Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  96,83% (183/189)
2.  Piatra Neamt
  66,67% (30/45)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  100,00% (26/26)
4.  Bucuresti - Sect. 6
  85,19% (23/27)
5.  Pitesti
  66,67% (16/24)
6.  Gherla
  100,00% (16/16)
7.  Voluntari
  70,59% (12/17)
8.  Targu - Jiu
  57,14% (4/7)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  23,53% (4/17)
10.  Hunedoara
  50,00% (2/4)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primarul CRAIOVEI, Mihail Genoiu: Nu pot sa avansez un termen de finalizare a noului stadion de fotbal

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a declarat miercuri că nu poate avansa un termen de finalizare a noului stadion de fotbal din Bănie, care se construieşte prin Compania Naţională de Investiţii, pentru că mai este mult de lucru la finisaje şi trebuie făcută o diferenţă clară între momentul de finalizare, al recepţiei, şi cel de inaugurare de către primărie. (13.07.2017)

Primaria CRAIOVA a propus, din nou, CE Oltenia sa preia societatea de termoficare a orasului Primăria Craiova a propus, din nou, Complexului Energetic Oltenia (CEO) să preia SC Termo Craiova SRL, firma Consiliului Local de distribuţie a energiei termice în oraş în sistem centralizat, aflată în insolvenţă, şi care în prezent se află în imposibilitatea de a-şi achita facturile pe ultimele luni către producătorul de energie – CEO – care este şi principalul creditor, a anunţat primarul Craiovei, Mihail Genoiu. (10.07.2017)
Primarul CRAIOVEI a anuntat ca Water Park-ul din oras ar putea fi inaugurat la 1 august Craiova Water Park – Complexul de agrement acvatic din Parcul Tineretului din Craiova, cel mai mare parc de acest fel din Oltenia, se află în plin proces de recepţie şi ar putea fi inaugurat la 1 august, a anunţat primarul Mihail Genoiu. Potrivit edilului Craiovei, ploile din ultimele zile au fost “binevenite” pentru cei care fac recepţia parcului, pentru că au putut fi constatate unele defecţiuni care vor fi remediate. (06.07.2017)
Primaria CRAIOVA, castigata de candidatul PSD Mihail Genoiu Candidatul PSD Mihail Genoiu a câştigat alegerile locale parţiale pentru funcţia de primar al municipiului Craiova cu peste 40% dintre voturile exprimate, conform numărătorii paralele. Mihail Genoiu a fost succesiv viceprimar şi ulterior primar interimar al municipiului Craiova dupa ce Lia Olguta Vasilescu a parasit Primaria pentru un post guvernamental. (12.06.2017)
CRAIOVA: Autobuzul electric Solaris Urbino 12, testat gratuit de calatori Firma Solaris a prezentat, ieri, în curtea Regiei Autonome de Transport Craiova, un model de autobuz, 100% electric. Furnizorul de mijloace de transport în comun va menţine pe străzile Craiovei, timp de o săptămână, acest autovehicul nepoluant. Acesta va rula, gratis, pe traseele R.A.T. Craiova nr. 24, 25, 1, 9, 3, E1R şi E1T. Autoritatea locală are în lucru achiziţionarea a 30 de autovehicule de transport public cu consum electric şi a altor 20 cu alimentare tradiţională. Potrivit reprezentantului Solaris, avantajul utilizării autobuzelor electrice este reducerea cu 75% a cheltuielilor actuale generate de achiziţia combustibilului lichid. (09.06.2017)
Adrian Claudiu Prisnel (USR) candideaza la Primaria CRAIOVA, dar habar n-are unde e orasul FOTO Vedeți mai jos ceva ce poate fi calificat drept „aberația săptămânii”: un deputat al Uniunii Salvați România (USR) candidează pentru o primărie, dar habar nu are unde este orașul pe care vrea să îl administreze din postura de edil. Este vorba despre Adrian Claudiu Prisnel (ales pe 11 decembrie deputat de Dolj), care se va bate în alegerile locale parțiale de pe 11 iunie pentru fotoliul de primar al municipiului Craiova. Într-un fluturaș de campanie, Prisnel susține că orașul este „al doilea cel mai mare din Muntenia” (29.05.2017)
Firma chineza care construieste un cartier de locuinte in CRAIOVA a solicitat o noua prelungire pentru contractul de concesiune Firma chineză Shandong Ningjian Construction Group Investment România SRL a solicitat Consiliului Local Craiova prorogarea cu 60 de zile a contractului de concesiune pentru construirea cartierului de locuinţe destinate cumpărării, contract care expiră la 31 mai, dată până la care firma trebuia să facă dovada că are banii în cont în vederea continuării lucrărilor care au fost sistate în noiembrie 2015. (25.05.2017)
Adrian Cosman este primar interimar al CRAIOVEI Viceprimarul Adrian Cosman a fost desemnat de Consiliul Local Craiova primar interimar. 20 din 24 de consilieri au votat pentru delegarea atribuțiilor primarului către Adrian Cosman, funcție rămasă vacantă după ce Mihail Genoiu și-a dat luni demisia. La scurt timp după anunțul demisiei lui Mihail Genoiu a fost convocată ședință de îndată a Consiliului Local care a decis preluarea atribuțiilor primarului de către Adrian Cosman. (24.05.2017)
Curtea de Apel CRAIOVA l-a achitat pe fostul primar Antonie Solomon intr-un dosar de coruptie Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, Nicoleta Miulescu şi Liana Carmen Grigore, au fost trimişi în judecată pentru abuz în serviciu. Anchetatorii i-au acuzat că în anul 2007 au retrocedat ilegal unei femei din Târgu Jiu o clădire de 300 de metri pătraţi şi un teren de 1.300 de metri pătraţi din curtea Spitalului "Filantropia“. (20.05.2017)
Primarul interimar al CRAIOVEI, Mihai Genoiu, si-a dat demisia din functie; Anisoara Stanculescu (ALDE) si-a depus candidatura pentru functia de primar; Mario Ovidiu Oprea validat pentru candidatura la Primarie din partea PNL Mihail Genoiu, primarul interimar al Craiovei, a demisionat din funcţie. Genoiu activează în administraţia locală din anul 2012 si va fi reprezentantul PSD in alegerile partiale. Anişoara Stănculescu este oficial candidatul ALDE la primăria Craiovei. Ea a fost susţinută de un număr mare de colegi şi simpatizanţi la depunerea candidaturii. Senatorul Mario Ovidiu Oprea, a fost oficial desemnat candidatul Partidului Naţional Liberal, în cursa pentru câştigarea funcţiei de primar al Municipiului Craiova. (23.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 58   >   >>
 
Informatii din Dolj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(47 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(11 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(6 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(6 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(6 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(5 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
Primaria Timisoara Primaria Timisoara
Program de modernizare a drumurilor
(10.06.2016)
Primaria Timisoara Primaria Timisoara
Lucrari la drumuri
(09.06.2016)
Proiect Cluj Proiect Cluj
Cronica postelectorala de sub Feleac SAU Cum a ajuns Emil Boc la al patrulea mandat
(08.06.2016)
Primaria Timisoara Primaria Timisoara
Zilele Cartierului Steaua-Fratelia
(08.06.2016)
Primaria Timisoara Primaria Timisoara
Intretinerea drumurilor
(08.06.2016)
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design