Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  92,98% (106/114)
2.  Piatra Neamt
  93,18% (82/88)
3.  Cluj Napoca
  34,25% (75/219)
4.  Gherla
  93,33% (14/15)
5.  Timisoara
  59,09% (13/22)
6.  Bucuresti - Sect. 4
  27,78% (10/36)
7.  Pitesti
  31,82% (7/22)
8.  Voluntari
  63,64% (7/11)
9.  Bacau
  45,45% (5/11)
10.  Hunedoara
  62,50% (5/8)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primarul Mircia Muntean: "Municipiul DEVA trebuie transformat in centru universitar"

Consiliul local Deva a aprobat ieri, in sedinta de indata, Conventia de colaborare intre municipiul Deva si Academia de Studii Economice (ASE) Bucuresti. Asta, dupa ce colaborarea a fost parafata de catre conducerea institutiei de invatamant. Asadar, incepand cu anul universitar 2017 - 2018, la Deva va fi deschis Centrul teritorial al ASE Bucuresti, unde vor functiona doua specializari - Contabilitate si Informatica de Gestiune, precum si Management. Primarul Mircia Muntean (foto) a afirmat ca municipiul Deva trebuie transformat intr-un centru universitar, poate chiar la concurenta cu alte municipii din zona, cum ar fi Alba Iulia sau Sibiu. (24.03.2017)

DEVA: Contestatia primarului Mircia Muntean privind abuzul in serviciu a fost respinsa definitiv de instanta Curtea de Apel București a respins definitiv o cerere prin care primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, contesta o condamnare primită într-un dosar de abuz în serviciu, pe motiv că a intervenit dezincriminarea acestei infracțiuni. Primarul din Deva a contestat condamnarea pe motiv că, în cazul său, a intervenit o lege penală mai favorabilă. (21.03.2017)
Proiecte de peste 100 milioane lei vor fi depuse la Ministerul Dezvoltarii de catre Primaria HUNEDOARA Primăria municipiului Hunedoara va depune la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) un număr de 36 de proiecte, în valoare de peste 100 de milioane de lei, pentru a fi evaluate în vederea obţinerii de finanţări prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). (16.03.2017)
LUPENI, orasul falimentar unde fotoliul de primar "se preda“ din tata-n fiu. Bilantul clanului care conduce orasul de 20 de ani În ultimii 17 ani, Primăria Lupeni a fost condusă, pe rând, de Cornel Resmeriţă şi fiul său cel mare, Cristian Resmeriţă, în prezent senator PSD, iar la viitoarele alegeri locale, plănuite în această primăvară, unul dintre candidaţii propuşi va fi tot un membru al familiei Resmeriţă, fiul cel mic, Lucian Resmeriţă. (09.03.2017)
HUNEDOARA: Proiect de reabilitare a Castelului Corvinilor cu fonduri UE în valoare de 5 milioane de euro Castelul Corvinilor ar putea fi reabilitat cu fonduri europene nerambursabile, grație unui proiect în valoare de 5 milioane de euro ce a fost depus de administrația locală la Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Vest și a obținut un punctaj prin care poate fi declarat eligibil. Primarul Dan Bobouțanu, a declarat că proiectul a fost evaluat la 78 de puncte, dintr-un minim necesar de 70. (09.03.2017)
Primaria DEVA instituie o taxa speciala de salubrizare Cetăţenii din Deva şi agenţii economici de pe raza municipiului care nu au încheiate contracte cu firma de salubritate a oraşului, direct sau prin asociaţiile de proprietari, vor achita, lunar, o taxă specială pentru curăţenie şi transportul gunoiului, potrivit unei hotărâri adoptate de consilierii locali. În cazul agenţilor economici, taxa a fost stabilită la 200 de lei pentru fiecare tonă de gunoi. (01.03.2017)
Renovarea Cetatii ORASTIEI, mai asteapta. ADR Vest a respins proiectul de cinci milioane de euro al primariei pentru monument Agenţia de Dezvoltare Regională a respins proiectul de aproape cinci milioane de euro depus de Primăria Orăştie, pentru reabilitarea Cetăţii Orăştiei. Potrivit iniţiatorilor proiectului, investiţia ar fi schimbat cu totul înfăţişarea centrului istoric al oraşului şi ar fi transformat monumentul într-una dintre marile atracţii turistice ale Transilvaniei. (27.02.2017)
Municipiul BRAD ar putea fi racordat la reteaua magistrala de gaz metan Municipiul Brad ar putea fi racordat la reţeaua de transport a gazelor naturale, graţie unui proiect ce prevede construirea unui tronson între localitatea Mintia, de lângă Deva, şi oraşul din Ţara Moţilor, o întâlnire pe această temă desfăşurându-se pe 22 februarie la sediului Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara. Potrivit unui comunicat al CJ Hunedoara, vicepreşedintele instituţiei, Daniel Andronache, s-a întâlnit cu factorii implicaţi în realizarea reţelei de transport gaz metan, între care primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, reprezentanţii Transgaz Mediaş, cei ai Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară şi ai Direcţiei Silvice Hunedoara. (23.02.2017)
DEVA: Parteneriat intre autoritatile locale si orasul Ningbo (China) pentru un centru de educatie in arta Primăria Deva şi o delegaţie a Direcţiei de Educaţie din oraşul Ningbo (provincia Zhejiang, China) vor semna pe 20 februarie, la Deva, un memorandum prin care se vor pune bazele unui Centru de Cooperare în Educaţie în domeniul Artei (CCEA), proiectul urmând să permită schimburi de elevi şi profesori între cele două părţi, dar şi organizarea de tabere în domeniul ştiinţei şi artei, a informat municipalitatea. (20.02.2017)
Fostul primar din LUPENI, Cornel Resmerita, a cerut o expertiza medico-legala in dosarul sau de abuz in serviciu Magistraţii aşteaptă rezultatele unei expertize medico-legale pentru a continua judecarea dosarului în care Cornel Resmeriţă, fostul primar din Lupeni, a fost acuzat de abuz în serviciu. Direcţia Naţională Anticorupţie a reclamat un prejudiciu de peste trei milioane de lei. Cornel Resmeriţă a condus timp de 16 ani municipiul Lupeni, iar în iunie 2016 s-a retras lăsându-i locul la primărie fiului său, Cristian Resmeriţă (PSD). (17.02.2017)
<<   <   pagina 1 din 37   >   >>
 
Informatii din Hunedoara

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(24 raspunsuri
)
Emil Boc (PNL) Emil Boc (PNL)
Cluj Napoca
(15 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(11 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(11 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(9 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design