Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

BUZAU: Emotii pentru proprietarii vilelor dintr-un nou cartier. Procesul fostului primar le-a dat peste cap situatia juridica a terenurilor pe care isi au casele Domneşte incertitudinea printre locatarii celui mai nou cartier al Buzăului, Orizont. Deşi au cumpărat sau au concesionat de la Primărie terenurile pe care au fost construite casele, proprietarii au aflat că aceste contracte ar putea deveni nule. Asta, după ce instanţa care l-a judecat pe fostul primar a anulat actul prin care s-a făcut trecerea terenului pe care este construit cartierul Orizont, de la Staţiunea de Cercetare către Primărie. (02.04.2018)
Solutia salvatoare pentru RAM BUZAU, o rectificare bugetara la toamna care sa includa o parte din subventii Primarul Buzăului pare mai decis ca oricând să închidă societatea care asigură livrarea agentului termic către locuinţele racordate la sistemul centralizat. Primăria nu a acordat niciun leu pentru subvenţia la căldură iar dacă Guvernul nu va aloca în toamnă fonduri pentru acoperirea acestor cheltuieli, iarna viitoare, buzoienii ar putea plăti preţul întreg al gigacaloriei, respectiv 438 de lei. (29.03.2018)
Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
Constantin Toma: Competentele primarului sunt extrem de mici; daca vrei sa faci mai multe, incalci legea Vicepreşedintele Asociaţiei Municipiilor din România (AMR) Constantin Toma, primar al Buzăului, a declarat că numai prin extinderea competenţelor edililor vor putea fi implementate proiecte de dezvoltare a comunităţilor. El a adăugat că programele de mobilitate urbană sau de regenerare a spaţiilor verzi sunt dificil de aplicat şi din cauza birocraţiei europene şi a celei româneşti. (23.03.2018)
Consilierii locali au adoptat o declaratie de unire a municipiului BUZAU cu Republica Moldova Cei 23 de consilieri locali din cadrul Consiliului Local Municipal Buzău au votat joi, în unanimitate, o declaraţie politică de unire cu Republica Moldova.Iniţiativa aparţine primarului municipiului Buzău, Constantin Toma, care a precizat că este vorba de o "unire simbolică, fără efecte juridice". Constantin Toma a mai spus că pe 17 martie a.c la Sala Sporturilor din Buzău va avea loc un concert de muzică populară românească intitulat "Din suflet românesc", un duplex Buzău-Chişinău. (18.03.2018)
Fostul primar al BUZAULUI, Constantin Boscodeala, scapa de condamnare, dar plateste prejudiciul in dosarul Orizont Fostul primar al municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală, a scăpat de o condamnare în dosarul Orizont, însă a fost obligat de instanţă să plătească, împreună cu ceilalţi inculpaţi, prejudiciul în cauză. Fostul primar Constantin Boşcodeală a scăpat de răspunderea penală în Dosarul Orizont, au decis joi magistraţii Tribunalului Dâmboviţa. (08.03.2018)
Buzoienii pot cumpara apartamentele ANL in care locuiesc Primăria municipiului Buzău a depus documentaţia necesară la OCPI pentru rezolvarea problemelor cu cărţile funciare, etapă dinaintea vânzării locuinţelor ANL către actualii chiriaşi. În paralel, municipalitatea va demara un proiect de construire de locuinţe tip ANL. De ani buni, buzoienii care locuiesc în apartamente ANL îşi doresc să le poată achiziţiona. (06.03.2018)
In premiera, pista de biciclete si retele ingopate de cablu si electricitate la BUZAU Consiliul Local Municipal (CLM) Buzău a votat pe 15 februarie amenajarea primei piste pentru biciclete în lungime de 1.125 de metri, dar şi efectuarea lucrărilor de introducere în subteran a reţelelor aeriene de comunicaţie şi de electricitate din zona bulevardului Alexandru Averescu – Şoseaua ce Centură din municipiul reşedinţă de judeţ. Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a declarat la finalul şedinţei CLM Buzău că “este vorba de o investiţie în premieră”. (16.02.2018)
Primaria BUZAU vrea sa introduca “Zona rosie”, unde va fi interzisa stationarea autoutilitarelor si microbuzelor Primăria municipiului Buzău vrea să instituite “Zona roşie“, cuprinzând peste 10 străzi din centrul oraşului, unde staţionarea autoutilitarelor şi microbuzelor va fi interzisă. Zona roşie se compune din străzi centrale, cu o infrastructură depăşită şi mult prea înguste pentru a permite simultan circulaţia maşinilor şi staţionarea autoutilitarelor. (14.02.2018)
<<   <   pagina 1 din 44   >   >>
 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design