Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  89,92% (116/129)
2.  Piatra Neamt
  94,74% (90/95)
3.  Cluj Napoca
  35,17% (83/236)
4.  Gherla
  93,75% (15/16)
5.  Timisoara
  61,90% (13/21)
6.  Pitesti
  38,46% (10/26)
7.  Voluntari
  69,23% (9/13)
8.  Bucuresti - Sect. 4
  20,00% (7/35)
9.  Bacau
  45,45% (5/11)
10.  Galati
  20,00% (4/20)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primaria Capitalei vrea sa aloce circa 33 milioane lei in 2017 pentru modernizarea Patinoarului Flamaropol, 30 milioane lei sunt alocate pentru monumente de for public, 26,15 milioane lei vor fi cheltuiti pentru proiecte dedicate Aniversarii Marii Uniri

Primaria Capitalei vrea sa aloce circa 33 milioane lei in 2017 pentru modernizarea Patinoarului Flamaropol, potrivit proiectului de buget aflat in dezbatere publica. Noul patinoar va avea o capacitate de 3.100 de locuri, iar valoarea investitiei se ridica la 125 milioane lei. Lucrarile au inceput abia in acest an, din cauza contestatiilor, desi licitatia pentru desemnarea constructorului a fost facuta in 2014. (23.03.2017)

Primaria Capitalei anunta demararea a 58 de proiecte de investitii in acest an: spitalul metropolitan, locuinte sociale, pasaje si gradinite Primăria Capitalei anunţă că în acest an urmează să fie demarate 58 de proiecte noi de investiţii, precizare făcută în contextul unor critici aduse draftului de buget referitoare la lipsa proiectelor noi şi la finanţarea, cu prioritate, a monumentelor şi lăcaşurilor de cult. Edilul general a apreciat că bugetul propus de actuala administraţie este unul “echilibrat, având ca priorităţi evidente sănătatea şi investiţiile în infrastructură”. (23.03.2017)
Lia Olguta Vasilescu refuza sugestia FMI: "Punctul de pensie va creste de la 1 iulie, exact cum avem in programul de guvernare. Din cate stiu, PSD si ALDE au castigat alegerile in Romania, si nu FMI" Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti seara, la Antena 3, ca punctul de pensie va creste de la 1 iulie la 1.000 de lei, asa cum e prevazut in programul de guvernare, dupa ce seful misiunii FMI in Romania a recomandat recent amanarea implementarii acestei masuri. "Guvernul isi va respecta programul de guvernare. Din cate stiu eu, PSD si ALDE au castigat alegerile in Romania, si nu Fondul Monetar International. In al doilea rand, toate estimarile care s-au facut in ceea ce priveste Romania de catre Comisia Europeana sau de catre FMI pana acum au fost gresite", a raspuns Vasilescu, intr-o interventie telefonica. (22.03.2017)
Un grup de bucuresteni din cartierul Floreasca a anulat definitiv in instanta autorizatia de construire pentru un bloc construit pe spatiul verde. Oamenii cer demolarea constructiei autorizata de Primaria Sectorului 2 Un grup de cetateni din cartierul Floreasca a obtinut anularea in instanta a autorizatiei de construire pentru blocul de pe strada Ghita Padureanu nr. 4, care se ridica pe un spatiu verde dintre blocuri, la numai cativa metri de ferestrele lor. Autorizatia a fost emisa de Primaria sectorului 2, condusa de Neculai Ontanu, iar decizia instantei este definitiva. Blocul este inaltat deja pana la etajul trei din patru, pentru cat era emisa autorizatia de construire. Acum cetatenii vor cere in instanta demolarea cladirii. (22.03.2017)
Gabriela Firea: Pasajul Piata Sudului urmeaza sa fie inaugurat imediat dupa sarbatorile pascale; Primaria Capitalei aloca din bugetul pe anul 2017 circa 256 milioane lei pentru marile proiecte de infrastructura; Primaria Bucuresti a inceput sa astupe gropile de pe marile bulevarde Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, marti, ca pasajul de la Piata Sudului urmeaza sa fie inaugurat imediat dupa sarbatorile pascale. Lucrarile la pasaj au inceput in mai 2014 si aveau termen de finalizare sfarsitul anului 2015. Investitia se ridica la 127 de milioane de lei. (22.03.2017)
PMB anunta startul concursului pentru un logo al Capitalei Primăria Capitalei a publicat pe pagina sa de internet regulamentul și formularul de înscriere pentru cei care vor să participe la concursul pentru realizarea unui logo reprezentativ al Municipiului București. Conform regulamentului, concursul se va desfășura în perioada 20 martie — 20 aprilie, iar câștigătorul va fi anunțat pe 3 mai. Înscrierea și participarea la concurs nu presupun costuri sau taxe. (21.03.2017)
BUCURESTI: Gabriela Firea vrea sa aloce 55 milioane de lei pentru biserici si Catedrala Mantuirii Neamului, plus 30 milioane lei pentru statui Primaria Capitalei a postat in dezbatere publica propunerea de buget pentru anul 2017. Potrivit documentului, municipalitatea vrea sa aloce 55 milioane de lei pentru biserici si 30 milioane lei pentru statui. Din suma totala pentru biserici, Catedrala Mantuirii Neamului ar urma sa primeasca 15 milioane de lei. Banii se regasesc in propunerea de buget a Administratiei Monumentelor si Patrimoniului Turistic. Din banii proveniti din taxele si impozitele platite de bucuresteni vor fi construite statuia unui dac, statuia Hortensiei Papadat Bengescu, a lui Avram Iancu, dar si statuia Printului Rainier de Monaco. (21.03.2017)
Ordonanta privind migratia primarilor a fost respinsa de Senat Plenul Senatului, în calitate de for decizional, a adoptat legea de respingere a ordonanţei care a permis, în 2014, aleşilor locali să plece de la un partid la altul fără să îşi piardă mandatul. Plenul Senatului a adoptat, cu 104 voturi ”pentru”, 3 abţineri şi niciun vot ”împotrivă”. Comisia pentru constituţionalitate din Senat a acordat miercurea trecută un raport de admitere proiectului legii de respingere a OUG 55/2014, care a permis aleşilor locali să treacă de la un partid la altul, fără să îşi piardă mandatul. (21.03.2017)
Gabriela Firea: “Pentru anul acesta, am luat in calcul venituri totale de 1,1 miliarde de euro”; Firea: Calea Victoriei ar putea fi pietonala la sfarsit de saptamana tot anul, in special cand e vreme buna Edilul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirmă că pentru 2017 ia în calcul venituri totale de 1,1 miliarde euro iar bugetul Municipalității va fi în dezbatere 15 zile, a precizat Firea, la comitetul intern de analiză a bugetului Primăriei Municipiului București (PMB). Firea a spus că bugetul total alocat asistenței medicale în unitățile Municipalității este de 95 de milioane euro, dintre care 83 milioane de euro de la bugetul local, iar diferența din transferuri de la Ministerul Sănătății pentru plata salariilor personalului din cabinetele medicale școlare. (17.03.2017)
Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, a cerut Corinei Cretu sprijin financiar european pentru mai multe proiecte Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, s-a întâlnit pe 16 martie cu comisarul european pentru Politică Regională, Corina Creţu, prilej cu care i-a prezentat mai multe proiecte locale şi a cerut sprijin financiar european pentru a putea fi dezvoltate. Primarul a arătat că sectorul 1 este unul dinamic, atractiv şi care doreşte să se integreze într-un proces de dezvoltare urbană durabil şi coerent. (17.03.2017)
<<   <   pagina 1 din 322   >   >>
 
Informatii din Bucureşti

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Emil Boc (PNL) Emil Boc (PNL)
Cluj Napoca
(20 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(20 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(11 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(9 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(8 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Cosmin Necula (PSD) Cosmin Necula (PSD)
Bacau
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design