Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  82,42% (75/91)
2.  Piatra Neamt
  83,33% (60/72)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  90,91% (40/44)
4.  Gherla
  93,33% (14/15)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  58,82% (10/17)
7.  Dej
  50,00% (5/10)
8.  Pitesti
  33,33% (4/12)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
10.  Voluntari
  33,33% (2/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Impozit majorat cu 500 la suta pentru cladirile neingrijite din ZALAU

Impozitul pentru clădirile neîngrijite din Zalău a fost majorat cu 500% pentru a determina proprietarii să facă lucrări de reabilitare, municipalitatea motivând această decizie prin faptul că multe clădiri se află într-o stare avansată de degradare și pot genera situații periculoase. Proiectul de hotărâre privind majorarea impozitului a fost adoptat prin votul în unanimitate al consilierilor locali din Zalău. (28.04.2017)

ORADEA va avea din toamna o Scoala Internationala cu predare in limba engleza. Pentru inceput, scoala va avea clase de gradinita si invatamant primar Primăria Oradea prin Agenția de Dezvoltare Locală Oradea și Asociația Parteneriat pentru Educație, în colaborare cu Fundația Lumina Instituții de Învățământ din București, va dezvolta din această toamnă o Școală Internațională în Oradea cu predare în limba engleză, după programa britanică națională de învățământ și programa Cambridge pentru Matematică, Engleză și Științe. Sediul Școlii Internaționale va fi în campusul economic "Partenie Cosma", în clădirea din curtea interioară. (27.04.2017)
ARADUL, fara salubrizare stradala de aproape o luna. Consiliul Local amana rezolvarea problemei Municipiul Arad nu are salubrizare de aproape o lună, coşurile de gunoi fiind golite provizoriu de angajaţii de la Spaţii Verzi. Propunerea ca activitatea de salubrizare stradală să fie preluată temporar de o societate a municipalităţii, SC Gospodărire Comunală SA, a fost resppinsă marţi de consilierii locali. (26.04.2017)
ZALAU: Primarul Ionel Ciunt spune ca siguranta si ordinea publica pe raza municipiului reprezinta o prioritate pentru administratia locala În cadrul ședinței ATOP desfasurata la sediul Primariei Zalau, s-au stabilit câteva măsuri urgente pentru confortul locuitorilor municipiului. Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a avut o întâlnire cu membrii Autorității Teritoriale de Ordine Publică, întâlnire în cadrul căreia s-au dezbătut aspecte cu privire la activitatea Poliției Municipiului Zalău și a Poliției Locale Zalău. (26.04.2017)
ZALAU: Sistemul de management al traficului rutier a ajuns un simplu decor urban Sistemul de management al traficului rutier din Zalău, unul dintre cele mai mari proiecte derulate de către municipalitate, nu este funcţional nici la patru ani de la finalizarea investiţiei. În timp ce fosta conducere a Primăriei arată cu degetul spre Poliţie, instituţia din urmă susţine că proiectul are mai multe lacune. În aprilie 2013 era finalizată o investiţie de peste 15 milioane de lei, finanţată prin POR, care transforma Zalăul în primul oraş din ţară ce dispunea de dispozitive de detectare a şoferilor care trec pe roşu. (24.04.2017)
Sute de biciclisti au pedalat pe strazile din ORADEA dorind sa arate ca au nevoie de piste dedicate lor Sute de biciclişti au pedalat pe străzile Oradei dorind să arate în acest fel că vor să le fie respectate drepturile în trafic. Totodată, bicicliştii au atras atenţia asupra poluării. Bicicliştii şi-au dat întâlnire în Parcul Magnoliei de unde au pornit în marş pe traseul Parcul Magnoliei - Strada Transilvaniei - Bulevardul Dacia - Bulevardul Decebal - Tudor Vladimirescu - Piaţa Unirii. (24.04.2017)
Targ de Primavara insangerat: iepurasii adusi in fata Primariei ARAD au fost gasiti morti Un Târg de Primăvară organizat de Primăria condusă de Gheorghe Falcă şi Centrul Municipal de Cultură Arad în perioada 6 - 18 aprilie s-a încheiat cu un scandal în toată regula. În faţa Primăriei, au fost instalate căsuţe pentru comercianţi şi un ţarc cu iepuraşi, pentru a fi admiraţi de către copii în preajma Sărbătorilor, însă sfârșitul a fost unul tragic pentru animale. (20.04.2017)
Macel in PNL ARAD. Acuzatii extreme la adresa lui Falca. Reactia primarului Tabăra anti-Falcă din județ îl acuză pe primarul în funcție că a încălcat norma de reprezentare a delegaților la Congresul Județean (programat pentru 20 aprilie), normă ce se calculează în funcție de rezultatul fiecărei unități administrativ-teritoriale (UAT): 50% din numărul de voturi, 50% din procentajul pe care l-a obținut fiecare UAT. În aceste condiții, municipiul Arad ar fi trebuit să aibă 75 de membri la Convenția Județeană. Se pare că Gheorghe Falcă, văzând că nu ies numărul de membri pe care-l dorea el, a împărțit județul cu de la sine putere în 3 colegii. (19.04.2017)
Sosea de centura pe bani europeni la CURTICI Oraşul Curtici va avea o şosea de centură. Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea, acesta declarând că a inclus proiectul de realizare a şoselei de centură pe lista proiectelor pentru care se doreşte finanţarea nerambursabilă pe fonduri transfrontaliere. "Va fi o investiţie de aproximativ trei milioane de euro, ne bucurăm că suntem pe lista proiectelor finanţate din fonduri transfrontaliere”, a spus Bogdan Ban, primarul din Curtici. (19.04.2017)
ORADEA: Podul de la fostul Centru de Calcul va fi reconstruit si se va numi Podul Centenarului Consiliul Local a aprobat în şedinţa de joi, 30 martie, proiectul de hotărâre prin care podul care face legătura între strada Plevnei şi strada Szigligeti Ede să poarte denumirea „Podul Centenarului". Expertiza întocmită în anul 2016 a constatat deficienţe grave ale suprastructurii, ceea ce justifică necesitatea construirii unui pod nou, care să satisfacă atât necesităţile circulaţiei auto, cât şi cea pietonală. (19.04.2017)
<<   <   pagina 1 din 136   >   >>
 
Informatii din Crişana

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design