Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  86,96% (120/138)
2.  Piatra Neamt
  88,68% (47/53)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  70,83% (17/24)
4.  Gherla
  100,00% (14/14)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  80,00% (8/10)
6.  Pitesti
  41,67% (5/12)
7.  Bistrita
  50,00% (3/6)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  14,29% (2/14)
9.  Voluntari
  33,33% (2/6)
10.  Falticeni
  100,00% (1/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Deputatul Adrian Todor: "Nu ne putem bate joc de istoria ARADULUI, doar ca sa umplem buzunarele primarului Gheorghe Falca"

Deputatul PSD Arad Adrian Todor se declară împotriva demolării Pieţei Catedralei şi spune că aleşii locali ai social-democraţilor şi ALDE au iniţiat un proiect de hotărâre menit să menţină actuala destinaţie a acesteia. Parlamentarul arădean se declară împotriva ridicării unui supermarket în acest loc, în care a funcţionat piaţa de mai bine de un secol şi jumătate. "Falcă îşi bate joc de arădeni, de istoria Aradului, doar pentru a-şi satisface interesele personale. Nu putem asista nepăsători la această bătaie de joc la adresa arădenilor și vom încerca prin toate mijloacele pe care legea ni le permite să oprim demolarea pieței.”, a spus Adrian Todor. (17.08.2017)

ORADEA: Primaria a supus dezbaterii publice noul regulament de urbanism al municipiului Regulamentul de urbanism al oraşului, cu care are de-a face oricine doreşte să ridice sau să modifice o construcţie, va fi revizuit. Actualizarea este necesară pentru implementarea noului Plan Urbanistic General, aprobat în 2016, astfel că Instituţia Arhitectului Şef organizează o dezbatere publică la care cei interesaţi sunt invitaţi să participe. (14.08.2017)
Primaria ORADEA construieste prima pista sintetica de alergare din oras Primăria Oradea construieşte în jurul Parcului Brătianu o pistă de alergare din tartan, un material elastic care ajută la amortizarea vibraţiilor care afectează articulaţiile. Potrivit viceprimarului Florin Birta, aceasta va fi prima pistă sintetică din oraş, va avea o lungime totală de 1.045 de metri şi o lăţime de 1.20 metri. Reprezentanţii municipalităţii au luat decizia realizării acestui proiect după ce au constatat că cealaltă pistă de alergare a oraşului este foarte utilizată de locuitori. (09.08.2017)
ORADEA: Trei oferte depuse pentru restaurarea Casei Darvas – La Roche Proiectul de reabilitare a obiectivului de patrimoniu Casa Darvas - La Roche are în vedere valorificarea acestui patrimoniu cultural al orașului Oradea și deschiderea în acest loc a unui Muzeu Art Nouveau. Valoarea estimată a lucrării este de 6.203.422 RON plus TVA, finanțată prin fonduri europene, Axa prioritară 5 din cadrul POR 2014-2020. (07.08.2017)
ARAD: Unda verde la transportul de agrement cu trasuri Consilierii locali municipali au dat undă verde proiectului de hotărâre ce vizează Regulamentul de desfășurare a transportului de agrement cu trăsuri în municipiul Arad, proiect realizat la inițiativa fostului consilier local municipal Geanina Pistru și a consilierului local municipal Bogdan Boca. Ragulamentul prevede un anumit tip de hamuri, un anumit tip de uniformă pentru vizitiu, iar curățenia trebuie asigurată de proprietarii trăsurilor și ai animalelor. (04.08.2017)
Angajatii din Primaria ARAD nu vor avea inca salarii marite Aleşii judeţeni din Arad au aprobat creşterea salarilor în ultima şedinţă CJ (creştere medie a brutului cu 20 la sută) însă în Consiliul Local Municipal lucrurile stau diferit. Cel puţin două luni de zile de acum înainte, salariile angajaţilor din Primăria Arad vor rămâne la acelaşi nivel. Primarul Falca spune ca este un gest de analiza si responsabilitate. (02.08.2017)
Primaria municipiului si Consiliul Judetean lanseaza campania "Produs in ARAD" Primăria Municipiului Arad și Consiliul Județean lansează, împreună, campania „Produs în Arad”. Aceasta își propune să promoveze printr-o campanie de marketing și să susțină comercializarea în formă organizată a produselor realizate în județul nostru, fie că este vorba de industria alimentară, produse agricole sau obiecte artizanale. (27.07.2017)
A fost semnat contractul pentru executia celui de-al doilea terminal la Aeroportul International ORADEA Consiliul Judeţean Bihor a semnat contractul pentru proiectarea şi execuţia terminalului II al Aeroportului Internaţional Oradea cu o asociere de firme. Potrivit comunicatului remis de CJ Bihor, câştigătoarea licitaţiei este asocierea UTI Grup SA şi Eldiclau SRL, care va putea începe execuţia proiectului, după depunerea garanţiei, având ca termen de finalizare 12 luni. Suma la care s-a adjudecat lucrarea este de 21.796.261 lei, valoarea estimată fiind de 22.251.020 lei. (26.07.2017)
ARAD: Primarul Gheorghe Falca este nemultumit de sumele primite de la Bucuresti Gheorghe Falcă, acesta a avut o luare de poziție graduală. Dacă într-un comunicat de presă dat publicității miercuri seara, Primăria se mulțumea să prezinte proiectele care au obținut finan­țare, iar Falcă să trimită o mică săgeată înspre Guvern, la sfârșitul săptămânii primarul a devenit mult mai categoric. „Cei de la PSD au o problemă mare. Dacă județul Arad înseamnă pentru ei locul 35, înseamnă că trebuie înlocuiți acești politicieni”, a afirmat Falcă, printre altele, susținând că Primăria va trebui să renunțe la alte investiții pentru a asfalta străzile lăsate fără finanțare. (24.07.2017)
Atac la Primaria ARAD. Un barbat a intrat cu forta in biroul primarului Falca Potrivit Poliţiei Arad, un angajat al Poliţiei Locale Arad care îşi desfăşoară activitatea la intrarea în Palatul Administrativ a fost atacat, vineri dimineaţă, de un bărbat care purta pe faţă o mască a grupării internaţionale de hackeri Anonymous. Atacatorul a proferat o serie de injurii şi ameninţări la adresa primarului Aradului şi a familiei acestuia. (14.07.2017)
<<   <   pagina 1 din 140   >   >>
 
Informatii din Crişana

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(22 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(11 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(6 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(2 raspunsuri
)
Ioan Popa (PNL) Ioan Popa (PNL)
Resita
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Catalin Gheorghe Coman (PSD) Catalin Gheorghe Coman (PSD)
Falticeni
(1 raspuns
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design