Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  94,00% (141/150)
2.  Piatra Neamt
  86,21% (50/58)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  87,50% (28/32)
4.  Gherla
  100,00% (16/16)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  80,00% (8/10)
6.  Voluntari
  46,67% (7/15)
7.  Timisoara
  31,25% (5/16)
8.  Bistrita
  100,00% (4/4)
9.  Hunedoara
  100,00% (3/3)
10.  Pitesti
  11,11% (2/18)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Internet gratuit, in centrul BUZAULUI. Accesul in reteaua wi-fi se face pe baza unui cod

Începând din 11 septembrie 2017, Primăria municipiului Buzău pune la dispoziția cetățenilor, gratuit, o rețea wi-fi în zona Piața Daciei, inclusiv strada Cuza Vodă și în Parcul Marghiloman, din municipiul Buzău. Persoanele interesate vor putea accesa rețeaua ”Primăria_Buzău” prin introducerea numărului de telefon și primirea unui cod de acces. (12.09.2017)

BUZAU: Demersuri pentru reluarea programului de locuinte ANL Municipalitatea identifică terenuri pe care Agenţia Naţională a Locuinţei ar putea ridica trei tipuri de construcţii, a anunţat primarul Constantin Toma în raportul video săptămânal. El spune că aceasta este concluzia întâlnirii pe care a avut-o, săptămâna trecută, cu directorul general al ANL. "Am început o analiză a tuturor spaţiilor care mai sunt disponibile în municipiul nostru pentru a face case-model pe pământ, finanţate şi realizate efectiv de către Agenţia Naţională a Locuinţei, de 400-450 metri pătraţi, noi să asigurăm doar utilităţile şi drumurile”, a spus primarul Toma. (11.09.2017)
Primaria BUZAU a anuntat ca inventariaza, microcipeaza si sterilizeaza toti cainii din municipiu Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a anunţat că administraţia locală a lansat în dezbatere publică un regulament de inventariere a tuturor câinilor din oraş – câteva mii, cu şi fără stăpân, urmând ca patrupedele să fie microcipate şi sterilizate. Totodată, municipalitatea va introduce un registru de evidenţă a câinilor cu stăpân, a informat, într-o conferinţă de presă, primarul Buzăului, menţionând că ”la ultima inventariere, numai pe străzi se aflau circa 3.300 – 3.600 de câini”. (06.09.2017)
Tarife mai mici, la BUZAU, pentru deseurile menajere Proiectul de hotărâre privind modificarea tarifelor pentru serviciile de salubrizare a fost aprobat, joi, dar cu un amendament. Astfel, preţul de ridicare a deşeurilor menajere a fost redus cu 9 bani pentru populaţie. Majorarea tarifului ar fi trebuit să survină ca urmare a stabilirii taxei de 80 lei pe tona de deşeuri depuse la groapa ecologică. (25.08.2017)
Peste 20 de platforme de gunoi ingropate vor fi amenajate in BUZAU, pana la sfarsitul anului Buzăul va avea, până la sfârşitul anului, peste 20 de platforme de gunoi îngropate. Decizia vine după ce lotul de trei asemenea platforme, date în folosinţă, în mod experimental, anul trecut, şi-a dovedit eficienţa. ”O a treia zonă în care facem eforturi pentru a îmbunătăţi imaginea Buzăului şi serviciile publice este cea a platformelor de gunoi îngropate; în cursul lunii septembrie vom avea finalizate 11 platforme îngropate, iar până la sfârşitul anului sper să mai facem încă nouă sau zece bucăţi, să ajungem la un total de 22-23. Aceasta pentru că, aşa cum ştiţi, anul trecut am făcut de probă, dacă vreţi, am realizat trei platforme îngropate care s-au comportat bine, şi vrem să extindem în tot oraşul această tehnologie, pentru că ne ajută să avem un oraş mai curat şi nişte servicii mai bune”, a precizat primarul Constantin Toma. (24.08.2017)
Primaria BUZAU plateste pentru apa de ploaie pe o luna cat pentru asfaltarea unui kilometru de strada Primăria plăteşte operatorului de apă şi canalizare sume uriaşe pentru apa de ploaie. Ultima factură calculată la cantităţile de precipitaţii căzute pe domeniul public al oraşului se ridică la 600.000 de lei. Asta, spre disperarea edililor, care spun că din banii pe apa meteorică pe o lună puteau asfalta o stradă. 400.000 de lei a costat modernizarea unei străzi de 800 de metri. (16.08.2017)
BUZAU: Au ajuns primele cinci autobuze achizitionate de TransBus din Olanda Primele cinci autobuze VDL Ambassador, achiziţionate recent din Olanda, au ajuns în curtea societăţii TransBus, de pe şoseaua Pogonele. Sunt albe, cu dungi roşii, au aer condiţionat şi au costat 18 mii de euro bucata. Alte zece maşini vor ajunge la Buzău în zilele viitoare, după ce tehnicienii TransBus, plecaţi în Olanda, le vor verifica. (09.08.2017)
EXPLORER, cel mai mare proiect educational din Romania, la BUZAU Centrul de ştiinţe 'Explorer' a primit, joi, undă verde din partea consilierilor municipali buzoieni, investiţia de circa un milion de euro fiind realizată de Asociaţia Club Rotary Buzău în colaborare cu primăria municipiului Buzău. Termenul estimat pentru darea în folosinţă este luna mai a anului viitor. Potrivit edilului buzoian, centrul Explorer şi-a propus să îi apropie pe copii de ştiinţele exacte. (03.08.2017)
Primarul BUZAULUI isi cheama concitadinii din strainatate sau din alte orase ale tarii sa revina pentru a investi acasa VIDEO Apel al edilului şef al Municipiului Buzău, prin care le cere buzoienilor din străinătate sau din alte oraşe ale ţării să participe la o dezbatere organizată la jumătatea lunii august, în care vor dezbate viitorul oraşului. Constantin Toma a declarat, în mesajul săptămânal postat pe Facebook, că va ţine cont de propunerile acestora. În aceeaşi postare, Toma vorbeşte şi despre alte proiecte. (01.08.2017)
Primarul municipiului BUZAU si-a prezentat in strada bilantul de un an de mandat Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma (PSD), şi-a prezentat bilanţul la un an de mandat pe o stradă din oraş care a beneficiat în premieră, în ultimele luni, de covor asfaltic. “În primul an de mandat, s-a reuşit asfaltarea a trei din cele 54 de străzi care n-au văzut niciodată covor asfaltic, altele sunt în pregătire pentru că economiile realizate la buget ne permit continuarea lucrărilor”, a declarat primarul Constantin Toma. (23.06.2017)
<<   <   pagina 1 din 41   >   >>
 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(12 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design