Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  99,21% (125/126)
2.  Piatra Neamt
  92,00% (46/50)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  82,61% (19/23)
4.  Gherla
  100,00% (14/14)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  77,78% (7/9)
6.  Pitesti
  54,55% (6/11)
7.  Bistrita
  40,00% (2/5)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  14,29% (2/14)
9.  Oradea
  100,00% (1/1)
10.  Hunedoara
  25,00% (1/4)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primaria RESITA si-a consultat locuitorii inainte de a demara anumite investitii in oras

Primăria Municipiului Reşiţa a făcut publică o cercetare sociologică care a fost efectuată în perioada noiembrie 2016 – februarie 2017. Edilii locali au urmărit să identifice care este numărul actual de locuinţe, numărul de cetăţeni, evaluarea migraţiei externe, în ce ţări sunt plecaţi reşiţenii şi atitudinea populaţiei faţă de anumite obiective de investiţii ale primăriei. (18.08.2017)

"Parintele telenovelelor", platit de Primaria RESITA pentru un film de promovare a unor joburi care nu exista inca Primăria Reşiţa a încercat anul trecut să finanţeze cu 100.000 de lei un film regizat de Iura Luncaşu, cel care a făcut şi telenovelele „Inimă de ţigan“ sau „Regina“, doar că nu s-a putut legal. Mai apoi Primăria a decis totuşi să plătească 100.000 de lei pentru un film scurt „de promovare a locurilor de muncă din oraş“, film făcut de acelaşi regizor. Filmul scurt a fost filmat la finele lui 2016, dar nu a fost prezentat încă. (15.08.2017)
Asociatiile de locatari din RESITA ar putea primi 10 la suta din ceea ce colecteaza selectiv Asociaţiile de locatari din Reşiţa ar putea primi 10% din sumele rezultate din valorificarea deşeurilor reciclate, pentru a promova, intensifica şi încuraja colectarea selectivă, a declarat primarul municipiului, Ioan Popa. Municipalitatea va investi în crearea unei infrastructuri în acest domeniu. Printre măsuri se numără împrejmuirea cu garduri şi acces cu cartelă la platformele de colectare a deşeurilor arondate asociaţiilor de locatari. (07.08.2017)
Majorarea salarilor din administratie duce la concedieri in Caras-Severin. Cum vor ramane fara slujbe zeci de functionari La Reşiţa, subiectul majorărilor salariale s-a discutat în şedinţa Consiliului Local de luni, 31 august, convocat "de îndată" de primarul Ioan Popa. Consilierii locali nu au decis creşterea salarilor, ci acordarea răspunderii primarului pentru ca în termen de 60 de zile să să facă modificările de organigramă care să permită aceste majorări. Primarul Ioan Popa spune că va urma o perioadă în care vor fi reduceri de personal, după care vor fi modificate salariile. (02.08.2017)
MOLDOVA NOUA: Primarul si-a anuntat demisia pe Facebook: "Nu vad un viitor in aceasta jungla plina de obedienta si indreptata impotriva poporului roman" Adrian Torma, primarul din Moldova Nouă (Caraş-Severin), a anunţat că va renunţa la funcţia pe care o deţine. Într-o postare pe Facebook, Torma continuă „meciul“ cu fostul său contracandidat, Matei Lupu, care marţi, 25 iulie, a fost înscăunat în funcţia de prefect al judeţului Caraş-Severin. Edilul cărăşean s-a arăta şocat în urmă cu trei zile, când a aflat că cel pe care l-a învins în alegeri va fi numit în funcţia de prefect. (27.07.2017)
CARANSEBES: Zece familii, cazate in case construite de primaria locala, o multinationala si o organizatie crestina În cartierul Jupa din oraşul Caransebeş, au fost inaugurate cinci case sociale de tip duplex, în care vor locui zece familii. Proiectul Centrului de Asistenţă Familială şi Integrare Socială „Elohi” este o colaborare a Primăriei Caransebeş, a Asociaţiei Jesus Christ Living Hope Ministry şi a multinaţionalei TMD Friction. (14.07.2017)
Primaria ORAVITA va derula trei proiecte cu finantare europeana, in valoare de aproape sase milioane euro Primăria oraşului Oraviţa a semnat, în acest an, trei contracte, pe două surse de finanţare diferite, pentru perioada 2014 – 2020, valoarea totală a acestora fiind de aproape şase milioane euro. Proiectele se refera la lucrările de restaurare, conservare şi dotare la Teatrul Mihai Eminescu, clădire monument istoric, şi amenajare peisagistică a parcului adiacent, înfiinţarea Muzeului de istorie a culturii Văii Caraşului si reabilitarea Pieţei Agroalimentare. (05.07.2017)
Primarul RESITEI vrea recuperarea prejudiciului creat de firmele care au reabilitat deficitar strazile Primarul municipiului Reşiţa, Ioan Popa, a anunţat că vrea recuperarea pe cale amiabilă a prejudiciului creat administraţiei locale, de la firmele care au reabilitat drumurile, după ce specialiştii Universităţii Politehnica din Timişoara au efectuat o expertiză şi au depistat o serie de nereguli privind efectuarea lucrărilor pe mai multe străzi, pentru care s-au cheltuit bani proveniţi dintr-un credit de 12 milioane euro. (08.06.2017)
Chinezii vor sa redeschida un combinat la OTELU ROSU si sa investeasca in industria lemnului si in turism În ultimul an, chinezii au tot dat târcoale Caraş-Severinului, mai exact oraşului Oţelu-Roşu, unde au identificat posibilitatea dezvoltării unor afaceri. Primarul Luca Mălăiescu speră că în scurt timp toate aceste vizite se vor concretiza şi că investiţiile chinezilor vor resuscita oraşul, care duce lipsă de locuri de muncă. Edilul cărăşean susţine că, cel mai rapid, vede concretizarea unei investiţii în domeniul prelucrării lemnului, deoarece oameni de afaceri chinezi s-au arătat interesaţi de deschiderea unei fabrici de mobilă. (05.06.2017)
Peste 300.000 de lei din banii Primariei din Herculane, sustrasi din casierie in ultimii sapte ani Poliţiştii de la IPJ Caraş-Severin au deschis un dosar de cercetare penală, pentru a afla cum au dispărut, din 2010 până în prezent, 376.448 de lei din banii casieriei de la Primăria Herculane. Minusul a fost descoperit la un audit intern efectuat de către personalul primăriei. “S-a deschis un dosar de cercetare penală, după plângerea făcută de către primarul localităţii. Se cercetează faptele, urmând ca după stabilirea autorului să se stabilească încadrarea”, a declarat agent principal Cecilia Dăneţ, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin. (31.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 19   >   >>
 
Informatii din Caraş Severin

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(21 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(11 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
Ioan Popa (PNL) Ioan Popa (PNL)
Resita
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design