Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  73,97% (108/146)
2.  Galati
  100,00% (22/22)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  79,17% (19/24)
4.  Piatra Neamt
  40,48% (17/42)
5.  Pitesti
  41,94% (13/31)
6.  Timisoara
  28,13% (9/32)
7.  Targu - Jiu
  66,67% (6/9)
8.  Hunedoara
  42,86% (3/7)
9.  Oradea
  40,00% (2/5)
10.  Gherla
  50,00% (2/4)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Constantin Sava, primarul orasului URZICENI, achitat intr-un dosar de abuz in serviciu. Decizia Tribunalul Ialomita nu este definitiva

Constantin Sava, primarul oraşului Urziceni, a fost achitat miercuri, 8 noiembrie, de către judecătorii ialomiţeni, într-un dosar în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. Aceeaşi decizie o vizează şi pe Maria Irimie, şefa Direcţiei Economice din cadrul Primăriei Urziceni, judecată alături de Sava în aceeaşi anchetă. Decizia nu este însă definitivă. (10.11.2017)

Statuia controversata din SLOBOZIA a lui Mihai Viteazul, care il infatisa pe domnitor prea gras, a fost daramata la mai putin de 3 ani de la inaugurare Statuia din Slobozia a lui Mihai Viteazul, care a starnit controverse la inaugurarea de acum mai putin de 3 ani, din cauza ca il infatisa pe domnitor prea gras, a fost daramata, anunta publicatia locala Ziarulstirea.ro. Statuia a costat 150.000 de lei, avea 4 metri inaltime si a fost inaugurata pe 1 decembrie 2014 in piata din centrul orasului, ea fiind realizata de un artist local, Vasile Aionesei. Banii pentru statuie au fost obtinuti din sponsorizari. (16.10.2017)
Cum "s-a pricopsit" primaria din orasul FIERBINTI TARG cu 60 de abonamente la telefonie mobila pentru 27 de angajati Dobrică Pârvu, actualul edil din Fierbinţi Târg, a preluat frâiele oraşului pe 11 iunie 2017, după alegerile parţiale generate de problemele cu legea ale predecesorului său, Iusein Iuksel. După verificarea activităţii lui Iuksel, noul primar a descoperit, spune el, o sumedenie de nereguli. Fostul primar al oraşului ialomiţean în care se toarnă celebrul serial de televiziune „Las Fierbinţi“ a încheiat cu o societate de telefonie mobilă un contract pentru 60 de abonamente în condiţiile în care primăria locală are doar 27 de angajaţi. (01.08.2017)
Protest in sediul Primariei SLOBOZIA. Primarul Adrian Mocioniu: "Nu cedam acestor presiuni" Comercianţii din Bazarul Municipal al Sloboziei au organizat în această dimineaţă un protest spontan pe holurile Primăriei Slobozia. Oamenii şi-au manifestat nemulţumirea faţă de faptul că sunt obligaţi să plătească retroactiv valoarea utilităţilor din ultimii 3 ani. Măsura a fost luată după ce, în urma unui audit extern, s-a descoperit faptul că Servicii Publice Slobozia a plătit ilegal utilităţile pentru bazar. (10.07.2017)
Orasul CAZANESTI, din judetul Ialomita, redevine comuna Deputaţii au adoptat tacit propunerea legislativă privind trecerea oraşului Căzăneşti la rangul de comună şi pentru abrogarea Legii 134/2004 privind declararea ca oraş a comunei Căzăneşti, judeţul Ialomiţa. Iniţiatorul, deputatul PNL Tinel Gheorghe, a argumentat în expunerea de motive că Legea 134/2004 privind declararea ca oraş a comunei Căzăneşti a fost adoptată în condiţiile în care aceasta nu a îndeplinit principalul indicator prevăzut de Legea 351/2001 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului naţional – secţiunea a IV-a Reţeaua de localităţi, respectiv populaţia. (13.06.2017)
Candidatul PSD Nicoleta Toma a castigat alegerile partiale la TANDAREI Candidatul social-democrat Nicoleta Toma a castigat alegerile locale partiale din localitatea ialomiteana Tandarei. In cursa electorală de la Ţăndărei s-au înscris 6 candidaţi: Traian Mitrea (PNL), Nicoleta Toma (PSD), Gheorghe Petrache (Partidul Ialomiţenilor), Valere Cioară (PSR), Vladimir Drima (PMP) şi independentul Mihăiţă Pascu. (12.06.2017)
AMARA: Candidatul PSD Ion Maita si-a adjudecat fotoliul de primar Candidatul PSD Ion Maita a castigat alegerile locale partiale din orasul ialomitean Amara. Funcţia de primar a rămas vacantă încă din vara anului trecut, atunci când Victor Moraru (PSD) , fostul edil al localităţii, a câştigat mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa. Pentru alegerile partiale, la Amara s-au înscris în cursa electorală 3 candidaţi. Este vorba despre Nicolae Ţintă (PNL), Ion Onel (PMP) şi Ion Măiţă (PSD). (12.06.2017)
FIERBINTI TARG: Candidatul PNL, Dobre Pirvu, ales primar Alegerile locale partiale au fost castigate de liberalul Dobre Pirvu in localitatea ialomiteana Fierbinti Targ. Liberalul Dobre Pîrvu, a candidat şi în anul 2008 când a câştigat alegerile în primul tur cu 49,72 % şi căruia i-au lipsit 30 de voturi pentru a se impune din prima, dar care în turul al doilea (atunci primarul se alegerea din două tururi de scrutin) a fost învins de Iusein Iuksel. (12.06.2017)
Pe 11 iunie vor avea loc alegerile locale partiale in 5 municipii si 9 orase Guvernul a decis organizarea în 11 iunie a scrutinului local parţial pentru alegerea primarului în 49 de localităţi în care această funcţie a rămas vacantă ca urmare a demisiilor unor titulari, situaţiilor de incompatibilitate, invalidării mandatelor, decesului sau aplicării unei pedepse privative de libertate. Guvernul precizează că, în cazul unor alegeri locale parţiale, data desfăşurării acestora se stabileşte cu cel puţin 35 de zile înaintea votării, potrivit reglementărilor legale. (21.04.2017)
O companie britanica a decis sa inchida fabrica de la URZICENI, lasand pe drumuri 350 de croitorese: "A devenit prea scump sa producem in Romania" Compania Alison Hayes, cel mai mare producător de textile din România după cifra de afaceri din 2015, a decis închiderea fa­bricii din Urziceni unde lu­crea­ză în prezent circa 350 de croitorese şi cusătorese. Majorarea costurilor de producţie prin creş­terea salariului minim precum şi deprecie­rea lirei sterline ca urmare a Brexitului au de­ter­minat închiderea fabricii, spun acţionarii com­paniei. (07.03.2017)
<<   <   pagina 1 din 8   >   >>
 
Informatii din Ialomiţa

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(28 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(10 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(9 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design