Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  82,42% (75/91)
2.  Piatra Neamt
  83,33% (60/72)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  90,91% (40/44)
4.  Gherla
  93,33% (14/15)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  58,82% (10/17)
7.  Dej
  50,00% (5/10)
8.  Pitesti
  33,33% (4/12)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
10.  Voluntari
  33,33% (2/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primaria CONSTANTA ar putea achita firmei de salubrizare peste 90 de milioane de euro dupa ce a pierdut in prima instanta un proces cu aceasta; Peste 20 de cladiri aflate in paragina, supraimpozitate cu 300 pana la 500 la suta

Firma de salubrizare Polaris M Holding a câştigat în primă instanţă un proces prin care obligă Primăria Constanţa să-i achite peste 90 de milioane de euro, primarul municipiului spunând că va ataca decizia şi că cererile societăţii respective, de majorare a tarifului cu inflaţia, nu au putut fi îndeplinite deoarece nu au fost depuse documentele cerute de lege. (28.04.2017)

Viceprimarul municipiului CONSTANTA, Costin Rasauteanu, a primit vizita oficiala a Excelentei Sale domnul Paul Brummel, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord Delegația navei britanice HMS Daring la Constanța, condusă de domnul comandor Marcus Hember și Excelența Sa domnul Paul Brummel, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România au fost întâmpinați de viceprimarul municipiului Constanța domnul Costin Răsăuțeanu, președintele Consiliului Județean Constanța, domnul Marius Horia Țuțuianu și prefectul județului Constanța, domnul Adrian Nicolaescu. (27.04.2017)
MANGALIA: Sezonul estival se va deschide, in acest sfarsit de saptamana, cu festivalul auto "1 Mai Tunning Fest" Primarul Radu Cristian anunta ca la Mangalia sezonul estival se va deschide, în acest sfarșit de săptămână, cu festivalul auto „1 Mai Tunning Fest Mangalia 2017”. Evenimentul va avea loc în perioada 29 aprilie – 1 mai, în parcarea din Portul Turistic din localitate și va încânta publicul cu o expoziție de tuning auto și moto, concurs car audio, demonstrații de drift și burnout, precum și diferite tombole și concursuri pentru participanți și spectatori. (27.04.2017)
S-a aprobat aderarea Municipiului ONESTI, judetul Bacau, la Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Apa-Canal Constanta" Ca urmare a H.C.L. nr 62 / 18.04.2017 prin care s-a aprobat aderarea Municipiului Onești, judeţul Bacău, prin Consiliul Local Onești, la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitara „Apă-Canal Constanța”, a început o vizită de lucru a operatorului RAJA Constanța în Oneşti. Întâlnirea are drept scop identificarea situației actuale al infrastructurii de apă şi canalizare din Oneşti. (26.04.2017)
Cladirile in paragina din MANGALIA si statiuni vor fi supraimpozitate anul acesta Clădirile în paragină din Mangalia şi staţiunile arondate vor fi supraimpozitate anul acesta, conform Codului Fiscal, a anunţat primarul municipiului constănţean, Radu Cristian, în timpul unei dezbateri privind pregătirea sezonului estival, potrivit unui comunicat de presă remis de autoritatea locală. (21.04.2017)
Constructia podului suspendat dintre BRAILA si TULCEA este aproape de faza de licitatie Compania Naţionala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, documentaţia de atribuire pentru execuţia unui proiect care cuprinde Podul suspendat peste Dunăre, în zona Brăila, iar după obţinerea validării, CNAIR SA urmează să publice Anunţul de Participare pentru lansarea licitaţiei publice. (19.04.2017)
CONSTANTA: Festivalul Berii pe litoral - atractie in minivacanta de 1 Mai Minivacanţa de 1 Mai va fi serbată pe litoral cu multă bere. Consiliul Judeţean Constanţa s-a gândit să facă din acest obicei de consum o atracţie la Marea Neagră. Festivalul Berii va avea loc la Constanţa, la Pavilionul Expoziţional, în perioada 26 aprilie - 1 mai. Organizator este Consiliul Județean Constanţa, prin Centrul Cultural Teodor T. Burada. (18.04.2017)
Sevil Shhaideh: In acest an va incepe proiectul podului BRAILA – TULCEA În acest an va începe proiectul podului Brăila – Tulcea, investiţie care va fi finanţată din fonduri europene şi a cărei valoare este de peste 100 de milioane de lei, a declarat vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. Potrivit ministrului Shhaideh, investiţia teritorială integrată Delta Dunării este un instrument pe care l-a folosit în premieră în fondurile europene. (14.04.2017)
CONSTANTA: Primarul Decebal Fagadau a semnat parteneriatul pentru NEVERSEA, cel mai mare festival muzical de pe litoral - VIDEO Primarul Decebal Făgădău a semnat, pe 10 aprilie, protocolul de colaborare pentru organizarea, la Constanţa, în prima decadă a lunii iulie, a evenimentului muzical NEVERSEA, o replică locală a Festivalului internaţional UNTOLD. Primarul Decebal Făgădău, a anunţat că evenimentul ce îşi va deschide porţile în perioada 7-9 iulie 2017, va reuni peste 100 de artişti internaţionali, nume în vogă, dar şi artişti care vor veni pentru prima dată în România. (11.04.2017)
Decebal Fagadau, primarul CONSTANTEI: Cei care vor impune conceptele SMART sunt generatiile actuale de copii În deschiderea celei de-a doua ediții a Conferinței Smart Cities | Smart Communities organizate la Constanța pe 30 martie, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a lansat îndemnul de a ne îndrepta atenția către noua generație, în special către copiii de 14-15 ani, care își vor pune amprenta în mod semnificativ asupra evoluției orașelor și comunităților noastre. Conferința de la Constanța este parte a programului Smart Cities | Smart Communities lansat de Oameni și Companii în anul 2016, cu susținerea Partenerului Strategic Microsoft România și a Partenerului Principal Telekom România. (10.04.2017)
<<   <   pagina 1 din 89   >   >>
 
Informatii din Dobrogea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design