Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  82,42% (75/91)
2.  Piatra Neamt
  83,33% (60/72)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  90,91% (40/44)
4.  Gherla
  93,33% (14/15)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  58,82% (10/17)
7.  Dej
  50,00% (5/10)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
9.  Pitesti
  33,33% (4/12)
10.  Voluntari
  33,33% (2/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Firea: o structura specializata administreaza Centrul vechi al Capitalei

Conform unei hotărâri aprobate de CGMB pe 5 aprilie, emise la iniţiativa primarului general, Centrul vechi a fost predat în administrare Administraţiei Străzilor, Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti, ALPAB şi Direcţiei ADP sector 3. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a solicitat Administraţiei Străzilor să ia măsuri urgente, astfel încât echipajele de Salvare, SMURD, pompieri să poată interveni în orice zonă a Centrului istoric, în caz de nevoie. (28.04.2017)

CGMB a aprobat constituirea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Zona Urbana Functională Bucuresti; Consiliul General a aprobat strategia pentru protectia animalelor. Documentul prevede infiintarea unui Serviciu Municipal de Urgenta si Resuscitare Veterinara, Politia animalelor si mini dog-park-uri; Primariile de sector vor putea supra-impozita cu pana la 500 la suta terenurile si cladirile lasate in paragina Consilierii municipali au aprobat în şedinţa de joi un proiect de hotărâre care vizează constituirea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Zona Urbană Funcţională Bucureşti (ADIZUFB), ce îşi propune gestionarea în comun la nivel de metropolă a zonei adiacente Capitalei, definită ca spaţiul parcurs într-o oră cu maşina în jurul municipiului. (28.04.2017)
Primariile din Bucuresti vor putea supra-impozita cu pana la 500% terenurile si cladirile lasate in paragina ; Consiliul General al Municipiului Bucuresti a dat permisiunea Primariei sector 5 sa isi infiinteze o societate comerciala pe actiuni pentru servicii de paza Primariile din Bucuresti vor putea supra-impozita cu pana la 500% terenurile si cladirile lasate in paragina, potrivit unei hotarai adoptate joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Consiliile locale ale celor 6 sectoare vor stabili cu cat maresc impozitele pentru aceste imobile. Primariile de sector vor sttabili si normele de aplicare. (27.04.2017)
Gabriela Firea anunta un targ pentru locurile de munca pe care le vor crea cele 20 de societati pe actiuni ale municipalitatii; Firea: Operatorii privati de transport pot sa participe la licitatie atat pentru Ilfov, cat si pentru BUCURESTI; Municipalitatea Capitalei vrea noi sali de spectacole Primăria Capitalei va organiza, în perioada următoare, un târg de locuri de muncă destinat în special celor care vor lucra în cele 20 de societăți pe acțiuni ale municipalității, a anunțat primarul Gabriela Firea. Ea a adăugat că acest târg se adresează deopotrivă mamelor care doresc să se întoarcă la serviciu, iar locul de muncă nu a fost păstrat sau poate doresc un salt în carieră. (27.04.2017)
Primarul Robert Negoita a inaugurat doua centre pentru copii Primarul Robert Negoiță a inaugurat Centrul de zi „Micul Prinț” și Centrul de Educație și Îngrijire pentru Copilul cu Dizabilități „Lizuca” din str. Jean Steriadi nr. 40A. Alături de primarul Sectorului 3 la acest eveniment au mai participat secretarul de stat în Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Adrian-Marius Dobre, și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. (26.04.2017)
Referendum pentru demiterea Gabrielei Firea, a primarilor de sector si a Consiliului General Şoc pentru Gabriela Firea. S-a demarat campania pentru strangerea de semnaturi in vederea organizarii unor referendumuri de demitere a primarului general, a primarilor de sector si de dizolvare a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB). Cei care au început deja să strângă semnături de la bucureşteni sunt grupurile de initiativa civica "Bucuresti Fara Ei", "#Rezistenta", "Salvati Parcul Tineretului" si "Giurgiului". Pentru demiterea edilului Capitalei sunt necesare peste 465 000 semnaturi. (26.04.2017)
Capitala va avea o statie de sortare termica de capacitate 300-350 de mii de tone gunoi pe an; Centrul de Protectie a Plantelor a inceput aplicarea tratamentelor de combatere a tantarilor in parcurile din Bucuresti Capitala va avea o stație de sortare termică, cu o capacitate de 300-350 de mii de tone de gunoi anual, a anunțat primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea, prezentă la conferința “CIRCULAR 3.0“, organizată de GreenRevolution în parteneriat cu Ministerul Mediului. Referindu-se la poluare și la colectarea selectivă a deșeurilor, primarul general al Capitalei a susținut necesitatea educării pentru protecția mediului înconjurător. (26.04.2017)
Camera Deputatilor a eliminat sporul de 50 la suta pentru risc si suprasolicitare neuropsihica la functionarii publici Camera Deputaţilor a decis, cu 212 voturi pentru, 38 împotrivă şi 6 abţineri, să elimine sporul pentru risc şi suprasolicitare neuropsihică de 50% aplicat la salariul de bază al funcţionarilor publici, prevăzut în proiectul de modificare a legii Statutului funcţionarilor publici adoptat anul trecut de Parlament. Deputaţii au reexaminat în acest sens legea pentru modificarea şi completarea Legii nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, ca urmare a deciziei Curţii Constituţionale din noiembrie 2016. (26.04.2017)
Primaria Capitalei se plange ca nu poate face receptia partiala la Pasajul Piata Sudului, din cauza ISC; Metroul Gara de Nord-Otopeni va fi licitat in 2017 Primăria Capitalei a anunțat că nu poate deschide Pasajul Piața Sudului pentru că Inspectoratul de Stat în Construcţii (ISC) nu e de acord să facă recepţia parţială a lucrării, în ciuda faptului că lucrările sunt aproape de final. Lucrările la pasajul subteran de la Piaţa Sudului au început în primăvara anului 2014 şi ar fi trebuit să se încheie în decembrie 2015. (25.04.2017)
Consiliul General discuta joi noua strategie pentru protectia animalelor. Documentul prevede infiintarea unui Serviciu Municipal de Urgenta si Resuscitare Veterinara si mini dog-park-uri Consiliul General al Municipiului Bucuresti va discuta joi noua strategie pentru "protectia si bunastarea animalelor". Documentul propune infiintarea "Politiei Veterinare a Animalelor", sterilizarea animalelor abandonate si prevenirea abandonului, incurajarea adoptiilor, transformarea adaposturilor in centre de adoptii, crearea unui Serviciu Municipal de Urgenta si Resuscitare Veterinara - "SMURV". De asemenea, prevede infiintarea unui cimitir si a unui crematoriu de animale, dar si mini dog-park-uri cu infrastructura aferenta. (25.04.2017)
<<   <   pagina 1 din 328   >   >>
 
Informatii din Bucureşti

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design