vot împotrivă. (04.12.2017)
BUCURESTI: Gabriela Firea pregateste noi reguli pentru firmele de taxi. UBER, obligata sa le respecte Primarul general Gabriela Firea a declarat că toți operatorii care practică taximetria vor fi obligați să respecte noi reguli pentru a putea activa în acest domeniu. Decizia a fost luată luni, la finalul unei întâlniri pe care edilul a avut-o cu reprezentanții transportatorilor autorizați din Capitală. Gabriela Firea i-a primit luni pe operatorii de taxi licențiați din Capitală, care s-au plâns din nou de concurența neloială pe care le-o fac aplicațiile online de car-sharing. Dintre acestea, cea mai cunoscută e UBER, care în România deține serviciul uberX. (04.12.2017)
BUCURESTI Gabriela Firea, despre targul de Craciun din Piata Victoriei: Nu intentionam sa restrangem in niciun fel drepturile cetatenilor Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis, miercuri, că, prin organizarea târgului de Crăciun în Piaţa Victoriei, nu intenţionează să intre în conflict cu nimeni şi nici să restrângă drepturile cetăţenilor în vreun fel. Nu intenţionăm să intrăm în conflict cu nimeni şi nici să restrângem în vreun fel drepturile cetăţenilor. De aceea sunt cu atât mai greu de înţeles luările de poziţie eminamente politice în legătură cu evenimentele organizate de Primărie pe parcursul lunii decembrie. Spiritul Crăciunului presupune să fim, dacă nu mai buni, măcar mai toleranţi şi să învăţăm să privim cu mai multă atenţie la nevoile celor de lângă noi. ", a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei. (29.11.2017)
Primaria Sectorului 1 va achizitiona autoturisme electrice Primăria Sectorului 1 va achiziţiona, pentru înnoirea parcului auto, autoturisme electrice, în scopul reducerii gazelor cu efect de seră, a poluării aerului şi a poluării fonice locale, potrivit unei hotărâri adoptate pe 28 noiembrie în şedinţa Consiliului Local. Administraţia locală va cumpăra autoturisme şi autoutilitare electrice, precum şi infrastructura de încărcare necesară acestora. (29.11.2017)
Gabriela Firea: Vom publica in SEAP licitatia privind realizarea unei strategii de transformare a BUCURESTIULUI in smart city Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat că peste câteva zile va fi publicată în SEAP licitația privind realizarea unei strategii de transformare a Bucureștiului în smart city. "Ne dorim acest lucru pentru că avem foarte multe propuneri care sunt extrem de interesante din partea companiilor private, românești și străine. Unele se referă la proiecte majore, de zeci de milioane de euro, altele se referă la simple aplicații pentru smartphone. Toate sunt interesante, dar cred că este foarte dificil de ales pe criterii subiective din toate aceste propuneri", a precizat edilul general, conform unui comunicat transmis de PMB. (28.11.2017)
<<   <   pagina 1 din 352   >   >>
 
Informatii din Bucureşti

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(19 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(14 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design