Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  70,42% (100/142)
2.  Galati
  90,48% (19/21)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  77,27% (17/22)
4.  Piatra Neamt
  34,88% (15/43)
5.  Pitesti
  40,63% (13/32)
6.  Timisoara
  27,27% (9/33)
7.  Targu - Jiu
  60,00% (6/10)
8.  Hunedoara
  42,86% (3/7)
9.  Gherla
  40,00% (2/5)
10.  Oradea
  40,00% (2/5)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primarul TARGOVISTEIi anunta ca va rezilia contractul centurii si va cere daune constructorului, daca lucrarile treneaza

Primarul Târgoviştei, Cristian Stan, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că va rezilia contractul de realizare a centurii ocolitoare a municipiului şi va cere daune constructorului, dacă acesta nu se înscrie în ritmul de execuţie asumat în contract. Proiectul de realizare a centurii este unul cu fonduri europene, a fost semnat în 2009, trebuia finalizat în 2012, dar din cauza întârzierilor de execuţie au fost reziliate mai multe contracte, au fost reluate licitaţii, iar în prezent dacă nu va fi finalizat la 31 decembrie 2018, se vor pierde banii europeni. (18.03.2018)

TARGOVISTE: Lucrarea de un milion de euro care ii tine pe loc pe dezvoltatorii viitorului mall de la unitatea militara in care au fost impuscati sotii Ceausescu Lucrările pentru viitorul mall care se va construi pe amplasamentului unităţii militare din Târgovişte, unde au fost împuşcaţi soţii Ceauşescu, ar putea începe, cel mai devreme, în vară. Asta, în ciuda faptului că autorităţile judeţene înaintaseră un termen de două luni de la data semnării contractului, care a avut loc în noiembrie 2017. Este vorba de mutarea liniei electrice de mare capacitate care alimentează combinatul COS Târgovişte. (09.03.2018)
Mii de locuri de parcare au fost create in TARGOVISTE in locul garajelor din zona blocurilor Câteva mii de locuri de parcare au fost create în Târgovişte prin dezafectarea garajelor din apropierea blocurilor, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan. Dezafectarea garajelor, multe dintre ele ruginite şi care afectau aspectul zonelor, a început în urmă cu câţiva ani în Târgovişte. Primarul Târgoviştei a organizat, miercuri, o conferinţă de presă pe teren, pe strada Radu Gioglovan din Micro 9, unde au loc lucrări de reabilitare a infrastructurii. (08.03.2018)
Un fost punct termic din TARGOVISTE va fi transformat in centru pentru copii cu autism si Sindrom Down Consilierii locali din Târgovişte au aprobat, în şedinţa de marţi, transformarea unui fost punct termic în Centru pentru copii cu autism şi Sindrom Down, valoarea investiţiei fiind de 1,5 milioane de lei. Durata de realizare a investiţiei este de 18 luni, iar finanţarea este asigurată de la bugetul local. În raportul de specialitate aferent proiectului de hotărâre, se arată că în Târgovişte există două centre pentru copii cu autism şi Sindrom Down. (22.02.2018)
Primarul TARGOVISTEI, Cristian Stan: Bugetul local din acest an este axat, in principal, pe sectiunea de dezvoltare; Locuinte pentru medici si cadre didactice vor fi construite prin ANL Bugetul local din Târgovişte este axat, în principal, pe secţiunea dezvoltare, în acest an urmând să se deruleze proiecte importante în infrastructură, a declarat primarul Târgoviştei, Cristian Stan. Consilierii locali din Târgovişte au aprobat, în şedinţa de marţi, în unanimitate, bugetul local. (21.02.2018)
Primaria TARGOVISTE continua actiunea de demolare a garajelor. Primarul Cristian Stan: "In locul acestora, vor fi amenajate parcari noi" Acţiunea de demolare a garajelor insalubre continuă la Târgovişte, după ce în ultimii trei ani, au fost demolate mii de astfel de construcţii, pentru a face loc unor parcări. Au început deja activităţile de dezafectare a celor peste 100 de garaje insalubre, aferente parcărilor de pe stradă Radu Gioglovan, microraionul nr. IX. (19.02.2018)
Un centru pentru recuperarea militarilor intorsi din teatrele de operatiuni ar putea fi realizat la TARGOVISTE Un centru pentru recuperarea militarilor întorşi din teatrele de operaţiuni ar putea fi realizat în locaţia fostului spital de la Mănăstirea Dealu din Târgovişte, consilierii locali urmând să dezbată acest subiect în şedinţa de săptămâna viitoare, a declarat primarul municipiului, Cristian Stan. Clădirile fostului spital municipal de la Mănăstirea Dealu au stat nefolosite câţiva ani, după desfiinţarea unităţii medicale. (14.02.2018)
“Aproape toti beneficiarii de ajutor social vin cu scutiri medicale”, spune primarul TARGOVISTEI. Zeci de beneficiari de ajutoare sociale "sufera" de tulburare depresiva recurenta, tulburare organica de personalitate, tulburare anxios depresiva, migrena recurenta Aproape toţi beneficiarii de ajutor social din Târgovişte vin cu scutiri medicale pentru a nu mai presta muncă în folosul comunităţii, ”e categoria cea mai bolnavă din municipiu”, a declarat primarul Târgoviştei, Cristian Stan. Acesta spune că, la nivelul municipiului, sunt 360 de asistaţi social. Dintre aceştia 300 sunt apţi de muncă, însă cei mai mulţi au scutiri medicale în care se precizează că nu pot efectua efort fizic. (09.02.2018)
Municipiul TARGOVISTE, in Top 10 al celor mai eficiente orase din Romania, intr-un clasament realizat de UrbanizeHub Municipiul Târgovişte se situează în Top 10 al celor mai eficiente oraşe din România, într-un clasament realizat de UrbanizeHub.ro, a declarat primarul Cristian Stan. Criteriile care au stat la realizarea topului au fost atragerea de fonduri europene, cheltuielile de capital pe cap de locuitor şi transformarea fizică a localităţilor. (26.01.2018)
Impozit marit cu 500 la suta pentru cladirile din TARGOVISTE aflate in stare avansata de degradare Proprietarii care şi-au lăsat clădirile în stadiu avansat de degradare vor plăti un impozit majorat cu 500%, a anunţat primarul Târgoviştei, Cristian Stan. Edilul a spus că imobilele aflate în această situaţie au fost identificate, multe dintre ele fiind clădiri de patrimoniu, situate în zona centrală a municipiului Târgovişte. Acesta a enumerat câteva clădiri aflate în stadiu avansat de degradare, multe lăsate în paragină. (22.01.2018)
<<   <   pagina 1 din 19   >   >>
 
Informatii din Dâmboviţa

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(28 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(10 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(9 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design