Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  84,38% (108/128)
2.  Piatra Neamt
  80,65% (25/31)
3.  Gherla
  95,24% (20/21)
4.  Pitesti
  48,57% (17/35)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  69,57% (16/23)
6.  Timisoara
  42,42% (14/33)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  85,71% (12/14)
8.  Voluntari
  75,00% (9/12)
9.  Galati
  40,00% (6/15)
10.  Hunedoara
  36,36% (4/11)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primaria CRAIOVA recupereaza de la cetateni sumele cheltuite pe reabilitarea termica dupa pierderea finantarii europene

Primăria Craiova va recupera de la cetăţeni sumele cheltuite de la bugetul local pentru reabilitarea termică a 22 de blocuri după ce s-a pierdut finanţarea europeană ca urmare a faptului că firmele de construcţii care au câştigat licitaţiile au întârziat lucrările, iar cheltuielile eligibile s-au transformat în cheltuieli neeligibile. (22.11.2017)

O noua majorare de salarii in administratia locala: Consilierii din CRAIOVA si-au aprobat dublarea indemnizatiei de sedinta, la 1.300 de lei Consilierii municipali din Craiova si-au aprobat, in cadrul sedintei de joi, cresterea indemnizatiei de sedinta la 10% din salariul primarului, adica la 1.300 lei, dublu fata de cat primeau pana acum cand indemnizatia era de 5%. Potrivit raportului hotararii aprobate de CL Craiova, consilierii au aplicat prevederile art. 40 din Legea - cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice. (26.10.2017)
Parcurile din CRAIOVA au fost inchise din cauza precipitatiilor si a vantului puternic Plimbările în trei parcuri din municipiul Craiova au fost interzise de către polițiștii locali și specialiștii din cadrul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova din cauza precipitațiilor abundente și a rafalelor de vânt. Conducerea Poliției Locale Craiova, împreună cu reprezentanții RAADPFL Craiova, au decis ca porțile Parcului “Nicolae Romanescu” , Parcului Tineretului și Grădinii Botanice “Alexandru Buia” să fie închise, iar vizitatorilor să le fie interzis accesul din cauza pericolului la care se pot expune. (23.10.2017)
Parcul acvatic din CRAIOVA, inchis la doua luni de la inagurare. Nu au fost trimise pentru analiza probele de apa la Directia de Sanatate Publica Parcul acvatic din Craiova a fost inagurat în urmă cu două luni, însă autorităţile nu au trimis pentru analiză probele de apă la Direcţia de Sănătate Publică, aşa că parcul de distracţii este închis, iar piscinele sunt goale. Water Park-ul din Craiova a costat 24 de milioane de euro (20 de milioane – fonduri europene şi 4 milioane de euro – bani din bugetul local. (02.10.2017)
Primaria CRAIOVA achizitioneaza cinci autobuze noi pana la sfarsitul anului Municipalitatea craioveană încheie săptămâna viitoare contractul subsecvent cu firma poloneză Solaris pentru achiziţia a cinci autobuze noi, a căror valoare se ridică la aproximativ 5 milioane de lei, a anunţat administratorul public Sorin Manda. Acesta a precizat că termenul de livrare a autovehiculelor este de 90 de zile de la parafarea contractului, iar Regia de Transport Craiova e pregătită să lanseze pe SEAP licitaţia pentru achiziţia de autobuze second-hand, pentru care a făcut rectificare la bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2017. (14.09.2017)
TIMISOARA, confruntata cu un val masiv de migranti. Zeci de persoane au fost date jos dintr-un tren de calatori; Si alte judete au fost vizate - Bihor si Dolj; Patru dintre migrantii depistati in apropiere de 2 Mai au ajuns la spital Duminică dimineaţa 30 de imigranţi au fost daţi jos de Poliţie, la Timişoara. Autorităţile au intervenit după ce mai mulţi călători din trenul Bucureşti - Timişoara au sesizat că zeci de migranţi circulă cu trenul Bucureşti – Budapesta. Potrivit pressalert.ro, imigranţii, bărbaţi şi femei cu vârste cuprinse între 3 şi 64 de ani, au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră pentru verificări, urmând a intra pe procedura solicitanţilor de azil. (11.09.2017)
Nici o oferta pentru proiectarea si construirea stadionului de atletism din CRAIOVA; Pretul gigacaloriei se va majora cu 7,42 la suta in municipiu Primăria Craiovei va relua licitaţia pentru proiectarea şi construirea unui stadion de atletism de categoria a III-a, după ce la ultima licitaţie nu a fost depusă nicio ofertă până la expirarea termenului. Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a afirmat că proiectarea şi execuţia au fost scoase de municipalitate la pachet la ultima licitaţie, pentru a se câştiga timp, însă la următoarea procedură cele două activităţi vor fi separate, întrucât legislaţia permite acest lucru. (31.08.2017)
S-a deschis complexul de agrement din CRAIOVA, unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din Romania În Parcul Tineretului din Craiova s-a construit unul dintre cele mai modern parcuri acvatice din România. Investiţia s-a ridicat la peste 20 de milioane de euro, iar majoritatea banilor au fost de la Uniunea Europeană. Parcul acvatic se întinde pe o suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi şi este considerat cel mai modern Water Park din România. Complexul de agrement cuprinde doua părţi - una acoperită, iar alta neacoperită, cu jocuri de apă, tobogane, piscină pentru copii, terenuri de sport, bazin pentru adulţi, saună. (14.08.2017)
CRAIOVA: Parc acvatic de milioane de euro tinut inchis de autoritati. Deschiderea se amana la nesfarsit Locuitorii din Craiova aşteptau pe 1 august deschiderea unui parc de distracţii care a costat 24 de milioane de euro (20 de milioane – fonduri europene şi 4 milioane de euro – bani din bugetul local). „Water Park“-ul a rămas însă în continuare închis, din cauza mai multor probleme cu legea. Iniţiativa construirii parcului de distracţii acvatice i-a aparţinut fostului primar al Craiovei, Antonie Solomon, dar construirea lui a fost temă de campanie şi în timpul Olguţei Vasilescu, iar lucrările au început în urmă cu peste cinci ani. Ceea ce ar fi trebuit să fie cel mai modern complex acvatic din România, construit în Parcul Tineretului din oraş, este în continuare închis. (04.08.2017)
CRAIOVA: Mega-cartierul chinezesc o "teapa" de zile mari. Firma Shandong Ningjian a anuntat ca renunta la proiect Firma Shandong Ningjian din China a promis în urmă cu trei ani că va ridica un cartier în Craiova pe terenul fostei unităţi militare de pe strada Caracal. Investitorul a anunţat astăzi că renunţă la proiect. Societate din China s-a angajat să înceapă lucrările la noul cartier pe 9 martie 2014 şi a promis că o să finalizeze investiţia în doi ani. (02.08.2017)
<<   <   pagina 1 din 59   >   >>
 
Informatii din Dolj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(27 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(8 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(6 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(3 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design