Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  90,83% (99/109)
2.  Bucuresti - Sect. 4
  75,00% (18/24)
3.  Timisoara
  50,00% (10/20)
4.  Piatra Neamt
  52,63% (10/19)
5.  Pitesti
  25,00% (6/24)
6.  Galati
  60,00% (6/10)
7.  Targu - Jiu
  100,00% (5/5)
8.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (5/5)
9.  Gherla
  75,00% (3/4)
10.  Voluntari
  25,00% (1/4)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Sala de sport pentru persoane cu dizabilitati, construita cu 16 milioane de lei la BUZAU

Consiliul Judeţean Buzău a aprobat, într-o şedinţă extraordinară, trecerea în administrarea autorităţii centrale a unui teren pe care va fi construită, prin Compania Naţională de Investiţii, o sală de sport pentru persoane cu dizabilităţi, cu capacitatea de circa 150 de locuri, proiect în valoare de 16 milioane de lei. Potrivit conducerii CJ, sala de sport va putea găzdui competiţii naţionale şi internaţionale. (12.01.2018)

Peste 12 milioane de euro destinate investitiilor in municipiul BUZAU Peste 20 la sută din bugetul pe 2018 al primăriei municipiului Buzău, adică peste 12 milioane de euro, vizează investiţiile în infrastructură şi reabilitarea unor clădiri reprezentative, a anunţat primarul municipiului Buzău, Constantin Toma. Edilul a mai spus că în 2018 vor fi amenajate parcări în toate cartierele, platforme de gunoi îngropate, locuri de joacă pentru copii, clădirea Bazarului va fi modernizată pentru a deveni sediu secundar al primăriei, iar oraşul va fi transformat din punct de vedere peisagistic. (11.01.2018)
BUZAU: Becuri si camere de supraveghere, solutie pentru ca gangurile sa nu mai fie transformate in toalete publice În toate gangurile din oraş, mirosul înţepător de urină îi face pe mulţi trecători să se întoarcă din drum. Problema a fost semnalată şi autorităţilor locale care caută soluţii. Una dintre ele ar fi montarea de reflectoare şi camere de supraveghere în aceste zone. Pe adresa Primăriei municipiului Buzău au sosit numeroase sesizări cu situaţia imposibil de suportat a gangurilor din municipiu. (09.01.2018)
Consilierii locali au votat in unanimitate infratirea orasului BUZAU cu municipiul Soroca din Republica Moldova Consilierii locali ai municipiului Buzău au votat pe 18 decembrie în unanimitate un proiect de hotărâre privind încheierea unui acord de înfrăţire şi cooperare între Buzău şi municipiul Soroca, într-o şedinţă comună la care a participat şi o delegaţie a oraşului din Republica Moldova. (19.12.2017)
BUZAU: Trans Bus isi mareste flota de autobuze ca sa poata infiinta trasee preorasenesti În scurt timp vor sosi la Buzău toate autobuzele second-hand achiziţionate de Trans Bus. Cele articulate vor intra în ţară în luna ianuarie 2018 şi vor fi folosite în principal pe noile rute extinse în afara oraşului. După ce vor fi achiziţionate şi autobuzele noi prevăzute pentru anul viitor, flota societății de transport urban de călători va ajunge la 110 autobuze. (13.12.2017)
CJ BUZAU a aprobat construirea unei sali de sport multifunctionala pentru persoanele cu dizabilitati Consiliul Judeţean Buzău a aprobat, luni, construcţia unei săli de sport multifuncţională pentru persoanele cu dizabilităţi din judeţul Buzău şi judeţele limitrofe, cu o capacitate de 145 de persoane, investiţia fiind estimată la 13,1 milioane de lei. Sala de sport va fi construită în curtea Liceului pentru Deficienţi de Vedere din municipiul Buzău, urmând a fi dotată cu gradene şi alte dotări adaptate nevoilor speciale ale persoanelor cu dizabilităţi. (28.11.2017)
Platforme ingropate de colectare selectiva a deseurilor menajere, inaugurate in zona centrala a orasului BUZAU Primăria municipiului Buzău a inaugurat în Cartierul Obor 12 din zona centrală, noi platforme de gunoi îngropate, care permit colectarea selectivă, cu ajutorul cărora societatea de salubrizare va extrage elementele biodegradabile din deşeurile menajere. Până la sfârşitul anului, un sfert din municipiu va fi acoperit cu acest tip de sistem de colectare a deşeurilor, societatea de salubrizare a oraşului având posiblitatea să extragă biodegradabilul din deşeurile menajere şi, ulterior, să realizeze o staţie de producere a compostului. (27.11.2017)
BUZAU Municipalitatea pregateste un regulament de gestionare a spatiilor verzi Municipalitatea pregateste inca un regulament menit sa puna ordine in aspectul Buzaului si sa faca o noua imagine orasului, a anuntat primarul Constantin Toma in raportul saptamanal pe care il posteaza in format video pe pagina sa oficiala de Facebook. El a anuntat ca, in luna decembrie, pe masa alesilor locali se va afla un regulemant de gestionare a spatiilor verzi din municipiu. (24.11.2017)
Reprezentantii Primariei BUZAU vor achizitiona 15 apartamente in vederea mutarii chiriasilor din Centrul istoric Reprezentanţii Primăriei municipiului Buzău vor achiziţiona de pe piaţa liberă 15 apartamente în care vor fi mutaţi actualii chiriaşi din mai multe clădiri situate în Centrul istoric al oraşului, în vederea restaurării zonei. Potrivit viceprimarului municipiului Buzău, Ionuţ Apostu, iniţiativa aparţine primarului Constantin Toma, iar clădirile eliberate de cele 15 familii vor fi restaurate de către municipalitate. (20.11.2017)
Primaria BUZAU va da in judecata Guvernul pentru redobandirea Padurii Crang Primarul Buzăului, Constantin Toma, a anunţat că va da în judecată guvernul pentru recuperarea unei proprietăţi “care aparţine municipiului Buzău din secolul al XlX-lea”, proiectul privind trecerea Pădurii Crâng de la Ministerul Finanţelor la municipalitatea buzoiană “căzând în Parlament”. Primarul a explicat că a fost prezent personal la dezbaterile din Legislativ, care au avut loc în cursul săptămânii. (17.11.2017)
<<   <   pagina 1 din 43   >   >>
 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(10 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(3 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(3 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD) Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD)
Rosiorii de Vede
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design