Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
Primarul municipiului TULCEA se plange ca niciun proiectant nu a participat la 4 licitatii pentru derularea unor proiecte cu fonduri UE Niciun proiectant nu s-a înscris la patru licitaţii organizate de la începutul acestui an de Primăria municipiului Tulcea pentru întocmirea studiilor de fezabilitate şi a proiectelor necesare derulării unor investiţii în oraş, iar din acest motiv autoritatea locală se teme că va pierde fonduri europene. Lipsa ofertanţilor la licitaţiile autorităţii locale a pus instituţia într-o situaţie considerată “extrem de delicată” de către edilul Constantin Hogea. (16.03.2018)
Cazinoul din CONSTANTA a fost inclus pe “Lista celor mai periclitate sapte monumente europene” Primarul Decebal Făgădău a anunţat, într-o conferinţă de presă, că, la propunerea Asociaţiei Arche, organizaţia de patrimoniu Europa şi Institutul Băncii Europene de Investiţii au inclus clădirea Cazinoului din Constanţa pe “Lista celor mai periclitate şapte monumente publice europene”. Acesta a menţionat că, pe baza opiniilor formulate de constănţeni şi transmise administraţiei publice, Primăria a decis să înceapă lucrările de conservare a clădirii de patrimoniu – Cazinoul din Constanţa, ce vor fi finalizate până în luna noiembrie, de Ziua Dobrogei, independent de etapele de licitaţie ce vor fi organizate de Compania Naţională de Investiţii (CNI), pentru reabilitarea construcţiei. (16.03.2018)
Primaria TULCEA a inceput procedurile pentru amenajarea unei parcari etajate, destinata exclusiv turistilor Primăria municipiului Tulcea intenţionează să scoată la licitaţie luna aceasta Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru amenajarea unei parcări etajate în apropiere de faleza Dunării, a declarat primarul Constantin Hogea. Pentru realizarea documentaţiilor necesare scoaterii la licitaţie a lucrărilor de amenajare a parcării etajate din apropierea falezei Dunării, Primăria municipiului Tulcea a prevăzut în bugetul din acest an 100.000 de lei. (07.03.2018)
Decebal Fagadau crede ca statiunea MAMAIA a ajuns la optimul capacitatii de construire Primarul Decebal Făgădău a afirmat, la finalul conferinţei de prezentare a Strategiei de dezvolare şi promovare turistică a municipiului Constanţa, că în opinia sa staţiunea Mamaia a atins optimul de edificare a construcţiilor. Referindu-se la amploarea documentului programatic elaborat de echipa angajată de primărie, Decebal Făgădău a declarat că este un material care reliefează atât oportunităţile de dezvoltare, cât şi riscurile reprezentate de inadecvarea dezvoltării planificate şi strategice în domeniu. (07.03.2018)
Incep lucrarile la sistemul de preluare a apelor pluviale din centrul municipiului TULCEA Lucrările de îmbunătăţire a sistemului de preluare a apelor pluviale din centrul oraşului Tulcea vor începe la sfârşitul lunii viitoare, a declarat primarul municipiului, Constantin Hogea. Contractul dintre autoritatea locală şi un consorţiu format din şase societăţi pentru proiectarea şi execuţia sistemului a fost semnat la începutul lunii august a anului trecut şi are o valoare de circa 21 de milioane de lei. (26.02.2018)
Participarea Primariei TULCEA la cateva manifestari de amploare este sub semnul intrebarii Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, susţine că municipalitatea “va rata” anul acesta câteva evenimente la a căror organizare participă de ani de zile, menţionând că Raliul Dunării “este sub semnul întrebării”, fiind periclitate din cauza lipsei banilor şi Festivalul de blues, Festivalul de jazz şi chiar Rowmania. El a mai spus că săptămâna viitoare consilierii locali vor dezbate un proiect de hotărâre privind modul de acordare a finanţărilor în baza legii nr. 350/2005. (23.02.2018)
Cateva zeci de proprietari de imobile degradate, notificati de Primaria TULCEA ca risca sa plateasca impozite de 500 la suta Primăria municipiului Tulcea a notificat circa 40 de proprietari de imobile abandonate care vor plăti impozite de cinci ori mai mari, dacă nu vor repara ori consolida clădirile deţinute. Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, a declarat că angajaţii instituţiei au identificat până în prezent 47 de clădiri abandonate ale căror proprietari riscă să fie sancţionaţi, conform legislaţiei în vigoare. (22.02.2018)
Primaria CONSTANTA face consultare publica online privind reabilitarea Cazinoului Primarul municipiului Constanta, Decebal Fagadau, a anuntat, joi, ca va cere parerea locuitorilor orasului despre soarta Cazinoului, acestia avand la dispozitie un formular online cu ajutorul caruia pot alege daca monumentul va ramane la Compania Nationala de Investitii sau va reveni la municipalitate pentru a fi restaurat si ce destinatie va avea dupa ce finalizarea lucrarilor. (15.02.2018)
<<   <   pagina 1 din 97   >   >>
 
Informatii din Dobrogea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design