Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  87,77% (122/139)
2.  Piatra Neamt
  59,09% (39/66)
3.  Gherla
  100,00% (31/31)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  81,08% (30/37)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,92% (20/26)
6.  Pitesti
  44,44% (8/18)
7.  Bistrita
  50,00% (6/12)
8.  Voluntari
  55,56% (5/9)
9.  Oradea
  100,00% (3/3)
10.  Bucuresti - Sect. 5
  18,18% (2/11)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primaria municipiului IASI va transmite acte si prin email

Municipalitatea ieșeană face un pas important în procesul de modernizare a administrației publice locale. Reprezentanții Primăriei vor ține legătura mai rapid cu contribuabilii grație unui proiect de transmiterea de documente prin intermediul mijloacelor electronice de comunicare. (26.06.2017)

IASI: Primarul Chirica face prognoze sumbre pentru PSD Moțiunea de cenzură a rezolvat o criză administrativă, dar este departe de a stinge conflictul din interiorul PSD, crede primarul din Iași, Mihai Chirica. Din punctul său de vedere, Liviu Dragnea a obținut o victorie de etapă în bătălia pentru Putere, următoarea mutare aparținându-i președintelui Iohannis. Varianta scindării PSD este și ea posibilă, în contextul în care președintele partidului va trece imediat la represalii împotriva celor pe care îi bănuiește că ar fi pactizat cu Grindeanu. (22.06.2017)
Cea mai urata zona din IASI se schimba total: lac inconjurat de zone de agrement, strand si baze sportive Una dintre cele mai degradate zone ale orasului, din punct de vedere arhitectural si vizual, va beneficia in anii urmatori de o transformare radicala. Este vorba despre cartierul CUG, mai precis zona dezvoltata în lungul soselei Nicolina si in jurul paraului cu acelasi nume. Tot acest spatiu extins a fost ocupat in mare parte de Fortus SA (fostul CUG), a carui constructie a modificat radical aspectul initial, motiv pentru care se doreste o reconversie totala. (19.06.2017)
Primarul Mihai Chirica: Sorin Grindeanu ar putea fi noul lider al PSD daca isi doreste asta Fostul lider PSD Iaşi, Mihai Chirica, şi-a reafirmat, joi, susţinerea pentru Sorin Grindeanu şi spune că acesta ar putea deveni noul lider al partidului, dacă îşi doreşte acest lucru. Totodată, edilul a vorbit şi despre „asasinii politici”, printre ei numind-o pe Lia Olguţa Vasilescu. Primarul Iaşului, Mihai Chirica a redactat o scrisoare deschisă către colegii săi de partid şi către cei din Comitetul Executiv prin care îşi reafirmă susţinerea pentru Sorin Grindeanu şi Guvernul PSD-ALDE. (16.06.2017)
Primarul IASIULUI, Mihai Chirica, atac kamikaze in PSD: Sunt 5 nume care distrug partidul În Timiș, primarii PSD au făcut front comun pentru a-l susține pe Sorin Grindeanu, din Cluj, Ioan Rus îi transmite fățiș colegului din fruntea partidului că pare atins de delir, dar adevărata lovitură directă vine de la Iași, unde primarul Mihai Chirica consideră că anumite personaje poziționate în fruntea PSD lucrează împotriva intereselor formațiunii politice. (15.06.2017)
Ambasadorul Republicii Federale Germania in Romania, in vizită la Primăria Municipiului IASI; Mihai Chirica, un nou atac la PSD: "Daca acum il dai jos pe Grindeanu, inseamna ca esti dus cu pluta" Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a primit la Palatul Roznovanu vizita Ambasadorului Republicii Federale Germania în România, Cord Meier-Klodt. La întâlnirea din biroul edilului-șef au mai participat și viceprimarul Radu Botez și directorul Goethe Zentrum Iași, Alexander Rubel. În cadrul discuțiilor Excelența Sa și-a manifestat disponibilitatea de a sprijini demersurile de dezvoltare durabilă ale Iașului bazate pe cele mai importante atuuri locale: mediul educațional și academic, instituțiile de cultură și moștenirea vie de monumente istorice. (12.06.2017)
IASI:Primarul Mihai Chirica nu neaga, nici nu admite ca ar fi "omul SIE" In luna februarie, la inceputul protestelor fata de adoptarea OUG 13, Liviu Dragnea le-a transmis liderilor PSD sa se fereasca de vicepresedintele Mihai Chirica, pentru ca acesta este "omul SIE (Serviciului de Informatii Externe, n.r.)". Intrebat ieri cat de reale sunt afirmatiile lui Liviu Dragnea, primarul Iasului a raspuns: "Nu ma pot pronunta asupra unor lucruri care nu sunt verificate. Nu as putea comenta niste mesaje pe Whatsapp sau alte mijloace de comunicare, atata timp cat acestea nu sunt sigure" (07.06.2017)
IASI: Distinctie din partea primarului Mihai Chirica pentru eroul roman din Londra Primarul Mihai Chirica a lăudat curajul lui Florin Morariu, brutarul ieșean din Londra care s-a luptat cu unul din teroriști. Edilul a declarat într-o conferință de presă că îi transmite sincere felicitări și că îi va acorda o distincție ieșeanului. Întrebat în ce va consta distincția, primarul a adăugat că, cu siguranță, Florin Morariu nu se așteaptă la o „distincție materială”. (07.06.2017)
Kisaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei la Bucuresti, a creionat impreuna cu primarul IASIULUI agenda viitoarelor colaborari culturale, educationale si de afaceri Excelența Sa Kisaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei la București, a făcut o vizită de două zile în municipiul Iași, însoțit de doamna Sachiko Ishii și de Ryohei Tobibayashi, consilier I pe probleme politice. Delegația japoneză a vizitat mai multe obiective din oraș și a avut întâlniri cu reprezentanți ai autorităților locale și ai instituțiilor de cultură, economice și de învățământ. (31.05.2017)
IASI: Municipalitatea a finalizat procedura de achizitie a inca 10 copertine pentru amenajarea peroanelor la statiile de transport public; Taxele si impozitele locale nu vor fi majorate pentru anul 2018 Primaria Iasi a finalizat procedura de achiziţie a încă 10 copertine pentru amenajarea peroanelor la staţiile de transport public. Copertinele vor fi montate pe peroanele de pe tronsonul Podu Roş – str. Nicolina - şos. Nicolina - Rond Tehnopolis, în completarea celor existente, după ce locuitorii din zonă au subliniat că cele actuale au o lungime prea mică. (31.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 99   >   >>
 
Informatii din Iaşi

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(38 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(24 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(8 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD) Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD)
Rosiorii de Vede
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design