Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,72% (133/145)
2.  Piatra Neamt
  91,49% (43/47)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  73,53% (25/34)
4.  Gherla
  100,00% (20/20)
5.  Pitesti
  68,42% (13/19)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  77,78% (7/9)
7.  Galati
  50,00% (6/12)
8.  Voluntari
  75,00% (6/8)
9.  Bistrita
  60,00% (3/5)
10.  Hunedoara
  33,33% (3/9)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Aproape 900 de camere de supraveghere video vor fi instalate in IASI

După semnarea, în luna mai, a contractului de proiectare a Sistemului Integrat de Supraveghere Video pentru creşterea siguranţei sociale şi prevenirea criminalităţii în spaţiile publice ale municipiului Iaşi”, studiul a fost predat recent municipalităţii. Cu o valoare de 71.250 lei, fără TVA, proiectul a fost elaborat de SC AM Project Design & Consulting SRL din Bucureşti şi presupune amplasarea a circa 900 de camere de supraveghere video. (23.10.2017)

IASI Primarul Mihai Chirica: Voi cere Comisiei Europene un studiu cu privire la masurile municipalitatii pentru calitatea aerului Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a declarat joi, prin intermediul unui comunicat de presă, că va cere Comisiei Europene să facă un studiu cu privire la impactul măsurilor luate de municipalitate pentru reducerea poluării aerului din oraș. Aflat într-o vizită la Dusseldorf, primarul Chirica afirmă că nu este vinovat de creșterea poluării din oraș, el răspunzând astfel criticilor venite din partea ministrului Mediului, Grațiela Leocadia Gavrilescu. (20.10.2017)
Infiintarea unui Centru Cultural Italian si dezvoltarea turismului medical – printre subiectele discutate de autoritatile iesene cu ambasadorul italian Înfiinţarea unui Centru Cultural Italian, dezvoltarea turismului medical şi a industriei prin cercetare, precum şi întărirea legăturilor cu Padova, oraş înfrăţit cu Iaşiul, au fost printre temele dezbătute în cadrul întâlnirii pe care o delegaţie italiană, condusă de ambasadorul Marco Giungi, a avut-o cu reprezentanţi ai municipalităţii ieşene şi ai comunităţii italiene. (13.10.2017)
IASI Primarul Mihai Chirica: "PNL v-a mintit pe toti!" Edilul-sef a prezentat probe din care reiese faptul ca municipalitatea nu a achizitionat stalpi ornamentali La doua zile dupa ce liberalii ieseni l-au acuzat public ca a adus un prejudiciu de 400.000 de euro la bugetul Uniunii Europene de pe urma licitatiei organizate de Primarie pentru achizitionarea stalpilor de iluminat de pe malul stang al Bahluiului, primarul Mihai Chirica a organizat o conferinta de presa menita a demonta respectivele acuzatii. (09.10.2017)
VIDEO Dezbatere privind mobilitatea viitorului, la IASI Reprezentanţii Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceză din România (CCIFER), cei ai municipalităţii ieşene şi ai mediului de afaceri s-au întâlnit, la Iaşi, pentru a dezbate viitorul mobilităţii şi a propune alternative practicilor de mobilitate de zi cu zi, printre care apariţia autoturismelor electrice. Primaria ieseana s-a aratat deosebit de interesata de chestiunile legate de mobilitatea urbana. (05.10.2017)
Nicolae Limbasan a obtinut executarea silita a Primariei IASI in baza unei obligatiuni din 1906. Executarea, anulata de Judecatorie O executare silită de aproape 100 de milioane de euro, încuviinţată împotriva Primăriei Iaşi în vara acestui an, a fost anulată de Judecătoria Iaşi. Respectiva executare, dispusă în luna iunie în cameră de consiliu, fără citarea părţilor, confirma ca executoriu un document datat în 1906, în timpul Regelui Carol I, despre care proprietarul ei susţine că este o obligaţie de plată nerăscumpărată, emisă acum un secol de Oraşul Iaşi. Nicolae Limbăşan ar fi cumpărat presupusa obligaţiune de pe Internet, au susţinut reprezentanţii Primăriei Iaşi, care s-au văzut nevoişi să conteste executarea silită pentru a nu plăti suma cerută. (04.10.2017)
IASI: Au venit primele sase autobuze Isuzu Citiport. Alte sase sunt pe drum Primele sase autobuze din lotul celor 88 pe care firma Isuzu le va livra la Iasi in baza unui contract valorand 15 milioane de euro au ajuns la sfarsitul saptamanii trecute in garajul CTP. Alte sase masini sunt asteptate sa soseasca maine, 4 octombrie, intreg lotul urmand a fi prezentat intr-un cadrul o zi mai tarziu, pe esplanada Palatului Culturii, in prezenta ambasadorului Turciei la Bucuresti. Alte 48 de autobuze sunt asteptate pana la finele acestui an, iar ultimele 28 vor sosi in primul trimestru din 2018. (03.10.2017)
La IASI incep sa circule autobuze si tramvaie cu mentiunea “Cursa speciala pentru elevi si studenti” Reprezentanţii Societăţii de Transport Public Iaşi introduc, începând de luni, curse speciale pentru elevi şi studenţi pe traseele 3, 42, 36, 8, 9. Primarul Mihai Chirica a declarat că va suplimenta mijloacele de transport pe rutele pe care circulă de obicei elevii şi studenţii. Pentru a evita aglomeraţia şi îmbarcarea altor persoane, tramvaiele şi autobuzele introduse suplimentar vor purta indicatoare de traseu cu menţiunea “Cursă specială pentru elevi şi studenţi“. (02.10.2017)
IASI: PUZ pentru Spitalul Regional de Urgente Planul Urbanistic Zonal pentru Spitalul Regional de Urgenţă din Iaşi va fi elaborat până la sfârşitul anului, a anunţat joi primarul Mihai Chirica. Potrivit schiţei calendarului proiectului Spitalului Regional de Urgenţă de la Iaşi, până la sfârşitul acestui an se va finaliza soluţia tehnică, documentaţia va fi depusă spre finanţare la Comisia Europeană în primul trimestru al anului 2018. (29.09.2017)
"IASI Velo City" – Sistem de bike sharing, cu fonduri europene Municipalitatea ieşeană caută noi soluţii pentru descongestionarea traficului rutier şi reducerea poluării. Concretizarea proiectului „Iaşi Velo City” reprezintă una dintre modalităţile prin care noxele poluante pot fi reduse. Proiectul „Iaşi Velo City” presupune amenajarea a 54 de staţii de îmbarcare şi închiriere a bicicletelor, 35 de parcări pentru biciclete private, 11 staţii service şi o pregătire privind integrarea ticketingului din mijlocul de transport în comun cu posibilitatea de utilizare a bicicletelor prin intermediul unui card unic de transport public. (27.09.2017)
<<   <   pagina 1 din 103   >   >>
 
Informatii din Iaşi

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(36 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(24 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(16 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design