Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  95,65% (176/184)
2.  Bucuresti - Sect. 4
  96,00% (24/25)
3.  Piatra Neamt
  53,49% (23/43)
4.  Bucuresti - Sect. 6
  95,45% (21/22)
5.  Pitesti
  70,83% (17/24)
6.  Voluntari
  78,57% (11/14)
7.  Gherla
  100,00% (11/11)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  35,71% (5/14)
9.  Targu - Jiu
  40,00% (4/10)
10.  Hunedoara
  33,33% (1/3)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
CONSTANTA: Autorizatia de construire, emisa doar daca se asigura un minim de spatiu verde

Lipsa spaţiilor verzi din oraş, asociată cu poluarea masivă şi cu ritmul alert al vieţii citadine, are efecte negative asupra psihicului locuitorilor. Subiectul, a fost mereu dezbătut, cu atâtm mai mult cu cât pe spaţiile verzi s-au ridicat betoane. Cum Constanţa se clasează mai mereu în topul localităţilor unde se construieşte într-un ritm alert, iar spaţiul verde tinde să dispară pe zi ce trece, reprezentanţii administraţiei publice din Constanţa au întocmit, pe baza propunerilor venite din partea locuitorilor, un Regulament privind asigurarea suprafeţei minime de spaţii verzi pentru lucrările de construcţii şi amenajări autorizate în Constanţa. (17.07.2017)

Dosarul "Retrocedarile de pe litoral". Sentinta jenanta data fostului primar din CONSTANTA, Radu Mazare, pe intelesul tuturor: de ce a scapat atat de ieftin Nouă persoane au fost condamnate la închisoare cu suspendare, 25 au fost achitate, iar în cazul a 3 persoane instanţa a decis încetarea procesului penal ca urmare a decesului. Aceasta este decizia din prima instanţă dată de Curtea de Apel în dosarul „Retrocedările de pe litoral”. În acelaşi timp magistratul a desfiinţat deciziile de retrocedare făcute de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre. În acest caz, procurorii DNA au cerut instanţei să dea pedepse maxime, raportat la faptele comise, pentru Radu Mazăre, pentru fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu şi pentru Cristian Borcea, iar pentru alţi inculpaţi au solicitat să se constate încetarea procesului penal pe motiv că faptele s-au prescris, în condiţiile în care acest dosar se judecă de aproape nouă ani. (12.07.2017)
Radu Mazare, condamnat la 4 ani de inchisoare cu suspendare pentru retrocedare ilegala de terenuri in cel mai vechi dosar de coruptie din Romania. Sentinta nu este definitiva Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost condamnat, luni, de Curtea de Apel Bucuresti la 4 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul in care este acuzat de retrocedare ilegala de terenuri. Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare, iar fostul actionar al clubului Dinamo, Cristian Borcea, a fost achitat. Sentintele de luni nu sunt definitive. Curtea de Apel Bucuresti a amanat de 8 ori pronuntarea sentintei in acest caz, iar procesul a inceput in urma cu noua ani, fiind cel mai vechi dosar de coruptie din Romania. (11.07.2017)
BANEASA, de la oras la comuna. Cetatenii, linistiti ca nu vor plati pentru schimbarea documentelor Primarul din Băneasa, Paul Coliş, le dă asigurări cetăţenilor din localitate că trecerea de la statutul de oraş la cel de comună nu-i va afecta financiar. În ultima perioadă, au apărut tot mai multe voci care susţin că schimbarea documentelor îi va face pe locuitori să bage mâna în buzunar pentru preschimbarea unor acte în care să se specifice schimbarea categoriei localităţii. Zvonurile au fost, însă, infirmate de şeful administraţiei publice locale. (07.07.2017)
CONSTANTA Primarul Decebal Fagadau: Parcul Arheologic este blestemul meu În plin sezon estival, parcul din centrul Constanţei cunoscut sub titulatura de Parcul Arheologic, arată în continuare ca după război, cu tranşee, gunoaie şi bălării cât casa. Dacă până anul trecut reprezentanţii administraţiei publice locale arătau cu degetul către contestatarii licitaţiilor ce vizau lucrările ce ar fi urmat să fie plătite din fonduri europene, ulterior, au fost invocate fel şi fel de alte scuze. Actualmente, parcul este împrejmuit cu sârmă ghimpată şi înconjurat de bălării, imagine care lasă un gust amar nu numai constănţenilor care aşteaptă de ani de zile să se recreeze în acest loc, dar şi turiştilor care vizitează Constanţa. (05.07.2017)
Fonduri guvernamentale pentru instalatii de cogenerare in centralele termice din MANGALIA Ministerul Dezvoltării Regionale a alocat Primăriei Mangalia fondurile necesare pentru cofinanţarea unui proiect de cogenerare în centralele termice din Mangalia. Măsura a fost luată de către reprezentanţii ministerului de resort, în baza unui proiect depus de Primăria Mangalia cu scopul reducerii costurilor cu încălzirea pe timpul iernii. Documentaţia aferentă proiectului a fost întocmită şi depusă la Guvern în cursul anului trecut, iar ulterior Consiliul Local Mangalia a aprobat finanţarea a 30% din valoarea proiectului. (03.07.2017)
Blestemul Cazinoului din CONSTANTA: Sortit sa ramana in ruina din cauza licitatiilor contestate Edilul Constanţei, Decebal Făgădău, a anunţat, vineri, că restaurarea Cazinoului nu poate începe deoarece licitaţia pentru desemnarea firmei constructoare a fost, din nou, contestată. „A fost, din nou, contestată licitaţia pentru restaurarea Cazinoului. Pentru a treia oară şi de acelaşi contestator. Din februarie 2015 stăm cu banii şi tot sperăm să avem un partener care să înceapă lucrările”, a declarat primarul Decebal Făgădău. (03.07.2017)
Dupa nu mai putin de sapte amanari, fostul primar Radu Mazare ar putea primi pe 7 iulie sentinta in dosarul retrocedarilor ilegale Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti trebuiau să se pronunţa, astăzi, în dosarul în care fostul primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre, este acuzat de retrocedarea ilegală a unor terenuri. Procurorii DNA cer pedepse maxime, însă sentința a fost amânată pentru a șaptea oară. Un nou termen a fost stabilit pentru 7 iulie. În acest dosar, Radu Mazăre este judecat, alături de alte 36 de persoane, pentru restituirea și atribuirea ilegală de întinse suprafețe de teren intravilan din Constanța, Mamaia, atât plajă cât și faleză. Alături de fostul primar mai sunt judecați, printre alții, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, și fostul finanțator al echipei de fotbal Dinamo, Cristi Borcea. (23.06.2017)
Primaria CONSTANTA a inaugurat primul proiect pilot de tip “oras inteligent” Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a inaugurat pe 16 iunie primul proiect pilot de tip “oraş inteligent”, pe baza unei soluţii tehnice, adaptative, propusă şi realizată de Telekom Romania împreună cu furnizorul de tehnologie ZTE. Decebal Făgău a anunţat că, după cetăţenii municipiului Alba Iulia şi din Bucureşti, de acum şi constănţenii beneficiază de facilităţile şi modernitatea conceptului de “stradă inteligentă”. (19.06.2017)
Referendum valid in orasul BANEASA pentru revenirea la statutul administrativ de comuna Prefectura Constanţa a anunţat că a fost validat referendumul local organizat duminică, pentru consultarea locuitorilor oraşului Băneasa în problema păstrării statutului administrativ urban sau a revenirii la organizarea administrativă de comună, majoritatea votanţilor optând pentru ca localitatea lor să fie una rurală. Prefectul Adrian Nicolaescu a declarat că, din datele comunicate de primarul Paul Coliş, în urma numărătorii oficiale, 1.528 de cetăţeni cu drept de vot din totalul alegătorilor, reprezentând 35,54%, au răspuns Da la întrebarea privind revenirea la statutul de comună rurala. (13.06.2017)
<<   <   pagina 1 din 79   >   >>
 
Informatii din Constanţa

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(49 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(8 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(7 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(4 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(3 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(2 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
Primaria Timisoara Primaria Timisoara
Program de modernizare a drumurilor
(10.06.2016)
Primaria Timisoara Primaria Timisoara
Lucrari la drumuri
(09.06.2016)
Proiect Cluj Proiect Cluj
Cronica postelectorala de sub Feleac SAU Cum a ajuns Emil Boc la al patrulea mandat
(08.06.2016)
Primaria Timisoara Primaria Timisoara
Zilele Cartierului Steaua-Fratelia
(08.06.2016)
Primaria Timisoara Primaria Timisoara
Intretinerea drumurilor
(08.06.2016)
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design