Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  92,19% (118/128)
2.  Bucuresti - Sect. 4
  81,82% (36/44)
3.  Gherla
  91,67% (22/24)
4.  Piatra Neamt
  39,62% (21/53)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  63,16% (12/19)
6.  Pitesti
  37,50% (6/16)
7.  Timisoara
  20,00% (5/25)
8.  Hunedoara
  60,00% (3/5)
9.  Galati
  15,38% (2/13)
10.  Oradea
  66,67% (2/3)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Trei sensuri giratorii vor fi construite pe centura HUNEDOAREI. Primul dintre ele este realizat pentru noul hipermarket

Lucrările la primul dintre cele trei sensuri giratorii de pe Bulevardul Traian al municipiului Hunedoara sunt aproape de final. Alte două astfel de construcţii vor fi amenajate în acest an. Construcţia primului sens giratoriu amenajat în acest an pe Bulevardul Traian din municipiul Hunedoara este realizată de o companie privată care în luna iunie va deschide un hipermarket. (24.05.2017)

DEVA: Primarul interimar Ovidiu Mos vrea locuinte pentru medici si dascali Primarul interimar al Devei, Ovidiu Moş a avut mai multe întâlniri săptămâna trecută la Bucureşti, pentru demararea unor investiţii în oraş. Edilul şef al municipiului a avut o întâlnire cu directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, Ciprian Stan, cu privire la programul care are în vedere construcţia de locuinţe pentru funcţionarii publici şi alţi angajaţi din instituţiile publice. (08.05.2017)
Castelul Corvinilor din HUNEDOARA va fi restaurat cu fonduri europene Castelul Corvinilor din Hunedoara va fi restaurat cu fonduri europene în baza unui contract de finanțare în valoare de aproape 22 de milioane de lei, a informat Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE). După restaurare, se estimează că numărul vizitatorilor va crește cu peste 86.000 de turiști. (05.05.2017)
DEVA are interimar, dupa trimiterea in inchisoare a lui Mircia Muntean: Ovidiu Mos va conduce primaria Ovidiu Moş (PSD), până astăzi viceprimar al Devei, a fost ales primar interimar al municipiului şi a preluat atribuţiile fostului primar Mircia Muntean, încarcerat luni, pentru a ispăşi o condamnare de şase ani de închisoare. (27.04.2017)
Consilierii locali nu s-au inteles asupra unui primar interimar la DEVA Consilierii locali din Deva nu au reuşit să desemneze miercuri un primar interimar al municipiului, după ce fostul edil şef, Mircia Muntean, a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare pentru conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului şi încarcerat în Penitenciarul Bârcea Mare. Pentru funcţia de primar interimar au candidat viceprimarii Răzvan Mareş (PSRO) şi Ovidiu Moş (PSD). (27.04.2017)
Mircia Muntean, primarul DEVEI, s-a predat. A fost condamnat la 6 ani de inchisoare si, cel mai probabil, va fi dus la Penitenciarul Barcea Mare Primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, condamnat definitiv, luni, la şase ani de închisoare cu executare, s-a predat singur la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara. "Este la sediul IPJ Hunedoara. El a venit de bunăvoie, înainte să primim mandatul de executare a pedepsei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Laura Bradu. (24.04.2017)
PETROSANI: Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi anunta aniversarea a 20 de ani de prietenie dintre orasul pe care il administreaza si orasul Varpalota din Ungaria Primarul Municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob-Ridzi, anunta aniversarea a 20 de ani de prietenie dintre orasul pe care il administreaza si orasul Varpalota, din Ungaria. In acest context, vor fi organizate un intreg lant de actiuni aniversare comune. Pe parcursul anului sunt programate nu mai putin de 13 actiuni aniversare comune. (24.04.2017)
Pe 11 iunie vor avea loc alegerile locale partiale in 5 municipii si 9 orase Guvernul a decis organizarea în 11 iunie a scrutinului local parţial pentru alegerea primarului în 49 de localităţi în care această funcţie a rămas vacantă ca urmare a demisiilor unor titulari, situaţiilor de incompatibilitate, invalidării mandatelor, decesului sau aplicării unei pedepse privative de libertate. Guvernul precizează că, în cazul unor alegeri locale parţiale, data desfăşurării acestora se stabileşte cu cel puţin 35 de zile înaintea votării, potrivit reglementărilor legale. (21.04.2017)
Complexul Energetic Hunedoara a oprit caldura in PETROSANI. Mii de oameni sunt afectati, dupa ce n-au platit facturile Complexul Energetic Hunedoara a anunţat oprirea furnizării agentului termic în apartamentele din municipiul Petroşani, după ce doar 50 la sută dintre localnicii racordaţi la reţeaua administrată de Termocentrala Petroşani şi-au achitat facturile. Sucursala Electrocentrale Paroşeni din cadrul Societăţii Complexul Energetic Hunedoara a sistat furnizarea energiei termice către agenţii economici, instituţiile publice şi populaţia municipiului Petroşani, a informat Complexul Energetic Hunedoara, într-un comunicat. (18.04.2017)
Primarii resedintelor de judet din Regiunea Vest au semnat acordurile prin care vor selecta proiectele pentru dezvoltare urbana care vor fi depuse spre finantare in cadrul Regio-POR Pe 14 aprilie, la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), a avut loc evenimentul de semnare a celor 4 acorduri de delegare a atribuţiei de selectare strategică a proiectelor propuse spre finanțare în cadrul axei prioritare 4 – Sprijinirea Dezvoltării Urbane Durabile a Regio-Programul Operaţional Regional (Regio-POR) 2014–2020. Aceste atribuții au fost delegate primăriilor din reședințele de județ ale Regiunii Vest – Arad, Deva, Reșița și Timișoara. (14.04.2017)
<<   <   pagina 1 din 39   >   >>
 
Informatii din Hunedoara

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(39 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(6 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(5 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(3 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(3 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(2 raspunsuri
)
Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD) Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD)
Rosiorii de Vede
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design