Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  97,84% (136/139)
2.  Piatra Neamt
  59,09% (39/66)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  83,78% (31/37)
4.  Gherla
  100,00% (31/31)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  92,31% (24/26)
6.  Pitesti
  44,44% (8/18)
7.  Bistrita
  50,00% (6/12)
8.  Voluntari
  55,56% (5/9)
9.  Oradea
  100,00% (3/3)
10.  Hunedoara
  22,22% (2/9)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primarul RESITEI vrea recuperarea prejudiciului creat de firmele care au reabilitat deficitar strazile

Primarul municipiului Reşiţa, Ioan Popa, a anunţat că vrea recuperarea pe cale amiabilă a prejudiciului creat administraţiei locale, de la firmele care au reabilitat drumurile, după ce specialiştii Universităţii Politehnica din Timişoara au efectuat o expertiză şi au depistat o serie de nereguli privind efectuarea lucrărilor pe mai multe străzi, pentru care s-au cheltuit bani proveniţi dintr-un credit de 12 milioane euro. (08.06.2017)

Chinezii vor sa redeschida un combinat la OTELU ROSU si sa investeasca in industria lemnului si in turism În ultimul an, chinezii au tot dat târcoale Caraş-Severinului, mai exact oraşului Oţelu-Roşu, unde au identificat posibilitatea dezvoltării unor afaceri. Primarul Luca Mălăiescu speră că în scurt timp toate aceste vizite se vor concretiza şi că investiţiile chinezilor vor resuscita oraşul, care duce lipsă de locuri de muncă. Edilul cărăşean susţine că, cel mai rapid, vede concretizarea unei investiţii în domeniul prelucrării lemnului, deoarece oameni de afaceri chinezi s-au arătat interesaţi de deschiderea unei fabrici de mobilă. (05.06.2017)
Peste 300.000 de lei din banii Primariei din Herculane, sustrasi din casierie in ultimii sapte ani Poliţiştii de la IPJ Caraş-Severin au deschis un dosar de cercetare penală, pentru a afla cum au dispărut, din 2010 până în prezent, 376.448 de lei din banii casieriei de la Primăria Herculane. Minusul a fost descoperit la un audit intern efectuat de către personalul primăriei. “S-a deschis un dosar de cercetare penală, după plângerea făcută de către primarul localităţii. Se cercetează faptele, urmând ca după stabilirea autorului să se stabilească încadrarea”, a declarat agent principal Cecilia Dăneţ, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin. (31.05.2017)
RESITA: Urban Skate Park in Centrul Civic Un proiect promovat de TNL Resita a gasit ecou la primarul Ioan Popa. Edilul este decis sa realizeze in Centrul civic un "urban skate park". Edilul sustine ca amenajarea noului spatiu nu va schimba substantial peisajul zonei centrale, ci va dinamiza arealul Centrului civic. Denumirea de skate park este una generică prin care se descrie un spațiu unde se practică sporturi precum skateboarding-ul, BMX riding-ul, rollerblading-ul etc. (31.05.2017)
Viceprimarul din CARANSEBES, Marius Isac, implicat intr-un accident cu trei morti pe Valea Cernei Clipe de groază pentru viceprimarul din Caransebeș, implicat într-un accident înfiorător pe Valea Cernei. Trei oameni au murit pe loc, după ce șoferița mașinii în care se aflau a făcut o manevră riscantă. A întors într-o zonă interzisă și a fost spulberată de autoturismul condus de demnitar. Viceprimarul Marius Isac a scăpat cu viață, ca prin minune. (26.05.2017)
Muzeul de Stiintele Naturii din Targu Mures si Cetatea Ladislau din Caras-Severin vor fi reabilitate pe fonduri europene Muzeului de Stiintele Naturii din Targu Mures si Cetatea Ladislau din Caras-Severin vor fi reabilitate pe fonduri europene, contractele de finantare in valoare de circa 30 milioane lei fiind semnate marti de ministrul Dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene (MDRAPFE), Sevil Shhaideh. Cele doua proiecte urmand sa fie implementate prin Programul Operational Regional 2014-2020 (POR), Axa prioritara 5 - Imbunatatirea mediului urban si conservarea, protectia si valorificarea durabila a patrimoniului cultural. (23.05.2017)
Aquaparcul cu apa termala din BAILE HERCULANE, investitia care ar putea relansa statiunea banateana Primăria Herculane reia o idee mai veche, de a realiza aquaparc în staţiune, pentru a atrage şi turiştii mai tineri. Aquaparcul ar urma să se ridice pe Paltoul Coronini şi investiţia se ridică la aproximativ 9 milioane de euro. Până la găsirea banilor pentru Aquaparc, administraţia locală din Herculane va semna în zilele următoare contractul pentru o finanţare europeană de 3,5 milioane de euro, pentru dezvoltarea turismului. (23.05.2017)
BAILE HERCULANE: Cele mai vechi bai romane din Romania vor fi scoase de sub asfalt si vor deveni accesibile turistilor Băile romane, vechi de circa 2.000 de ani, descoperite în 2015 la Herculane şi acoperite cu asfalt pentru conservare, vor fi transformate în punct de atracţie turistică. Urmează ca, în această toamnă, întreaga zonă să fie decopertată şi să fie acoperită cu un plafon din sticlă groasă, care să permită vizualizarea bazinelor de către turişti. (17.05.2017)
RESITA a starnit interesul fabricantilor americani de hidroinstalatii pentru energie electrica si a celor de masini electrice. Zoetic Energy, Innovation 4.4, Freudenberg Group, aCar printre potentialii investitori VIDEO Timp de trei zile, în perioada 24-26 aprilie, o delegaţie de investitori americani a vizitat Reşiţa şi împrejurimile pentru a descoperi ce oportunităţi de afaceri sunt în zonă. Oamenii de afaceri americani s-au întâlnit cu primarii din Reşiţa, Caransebeş, Timişoara şi Arad, dar şi cu alţi rerezentanţi ai adminstraţiilor locale şi judeţene. (27.04.2017)
Primarii resedintelor de judet din Regiunea Vest au semnat acordurile prin care vor selecta proiectele pentru dezvoltare urbana care vor fi depuse spre finantare in cadrul Regio-POR Pe 14 aprilie, la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), a avut loc evenimentul de semnare a celor 4 acorduri de delegare a atribuţiei de selectare strategică a proiectelor propuse spre finanțare în cadrul axei prioritare 4 – Sprijinirea Dezvoltării Urbane Durabile a Regio-Programul Operaţional Regional (Regio-POR) 2014–2020. Aceste atribuții au fost delegate primăriilor din reședințele de județ ale Regiunii Vest – Arad, Deva, Reșița și Timișoara. (14.04.2017)
<<   <   pagina 1 din 18   >   >>
 
Informatii din Caraş Severin

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(52 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(25 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(10 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(8 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(6 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD) Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD)
Rosiorii de Vede
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design