Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  89,92% (116/129)
2.  Piatra Neamt
  94,74% (90/95)
3.  Cluj Napoca
  35,17% (83/236)
4.  Gherla
  93,75% (15/16)
5.  Timisoara
  61,90% (13/21)
6.  Pitesti
  38,46% (10/26)
7.  Voluntari
  69,23% (9/13)
8.  Bucuresti - Sect. 4
  20,00% (7/35)
9.  Bacau
  45,45% (5/11)
10.  Galati
  20,00% (4/20)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Oficialii gigantului Tesla, in vizita la RESITA. Primarul Popa: "Sa nu ne hazardam, deocamdata e doar o vizita de documentare“

În toamna anului trecut, doi primari din Caraş-Severin anunţau că nu mai stau să aştepte să le bată investitorii la uşă şi vor pleca ei în căutarea lor. Demersul primarilor din Reşiţa şi Caransebeş, de a bate la porţile marilor concerne mondiale pentru a le convinge să vină şi să deschidă fabrici în zonă, a fost privit cu neîncredere mai ales că printre investitorii vizaţi era şi gigantul Tesla. (22.03.2017)

Gabriel Durut este noul viceprimar al municipiului RESITA Primăria Reşiţa are, de pe 17 martie, un nou viceprimar, în persoana social-democratului Gabriel Duruţ, care îl înlocuieşte pe demisionatul Vasile Paul, de la Partidul Verde. “Partidul Verde nu face nicio propunere pentru funcţia de viceprimar, pentru a nu bloca, din nou, situaţia înregistrată în Consiliul Local Reşiţa, care trenează pe circa o lună şi jumătate. Prin urmare, Partidul Verde este de acord şi îl va susţine pe domnul Gabriel Duruţ în funcţia de viceprimar”, a declarat Vasile Paul. (20.03.2017)
Strazile din RESITA, refacute in batjocura cu 12 milioane de euro imprumutati - VIDEO Străzile pentru care Primăria Reşiţa a contractat, în mandatul primarului Mihai Stepanescu, un credit pe 30 de ani, de 12 milioane de euro, au fost asfaltate în bătaie de joc şi acum sunt toate sparte, deşi n-au trecut decât trei ani de la refacerea totală a acestora. Primarul Popa spune că lucrările executate sunt sub orice critică şi că nu s-a respectat proiectul. (17.03.2017)
Exploatarile forestiere au lasat CARANSEBESUL fara apa potabila. Comitetul pentru Situatii de Urgenta s-a intrunit pentru gasirea unei solutii Caransebeşul se află într-o situaţie critică în privinţa apei potabile. Localnicii s-au plâns în ultimele luni că apa care curge la robinete este extrem de murdară şi nu poate fi băută. Primarul Felix Borcean a solicitat sprijinul Prefecturii Caraş-Severin în găsirea unei soluţii, pentru ca cei aproximativ 25 de mii de locuitori să aibă din nou apă potabilă la robinet. (15.03.2017)
Maşina primarului din MOLDOVA NOUA, vandalizata in parcare. Edilul spune ca va depune plangere Portiera din spate a maşinii primarului din Moldova Nouă a fost zgâriată de mai multe ori în ultimele patru luni de zile. Adrian Torma spune că asta nu se întâmpla când nu era în funcţie. Edilul spune că autoturismul este cel care l-a folosit înainte de a fi ales şi că până când a ajuns pe funcţie nimeni nu a avut treabă cu maşina. (13.03.2017)
Primaria RESITA vrea sa reintroduca tramvaiul ca mijloc de transport in comun, fara sa cheltuie bani de la bugetul local Primaria Reşiţa insistă să reintroducă tramvaiul, ca mijloc de transport în comun în oraş, aceasta nemaifuncţionând din anii 90. Primarul Ioan Popa spune că, după toate studiile şi expertizele făcute, împreună cu specialişti în domeniu, a ajuns la concluzia că este cel mai eficent mod de a face transport pe cei 11 km, unde a funcţionat şi în trecut reţeaua de tramvaie, mai ales pentru că întreaga finanţare poate fi obţinută de la Uniunea Europeană. (09.03.2017)
Mii de lei de la Primarie pentru concursul “RESITA curata. Curatam si mentinem” Asociatiile de proprietari din Reşiţa sunt aşteptate să se înscrie într-un concurs din care pot câştiga mii de lei de la Primărie, dacă curăţa şi vor întreţine prin eforturi proprii zona blocurilor în care activează. Concursul se desfăşoară în perioada 12 martie -12 iunie, iar asociaţiile care se înscriu în competiţie trebuie să adune puncte, conform unei grile stabilite de către administraţia locală. (07.03.2017)
Municipiul RESITA ar putea rata o finantare europeana de 25 de milioane de euro, daca nu achizitioneaza depoul de tramvaie Municipiul Reşiţa ar putea pierde o finanţare europeană de 25 de milioane de euro, după ce votul pentru proiectul de hotărâre privind cumpărarea unui depou de tramvaie nu a întrunit două treimi, a declarat marţi, la finalul şedinţei ordinare a Consiliului local Reşiţa, primarul Ioan Popa. Municipalitatea a achiziţionat toată calea de rulare necesară funcţionării tramvaielor, lungă de 11 km, dar nu a reuşit să identifice o altă parcelă de teren pe care s-ar putea construi un alt depou. (01.03.2017)
BAILE HERCULANE: Cele mai vechi bai romane din tara zac acoperite de asfalt in loc sa fie exploatate din punct de vedere turistic Un complex de băi romane, foarte bine conservate, au fost descoperite în 2015 la Herculane, însă au fost acoperite cu asfalt din cauză că administraţia locală nu a avut bani să le transforme în muzeu în aer liber. Astăzi nu mai pot fi redescoperite. Conform declaraţiilor edilului şef, bazinele romane mai pot fi decopertate cel mai devreme în 2020. (27.01.2017)
Primaria RESITA este nemultumita de calitatea lucrarilor de inchidere a depozitului neconform de deseuri Conducerea Primăriei Reşiţa este nemulţumită de calitatea lucrărilor de închidere a depozitului neconform de deşeuri, motiv pentru care instituţia nu va putea prelua fosta haldină de gunoi a municipiului, a declarat, în şedinţa Colegiului Prefectural Caraş-Severin, viceprimarul Paul Vasile. Potrivit sursei citate, lucrările de închidere a depozitului au fost executate la o calitate foarte slabă. (20.01.2017)
<<   <   pagina 1 din 17   >   >>
 
Informatii din Caraş Severin

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Emil Boc (PNL) Emil Boc (PNL)
Cluj Napoca
(20 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(20 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(11 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(9 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(8 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Cosmin Necula (PSD) Cosmin Necula (PSD)
Bacau
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design