Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  87,25% (130/149)
2.  Piatra Neamt
  94,44% (51/54)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  76,47% (26/34)
4.  Gherla
  100,00% (14/14)
5.  Voluntari
  64,29% (9/14)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  58,33% (7/12)
7.  Pitesti
  12,00% (3/25)
8.  Hunedoara
  66,67% (2/3)
9.  Timisoara
  11,11% (2/18)
10.  Oradea
  100,00% (2/2)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Incendiu imens la ORASTIE. A fost activat codul ROSU de urgenta. Pompierii din judetele Hunedoara, Alba, Gorj si Sibiu continua sa se lupte cu flacarile VIDEO

Populaţia din municipiul Orăştie a fost sfătuită marţi seară să închidă uşile şi ferestrele locuinţelor şi să rămână în case pentru a evita inhalarea fumului degajat în atmosferă de incendiul care s-a produs la fabrica de vopseluri. Hala cuprinsă de flăcări se află la marginea municipiului Orăştie, în partea de nord-est a oraşului, la o distanţă de circa 700 de metri de primele locuinţe ale oamenilor. Fumul negru poate fi observat din şoseaua care face legătura dintre Deva şi Orăştie. (13.09.2017)

DNA a redeschis dosarul de abuz in serviciu si frauda cu fonduri europene al primarului din PETROSANI, Tiberiu Iacob-Ridzi Tribunalul Hunedoara a aprobat cererea procurorilor anticoruptie de redeschiderea urmaririi penale intr-un dosar in care este vizat primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob-Ridzi. Hotararea instantei este definitiva. Conform textelor de lege mentionate in decizia instantei, acuzatiile pentru care va fi urmarit penal Tiberiu Iacob-Ridzi sunt de abuz in serviciu contra intereselor publice si de folosirea de documente false, avand ca rezultat obtinerea de fonduri din bugetul general al Comunitatilor Europene. (11.09.2017)
DEVA: Fostul primar - Petru Marginean, si actualul - Ovidiu Mos, dueluri pe tema controalelor efectuate de Curtea de Conturi Fostul edil şef al reşedinţei de judeţ, Petru Mărginean, a organizat o conferinţă de presă, susţinând că verificările efectuate de către cei de la Camera de Conturi Hunedoara l-au vizat direct pe el şi că acest control este dirijat de vicepreşedintele Curţii de Conturi, Cosmin Nicula, dar că primarul Devei nu ar fi nici el străin de toate acestea. (04.09.2017)
In Valea Jiului se vrea transport public cu autobuze electrice Saptamana trecuta s-a semnat acordul de asociere intre orasele si municipiile din Valea Jiului pentru realizarea unui proiect privind noul sistem de transport public local cu autobuze electrice autonome, denumit "Green Line Valea Jiului". Astfel, va lua nastere primul circuit de acest gen din judet. Vor fi autobuze moderne, cum functioneaza in marile orase ale lumii, cu cate 70 de locuri fiecare. Acestea au o autonomie de 200 de kilometri, iar statiile de incarcare vor fi amplasate la capetele de linie. Preturile biletelor vor scadea cu circa 30-50 la suta fata de cele actuale. Elevii si studentii din Valea Jiului vor beneficia de o reducere de minimum 50 la suta pentru perioada scolarizarii ", a precizat primarul din Uricani, Danut Buhaescu. (29.08.2017)
Primaria DEVA nu a finalizat obiectiile la raportul Curtii de Conturi Primăria Deva nu a finalizat încă obiecţiile la raportul Curţii de Conturi, în urma controlului efectuat de inspectorii acesteia privind activitatea administraţiei publice locale pentru perioada 2013-2017, a declarat primarul localităţii, Ovidiu Moş. El nu a precizat care sunt domeniile pentru care sunt formulate obiecţiunile la raportul de control şi nici numărul acestora, arătând doar că funcţionarii primăriei lucrează la forma finală a acestora. (21.08.2017)
PETROSANI: Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi - solutii pentru trecerile de pietoni După mai multe accidente grave şi mortale de pe trecerile de pietoni, mai cu seamă pe şoseaua ce leagă Petroşaniul de Tg-Jiu şi Deva, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi a informat presa că are în vedere o serie de măsuri ce vor fi aplicate cât mai urgent, astfel încât numărul incidentelor pe trecerile de pietoni să se mai diminueze „sau chiar să dispară cu totul dacă se poate”. (18.08.2017)
HUNEDOARA Primarul Dan Boboutanu: Am predat deja la Bucuresti noua proiecte finantate prin PNDL 2 Primarul municipiului Hunedoara, Dan Boboutanu, a dus deja la Bucuresti, mai exact la Ministerul Dezvoltarii Regionale, documentatiile cerute pentru noua din cele 35 de proiecte aprobate la finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL)II. Valoarea totala a proiectelor pentru care Primaria Hunedoara va primi sprijin financiar de la Guvernul Romaniei depaseste 10 milioane de euro. (17.08.2017)
Venituri record la Castelul Corvinilor. Cu cat au crescut "PIB-ul Hunedoarei” cei 20.000 de turisti din ultima saptamana Aglomeraţia din jurul Castelului Corvinilor a adus încasări mari, în ultima săptămână, la bugetul local al Hunedoarei. Monumentul istoric a avut aproape 20.000 de vizitatori. Construit la mijlocul secolului al XV-lea, în anii de glorie ai voievodului Iancu de Hunedoara, Castelul Corvinilor a devenit în ultimii ani unul dintre cele mai vizitate locuri istorice din vestul ţării, de către străini. (15.08.2017)
Curtea de Conturi a finalizat controlul la Primaria DEVA; raportul numara 3.800 de pagini Curtea de Conturi a finalizat verificările efectuate la Primăria Deva pentru perioada 2013-2017, autoritatea locală fiind acum în procedură de întocmire a punctelor de vedere cu privire la raportul încheiat de inspectorii de control, urmând ca unele concluzii să fie contestate de municipalitate, a declarat viceprimarul Răzvan Mareş. (11.08.2017)
HUNEDOARA: Primaria scoate in strada 80 de familii din blocurile sociale, acuzate ca nu au platit datorii de peste 250.000 de lei Primăria Hunedoara a dispus evacuarea a peste 80 de familii care locuiesc în blocurile sociale din municipiu, acuzate că nu au plătit taxe comune şi chirii a căror valoare totală a depăşit 250.000 de lei. „Noi nu facem altceva decât să punem în aplicare legea, care este una pentru toţi”, a declarat primarul Dan Bobouţanu. (10.08.2017)
<<   <   pagina 1 din 41   >   >>
 
Informatii din Hunedoara

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(34 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(23 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(2 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design