Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  92,98% (106/114)
2.  Piatra Neamt
  93,18% (82/88)
3.  Cluj Napoca
  34,25% (75/219)
4.  Gherla
  93,33% (14/15)
5.  Timisoara
  59,09% (13/22)
6.  Bucuresti - Sect. 4
  27,78% (10/36)
7.  Pitesti
  31,82% (7/22)
8.  Voluntari
  63,64% (7/11)
9.  Bacau
  45,45% (5/11)
10.  Hunedoara
  62,50% (5/8)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Senatorul Mario Ovidiu Oprea, desemnat candidatul PNL pentru Primaria Craiovei

Senatorul Mario Ovidiu Oprea, liderul senatorilor PNL, a fost desemnat, joi seară, candidat al partidului la funcţia de primar al Craiovei, precum şi preşedinte interimar al PNL Craiova, funcţie care era deţinută de deputatul Ionuţ Stroe. Funcţia de primar al Craiovei a rămas vacantă după demisia Liei Olguţa Vasilescu din funcţie. (17.03.2017)

CALAFAT: Fostul primar Mircea Guta, condamnat la inchisoare pentru luare de mita si abuz in serviciu, in forma continuata. Sentinta nu este definitiva Mircea Guță, fost primar al municipiului Calafat, a primit o sentință de cinci ani și patru luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de abuz în serviciu și luare de mită. Hotărârea a fost dată de magistrații Tribunalul Dolj și poate fi atacată la Curtea de Apel. Procurorii sustin ca Bugetului local al Calafatului a fost prejudiciat cu peste 400.000 de euro. (15.03.2017)
Primaria CRAIOVA elaboreaza Strategia de regenerare si dezvoltare durabila; Sistemul de colectare selectiva a deseurilor, extins la o parte a craiovenilor care locuiesc la casa Primăria Craiova a demarat consultările cu reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale, asociaţiilor de proprietari, tuturor organizaţiilor neguvernamentale în vederea elaborării Strategiei de regenerare şi dezvoltare durabilă a oraşului. Potrivit unui comunicat al Primăriei Craiova, strategia va stabili intervenţia autorităţii publice locale în zonele urbane şi periurbane aflate în dificultate, care “nu reuşesc să iasă dintr-un proces de degradare”. (07.03.2017)
Primaria CRAIOVA da asigurari ca proiectul Water Park va fi finalizat in acest an Primarul interimar al municipiului, Mihai Genoiu, a declarat, în cadrul şedinţei Consiliului Local, care a aprobat prelungirea, până la data de 30 octombrie, a duratei contractului de finanţare prin POR 2007-2013 pentru proiectul “Craiova Water Park-Complex de agrement acvatic în Parcul Tineretului din Municipiul Craiova“, că acesta va fi finalizat în acest an. (24.02.2017)
Innoirea parcului auto, reabilitarea blocurilor si a infrastructurii rutiere, obiectivele Primariei CRAIOVA pentru 2017 Achiziţia de tramvaie şi autobuze noi pentru înnoirea parcului auto, reabilitarea blocurilor şi a infrastructurii rutiere şi pietonale sunt proiectele pentru care Primăria Craiova va depune în acest an cereri de finanţare pe fonduri europene, a anunţat primarul interimar Mihail Genoiu. Potrivit lui Genoiu, Primăria Craiova intenţionează să achiziţioneze 10 tramvaie şi 50 de autobuze şi să reabiliteze tronsonul de tramvai din zona Henry Ford, staţiile de redresare de la tramvaie, precum şi depoul. (20.02.2017)
Social-democratii din Constanta, Alba, Valcea si Dolj cer excluderea lui Mihai Chirica din partid; Mihai Chirica: Pentru mine era foarte important sa salvez imaginea PSD in comunitatea ieseana Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, susţine că luările lui de poziţie din ultima perioadă au fost motivate prin dorinţa "de a salva" imaginea PSD în comunitatea pe care o reprezintă. Edilul a spus că social-democraţii trebuie să ducă la îndeplinire programul de guvernare pe care şi l-au asumat, deoarece în caz contrar şi-ar pierde orice credibilitate. (16.02.2017)
Noapte tensionata in principalele orase din tara dupa ce Guvernul a adoptat ordonantele de modificare ale Codului Penal; Protest spontan in Piata Victoriei, jandarmii au dat cu spray lacrimogen la una dintre intrari. In restul oraselor prezenta la demonstratii a fost modesta Guvernul a adoptat, în ședința de marți, un proiect de lege privind grațierea unor pedepse și a unor măsuri educative privative de libertate. De asemenea, Executivul a adoptat o ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea Codului penal și a Codului de procedură penală. In Capitala au iesit in strada cca. 10.000-15.000 de persoane, multimi mult mai modeste ca numar in mai multe orase din tara. Acte de vandalism s-au inregistrat la Brasov. (01.02.2017)
Ford vrea sa faca angajari masive la CRAIOVA. Se cauta personal necalificat cu studii medii Compania americană Ford vrea să angajeze 900 de persoane în perioada următoare la fabrica din Craiova. Se vor cauta municitori necalificaţi, iar aceştia vor fi pregătiţi ulterior ca operatori pe bandă de producţie. Ford a anunţat că în 2017 va începe la Craiova producţia noului model EcoSport. Din cele 900 de posturi care vor fi scoase la conucurs, 80 vor fi pentru electricieni şi ingineri electronişti, potrivit gds.ro. (31.01.2017)
Dosarul fostului primar Lia Olguta Vasilescu, intors la DNA pentru refacerea cercetarilor Curtea de Apel Bucureşti a decis, vineri, ca dosarul în care ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, este cercetat pentru fapte de corupţie să se întoarcă la DNA pentru refacerea cercetărilor, hotărârea fiind definitivă. „Respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată împotriva încheierii penale din data de 15.12.2016", se arată în decizia Curţii de Apel Bucureşti. (30.01.2017)
Consiliul Local CRAIOVA a aprobat prelungirea contractului de concesiune cu firma chineza Shandong pentru construirea cartierului de locuinte Consiliului Local Craiova a votat în şedinţa de joi proiectul de hotărâre pentru prelungirea până la 31 mai a.c. a contractului de concesiune încheiat cu firma chineză Shandong Ningjian Construction Group Investment România SRL pentru construirea unui cartier de locuinţe destinate cumpărării, termen până la care firma trebuie să facă dovada că are banii în cont în vederea continuării lucrărilor, care au fost sistate în noiembrie 2015. (27.01.2017)
<<   <   pagina 1 din 56   >   >>
 
Informatii din Dolj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(24 raspunsuri
)
Emil Boc (PNL) Emil Boc (PNL)
Cluj Napoca
(15 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(11 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(11 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(9 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design