Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,95% (160/174)
2.  Piatra Neamt
  82,98% (39/47)
3.  Timisoara
  55,26% (21/38)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  84,21% (16/19)
5.  Gherla
  100,00% (10/10)
6.  Targu - Jiu
  100,00% (5/5)
7.  Hunedoara
  60,00% (3/5)
8.  Oradea
  60,00% (3/5)
9.  Voluntari
  75,00% (3/4)
10.  Pitesti
  7,69% (2/26)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Repararea drumurilor si trotuarelor, pe primul loc in topul doleantelor cetatenilor din SFANTU GHEORGHE; “Generatia Z” si familiile cu multi copii, in atentia primarului

Întreţinerea şi repararea drumurilor şi trotuarelor se află pe primul loc în topul celor mai importante probleme cărora autorităţile locale din Sfântu Gheorghe ar trebui să le acorde atenţie în acest an, relevă un sondaj de opinie realizat de Primăria municipiului. Potrivit acestuia, pe următoarele locuri sunt asigurarea alimentării cu apă şi canalizare, spaţiile verzi, salubritatea, amenajarea de noi locuri de parcare, precum şi reabilitarea şi dotarea clădirilor instituţiilor de învăţământ. (14.02.2018)

Bugetul aprobat de Consiliul local SFANTU GHEORGHE, mai mic decat anul trecut Consiliul local Sfântu Gheorghe a aprobat, marţi, bugetul municipiului pe anul 2018, de aproape 105,4 milioane de lei, cu circa 23 de milioane mai mic decât anul trecut. Primarul Antal Arpad a declarat că proiectul de buget a fost construit, ca şi în anii precedenţi, într-o notă "realist-pesimistă", însă şi-a exprimat speranţa că, până la finalul anului, veniturile vor fi mai mari decât cele estimate. Printre altele, el a menţionat că municipiul Sfântu Gheorghe a pierdut aproape şapte milioane de lei în urma deciziei Guvernului de a reduce impozitul pe venit cu şase procente. (13.02.2018)
Patinoar artificial acoperit, inaugurat la SFANTU GHEORGHE Un patinoar artificial acoperit, cu o suprafaţă de 1800 de metri pătraţi, a fost inaugurat pe 11 februarie la Sfântu Gheorghe. Primarul municipiului, Antal Arpad, a declarat că acest eveniment marchează începutul unei noi etape în istoria sporturilor pe gheaţă din judeţul Covasna, amintind, printre altele, că Sfântu Gheorghe a avut, cu ani în urmă, o echipă profesionistă în prima ligă a hocheiului românesc. (12.02.2018)
Reprezentantii Avocatului Poporului saluta demolarea “zidului berlinez” din SFANTU GHEORGHE; Judetul Covasna are in vedere alocarea sumei de 6 milioane de euro pentru construirea aeroportului international Brasov-Ghimbav Reprezentanţii Avocatului Poporului salută demolarea “zidului berlinez” din Sfântu Gheorghe, respectiv a unui gard din beton ce delimita, parţial, cartierul romilor de restul oraşului. Primarul Antal Arpad a declarat că demolarea acestuia nu reprezintă “un moment istoric”, deoarece “zidurile invizibile” ce despart cele două comunităţi nu au dispărut odată cu acesta. (09.02.2018)
SFANTU GHEORGHE: Persoanele trecute de 70 de ani, cu venituri mici, scutite de la plata taxei de salubritate Persoanele cu venituri reduse, trecute de 70 de ani, vor fi scutite sau vor beneficia de reduceri la plata taxei de salubritate, a anunţat luni operatorul de salubritate TEGA din Sfântu Gheorghe. Potrivit unui anunţ postat pe pagina de internet a instituţiei, pensionarii care au împlinit 70 ani şi ale căror venituri nu depăşesc suma de 800 lei lunar vor beneficia de gratuitate, iar cei care au între 800 şi 1000 lei lunar vor avea o reducere de 50%. (05.02.2018)
COVASNA: Numarul actelor administrative nelegale emise de autoritatile locale s-a dublat in ultimii cinci ani Numărul actelor administrative nelegale emise de autorităţile locale din judeţul Covasna a crescut constant în ultimii cinci ani, relevă un raport al Prefecturii Covasna, dat publicităţii marţi. Potrivit acestuia, în 2013 au fost înregistrate 80 de hotărâri şi dispoziţii nelegale ale consiliilor locale, respectiv ale primarilor, reprezentând 0,40% din totalul celor emise, iar numărul acestora a crescut de la an la an, ajungând, în 2017, la 184 de acte administrative nelegale, adică la aproape 1% din total. (30.01.2018)
Sondaj privind alocarea banilor publici, postat pe site-ul Primariei SFANTU GHEORGHE Un sondaj de opinie privind domeniile şi proiectele cărora autorităţile locale ar trebui să le aloce mai mulţi bani în acest an a fost postat, luni, pe site-ul Primăriei Sfântu Gheorghe. Cetăţenii municipiului sunt îndemnaţi să răspundă la peste 40 de întrebări, respectiv să evalueze pe o scară de la 1 la 5, în ordinea importanţei, câteva domenii şi investiţii aflate pe agenda autorităţilor locale. (29.01.2018)
Primaria SFANTU GHEORGHE vrea sa achizitioneze in 2018 autobuze electrice cu fonduri UE; Cetatenii vor fi consultati cu privire la investitiile prioritare ale municipalitatii; Primarul Antal Arpad crede ca lucrarile la drumul de centura ar putea incepe in doi ani Primăria Sfântu Gheorghe şi-a propus să achiziţioneze autobuze electrice şi să modernizeze transportul public de călători, acesta fiind unul dintre obiectivele prioritare din acest an, a declarat primarul municipiului, Antal Arpad. Pentru acest proiect, autorităţile locale vor încerca să atragă fonduri europene. (26.01.2018)
Primaria SFANTU GHEORGHE relanseaza licitatia pentru restaurarea monumentului Ostasului Roman Primaria municipiului Sfantu Gheorghe va relansa licitaţia pentru restaurarea monumentului Ostaşului Român din municipiu, care se află într-o stare avansată de degradare, a declarat primarul Antal Arpad. Acesta a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă având ca temă Centenarul Marii Uniri, că procedurile vor fi declanşate după aprobarea bugetului pe anul în curs. (19.01.2018)
Primarul municipiului SFANTU GHEORGHE sustine ca, in bugetul pe 2018, vor trebui “sacrificate” investitiile; Nu putem tine pasul cu ritmul de crestere a numarului de masini, recunoaste primarul; Primaria vrea sa demareze in primavara programul de reabilitare a fatadelor blocurilor Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat că scăderea impozitului pe venit cu şase procente va afecta semnificativ bugetul local pe anul 2018, iar pe primul loc pe “lista de sacrificii” vor fi investiţiile. El a mai spus că proiectul de buget pe acest an va fi pus în curând în dezbatere publică, iar cel mai probabil va fi adoptat de Consiliul Local în prima săptămână a lunii februarie. (12.01.2018)
<<   <   pagina 1 din 25   >   >>
 
Informatii din Covasna

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(40 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(18 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(18 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(2 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
Ioan Popa (PNL) Ioan Popa (PNL)
Resita
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design