Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  88,27% (143/162)
2.  Piatra Neamt
  93,75% (45/48)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  80,56% (29/36)
4.  Gherla
  95,00% (19/20)
5.  Pitesti
  66,67% (16/24)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  63,64% (7/11)
7.  Voluntari
  70,00% (7/10)
8.  Galati
  33,33% (4/12)
9.  Bistrita
  66,67% (4/6)
10.  Hunedoara
  40,00% (4/10)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
CLUJ Primarul Emil Boc vrea sa faca un studiu de fezabilitate de milioane de euro, pentru Centura Metropolitana: Trebuie sa incepem, pentru a nu pierde fondurile

Marea speranță a clujenilor pentru ameliorarea problemelor din trafic este centura metropolitană. Proiectul bate însă pasul pe loc, iar Primăria a arătat luni la rând guvernul și CNAIR că nu fac niciun demers pentru a realiza măcar studiul de fezabilitate. În cele din urmă, primarul Emil Boc a anunțat că municipiul își va asuma ceea ce guvernanții întârzie să facă. "Sper să se găsească o soluție, în așa fel încât să deblocăm proiectul, pentru că timpul trece. Nu contează culoarea politică, important este să nu pierdem banii europeni pentru acest proiect. Știți vorba aceea: nu mă cert, pentru că nu mai am timp să mă împac. Ne va costa câteva milioane de euro, dar, dacă reușim să stabilim traseul centurii și al bretelelor de legătură cu cartierele, putem să deblocăm și proiectele imobiliare oprite", a spus Emil Boc, în premieră, la Realitatea FM Cluj. (17.10.2017)

CLUJ: Primaria lanseaza Centrul de Inovare si Imaginatie Civica cu o dezbatere despre Parcul Feroviarilor Primăria Cluj-Napoca anunță deschiderea Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) Cluj-Napoca joi, 19 octombrie, de la ora 17.00, la clădirea Casino din Parcul Central, cu o primă dezbatere organizată în acest cadru, având tema Parcul Feroviarilor – Concursul de soluții pentru reabilitarea parcului. Centrul de Inovare și Imaginație Civică este gândit ca un loc în care se pot întâlni la discuţii reprezentanți ai administrației publice locale, cetățeni și specialiști din mediul economic și universitar. (17.10.2017)
Consiliul Judetean CLUJ va plati peste 3,5 milioane de lei pentru epurarea levigatului de la Pata Rat Consiliul Județean Cluj a încheiat astăzi un contract cu firma Process Engineering SRL, privind închirierea unei stații de tratare a levigatului în vederea eliminării poluării la rampa de gunoi de la Pata Rât. Începerea lucrărilor de amplasare a stației de tratare a levigatului va avea loc în maximum cinci zile de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, după predarea efectivă a amplasamentului șantierului de către autoritățile județene. În ceea ce privește funcționarea efectivă a stației, aceasta va începe într-un interval de cinci zile de la finalizarea lucrărilor civile necesare în acest scop. (16.10.2017)
Patinoar si reamenajarea parcului din vecinatatea CLUJ Arena; Investitorii japonezi au dat Bucurestiul pe orasul de pe Somes; Palatul Reduta va fi reabilitat printr-un proiect de peste 600.000 lei Asociațiile nipone de afaceri din capitală au organizat prima lor reuniune din România în afara Bucureștiului, la Facultatea de Business. După ce companiile cu prezență locală și-au expus planurile de expansiune, trimișii acestora s-au întâlnit la Cluj, separat, și cu primarul Emil Boc. Japan External Trade Organization (JETRO), organizatorul delegației, este o asociere cu legături guvernamentale, având ca scop comerțul și investițiile reciproce între Japonia și restul lumii. (16.10.2017)
Consiliul Judetean CLUJ a inceput licitatia pentru inchiderea ultimelor doua rampe neconforme de deseuri de la Campia Turzii si Dej Consiliul Județean Cluj a postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice documentația de atribuire a contractului de achiziție publică privind proiectarea și execuția lucrărilor necesare închiderii și ecologizării depozitelor de deșeuri urbane neconforme din Câmpia Turzii și Dej. Contractul de lucrări aferent închiderii celor două depozite neconforme, a cărui valoare totală estimată este de 9.700.000 lei fără TVA, va fi atribuit în urma derulării unei licitații deschise, pe loturi, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut. (12.10.2017)
Angajatii Bosch din CLUJ, pregatiti pentru noua era industriala intr-un centru de training de 6 milioane de euro Bosch a deschis luni, în campusul din Jucu, județul Cluj, un Centru de Training dedicat pregătirii elevilor în sistemul educațional dual și dezvoltării continue a angajaților, investiția ridicându-se la peste 6 milioane de euro. Compania va oferi astfel peste 300 de sesiuni de trening în fiecare an și va oferi tinerilor și angajaților șansa de a fi pregătiți pentru noua eră industrială Industry 4.0. (09.10.2017)
CLUJ: Consiliul de Administratie al Aeroportului va desemna un director interimar, din 17 octombrie Noul Consiliu de Administrație din cadrul regiei Aeroportului Internațional „Avram Iancu” a fost mandatat, astăzi, oficial, de Consiliul Județean Cluj, să delege atribuțiile de director unui membru din actualul executiv al aeroportului. Concret, Consiliul de Administrație trebuie să decidă, în 17 octombrie, dacă-l păstrează în funcție, în regim de interimat, pe actualul director David Ciceo, sau dacă-l înlocuiește pe acesta cu un alt director de specialitate din cadrul Aeroportului. Este greu de crezut însă că vreun subaltern de-al lui Ciceo ar fi dispus să-i ia funcția acestuia. (09.10.2017)
CLUJ Salariu dublat. Primarul Emil Boc castiga peste 11.000 de lei pe luna Legea salarizării a creat un tsunami în primării, unde nivelul salariului a urcat la cote complet nerealiste față de realitățile românești. Angajații din primării parcă ar administra orașe mai occidentale decât cele de pe la noi. În schimb, a așezat lucrurile pe făgașul lor normal. Până la această lege, primarul câștiga circa 5.300 de lei net și nu prindea top 20 în ceea ce privește cuantumul salariului. Acum, salariul i s-a dublat, iar el se așază în vârful clasamentului. Desigur, din informațiile noastre, tot mai sunt directori de regii subordonate municipalității care bagă în buzunar mai mulți bani decât edilul șef. Așadar, primarul Clujului are un salariu brut lunar de 16.313 lei, din care rămâne cu 11.442 de lei în mână. (09.10.2017)
Sume impresionante cheltuite de orasele din Romania pentru iluminatul festiv de la iarna Primăriile din Constanţa, Cluj Napoca, Buzău şi Vaslui au lansat licitaţii pentru iluminatul festiv în timpul sărbătorilor de iarnă, cea din Constanţa estimând un preţ de peste cinci milioane de lei, la care se adaugă TVA. Preţul estimat al iluminatului festiv al străzilor din municipiul Constanţa este de 3.805.822 lei fără TVA, cel pentru Revelionul din zona Peninsulară Piaţa Ovidiu de 196.729 lei fără TVA, iar iluminatul festiv din Parcul Tăbăcăriei, zona Tara Piticilor (Orăşelul Copiilor) este estimat la 1.039.466 lei fără TVA. La Cluj Napoca iluminatul ornamental pentru următorii doi ani este estimat, fără TVA, la 5.122.447,6 lei. (09.10.2017)
Presedintele Consiliului Judetean, Alin Tise, cere declanșarea starii de urgenta la nivel de CLUJ in cazul rampei de gunoi de la Pata Rat. "Prefectul sa lase propaganda" Criza Pata Rât nu mai poate fi amânată nicio zi, arată liderul Consiliului Județean, Alin Tișe, care i-a solicitat din nou prefectului, în această dimineață, să convoace Comitetul pentru Situații de Urgență, în vederea declanșării stării de alertă. Starea de alertă – care poate conduce la declanșarea stării de urgență – este acea procedura administrativă care ar permite autorităților locale să beneficieze de intervenții din partea tuturor instituțiilor abilitate, inclusiv de sprijin financiar din partea Guvernului. (05.10.2017)
<<   <   pagina 1 din 218   >   >>
 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(30 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(18 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(12 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design