Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  93,10% (81/87)
2.  Piatra Neamt
  89,87% (71/79)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  81,25% (39/48)
4.  Gherla
  89,47% (17/19)
5.  Timisoara
  77,27% (17/22)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  27,78% (5/18)
7.  Cluj Napoca
  4,63% (5/108)
8.  Oradea
  75,00% (3/4)
9.  Pitesti
  25,00% (3/12)
10.  Bistrita
  30,00% (3/10)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Mircia Muntean, primarul DEVEI, s-a predat. A fost condamnat la 6 ani de inchisoare si, cel mai probabil, va fi dus la Penitenciarul Barcea Mare

Primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, condamnat definitiv, luni, la şase ani de închisoare cu executare, s-a predat singur la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara. "Este la sediul IPJ Hunedoara. El a venit de bunăvoie, înainte să primim mandatul de executare a pedepsei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Laura Bradu. (24.04.2017)

PETROSANI: Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi anunta aniversarea a 20 de ani de prietenie dintre orasul pe care il administreaza si orasul Varpalota din Ungaria Primarul Municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob-Ridzi, anunta aniversarea a 20 de ani de prietenie dintre orasul pe care il administreaza si orasul Varpalota, din Ungaria. In acest context, vor fi organizate un intreg lant de actiuni aniversare comune. Pe parcursul anului sunt programate nu mai putin de 13 actiuni aniversare comune. (24.04.2017)
Pe 11 iunie vor avea loc alegerile locale partiale in 5 municipii si 9 orase Guvernul a decis organizarea în 11 iunie a scrutinului local parţial pentru alegerea primarului în 49 de localităţi în care această funcţie a rămas vacantă ca urmare a demisiilor unor titulari, situaţiilor de incompatibilitate, invalidării mandatelor, decesului sau aplicării unei pedepse privative de libertate. Guvernul precizează că, în cazul unor alegeri locale parţiale, data desfăşurării acestora se stabileşte cu cel puţin 35 de zile înaintea votării, potrivit reglementărilor legale. (21.04.2017)
Complexul Energetic Hunedoara a oprit caldura in PETROSANI. Mii de oameni sunt afectati, dupa ce n-au platit facturile Complexul Energetic Hunedoara a anunţat oprirea furnizării agentului termic în apartamentele din municipiul Petroşani, după ce doar 50 la sută dintre localnicii racordaţi la reţeaua administrată de Termocentrala Petroşani şi-au achitat facturile. Sucursala Electrocentrale Paroşeni din cadrul Societăţii Complexul Energetic Hunedoara a sistat furnizarea energiei termice către agenţii economici, instituţiile publice şi populaţia municipiului Petroşani, a informat Complexul Energetic Hunedoara, într-un comunicat. (18.04.2017)
Primarii resedintelor de judet din Regiunea Vest au semnat acordurile prin care vor selecta proiectele pentru dezvoltare urbana care vor fi depuse spre finantare in cadrul Regio-POR Pe 14 aprilie, la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), a avut loc evenimentul de semnare a celor 4 acorduri de delegare a atribuţiei de selectare strategică a proiectelor propuse spre finanțare în cadrul axei prioritare 4 – Sprijinirea Dezvoltării Urbane Durabile a Regio-Programul Operaţional Regional (Regio-POR) 2014–2020. Aceste atribuții au fost delegate primăriilor din reședințele de județ ale Regiunii Vest – Arad, Deva, Reșița și Timișoara. (14.04.2017)
DEVA: Primarul Mircia Muntean a cerut revizuirea sentintei de patru ani de inchisoare pentru abuz in serviciu Primarul Mircia Muntean ar putea afla în 12 iunie dacă sentinţa de patru ani de închisoare, cu suspendare, primită pentru infracţiuni legate de abuzul în serviciu, va fi revizuită. Mircia Muntean a depus cererea de revizuire la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României, iar instanţa a amânat, luni, pronunţarea unei soluţii faţă de solicitarea sa. (04.04.2017)
13 primari de municipii din Romania in Japonia Vizita delegatiei AMR vine intr-un moment prielnic si necesar pentru a accentua interesul administratiilor urbane din tara noastra in ceea ce priveste experienta si realizarile municipalitatilor japoneze in domenii de interes maxim pentru administratia publica din Romania: transport urban, planificare urbana, procesarea deseurilor urbane, smart parking, green cities, etc. (03.04.2017)
Primarul Mircia Muntean: "Municipiul DEVA trebuie transformat in centru universitar" Consiliul local Deva a aprobat ieri, in sedinta de indata, Conventia de colaborare intre municipiul Deva si Academia de Studii Economice (ASE) Bucuresti. Asta, dupa ce colaborarea a fost parafata de catre conducerea institutiei de invatamant. Asadar, incepand cu anul universitar 2017 - 2018, la Deva va fi deschis Centrul teritorial al ASE Bucuresti, unde vor functiona doua specializari - Contabilitate si Informatica de Gestiune, precum si Management. Primarul Mircia Muntean (foto) a afirmat ca municipiul Deva trebuie transformat intr-un centru universitar, poate chiar la concurenta cu alte municipii din zona, cum ar fi Alba Iulia sau Sibiu. (24.03.2017)
DEVA: Contestatia primarului Mircia Muntean privind abuzul in serviciu a fost respinsa definitiv de instanta Curtea de Apel București a respins definitiv o cerere prin care primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, contesta o condamnare primită într-un dosar de abuz în serviciu, pe motiv că a intervenit dezincriminarea acestei infracțiuni. Primarul din Deva a contestat condamnarea pe motiv că, în cazul său, a intervenit o lege penală mai favorabilă. (21.03.2017)
Proiecte de peste 100 milioane lei vor fi depuse la Ministerul Dezvoltarii de catre Primaria HUNEDOARA Primăria municipiului Hunedoara va depune la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) un număr de 36 de proiecte, în valoare de peste 100 de milioane de lei, pentru a fi evaluate în vederea obţinerii de finanţări prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). (16.03.2017)
<<   <   pagina 1 din 38   >   >>
 
Informatii din Hunedoara

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(48 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(24 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(6 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design