Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  90,83% (99/109)
2.  Bucuresti - Sect. 4
  79,17% (19/24)
3.  Timisoara
  50,00% (10/20)
4.  Piatra Neamt
  52,63% (10/19)
5.  Galati
  60,00% (6/10)
6.  Pitesti
  25,00% (6/24)
7.  Targu - Jiu
  100,00% (5/5)
8.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (5/5)
9.  Gherla
  75,00% (3/4)
10.  Voluntari
  25,00% (1/4)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primarul RESITEI, Ioan Popa, nu mai vrea afisaj publicitar ilegal in oras

Primarul Reşiţei, Ioan Popa, susţine că, în oraş, sunt peste 5.000 de reclame de diferite forme, mărimi şi dimensiuni, care sunt amplasate ilegal, pentru majoritatea fiind trimise, celor care le deţin, înştiinţări în vederea intrării în legalitate. Primăria Reşiţa a trimis în luna decembrie notificări în cazul a peste 3.000 de asemenea reclame, iar 500 de astfel de mijloace de publicitate au fost deja desfiinţate de agenţii economici. (12.01.2018)

Centrul integrat de management al deseurilor din CARAS-SEVERIN a fost finalizat Recepţia proiectului “Sistem integrat de management al deşeurilor în judeţul Caraş-Severin” a fost finalizată, ocazie cu care, pe 8 ianuarie, amplasamentul a fost predat operatorului. Ca urmare a finalizării proiectului, colectarea şi depozitarea deşeurilor vor fi făcute în condiţiile acceptate de Uniunea Europeană. Acest proiect a fost demarat şi realizat cu bani de la Uniunea Europeană, Consiliul Judeţean având o contribuţie proprie de 2%, respectiv, peste 3,2 milioane lei. (09.01.2018)
Taxele duble pentru parcarile din CARANSEBES, subiect de disputa in Consiliul Local! "Daca soferii isi permit sa vina pana in buricul targului, atunci sa plateasca!" Primarul Felix Borcean e împotriva circulației cu autovehicule în zona centrală a Caransebeșului și mai ales în zona Parcului Teiuș. Felix Borcean și-a exprimat opinia în cadrul ultimei ședințe de lucru din 2017 a aleșilor locali. Și asta pentru că grupul PSD din Consiliul Local a votat împotriva aprobării Regulamentului de Funcționare a Sistemului de Taxare a Staționării și Parcării autovehiculelor în municipiul de pe Timiș și Sebeș. (03.01.2018)
Viceprimarul CARANSEBESULUI este nemultumit ca bugetul national pe 2018 reduce drastic sursele de finantare ale municipiului Viceprimarul liberal al municipiului Caransebeş, Marius Isac, este nemulţumit de faptul că bugetul naţional pe 2018 reduce drastic sursele de finanţare ale acestei urbe. Marius Isac susţine că va fi foarte greu pentru consilierii locali să decidă la ce cheltuieli se va renunţa în 2018, în condiţiile în care cetăţenii municipiului Caransebeş au mari aşteptări de la aleşii locali. (21.12.2017)
La RESITA, taxele si impozitele din 2018 raman aproape aceleasi cu cele din 2017 Taxele şi impozitele practicate de Consiliul Local Reşiţa vor rămâne şi în 2018, în cea mai mare parte, aceleaşi cu cele din anul care se încheie, excepţie făcând impozitul de clădirile abandonate şi cel pe terenul nelucrat. De asemenea, consilierii locali au aprobat ca şi pentru anul viitor, plata cu anticipaţie a impozitelor pe clădiri, teren ori mijloace de transport datorate pe întregul an de către persoane fizice sau juridice, se acordă o bonificaţie de zece la sută. (21.12.2017)
RESITA: Primarul Popa vrea sa-i convinga pe taximetristi sa-si schimbe masinile clasice cu unele electrice Administraţia locală din municipiul Reşiţa lucrează în prezent la întocmirea noului regulament de taxi care va ajunge în Consiliul Local pentru a fi aprobat în anul următor. Ioan Popa, primarul Reşiţei i-a chemat pe taximetriştii din oraş la o discuţie pe marginea proiectului la care lucrează. Una din propunerile făcute de către primar i-a surprins însă pe şoferii de taxi. Edilul le-a cerut să-şi schimbe maşinile clasice, cu unele noi, electrice sau hibrid. (20.12.2017)
Consilierii locali au votat majorarea salariilor si in Primaria RESITA Salariile de bază pentru funcţiile publice şi contractuale din aparatul de specialitate al primarului municipiului şi Consiliului Local Reşiţa vor creşte cu 15 procente. Drepturile salariale se stabilesc prin act administrativ de către primarul municipiului Reşiţa, încadrarea făcându-se în funcţie de responsabilităţile, complexitatea şi riscurile impuse de atribuţiile corespunzătoare activităţii desfăşurate, stabilite prin fişa postului aferentă fiecărui salariat. (29.11.2017)
RESITA: Toaletele inteligente, refuzate de locuitorii orasului pentru ca le creaza disconfort Primăria Reşiţa a achiziţionat cinci toalete inteligente pe care intenţionează să le instaleze în cele mai populate zone centrale din oraş. Toaletele sunt conectate la reţelele de apă, canal şi curent, sunt automatizate şi se igienizează după fiecare utilizare. Toaletele publice au fost închiriate, de la o societate care oferă aceste servicii, costul fiind 120 de lei pe zi, în acest preţ intrând întregul serviciu, inclusiv mentenanţa şi detergentii. (17.11.2017)
Primarul din HERCULANE vrea sa ridice un turn pentru yoghini pe Platoul Coronini. Adeptii MISA ar fi principalii beneficiari Primarul oraşului Băile Herculane, Cristian Miclău, vrea să construiască un turn belvedere pe Platoul Coronini, acolo unde în fiecare primăvară adepţii MISA formează celebra spirală, în jurul datei de 1 mai. Edilul din Băile Herculane, Cristian Miclău, a declarat presei că îşi doreşte să atragă cât mai mulţi turişti în staţiune şi pentru a obţine asta şi-a propus să construiască un Turn Belvedere pe Platoul Coronini. (06.11.2017)
BOCSA: Zeci de familii si-au construit ilegal case peste o magistrala de gaz. Primaria ameninta ca intra cu buldozerele si le demoleaza Circa 23 de case din cartierul Măgura din Bocşa, Caraş-Severin, ar putea fi dărâmate cu buldozerul de către Primărie, deoarece sunt construite fără niciun fel de autorizaţie şi au fost ridicate peste magistrala de gaz care trece prin Banat. Cismăneanţu spune că a încercat prin toate metodele. Şi cu rugăminţi, şi cu somaţii, şi cu amenzi, însă ce mai mulţi dintre localnicii care şi-au construit case peste magistrala de gaz nu vor să cedeze. (30.10.2017)
<<   <   pagina 1 din 20   >   >>
 
Informatii din Caraş Severin

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(10 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(3 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(3 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design