Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  89,92% (116/129)
2.  Piatra Neamt
  94,74% (90/95)
3.  Cluj Napoca
  35,17% (83/236)
4.  Gherla
  93,75% (15/16)
5.  Timisoara
  61,90% (13/21)
6.  Pitesti
  38,46% (10/26)
7.  Voluntari
  69,23% (9/13)
8.  Bucuresti - Sect. 4
  20,00% (7/35)
9.  Bacau
  45,45% (5/11)
10.  Galati
  20,00% (4/20)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Topul oraselor cu cel mai inalt nivel al calitatii vietii. BUCURESTIUL se afla pe locul 107

Compania Mercer a publicat, marti, rezultatele studiului sau anual privind calitatea vietii in marile orase ale lumii. Viena se afla pe primul loc pentru al optulea an consecutiv, urmata in acest an de Zurich si Auckland. Bucurestiul se afla pe locul 107, din 231 de orase. In ciuda cresterii volatilitatii politice si financiare in Europa, multe dintre orasele sale ofera cea mai buna calitate din lume de viata si sa ramana destinatii atractive pentru extinderea operatiunilor de afaceri si trimiterea angajatilor, se arata intr-un comunicat de presa emis de companie. (15.03.2017)

O companie britanica a decis sa inchida fabrica de la URZICENI, lasand pe drumuri 350 de croitorese: "A devenit prea scump sa producem in Romania" Compania Alison Hayes, cel mai mare producător de textile din România după cifra de afaceri din 2015, a decis închiderea fa­bricii din Urziceni unde lu­crea­ză în prezent circa 350 de croitorese şi cusătorese. Majorarea costurilor de producţie prin creş­terea salariului minim precum şi deprecie­rea lirei sterline ca urmare a Brexitului au de­ter­minat închiderea fabricii, spun acţionarii com­paniei. (07.03.2017)
Al treilea mall din CLUJ se va deschide luna viitoare pe terenul fostei fabrici de bere Ursus Proiectul imobiliar Platinia, format dintr-o galerie comercială, un aparthotel şi un proiect rezidenţial, dezvoltat de omul de afaceri Sile Puşcaş pe terenul fostei fabrici de bere Ursus din Cluj-Napoca, a intrat pe ultima sută de metri, investiţia totală ajungând la peste 25 mil. euro. Totodată, retai­lerul bel­gi­an Mega Image îşi va face intrarea pe piaţa din Cluj cu un magazin de 1.200 mp în Platinia. (07.03.2017)
PLOIESTIUL ar putea avea un parc industrial in zona de Est a municipiului; Shopping City se extinde cu peste 6.000 mp Primăria Ploiești caută soluții pentru dezvoltarea municipiului, iar în acest sens a fost avansată ideea realizării unui nou parc industrial. Primarul Adrian Dobre a anunțat că există o suprafață de teren identificată pe care ar putea fi realizat un parc industrial în zona de Est a orașului, în apropiere de Centura de Est. Pe de altă parte, suprafețe enorme de teren ale unor societăți comerciale, care și-au restrâns activitatea, susține edilul, pot fi puse în valoare. (07.03.2017)
Proba ca infrastructura contribuie decisiv la cresterea economica: de la deschiderea autostrazii încoace, PIB-ul CONSTANTEI a crescut cu o viteza dubla fata de restul economiei Produsul intern brut al judeţului Constanţa a crescut cu o viteză dublă faţă de cea a restului economiei de la deschiderea autostrăzii Bucureşti – Constanţa, în noiembrie 2012 şi până în prezent, arată datele Institutului Naţional de Statistică şi ale Comisiei Naţionale de Prognoză. Astfel, PIB-ul în valoare nominală al judeţului Constanţa a avut o creştere în perioada 2012-2016 de 56%, faţă de o creştere nominală de 29% a PIB-ului României. Proba care arată că autostrada a avut un rol covârşitor în viteza de creştere a PIB al judeţului Constanţa în perioada 2012 - 2016 este că în cei patru ani anteriori, adică între 2008 şi 2012, când nu era gata toată autostrada, PIB-ul nominal al judeţului Constanţa a crescut cu 13%, sub ritmul de creştere al PIB-ului per total ţară, de 14%. (06.03.2017)
TIMISOARA: Se construieste o cladire de birouri pentru viitor, unica in Europa. Intrarea se va face prin recunoasterea irisului Cea mai modernă clădire de birouri din Timişoara este în plină construcţie. Vox Technology Park va costa 30 de milioane de euro şi va fi gata la sfârşitul acestui an. Vox Tehnology Park este format din două corpuri de clădire, cu zece, respectiv şapte etaje şi va avea o suprafaţă închiriabilă de peste 26.000 de metri pătraţi. Dezvoltatorii susţin că acest centru business va oferi facilităţi unice în Timişoara, cu birouri moderne şi soficisticate. (06.03.2017)
SATU MARE: Investitorul NEPI apasa acceleratia si devine agresiv pentru obtinerea autorizatiilor pentru mall Fondul de investiţii african NEPI, cei care s-au angajat la construirea unui centru comercial uriaş la Satu Mare devine tot mai vizibil în piaţa marilor investitori din România. Aceştia au surprins pe toată lumea cu majorarea capitalului social la 72 de milioane de euro, dublu faţăde orice preconizare a oamenilor din domeniul financiar. În această lună cei de la NEPI vor emite peste 6 milioane de acţiuni noi, activitate economică ce vine în completarea creşterii capitalului social. (06.03.2017)
Parcul Industrial PREJMER se va extinde cu 200 de hectare in urmatorii 10 ani Parcul Industrial Prejmer, inaugurat în anul 2005, care se întinde pe o suprafaţă de 81 de hectare, se va extinde în următorii 10 ani cu încă 200 de ha, a declarat primarul comunei Prejmer, Şerban Todorică Constantin. Odată cu extinderea Parcului Industrial, prevăzută pentru următorii 10 ani, numărul locurilor de muncă ar creşte cu încă 6000. Toţi proprietarii de terenuri pe care urmează să se extindă Parcul Industrial au fost invitaţi să devină parteneri în afacere. (06.03.2017)
Initiativa in premiera a municipiului SATU MARE de a aduce tinerii acasa din Cluj. Oamenii de afaceri aplauda ideea Ne ţinem de promisiuni: vă relatez despre un proiect "de suflet" care prinde contur: "Satu Mare te aşteaptă acasă!" În luna mai vom organiza bursa locurilor de muncă pentru studenţii noştri din Cluj, cu participarea firmelor sătmărene. Le vom demonstra faptul ca şi în oraşul nostru sunt joburi bine plătite, merită să vină ascasă - scrie primarul Kereskényi Gábor pe Facebook. (10.02.2017)
BRASOV: Prefectul le cere primarilor sa puna in aplicare hotararile judecatoresti de reconstituire a dreptului de proprietate; Un grup austriac a cumparat o fabrica de pet-uri cu afaceri de 29 mil. euro Prefectul judeţului Braşov, Ciprian Băncilă, le-a solicitat tuturor primarilor, în calitatea acestora de preşedinţi ai Comisiilor Locale de Fond Funciar, punerea în aplicare a hotărîrilor judecătoreşti definitive şi irevocabile, prin care instanţele au obligat autorităţile locale la reconstituirea dreptului de proprietate în favoarea persoanelor îndreptăţite. (07.02.2017)
<<   <   pagina 1 din 684   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Emil Boc (PNL) Emil Boc (PNL)
Cluj Napoca
(20 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(20 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(11 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(9 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(8 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Cosmin Necula (PSD) Cosmin Necula (PSD)
Bacau
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design