Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Doua blocuri de locuinte sociale au fost date in folosinta la DEVA Două blocuri de locuinţe sociale, cu un total de 72 de garsoniere şi apartamente cu două camere, au fost date în folosinţă în cartierul Grigorescu din municipiul Deva, imobilele fiind construite pe o structură de stâlpi şi grinzi metalice, cu închideri exterioare din panouri tip “sandwich”, tâmplărie din PVC şi geamuri termopan. (03.04.2018)
SIMERIA: Bosch construieste o fabrica de masini de spalat. Investitia va aduce peste 700 de locuri de munca BSH Hausgeräte GmbH, o companie a grupului Bosch a achiziţionat 40 de hectare de teren în Simeria, unde va construi o fabrică de maşini de spălat. Investitorii susţin că vor fi create peste 700 de locuri de muncă. Grupul Bosch va construi o fabrică de maşini de spălat în Simeria. Investiţia se ridică la 110 milioane de euro. Producţia de maşini de spălat va începe în 2020, iar din 2022, compania estimează că va produce un milion de maşini de spălat anual, pentru piaţa europeană. (29.03.2018)
Municipiul PETROSANI ramane fara agent termic din cauza datoriilor catre Complexul Energetic Hunedoara Locuitorii municipiului Petroşani vor rămâne, de la 1 aprilie, fără căldură la calorifere din cauza datoriilor de peste 61,68 milioane lei înregistrate la plata facturilor de energie termică, emise de Termocentrala Paroşeni, a informat Complexul Energetic Hunedoara (CEH). Potrivit documentului citat, în conturile Termocentralei Paroşeni au intrat în această iarnă doar 47% din sumele înscrise pe facturile emise către societatea de termoficare din Petroşani. (29.03.2018)
Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
Complexul Aqualand din DEVA a inregistrat pierderi de 3,3 milioane lei; Angajaţii Primariei, aflati in preaviz de concediere, pot da concurs pentru posturile vacante Complexul de piscine acoperite Aqualand, aflat în subordinea Primăriei Deva, a înregistrat pierderi de 3,3 milioane de lei şi are conturile blocate, motiv pentru care autorităţile locale au în plan să-i retragă statutul de societate comercială, urmând ca acesta să fie administrat direct ca un serviciu al primăriei, a anunţat primarul Florin Oancea. (12.03.2018)
LUPENI: Blocul asistatilor sociali, furat pe bucati: etajul s-a prabusit cu tot cu locatari. Acum, asteapta bani europeni in cadrul proiectului numit "Bahtalo" Furturile care ar fi dus la prăbuşirea unui apartament de la etajul I al unui bloc de locuinţe sociale din Lupeni au continuat şi după ce acesta a fost evacuat. Oamenii început să fure cărămizi din pereţii clădirii pentru care autorităţile locale anunţă reabilitarea. Primarul Lucian Resmerita a relatat că blocul nu va fi demolat in ciuda stării sale, ci reabilitat, în cadrul proiectului numit "Bahtalo”. (05.03.2018)
Peste o suta de angajati ai Primariei DEVA vor primi preavize de concediere Peste o sută de angajaţi ai Primăriei Deva vor primi preavizele de concediere colectivă, după ce Consiliul Local a aprobat, în urmă cu o săptămână, noua organigramă a instituţiei, la final numărul posturilor din administraţia locală urmând să scadă la aproximativ 700, a declarat primarul Florin Oancea. El a arătat că are nevoie de o echipă de profesionişti, mai suplă, cu care să poată lucra la un nivel de care cetăţenii să fie mulţumiţi. (02.03.2018)
Reduceri de posturi la Primaria DEVA prin noua organigrama Peste 100 de posturi din cadrul Primăriei Deva vor fi reorganizate în baza noii organigrame care a fost votată vineri de consilierii locali într-o şedinţă de îndată, preavizele de concediere pentru personalul afectat urmând să fie emise cu data de 1 martie. Noua organigramă prevede transformarea unor servicii şi direcţii din cadrul Primăriei Deva, între acestea numărându-se Poliţia Locală, Serviciul de Întreţinere şi Gospodărie Municipală şi Serviciul de Cadastru. (26.02.2018)
Primaria DEVA, prejudiciu de 9,6 milioane lei in anul 2016, potrivit unui raport al Curtii de Conturi Primăria Deva se află pe primul loc în judeţul Hunedoara în ceea ce priveşte prejudiciul şi abaterile financiare constatate de Curtea de Conturi în urma verificărilor efectuate pentru anul 2016, raportul instituţiei evidenţiind abateri financiare în sumă de 14 milioane lei şi un prejudiciu de 9,6 milioane lei. (21.02.2018)
<<   <   pagina 1 din 44   >   >>
 
Informatii din Hunedoara

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design