Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  82,42% (75/91)
2.  Piatra Neamt
  83,33% (60/72)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  90,91% (40/44)
4.  Gherla
  93,33% (14/15)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  58,82% (10/17)
7.  Dej
  50,00% (5/10)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
9.  Pitesti
  33,33% (4/12)
10.  Voluntari
  33,33% (2/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
RESITA a starnit interesul fabricantilor americani de hidroinstalatii pentru energie electrica si a celor de masini electrice. Zoetic Energy, Innovation 4.4, Freudenberg Group, aCar printre potentialii investitori VIDEO

Timp de trei zile, în perioada 24-26 aprilie, o delegaţie de investitori americani a vizitat Reşiţa şi împrejurimile pentru a descoperi ce oportunităţi de afaceri sunt în zonă. Oamenii de afaceri americani s-au întâlnit cu primarii din Reşiţa, Caransebeş, Timişoara şi Arad, dar şi cu alţi rerezentanţi ai adminstraţiilor locale şi judeţene. (27.04.2017)

Primarii resedintelor de judet din Regiunea Vest au semnat acordurile prin care vor selecta proiectele pentru dezvoltare urbana care vor fi depuse spre finantare in cadrul Regio-POR Pe 14 aprilie, la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), a avut loc evenimentul de semnare a celor 4 acorduri de delegare a atribuţiei de selectare strategică a proiectelor propuse spre finanțare în cadrul axei prioritare 4 – Sprijinirea Dezvoltării Urbane Durabile a Regio-Programul Operaţional Regional (Regio-POR) 2014–2020. Aceste atribuții au fost delegate primăriilor din reședințele de județ ale Regiunii Vest – Arad, Deva, Reșița și Timișoara. (14.04.2017)
Consilierii locali ai RESITEI au aprobat achizitionarea depoului de tramvaie de catre municipalitate Consilierii municipali ai Reşiţei au aprobat, într-o şedinţă extraordinară, proiectul de hotărâre privind achiziţionarea depoului de tramvaie de către administraţia locală, subiect ce a stârnit discuţii tensionate şi care, la întâlnirea precedentă a Consiliului Local Reşiţa, a dus la schimbarea din funcţie a viceprimarului. Municipiul Reşiţa este acţionar unic al societăţii Transport Urban Reşiţa, operator de servicii de transport public care are printre priorităţile de investiţii achiziţia de mijloace de transport second-hand, dar şi a depoului de tramvaie din oraş, în valoare totală de 7,4 milioane lei. (03.04.2017)
Oficialii gigantului Tesla, in vizita la RESITA. Primarul Popa: "Sa nu ne hazardam, deocamdata e doar o vizita de documentare“ În toamna anului trecut, doi primari din Caraş-Severin anunţau că nu mai stau să aştepte să le bată investitorii la uşă şi vor pleca ei în căutarea lor. Demersul primarilor din Reşiţa şi Caransebeş, de a bate la porţile marilor concerne mondiale pentru a le convinge să vină şi să deschidă fabrici în zonă, a fost privit cu neîncredere mai ales că printre investitorii vizaţi era şi gigantul Tesla. (22.03.2017)
Gabriel Durut este noul viceprimar al municipiului RESITA Primăria Reşiţa are, de pe 17 martie, un nou viceprimar, în persoana social-democratului Gabriel Duruţ, care îl înlocuieşte pe demisionatul Vasile Paul, de la Partidul Verde. “Partidul Verde nu face nicio propunere pentru funcţia de viceprimar, pentru a nu bloca, din nou, situaţia înregistrată în Consiliul Local Reşiţa, care trenează pe circa o lună şi jumătate. Prin urmare, Partidul Verde este de acord şi îl va susţine pe domnul Gabriel Duruţ în funcţia de viceprimar”, a declarat Vasile Paul. (20.03.2017)
Strazile din RESITA, refacute in batjocura cu 12 milioane de euro imprumutati - VIDEO Străzile pentru care Primăria Reşiţa a contractat, în mandatul primarului Mihai Stepanescu, un credit pe 30 de ani, de 12 milioane de euro, au fost asfaltate în bătaie de joc şi acum sunt toate sparte, deşi n-au trecut decât trei ani de la refacerea totală a acestora. Primarul Popa spune că lucrările executate sunt sub orice critică şi că nu s-a respectat proiectul. (17.03.2017)
Exploatarile forestiere au lasat CARANSEBESUL fara apa potabila. Comitetul pentru Situatii de Urgenta s-a intrunit pentru gasirea unei solutii Caransebeşul se află într-o situaţie critică în privinţa apei potabile. Localnicii s-au plâns în ultimele luni că apa care curge la robinete este extrem de murdară şi nu poate fi băută. Primarul Felix Borcean a solicitat sprijinul Prefecturii Caraş-Severin în găsirea unei soluţii, pentru ca cei aproximativ 25 de mii de locuitori să aibă din nou apă potabilă la robinet. (15.03.2017)
Maşina primarului din MOLDOVA NOUA, vandalizata in parcare. Edilul spune ca va depune plangere Portiera din spate a maşinii primarului din Moldova Nouă a fost zgâriată de mai multe ori în ultimele patru luni de zile. Adrian Torma spune că asta nu se întâmpla când nu era în funcţie. Edilul spune că autoturismul este cel care l-a folosit înainte de a fi ales şi că până când a ajuns pe funcţie nimeni nu a avut treabă cu maşina. (13.03.2017)
Primaria RESITA vrea sa reintroduca tramvaiul ca mijloc de transport in comun, fara sa cheltuie bani de la bugetul local Primaria Reşiţa insistă să reintroducă tramvaiul, ca mijloc de transport în comun în oraş, aceasta nemaifuncţionând din anii 90. Primarul Ioan Popa spune că, după toate studiile şi expertizele făcute, împreună cu specialişti în domeniu, a ajuns la concluzia că este cel mai eficent mod de a face transport pe cei 11 km, unde a funcţionat şi în trecut reţeaua de tramvaie, mai ales pentru că întreaga finanţare poate fi obţinută de la Uniunea Europeană. (09.03.2017)
Mii de lei de la Primarie pentru concursul “RESITA curata. Curatam si mentinem” Asociatiile de proprietari din Reşiţa sunt aşteptate să se înscrie într-un concurs din care pot câştiga mii de lei de la Primărie, dacă curăţa şi vor întreţine prin eforturi proprii zona blocurilor în care activează. Concursul se desfăşoară în perioada 12 martie -12 iunie, iar asociaţiile care se înscriu în competiţie trebuie să adune puncte, conform unei grile stabilite de către administraţia locală. (07.03.2017)
<<   <   pagina 1 din 17   >   >>
 
Informatii din Caraş Severin

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design