Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  73,97% (108/146)
2.  Galati
  100,00% (22/22)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  79,17% (19/24)
4.  Piatra Neamt
  40,48% (17/42)
5.  Pitesti
  41,94% (13/31)
6.  Timisoara
  28,13% (9/32)
7.  Targu - Jiu
  66,67% (6/9)
8.  Hunedoara
  42,86% (3/7)
9.  Gherla
  50,00% (2/4)
10.  Oradea
  40,00% (2/5)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Fostul primar al BUZAULUI, Constantin Boscodeala, scapa de condamnare, dar plateste prejudiciul in dosarul Orizont

Fostul primar al municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală, a scăpat de o condamnare în dosarul Orizont, însă a fost obligat de instanţă să plătească, împreună cu ceilalţi inculpaţi, prejudiciul în cauză. Fostul primar Constantin Boşcodeală a scăpat de răspunderea penală în Dosarul Orizont, au decis joi magistraţii Tribunalului Dâmboviţa. (08.03.2018)

Buzoienii pot cumpara apartamentele ANL in care locuiesc Primăria municipiului Buzău a depus documentaţia necesară la OCPI pentru rezolvarea problemelor cu cărţile funciare, etapă dinaintea vânzării locuinţelor ANL către actualii chiriaşi. În paralel, municipalitatea va demara un proiect de construire de locuinţe tip ANL. De ani buni, buzoienii care locuiesc în apartamente ANL îşi doresc să le poată achiziţiona. (06.03.2018)
In premiera, pista de biciclete si retele ingopate de cablu si electricitate la BUZAU Consiliul Local Municipal (CLM) Buzău a votat pe 15 februarie amenajarea primei piste pentru biciclete în lungime de 1.125 de metri, dar şi efectuarea lucrărilor de introducere în subteran a reţelelor aeriene de comunicaţie şi de electricitate din zona bulevardului Alexandru Averescu – Şoseaua ce Centură din municipiul reşedinţă de judeţ. Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a declarat la finalul şedinţei CLM Buzău că “este vorba de o investiţie în premieră”. (16.02.2018)
Primaria BUZAU vrea sa introduca “Zona rosie”, unde va fi interzisa stationarea autoutilitarelor si microbuzelor Primăria municipiului Buzău vrea să instituite “Zona roşie“, cuprinzând peste 10 străzi din centrul oraşului, unde staţionarea autoutilitarelor şi microbuzelor va fi interzisă. Zona roşie se compune din străzi centrale, cu o infrastructură depăşită şi mult prea înguste pentru a permite simultan circulaţia maşinilor şi staţionarea autoutilitarelor. (14.02.2018)
Proiectul “Buzau 2030 - Un oras al cunoasterii si inovarii”, lansat in dezbatere publica Proiectul “Buzău 2030- Un oraş al cunoaşterii şi inovării”, care vizează dezvoltarea economică, educaţională, socială şi culturală a municipiului reşedinţă de judeţ pentru următorii 12 ani, a fost lansat în dezbatere publică. Primarul Constantin Toma speră ca, în 2030, Buzăul să fie la nivelul oraşelor civilizate din Europa. (07.02.2018)
BUZAU, Constantin Toma: Compania de Apa trebuia sa dea primariei si celorlalti actionari peste 300 de miliarde de lei; Autobuzele Transbus vor ajunge de saptamana viitoare pana in comuna Vadu Pasii; Impozitele locale pe terenuri si cladiri, majorate cu 500 la suta pentru o anumita categorie de proprietari Disputa dintre Primăria Buzău şi Compania de Apă revine în atenţia opiniei publice. Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local Municipal s-a aflat şi o informare referitoare la raportul Camerei de Conturi în urma controlului efectuat la Compania de Apă. Raportul Curţii de Conturi readuce în discuţie o serie de probleme nerezolvate în disputa dintre Primărie şi Compania de Apă Buzău, inclusiv datoriile către acţionari. (30.01.2018)
Sala de sport pentru persoane cu dizabilitati, construita cu 16 milioane de lei la BUZAU Consiliul Judeţean Buzău a aprobat, într-o şedinţă extraordinară, trecerea în administrarea autorităţii centrale a unui teren pe care va fi construită, prin Compania Naţională de Investiţii, o sală de sport pentru persoane cu dizabilităţi, cu capacitatea de circa 150 de locuri, proiect în valoare de 16 milioane de lei. Potrivit conducerii CJ, sala de sport va putea găzdui competiţii naţionale şi internaţionale. (12.01.2018)
Peste 12 milioane de euro destinate investitiilor in municipiul BUZAU Peste 20 la sută din bugetul pe 2018 al primăriei municipiului Buzău, adică peste 12 milioane de euro, vizează investiţiile în infrastructură şi reabilitarea unor clădiri reprezentative, a anunţat primarul municipiului Buzău, Constantin Toma. Edilul a mai spus că în 2018 vor fi amenajate parcări în toate cartierele, platforme de gunoi îngropate, locuri de joacă pentru copii, clădirea Bazarului va fi modernizată pentru a deveni sediu secundar al primăriei, iar oraşul va fi transformat din punct de vedere peisagistic. (11.01.2018)
BUZAU: Becuri si camere de supraveghere, solutie pentru ca gangurile sa nu mai fie transformate in toalete publice În toate gangurile din oraş, mirosul înţepător de urină îi face pe mulţi trecători să se întoarcă din drum. Problema a fost semnalată şi autorităţilor locale care caută soluţii. Una dintre ele ar fi montarea de reflectoare şi camere de supraveghere în aceste zone. Pe adresa Primăriei municipiului Buzău au sosit numeroase sesizări cu situaţia imposibil de suportat a gangurilor din municipiu. (09.01.2018)
Consilierii locali au votat in unanimitate infratirea orasului BUZAU cu municipiul Soroca din Republica Moldova Consilierii locali ai municipiului Buzău au votat pe 18 decembrie în unanimitate un proiect de hotărâre privind încheierea unui acord de înfrăţire şi cooperare între Buzău şi municipiul Soroca, într-o şedinţă comună la care a participat şi o delegaţie a oraşului din Republica Moldova. (19.12.2017)
<<   <   pagina 1 din 44   >   >>
 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(28 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(10 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(9 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design