Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  94,74% (126/133)
2.  Bucuresti - Sect. 4
  88,24% (45/51)
3.  Piatra Neamt
  55,88% (38/68)
4.  Bucuresti - Sect. 6
  76,67% (23/30)
5.  Gherla
  80,77% (21/26)
6.  Timisoara
  33,33% (9/27)
7.  Pitesti
  44,44% (8/18)
8.  Bistrita
  66,67% (4/6)
9.  Galati
  25,00% (4/16)
10.  Hunedoara
  50,00% (3/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
CLUJ: Functionarul pus arhitect-sef de primarul Boc a picat concursul; Ce explicatii are viceprimarul Dan Tarcea in cazul chioscurilor care costa 29.000 euro VIDEO

Claudius-Daniel Pop, funcționar la urbanism și fiul unui funcționar cu state vechi în Primăria Cluj, numit anul acesta arhitect-șef interimar de către primarul Emil Boc, a participat recent la concursul organizat la București pentru ocuparea pe durată nedeterminată a postului de arhitect-șef în fruntea Direcției de Urbanism. Din păcate, Pop nu a trecut de proba scrisă, reușind să ia doar nota 5 și a picat acest concurs. Oficialii primăriei spun însă că i se va mai da o șansă. Pop n-a fost revocat din funcția interimară și mai poate participa la următorul concurs, a spus viceprimarul Dan Tarcea. (22.05.2017)

Legea salarizarii. Primarii si viceprimarii oraselor, indemnizatii majorate cu 1450 lei fata de proiect Comisia de Muncă din Senat a adoptat, joi, un amendament prin care primarilor şi viceprimarilor oraşelor li se majorează indemnizaţiile cu 1450 de lei faţă de sumele propuse în proiectul avansat de Guvern. De la această majorare sunt exceptaţi primarul şi viceprimarii municipiului Bucureşti, care, dacă li s-ar fi aplicat această creştere, ar fi ajuns la nivelul unui vicepremier şi ar fi alterat ierarhia preconizată de proiectul de lege. Potrivit Mediafax, amendamentul a fost propus de senatorii PNL şi UDMR şi a fost adoptat cu majoritate de voturi. (19.05.2017)
Zilele CLUJULUI: Peste o saptamana, ”Orasul se conecteaza” Cea de-a VII-a ediţie a Zilelor Clujului va avea loc în perioada 25-28 mai 2017. Festivalul se va desfășura în 30 de locuri din oraș, va cuprinde peste 100 de evenimente și va angrena peste 50 de parteneri din rândul asociațiilor, organizațiilor sau instituțiilor clujene. Tema ediției din acest an va fi “Orașul se conectează”. Programul ediției din acest an a fost conturat mulțumită implicării active a comunității clujene, care a transmis un număr impresionant de propuneri. (19.05.2017)
Primaria CLUJ, prima din Romania care va implementa bugetarea participativa in online Primăria Cluj-Napoca devine prima din România care va implementa bugetarea participativă cu ajutorul tehnologiei, în mediul online, a anunțat primarul Emil Boc prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook. În postarea sa, Emil Boc a explicat cum va funcționa sistemul ce, într-un final, le va permite clujenilor să depună proiecte proprii, dar și să le evalueze pe cele trimise de către alți cetățeni. „Clujenii vor decide cum vor fi cheltuiți o parte din banii pe care i-au achitat prin impozite și taxe locale. Vom aloca o sumă de bani, între un milion şi patru milioane de euro, pentru proiecte pe care cetăţenii să le propună în vederea dezvoltării şi modernizării oraşului, pe diverse domenii". (18.05.2017)
CLUJ: Podurile din oras urmeaza sa fie reabilitate Primăria Cluj-Napoca porneşte un proiect de reabilitare a podurilor din oraş. După podul Traian, care ar urma să fie finalizat în iunie, potrivit ultimului grafic al lucrărilor depus de executantul Diferit la primărie, vor fi modernizate alte patru. Marți, consilierii locali au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru două poduri, Nodul N din Mănăştur şi Locomotivei. „Mai avansați decât cu acestea suntem cu alte două poduri, Porțelanului şi Fabricii. Într-o lună vom trece la licitarea execuției”, a dezvăluit city-managerul Gheorge Şurubaru. (18.05.2017)
CLUJUL, capitala a minoritatilor nationale europene pentru cateva zile Peste 200 de delegaţi din mai multe ţări europene sunt aşteptaţi la Cluj-Napoca, la Congresul anual al FUEN - Uniunea Federativă a Naţionalităţilor Europene, care se desfăşoară în perioada 17-20 mai. Participanţii vor fi primiţi miercuri seara de către cei cinci preşedinţi de consilii judeţene ai UDMR: Tamás Sándor (CV), Borboly Csaba (HR), Péter Ferenc (MS), Pásztor Sándor (BH) şi Pataki Csaba (SM). Ei vor susţine scurte prezentări despre regiunea Transilvaniei, în cadrul sesiunii intitulate Târgul Minorităţilor. (17.05.2017)
Primaria CLUJ va lansa o aplicatie pentru depunerea de proiecte de catre cetateni, finantabile din bugetul local O aplicaţie pentru telefonul mobil, dar şi pentru calculator, care să vină în sprijinul clujenilor pentru a depune proiecte care pot fi finanţate de la bugetul local, va fi lansată în premieră naţională, a anunţat primarul Emil Boc, în şedinţa Consiliului local. Edilul a afirmat că, de asemenea, municipalitatea propune şi ideea finanţării unor proiecte depuse de cetăţeni, din bugetul local, care să se refere la modernizarea oraşului. Un asemenea proiect ar putea primi între 50.000 şi 80.000 de euro. (17.05.2017)
CLUJ: Placutele multilingve au fost amplasate la intrarea in oras Primăria Cluj-Napoca a început amplasarea indicatoarelor multilingve la intrările în oraş, în limbile română, maghiară şi germană, care să sublinieze dimensiunea istorică, multiculturală şi europeană a municipiului. ”Municipium Aelium Napocense Ab Imperatore Hadriano Conditum (117-138)”, este inscripţia prezentă pe plăcuţă, sub acest text fiind trecut numele oraşului Cluj-Napoca în cele trei limbi, respectiv Kolozsvár şi Klausenburg. (16.05.2017)
CLUJ: Strandul municipal va fi reabilitat de investitori privati S-au agitat apele in presa locala despre zvonul ca pe terenul de peste 12.000 mp amplasat in centrul Clujului, fosta glorie a distractiilor pe timp de vara in oras, ce a stat fara niciun folos de mai mult de un deceniu, s-ar putea construi un zgarie-nori. Nici vorba de zgarie nori, locul va fi reabilitat si se va transforma in cel mai mare loc de relaxare din Cluj, asa cum ne-au declarat in exclusivitate cei care se ocupa de proiect. (16.05.2017)
CLUJUL nu are suficiente spatii industriale pentru posibilii investitori. Ramanem si fara companiile din Tetarom III din cauza nepasarii autoritatilor?; Economist la Banca Mondiala explica de ce 250.000 de romani ar fi dispusi sa se mute la Cluj in urmatorii 5 ani Vor pleca investitorii Bosch și De Longhi din Cluj din cauza nemulțumirilor legate de accesul în parcul industrial Tetarom III? Angajații și tirurile care transportă marfa pierd și câte două ore așteptând la bariera de la calea ferată care trece prin comuna Jucu. De câteva luni instituțiile statului tergiversează soluționarea problemei. Acum li s-a umplut paharul reprezentanților companiilor din parcul Tetarom și au apelat la ajutorul Prefecturii. (16.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 209   >   >>
 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(42 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(8 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(6 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design