Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  88,34% (144/163)
2.  Piatra Neamt
  72,41% (21/29)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  90,91% (20/22)
4.  Gherla
  100,00% (14/14)
5.  Voluntari
  80,00% (8/10)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  62,50% (5/8)
7.  Targu - Jiu
  57,14% (4/7)
8.  Timisoara
  16,67% (4/24)
9.  Hunedoara
  66,67% (4/6)
10.  Bistrita
  66,67% (4/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Ping-pong cu impozitele locale. Boc anunta ca nu va majora taxele, desi viceprimarul afirmase anterior ca acestea vor creste

Primăria Cluj-Napoca intenţionează să păstreze taxele şi impozitele locale din 2018 la nivelul celor din acest an, deşi oraşul va pierde aproximativ 30 de milioane de euro, după modificările aduse de Guvern Codului Fiscal. Anunţul a fost făcut miercuri, 13 decembrie, de primarul Emil Boc. Astfel, fostul premier l-a contrazis pe viceprimarul Dan Tarcea, care afirma, în urmă cu mai puţin de trei săptămâni, că taxele şi impozitele locale ar urma să fie majorate. (14.12.2017)

CLUJ: Un pas inainte in rezolvarea crizei levigatului de la groapa de gunoi Pata Rat Consiliul Județean Cluj a predat astăzi societății Process Engineering amplasamentul pe care vor fi edificate cele două bazine de decantare și neutralizare, respectiv stația de epurare a levigatului provenit din depozitul de deșeuri de la Pata Rât. „Rezolvarea problemei levigatului de la Pata Rât intră într-o nouă etapă întrucât odată cu îndeplinirea acestei proceduri demarează efectiv lucrările de amplasare a întregului sistem de epurare, prin osmoză inversă, a levigatului scurs din corpul depozitului” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe. (13.12.2017)
CLUJUL pierde 28 de milioane de euro la buget. Emil Boc: „Este un jaf ce face Guvernul” Cluj-Napoca pierde prin proiectul de buget naţional pe 2018 circa 28 de milioane de euro. Primarul Emil Boc a făcut apel la toţi parlamentarii de Cluj să depună amendamente la proiectul de buget pentru ca municipiul să beneficieze măcar de o alocare similară cu cea din 2017. „Nu sunt de acord cu jefuirea administraţiilor locale care sunt eficiente şi care produc resurse. Practic nouă ni se iau toţi banii pe care ni i-a rambursat UE pentru proiectele realizate. 28 de milioane de milioane de euro, primiţi de la UE ne sunt luaţi de Bucureşti. În Europa, pentru că autorităţile locale sunt cele care se confruntă cu tot mai multe probleme, guvernele alocă tot mai mulţi bani la nivel local. În România este exact invers, se iau resursele de la comunităţile locale”, a spus Boc. (11.12.2017)
CLUJ: S-a semnat „certificatul de nastere” al centurii metropolitane Reprezentanţii Ministerului Transporturilor, ai CNAIR şi ai primăriilor Cluj-Napoca, Floreşti, Gilău şi Apahida au semnat astăzi protocolul de asociere pentru realizarea documentaţiei necesare proiectului viitoarei centuri metropolitane. "Această centură metropolitană are trei avantaje majore. În primul rând, oferă soluţii pentru descongestionarea traficului în municipiul Cluj-Napoca, în al doilea rând oferă soluţii pentru realizarea spitalului regional de urgenţă şi în al treilea rând dă şansa deblocării dezvoltării economice a Clujului, mai ales în ceea ce priveşte proiectele imobiliare blocate din cauza inexistenţei unor soluţii alternative de trafic”, a declarat primarul Emil Boc. (11.12.2017)
CLUJ Emil Boc tine cu dintii de terenul de la Expo Transilvania: "Cu toate mijloacele voi apara zona"; Primaria se apuca de reabilitat statui Primarul Clujului, Emil Boc, se opune construirii unor blocuri în zona cunoscută drept "groapa" din Mărăști. Acolo există un proiect imobiliar uriaș blocat. În 2006, municipalitatea a concesionat pentru 49 de ani 5 hectare de teren societății Nervia, care urma să ridice un centru expozițional, dar și clădiri de apartamente și birouri. Nervia SRL are și o suprafață în proprietate acolo, de 150.000 de metri pătrați. Firma are printre acționari spanioli, dar și pe Ambrus Adam, patronul Amera Tower SRL, unul dintre sponsorii campaniei electorale locale a UDMR. Ambrus se plânge că a fost păcălit de municipalitate în proiectul Nervia; conform vechiului plan urbanistic general nu avea voie să construiască, dar i s-a promis că cel nou va fi mai permisiv, însă acest lucru nu s-a întâmplat. (07.12.2017)
Fabrica Clujana, brandul de peste 100 de ani al CLUJULUI, scoasa la vanzare de ANAF Fabrica Clujana, cea mai mare fabrică de pielărie și încălțăminte din regiune în anii '80, a fost scoasă la vânzare de Fisc ca metodă de a recupera din datoriile bugetare. Astăzi, Clujana funcționează într-un vechi spațiu din Cluj-Napoca, iar după eventuala vânzare, când ar trebui să elibereze spațiul, și-ar putea continua activitatea în altă parte. Terenurile pe care se află clădirile fabricii, de aproximativ 10.000 de metri pătrați, pot fi atractive pentru dezvoltatorii imobiliari, în contextul în care piața imobiliară din Cluj-Napoca este una dintre cele mai "încinse" din țară. Întreaga proprietate, care însumează peste 9.540 de metri pătrați, este ofertată la 27,8 milioane lei (exclusiv TVA). (05.12.2017)
Primaria CLUJ va realiza, in locul guvernului, studiul de fezabilitate pentru centura metropolitana a orasului Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că a primit aprobarea Companiei Naţionale de Administrate a Infrastructurii Rutiere pentru a realiza, în locul Guvernului, studiul de fezabilitate pentru centura metropolitană a oraşului, investiţie pentru care sunt alocaţi, din bani europeni, 150 de milioane de euro. (29.11.2017)
Supraimpozitarea cladirilor neingrijite a dat roade la CLUJ Primăria a anunțat care sunt efectele acțiunii de refațadizare a clădirilor din zona centrală a Clujului. Începând de anul acesta, proprietarii somați de Poliția Locală pentru că nu și-au îngrijit fațadele au plătit un impozit de cinci ori mai mare decât până anul trecuit. "210 clădiri au fost refațadizate, atât dintre cele amendate și neamendate. Consider eficientă această politică, întrucât înainte erau sub 30 de clădiri refațadizate pe an. Anul trecut au fost 56 de clădiri identificate ca neîngrijite și 511 proprietari somați că urmează să fie supraimpozitați. Nu ne jucăm", a spus Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca. (28.11.2017)
Emil Boc cere Guvernului o solutie pentru problema generata de numarul mare de masini second hand; Bugetarea participativa, fara participarea cetatenilor, un nou fiasco al municipalitatii Marile oraşe din România au devenit “cimitire de maşini second hand” din cauza eliminării taxei de mediu, afirmă primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care a cerut Guvernului găsirea unei soluţii la această problemă. Edilul, care a participat la conferinţa “Mobilitatea viitorului la Cluj-Napoca“, susţine că numărul mare de maşini, cumpărate deseori cu doar câteva sute de euro, pune presiune pe autorităţile locale, care trebuie să gestioneze poluarea cauzată de acestea, dar şi problemele de mobilitate şi transport. (24.11.2017)
CLUJUL, primul oras din Romania in care vor circula autobuze electrice cu incarcare wireless Cluj-Napoca va fi primul oraş din România în care vor circula, din 2018, autobuze electrice. Primăria a semnat deja un contract-cadru cu firma poloneză Solaris, care va furniza 30 de autobuze electrice. Costul unui singur autobuz de ecologic depăşeşte o jumătate de milion de euro. Vehiculele vor fi de ultimă generaţie şi vor putea fi încărcate wireless. Modelul achiziţionat este Solaris Urbino 12 electric. Aceste autobuze circulă în prezent în ţări ca Germania, Olanda, Elveţia, Polonia şi Cehia. (23.11.2017)
<<   <   pagina 1 din 220   >   >>
 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(45 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(14 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(10 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(2 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design