Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  92,19% (118/128)
2.  Bucuresti - Sect. 4
  81,82% (36/44)
3.  Gherla
  91,67% (22/24)
4.  Piatra Neamt
  39,62% (21/53)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  63,16% (12/19)
6.  Pitesti
  37,50% (6/16)
7.  Timisoara
  20,00% (5/25)
8.  Hunedoara
  60,00% (3/5)
9.  Oradea
  66,67% (2/3)
10.  Bistrita
  50,00% (2/4)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Firma chineza care construieste un cartier de locuinte in CRAIOVA a solicitat o noua prelungire pentru contractul de concesiune

Firma chineză Shandong Ningjian Construction Group Investment România SRL a solicitat Consiliului Local Craiova prorogarea cu 60 de zile a contractului de concesiune pentru construirea cartierului de locuinţe destinate cumpărării, contract care expiră la 31 mai, dată până la care firma trebuia să facă dovada că are banii în cont în vederea continuării lucrărilor care au fost sistate în noiembrie 2015. (25.05.2017)

Adrian Cosman este primar interimar al CRAIOVEI Viceprimarul Adrian Cosman a fost desemnat de Consiliul Local Craiova primar interimar. 20 din 24 de consilieri au votat pentru delegarea atribuțiilor primarului către Adrian Cosman, funcție rămasă vacantă după ce Mihail Genoiu și-a dat luni demisia. La scurt timp după anunțul demisiei lui Mihail Genoiu a fost convocată ședință de îndată a Consiliului Local care a decis preluarea atribuțiilor primarului de către Adrian Cosman. (24.05.2017)
Curtea de Apel CRAIOVA l-a achitat pe fostul primar Antonie Solomon intr-un dosar de coruptie Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, Nicoleta Miulescu şi Liana Carmen Grigore, au fost trimişi în judecată pentru abuz în serviciu. Anchetatorii i-au acuzat că în anul 2007 au retrocedat ilegal unei femei din Târgu Jiu o clădire de 300 de metri pătraţi şi un teren de 1.300 de metri pătraţi din curtea Spitalului "Filantropia“. (20.05.2017)
Primarul interimar al CRAIOVEI, Mihai Genoiu, si-a dat demisia din functie; Anisoara Stanculescu (ALDE) si-a depus candidatura pentru functia de primar; Mario Ovidiu Oprea validat pentru candidatura la Primarie din partea PNL Mihail Genoiu, primarul interimar al Craiovei, a demisionat din funcţie. Genoiu activează în administraţia locală din anul 2012 si va fi reprezentantul PSD in alegerile partiale. Anişoara Stănculescu este oficial candidatul ALDE la primăria Craiovei. Ea a fost susţinută de un număr mare de colegi şi simpatizanţi la depunerea candidaturii. Senatorul Mario Ovidiu Oprea, a fost oficial desemnat candidatul Partidului Naţional Liberal, în cursa pentru câştigarea funcţiei de primar al Municipiului Craiova. (23.05.2017)
Emil Mladin si-a depus candidatura ca independent la functia de primar al CRAIOVEI Emil Mladin, fost consilier local ALDE, şi-a depus duminică dosarul de candidatură la Biroul electoral de circumscripţie în calitate de independent la funcţia de primar al Craiovei la alegerile din 11 iunie. Mladin a declarat că în această campanie electorală va avea susţinerea PNŢCD şi Uniunii Populare Social Creştine (UPSC). (22.05.2017)
Fostul primar al CRAIOVEI, Antonie Solomon, dezvaluiri spectaculoase: cine l-a condamnat si de cine a fost avertizat La aproape trei ani de la eliberare, Antonie Solomon vorbește pentru Oltenia.info. Este primul interviu acordat de fostul primar al Craiovei după ieșirea din închisoare. Antonie Solomon a condus destinele Craiovei vreme de 11 ani. Din 2001 în 2004 a fost vice-primar, iar apoi a câștigat două mandate de primar. A plecat din primărie după niște alegeri câștigate „la mustață” de Olguța Vasilesu și a ajuns în pușcărie după un dosar în care DNA nu a probat niciodată luarea de mită. (04.05.2017)
Primaria CRAIOVA face loc de picnic la Hanul Doctorului; PSD a decis: Mihail Genoiu este candidatul partidului la alegerile partiale pentru Primarie; Decanul Baroului Dolj intra si el in lupta pentru primarie Președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a anuntat numele candidatului pentru functia de primar al Craiovei in alegerile partiale ce se vor desfasura pe 11 iunie 2017. Actualul primar interimar, Mihail Genoiu devine candidatul PSD, având ca obiectiv continuarea proiectelor validate de votul din iunie 2016, împreuna cu echipa de consilieri locali PSD. (26.04.2017)
Primaria CRAIOVA refuza majorarea tarifului de depozitare a gunoiului solicitata de operatorul EcoSud Primăria Craiova refuză majorarea tarifului de depozitare a gunoiului solicitată de operatorul depozitului ecologic de la Mofleni, firma EcoSud, de la 21 euro/tonă cu TVA inclus, la 30 euro/tonă fără TVA, pe motiv că solicitarea nu îndeplineşte condiţiile de legalitate. Municipalitatea susţine că majorarea tarifului de depozitare a deşeurilor solicitată de către SC Eco Sud SA nu poate fi acceptată atâta timp cât aceasta “nu este fundamentată şi nu îndeplineşte toate condiţiile de legalitate şi oportunitate din ordinul preşedintelui ANRSC 109/2007”. (26.04.2017)
Pe 11 iunie vor avea loc alegerile locale partiale in 5 municipii si 9 orase Guvernul a decis organizarea în 11 iunie a scrutinului local parţial pentru alegerea primarului în 49 de localităţi în care această funcţie a rămas vacantă ca urmare a demisiilor unor titulari, situaţiilor de incompatibilitate, invalidării mandatelor, decesului sau aplicării unei pedepse privative de libertate. Guvernul precizează că, în cazul unor alegeri locale parţiale, data desfăşurării acestora se stabileşte cu cel puţin 35 de zile înaintea votării, potrivit reglementărilor legale. (21.04.2017)
Primaria CRAIOVA se implica in construirea Spitalului Regional Primaria Craiova se implica in construirea Spitalului Regional. Conform graficelor estimate de realizare a investitiei, se preconizeaza ca Spitalul Regional de la Craiova va functiona incepand cu anul 2022 si va fi unul ultramodern, adaptat tehnologiilor medicale internationale de ultima generatie. Cu o valoare totală estimată la 200 milioane de euro, investiţia în Spitalul Regional de la Craiova este preconizată a se desfăşura pe parcursul a cinci ani. (04.04.2017)
<<   <   pagina 1 din 57   >   >>
 
Informatii din Dolj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(39 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(6 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(5 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(3 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(3 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(2 raspunsuri
)
Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD) Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD)
Rosiorii de Vede
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design