Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  88,34% (144/163)
2.  Piatra Neamt
  72,41% (21/29)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  90,91% (20/22)
4.  Gherla
  100,00% (14/14)
5.  Voluntari
  80,00% (8/10)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  62,50% (5/8)
7.  Bistrita
  66,67% (4/6)
8.  Targu - Jiu
  57,14% (4/7)
9.  Timisoara
  16,67% (4/24)
10.  Hunedoara
  66,67% (4/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
ARAD Primarul Gheorghe Falca: "98 % taxele locale raman aceleasi in 2018"

"Din 2015, Municipiul Arad nu a mai marit taxele, ele au fost doar actualizate." este afirmatia facuta de primarul Gheorghe Falca in deschiderea sedintei ordinare de Consiliu Local Municipal de marti, 5 decembrie 2017. Acesta a facut o scurta prezentare proiectului de hotarare privind nivelul taxelor si impozitelor locale pentru anul 2018, aflat in procedura de transparenta. (13.12.2017)

Primarul ARADULUI doreste predarea celor doua CET-uri catre Guvern Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a anunţat, în şedinţa de plen a Consiliului Local, că pregăteşte un proiect de hotărâre pentru transferul CET-urilor către Guvern. Edilul s-a arătat nedumerit de faptul că nimeni nu doreşte să facă parte din Adunarea Generală a Acţionarilor la cele două centrale termo-electrice, în condiţiile în care mulţi blamează activitatea CET-urilor. (29.11.2017)
ORADEA: Viceprimarul Mircea Malan a prezentat proiectul de reabilitare a Pietei Ferdinand Viceprimarul Mircea Mălan a susținut o conferință de presă cu privire la reabilitarea Pieței Ferdinand, proiect ai cărui indicatori tehnico-economici au fost azi aprobați în cadrul ședinței de Consiliu Local. Studiul de fezabilitate al proiectului a fost finalizat de arhitectul Emodi Tamas. Viceprimarul Mircea Mălan a vorbit despre schimbările care se vor face în zonă, despre intervențiile care vor urma, precizând că circulația va fi reconfigurată într-o măsură semnificativă. (28.11.2017)
ARAD Economie la caldura: din ce in ce mai multe asociatii de proprietari inchid robinetele pentru a plati facturi mai mici; Municipalitatea a achizitionat aparatura performanta pentru Sectia Clinica ATI II Încep să apară primele liste de cheltuieli după răcirea vremii și începerea furnizării energiei termice către populație. Deși prețul căldurii a rămas în continuare foarte mare, vestea bună este că deocamdată locatarii care se încălzesc în sistem centralizat nu vor simți foarte mult faptul că trebuie să plătească și pentru încălzire. Motivul? Conform reprezentanților Uniunii Locale a Asociațiilor Locative Arad (ULALA), din ce în ce mai multe asociații de proprietari încep să facă economie, oprind căldura la intrarea în bloc. (24.11.2017)
ORADEA: Un nou proiect de reabilitare a malului stang al Crisului Repede, pe tronsonul cuprins intre Podul Sf. Ladislau si Podul Centenarului; Viceprimarul Malan a prezentat proiectul de transformare a strazii Aurel Lazar in pietonala; Singura solutie pentru pastrarea unui buget de investitii al orasului, in urma masurilor fiscale guvernamentale: cresterea impozitelor locale cu 20 la suta Viceprimarul Mircea Mălan a susținut o conferință de presă, în cadrul căreia a prezentat două proiecte de reabilitare urbană, în privința cărora Primăria Oradea așteaptă idei de îmbunătățire și sugestii de la cetățeni: proiectul care vizează reabilitarea malului stâng al Crișului Repede, pe tronsonul cuprins între Podul Sf. Ladislau și Podul Centenarului, și cel care privește reabilitarea str. Aurel Lazăr și transformarea ei în stradă pietonală. (24.11.2017)
Targul de Craciun ORADEA vine cu surprize: roata-gigant in Piata Unirii, "Cina porcului" la Cetate Ediția a treia a Târgului de Crăciun Oradea își va deschide porțile în data de 30 noiembrie, ora 18:00, în Piața Unirii, într-un decor de poveste care va aduce magia sărbătorilor de iarnă în sufletele celor ce îi trec pragul. Două locații vor întâmpina orădenii, dar și turiștii, în acest an la Târgul de Crăciun Oradea: Piața Unirii (30 noiembrie - 31 decembrie), sub sloganul Simte magia Crăciunului și Cetatea Oradea (8 - 17 decembrie), sub sloganul Tradiții și obiceiuri de Crăciun. (16.11.2017)
Primaria ARAD aloca 6 milioane de lei din bugetul local pentru CET SA Primăria municipiului Arad va aloca 6 milioane lei pentru CET SA Arad, pentru a acoperi din bugetul local o parte din pierderile CET Hidrocarburi SA Arad, pierderi induse din prestarea serviciului public de producţie, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice pentru populaţie, informează Călin Bibarţ, viceprimarul municipiului reşedinţă de judeţ. Potrivit acestuia, suma de 6.000.000 lei este necesară pentru a evita întreruperea în alimentarea cu energie termică a consumatorilor din municipiul Arad. (14.11.2017)
Arad: Primarul Falca sustine ca prin modificarile la codul fiscal municipiul va pierde 16 milioane de euro pe an Potrivit calculelor făcute de reprezentanții Primăriei, municipiul Arad va pierde de acum înainte, în fiecare an, câte 16 milioane de euro, în urma revoluției fiscale făcute de Guvern. „Am regretul că munca noastră de zece ani e ştearsă cu buretele din punct de vedere al veniturilor şi al posibilităţilor de dezvoltare printr-o decizie politică de neînţeles. Este poate cea mai gravă decizie luată de un Guvern al României”, a declarat primarul Gheorghe Falcă. (10.11.2017)
ORADEA: Se inchide circulatia pe podul pietonal de la Centrul de calcul Vineri, 10 noiembrie, încep lucrările de demolare a podului pietonal de la Centrul de Calcul, care face legătura între strada Plevnei şi strada Szigligeti Ede. Din acest motiv, circulația pietonală va fi oprită. Pentru început, vor fi demontate balustradele, urmând ca de luni să înceapă demolarea podului propriu-zis, în vederea construirii noului pod rutier peste Criș. Acesta va purta denumirea „Podul Centenarului", lucrările urmând să se încheie până în 1 decembrie 2018, când se sărbătoresc 100 de ani de la Marea Unire. (10.11.2017)
Controverse privind un monument realizat de primaria ZALAU in memoria eroilor Revolutiei Un monument dedicat eroilor Revoluţiei din decembrie 1989, realizat de un sculptor local la solicitarea primăriei municipiului Zalău, a stârnit nemulţumirea reprezentanţilor asociaţiei revoluţionarilor din Sălaj, ce susţin că viziunea artistului nu este reprezentativă pentru jertfa celor care au murit în perioada respectivă. În ceea ce priveşte proiectul asociaţiei, Teodor Bălăjel a precizat că e vorba de două cuburi de mari dimensiuni, care nu erau potrivite pentru zona respectivă, lucrarea fiind contestată de unii arhitecţi. (10.11.2017)
<<   <   pagina 1 din 144   >   >>
 
Informatii din Crişana

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(45 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(14 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(10 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(2 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design