Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  96,83% (183/189)
2.  Piatra Neamt
  66,67% (30/45)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  100,00% (26/26)
4.  Bucuresti - Sect. 6
  85,19% (23/27)
5.  Gherla
  100,00% (16/16)
6.  Pitesti
  66,67% (16/24)
7.  Voluntari
  70,59% (12/17)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  23,53% (4/17)
9.  Targu - Jiu
  57,14% (4/7)
10.  Hunedoara
  50,00% (2/4)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Peste o mie de cereri, depuse de tinerii din DEVA pentru concesionarea de teren pentru casa

Peste o mie de tineri au depus cereri la Primăria Deva pentru concesionarea unui lot de teren pe care să-şi construiască o casă, autorităţile apreciind că suprafaţa pe care ar putea să o repartizeze unui solicitant va fi de 300 de metri pătraţi. Primăria Deva este pe cale să definitiveze un schimb de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale, prin care o suprafaţă de 28 de hectare va intra în patrimoniul autorităţilor locale în zona Dealul Paiului. (10.07.2017)

Un nou proiect cu fonduri europene castigat de Primaria HUNEDOARA Dupa ce, in luna mai a acestui an, municipiul Hunedoara a castigat primul proiect pe fonduri europene, pentru restaurarea Castelului Corvinilor, Ministerul Dezvoltarii Regionale a notificat municipalitatea ca un alt proiect depus, de dezvoltare locala, in valoare de 50.000 de euro, a fost declarat castigator. Proiectul a obtinut un punctaj de 96,50, fiind pe locul al patrulea pe tara. (05.07.2017)
Proiecte de peste 200 de milioane de lei, in primul an de mandat al administratiei locale din municipiul HUNEDOARA Reabilitarea Castelului Corvinilor, creşterea eficienţei energetice la spitalul municipal sau refacerea infrastructurii rutiere reprezintă doar câteva dintre proiectele pe care noua echipă de conducere a Primăriei Hunedoara le-a dezvoltat în primul an de mandat. Potrivit unui bilanţ de activitate prezentat de primarul Dan Bobouţanu, autorităţile locale au elaborat şi depus spre finanţare proiecte în valoare totală de peste 200 de milioane de lei. (28.06.2017)
HUNEDOARA: Ce planuri isi face primaria cu viitorul centru pietonal. Pregatiri pentru arteziana de un milion de euro Zona din centrul Hunedoarei este pregătită în aceste zile pentru construcţia unei fântâni arteziene muzicale, iluminată ambiental, care va deveni atracţia principală a noului centru pietonal din municipiu. Deocamdată, doar conductele vechi de apă sunt înlocuite, iar zonele din spatele blocurilor şi aleile sunt reabilitate. (23.06.2017)
Primaria DEVA a lansat prima platforma online pentru investitori Primăria Deva a lansat prima platformă online pentru investitori, aceasta având ca scop facilitarea contactului între deţinătorii de terenuri sau spaţii comerciale din oraş şi agenţii economici aflaţi în căutarea acestui gen de proprietăţi unde şi-ar putea deschide sau derula o afacere. Denumită “Baza de date pentru investitori”, platforma este găzduită de site-ul Primăriei Deva şi este gestionată de funcţionarii Biroului pentru Investitori. Aceştia vor contacta, zilnic, câte 50 de firme pentru a le explica utilitatea integrării într-o bază de date oficială, care poartă girul autorităţii locale. (23.06.2017)
DEVA va avea intrare si iesire subterana la autostrada, in zona "Izvorului Decebal" Municipiul Deva va avea intrare si iesire la autostrada, in apropierea zonei cunoscuta sub denumirea de "Izvorul Decebal". Cel putin aceasta este asigurarea ferma pe care viceprimarul Razvan Mares spune ca a primit-o, ieri, din partea inginerului Nicoleta Pordea, director adjunct Mentenanta al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara, din cadrul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. (CNAIR). (15.06.2017)
Candidatul PSD la Primaria LUPENI, Lucian Resmerita, a devenit noul primar al orasului Candidatul PSD la Primăria Lupeni, Lucian Resmeriţă, fratele fostului edil Cristian Resmeriţă, a câşigat alegerile locale partiale, potrivit numărătorii paralele. Lucian Resmerita ar fi obtinut 40 la suta din totalul voturilor exprimate. Lucian Resmerita este profesor la Colegiul National de Informatica din Petrosani. (12.06.2017)
Transportul in comun in Valea Jiului ar putea fi realizat cu autobuze electrice Consiliul Judeţean Hunedoara şi cele şase primării de oraş din Valea Jiului au ajuns miercuri la un acord prin care îşi propun accesarea de fonduri europene în vederea realizării unui sistem de transport în comun, în toată zona, cu ajutorul unor autobuze electrice. Proiectul va include, pe lângă autobuzele electrice, două staţii de încărcare cu electricitate la Uricani şi Lonea, precum şi un depou în municipiul Vulcan. (08.06.2017)
Strandul din DEVA se redeschide. Cum va concura cu complexul din Hunedoara Primăria Deva a anunţat deschiderea ştrandului municipal, în 2 iunie. În prima zi a sezonului de vară, intrarea va fi gratuită. Ştrandul Municipal Deva îşi va deschide oficial porţile, vineri, 2 iunie 2017, la ora 11.00, pentru un nou sezon estival, a informat Primăria Deva. În prima zi, intrarea este gratuită. Pe urma, tarifele de acces la ştrand vor fi aceleaşi ca şi anul trecut. (30.05.2017)
Trei sensuri giratorii vor fi construite pe centura HUNEDOAREI. Primul dintre ele este realizat pentru noul hipermarket Lucrările la primul dintre cele trei sensuri giratorii de pe Bulevardul Traian al municipiului Hunedoara sunt aproape de final. Alte două astfel de construcţii vor fi amenajate în acest an. Construcţia primului sens giratoriu amenajat în acest an pe Bulevardul Traian din municipiul Hunedoara este realizată de o companie privată care în luna iunie va deschide un hipermarket. (24.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 39   >   >>
 
Informatii din Hunedoara

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(47 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(11 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(6 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(6 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(6 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(5 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
Primaria Timisoara Primaria Timisoara
Program de modernizare a drumurilor
(10.06.2016)
Primaria Timisoara Primaria Timisoara
Lucrari la drumuri
(09.06.2016)
Proiect Cluj Proiect Cluj
Cronica postelectorala de sub Feleac SAU Cum a ajuns Emil Boc la al patrulea mandat
(08.06.2016)
Primaria Timisoara Primaria Timisoara
Zilele Cartierului Steaua-Fratelia
(08.06.2016)
Primaria Timisoara Primaria Timisoara
Intretinerea drumurilor
(08.06.2016)
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design