Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  87,25% (130/149)
2.  Piatra Neamt
  94,44% (51/54)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  76,47% (26/34)
4.  Gherla
  100,00% (14/14)
5.  Voluntari
  64,29% (9/14)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  58,33% (7/12)
7.  Pitesti
  12,00% (3/25)
8.  Oradea
  100,00% (2/2)
9.  Bistrita
  66,67% (2/3)
10.  Falticeni
  100,00% (2/2)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primaria CRAIOVA achizitioneaza cinci autobuze noi pana la sfarsitul anului

Municipalitatea craioveană încheie săptămâna viitoare contractul subsecvent cu firma poloneză Solaris pentru achiziţia a cinci autobuze noi, a căror valoare se ridică la aproximativ 5 milioane de lei, a anunţat administratorul public Sorin Manda. Acesta a precizat că termenul de livrare a autovehiculelor este de 90 de zile de la parafarea contractului, iar Regia de Transport Craiova e pregătită să lanseze pe SEAP licitaţia pentru achiziţia de autobuze second-hand, pentru care a făcut rectificare la bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2017. (14.09.2017)

TIMISOARA, confruntata cu un val masiv de migranti. Zeci de persoane au fost date jos dintr-un tren de calatori; Si alte judete au fost vizate - Bihor si Dolj; Patru dintre migrantii depistati in apropiere de 2 Mai au ajuns la spital Duminică dimineaţa 30 de imigranţi au fost daţi jos de Poliţie, la Timişoara. Autorităţile au intervenit după ce mai mulţi călători din trenul Bucureşti - Timişoara au sesizat că zeci de migranţi circulă cu trenul Bucureşti – Budapesta. Potrivit pressalert.ro, imigranţii, bărbaţi şi femei cu vârste cuprinse între 3 şi 64 de ani, au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră pentru verificări, urmând a intra pe procedura solicitanţilor de azil. (11.09.2017)
Nici o oferta pentru proiectarea si construirea stadionului de atletism din CRAIOVA; Pretul gigacaloriei se va majora cu 7,42 la suta in municipiu Primăria Craiovei va relua licitaţia pentru proiectarea şi construirea unui stadion de atletism de categoria a III-a, după ce la ultima licitaţie nu a fost depusă nicio ofertă până la expirarea termenului. Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a afirmat că proiectarea şi execuţia au fost scoase de municipalitate la pachet la ultima licitaţie, pentru a se câştiga timp, însă la următoarea procedură cele două activităţi vor fi separate, întrucât legislaţia permite acest lucru. (31.08.2017)
S-a deschis complexul de agrement din CRAIOVA, unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din Romania În Parcul Tineretului din Craiova s-a construit unul dintre cele mai modern parcuri acvatice din România. Investiţia s-a ridicat la peste 20 de milioane de euro, iar majoritatea banilor au fost de la Uniunea Europeană. Parcul acvatic se întinde pe o suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi şi este considerat cel mai modern Water Park din România. Complexul de agrement cuprinde doua părţi - una acoperită, iar alta neacoperită, cu jocuri de apă, tobogane, piscină pentru copii, terenuri de sport, bazin pentru adulţi, saună. (14.08.2017)
CRAIOVA: Parc acvatic de milioane de euro tinut inchis de autoritati. Deschiderea se amana la nesfarsit Locuitorii din Craiova aşteptau pe 1 august deschiderea unui parc de distracţii care a costat 24 de milioane de euro (20 de milioane – fonduri europene şi 4 milioane de euro – bani din bugetul local). „Water Park“-ul a rămas însă în continuare închis, din cauza mai multor probleme cu legea. Iniţiativa construirii parcului de distracţii acvatice i-a aparţinut fostului primar al Craiovei, Antonie Solomon, dar construirea lui a fost temă de campanie şi în timpul Olguţei Vasilescu, iar lucrările au început în urmă cu peste cinci ani. Ceea ce ar fi trebuit să fie cel mai modern complex acvatic din România, construit în Parcul Tineretului din oraş, este în continuare închis. (04.08.2017)
CRAIOVA: Mega-cartierul chinezesc o "teapa" de zile mari. Firma Shandong Ningjian a anuntat ca renunta la proiect Firma Shandong Ningjian din China a promis în urmă cu trei ani că va ridica un cartier în Craiova pe terenul fostei unităţi militare de pe strada Caracal. Investitorul a anunţat astăzi că renunţă la proiect. Societate din China s-a angajat să înceapă lucrările la noul cartier pe 9 martie 2014 şi a promis că o să finalizeze investiţia în doi ani. (02.08.2017)
CRAIOVA: Alesii locali au aprobat tarifele pentru ridicarea masinilor: "Nu va fi o vanatoare de masini!" CL Craiova a aprobat, în şedinţa de săptămâna trecută, tariful de 300 lei pe vehicul pentru ridicarea maşinilor parcate neregulamentar. Consilierii opoziţiei au pus problema locurilor de parcare, spunând că sunt insuficiente în raport cu numărul mare de maşini, precum şi a cuantumului tarifului care şi acesta ar fi prea mare. Autorităţile locale au arătat că, din contră, tarifele de la Craiova sunt printre cele mai mici din ţară. (31.07.2017)
Primaria CRAIOVA va extinde serele RAADPFL, unde se produc peste jumatate din florile plantate in oras În serele Regiei de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ din Craiova au fost produse în acest an circa 200.000 de flori anuale şi bianuale, ceea ce reprezintă mai mult de jumătate din florile care au fost plantate pentru înfrumuseţarea oraşului, iar regia a demarat procesul de extindere a acestora cu încă patru compartimente, în vederea creşterii producţiei proprii de flori. (31.07.2017)
Stelian Baragan (PSD) a fost ales viceprimar al CRAIOVEI; CL a aprobat tariful de 300 lei/vehicul pentru ridicarea masinilor parcate neregulamentar Consilierul local Stelian Bărăgan (PSD) a fost ales în şedinţa de joi a Consiliului Local, cu majoritate de voturi, în funcţia de viceprimar al Craiovei, funcţie rămasă vacantă după ce Mihail Genoiu a câştigat funcţia de primar la alegerile locale parţiale din iunie. Stelian Bărăgan a fost votat pentru a ocupa această funcţie de 16 consilieri PSD şi ALDE, iar cei patru consilieri PNL au votat împotrivă pe motiv că reprezentanţii PSD Dolj şi-a anunţat candidatul pe postul vacant de viceprimar prin intermediul unei reţele de socializare. (28.07.2017)
Milioane de euro manevrate in Banie: Olguta Vasilescu, prinsa in dosarul "Tel Drum" de la CRAIOVA Dezvăluiri incredibile au fost făcute de jurnaliştii GdS în care arată faptul că: firma „Tel Drum“, a realizat lucrări fără autorizație într-un proiect cu fonduri UE de 8,9 milioane de euro. Olguța Vasilescu, „persoana care face obiectul dosarului“, a devenit între timp deputat și ministru, iar procurorii craioveni au declinat către Parchetul General dosarul. (24.07.2017)
<<   <   pagina 1 din 59   >   >>
 
Informatii din Dolj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(34 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(23 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(2 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design