Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  92,98% (106/114)
2.  Piatra Neamt
  93,18% (82/88)
3.  Cluj Napoca
  34,25% (75/219)
4.  Gherla
  93,33% (14/15)
5.  Timisoara
  59,09% (13/22)
6.  Bucuresti - Sect. 4
  27,78% (10/36)
7.  Pitesti
  31,82% (7/22)
8.  Voluntari
  63,64% (7/11)
9.  Bacau
  45,45% (5/11)
10.  Hunedoara
  62,50% (5/8)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Emil Boc, mesaj catre Guvern si UE: Construiti locuinte sociale daca vreti prosperitate. Primaria CLUJ se chinuie de 17 ani sa construiasca cartierul de locuinte din Borhanci

Primarul Emil Boc cere Guvernului să lanseze un program masiv de construire de locuințe sociale, un milion la număr, în următorii ani. Fostul premier a spus, în același context, că trebuie regândit proiectul Uniunii Europene pentru că "nu poți să-i ceri unui om să aibă viziune deschisă, europeană, când el nu are condiții minimale de existență". "Recomandarea mea pentru Guvern este e momentul de a lansa la nivel național un program masiv de a construi un milion de locuințe sau jumătate de milion de locuințe în doi ani de zile pentru că ceea ce face ANL, foarte, foarte puțin, nu face față la nevoile existente în materie de locuințe", a spus primarul Emil Boc într-o emisiune la radio. (24.03.2017)

CLUJENII vor 3 benzi si pista de biciclete pe Buna Ziua. Primaria inca nu a primit strada de la Guvern După consultarea publică care a avut loc până în 7 martie pe tema extinderii străzii Bună Ziua, cei mai mulţi dintre clujenii care au trimis sugestii sub o formă sau alta primăriei au optat pentru varianta cu 3 benzi și pistă de biciclete, în defavoarea variantei cu 4 benzi de circulaţie. În proiectele în stand by ale primăriei clujene pentru decongestionarea traficului în zonă, se mai are în vedere și amenajarea a 2 sensuri giratorii la intersecţia străzilor Bună Ziua-Măceşului-Trifoiului şi la intersecţia străzilor Calea Turzii-Mihai Românul. (24.03.2017)
CLUJUL ramane fara un viceprimar. Horvath Anna si-a dat demisia. UDMR nu a facut nicio propunere de inlocuire Anna Horvath şi-a dat demisia marţi din funcţia de viceprimar al municipiului Cluj-Napoca în plenul Consiliului Local. Cu toate că pe ordinea de zi a şedinţei se afla un proiect de hotărâre privind alegerea unui nou viceprimar, nicio formaţiune politică nu a făcut propuneri. Aceasta îşi va continua activitatea ca şi consilier local din partea UDMR în Consiliul Local Cluj-Napoca. Anna Horvath este cercetată sub control judiciar de DNA Cluj pentru trafic de influenţă, după ce, în 10 octombrie, procurorii au făcut percheziţii la Primăria Cluj-Napoca şi la domiciliul său, suspectând nereguli în finanţarea campaniei electorale pentru alegerile locale din iunie 2016. (22.03.2017)
CLUJ: Bugetul municipiului, de 300 milioane de euro, a fost adoptat de consilierii locali cu 4 abtineri Consilierii locali ai municipiului Cluj-Napoca au votat, pe 21 martie, bugetul oraşului pentru anul 2017, care se ridică la suma de 300 milioane de euro, fiind mai mare cu 16 procente faţă de cel de anul trecut. Printre priorităţile enumerate în cadrul şedinţei de Consiliu Local de marţi se numără modernizarea infrastructurii rutiere sau construirea de noi parkinguri, precum şi începerea unor lucrări de amenajare pentru platforme de colectare selectivă a deşeurilor menajere. (22.03.2017)
CLUJ: Grabita sa modernizeze Piata Unirii, Primaria a "uitat" istoria din inima orasului Primăria Cluj-Napoca a demarat lucrările de modernizare a Pieţei Unirii - latura Vest, pe 19 februarie 2017, fără supravegherea arheologilor, deşi cooptarea acestora pe şantier era stipulată într-un aviz emis încă din 2015 de Direcţia Pentru Cultură şi Patrimoniu Cluj, la recomandarea Comisiei Monumentelor Istorice. Deteriorarea unor vestigii istorice de secol XVIII a fost stopată în fază incipientă de intervenţia din proprie iniţiativă a specialiştilor la faţa locului. (15.03.2017)
CLUJ: Primarul Emil Boc este nemultumit de faptul ca Guvernul nu aloca bani pentru realizarea centurii vest-est a orasului Primarul Clujului vrea finanțare cu “celeritate” pentru centura vest-est a orașului. “Am luat la cunoștință de demersul CNAIR de a începe această investiție și de a demara studiile de fezabilitate doar pentru faza I, tronsonul Gilău-Cluj-Napoca Vest (sens giratoriu Cora). Fără a neglija importanța deosebită a realizării acestui tronson, pe baza studiilor care stau la baza PMUD pentru Zona Metropolitană Cluj-Napoca, putem afirma faptul că realizarea tronsonului Cluj-Napoca Vest / Cluj-Napoca Este este prioritară. În acest sens, vă rugăm să luați în considerare un scenariu în care cele două tronsoane să fie executate concomitent”, spune Boc în documentul citat, trimis săptămâna trecută la București. (14.03.2017)
Primarul Emil Boc a fost invitat sa NU participe la manifestarile din CLUJ in 15 martie Mișcarea Musai-Muszáj i-a scris primarului Emil Boc că, dacă va înainta recurs împotriva deciziei Tribunalului care obligă Primăria la amplasarea plăcuțelor multilingve, să nu participe la sărbătoarea Zilei Maghiarilor de Pretutindeni, din 15 martie. ”În caz că veți înainta recurs, ne așteptăm să nu participați la manifestare doar pentru a vă lăsa aplaudat degeaba. Contăm pe prezența Dumneavoastră în 15 martie”, precizează mișcarea Musai-Muszáj. (14.03.2017)
CLUJ: 150 de sugestii pentru extinderea strazii Buna Ziua Primăria Cluj-Napoca a primit circa 150 de mesaje şi sugestii de la clujeni privind proiectul de extindere a străzii Bună Ziua care s-a aflat în fază de consultare publică până în 7 martie. „Urmează să finalizăm dezbaterea şi să vedem care sunt în detaliu propunerile şi problemele oamenilor, asta o să se întâmple în următoarea săptămână pentru că sunt peste 150 de sugestii şi trebuie să ne uităm la ele, să le analizăm. Apoi vom anunţa care e varianta câştigătoare şi, din punctul nostru de vedere, am făcut tot şi aşteptăm ca cei de la drumuri să ne dea drumul în administrare ca să putem demara următorii paşi pentru studiile de fezabilitate şi pentru exproprieri.”, a declarat viceprimarul Dan Tarcea. (10.03.2017)
CLUJ: Viceprimarul Anna Horvath si-a anuntat demisia; Anna Horvath va deveni vicepresedintele executiv al UDMR in relatia cu autoritatile locale Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Anna Horvath, a declarat joi, într-o conferinţă de presă organizată la sediul UDMR, că la următoarea şedinţă de Consiliu Local îşi va anunţa demisia din funcţia pe care o are în administraţia locală. Anna Horvath se află la al doilea mandat de viceprimar. În ultimele cinci luni a avut interdicţia de a exercita funcţia de viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, aflându-se în concediu fără plată. (09.03.2017)
Emil Boc, la summit-ul primarilor UE: Romania, perdant sigur in fata unei Europe cu doua viteze Fostul premier Emil Boc consideră că Uniunea Europeana are nevoie de o reconfigurare a proiectului european prin mai multă integrare şi nu prin separare într-o Europă cu două viteze, variantă care ar fi „o uriaşă greşeală şi o mare nedreptate”, România fiind perdant sigur într-un astfel de proiect. Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, fost premier al României, a arătat, miercuri, printr-o postare pe o reţea de socializare, că România a ales drumul corect, cel al integrării europene, astfel că ţării noastre nu-i poate fi indiferentă direcţia în care va pleca Uniunea. (08.03.2017)
<<   <   pagina 1 din 205   >   >>
 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(24 raspunsuri
)
Emil Boc (PNL) Emil Boc (PNL)
Cluj Napoca
(15 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(11 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(11 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(9 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design