Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  82,42% (75/91)
2.  Piatra Neamt
  84,00% (63/75)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  91,11% (41/45)
4.  Gherla
  94,12% (16/17)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  61,11% (11/18)
7.  Dej
  54,55% (6/11)
8.  Pitesti
  33,33% (4/12)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
10.  Voluntari
  42,86% (3/7)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Consiliul Local BAIA MARE a respins solicitarea firmei de salubrizare de a strange taxa de mediu de la abonati

Consiliul Local Baia Mare a respins, în cadrul unei şedinţe extraordinare, proiectul de hotărâre privind colectarea taxei de mediu prin factura pentru salubrizare a băimărenilor. CL Baia Mare a luat această decizie după ce firma Drusal, care, în baza contractului cu primăria municipiului Baia Mare, colectează deşeurile menajere, a strâns, în ultimele luni, taxa de mediu de la abonaţi, fapt sesizat în presa locală şi pe reţelele de socializare. În ultimele trei luni de zile, Drusal a strâns peste 700.000 de lei de la băimăreni. (28.04.2017)

Pe 11 iunie vor avea loc alegerile locale partiale in 5 municipii si 9 orase Guvernul a decis organizarea în 11 iunie a scrutinului local parţial pentru alegerea primarului în 49 de localităţi în care această funcţie a rămas vacantă ca urmare a demisiilor unor titulari, situaţiilor de incompatibilitate, invalidării mandatelor, decesului sau aplicării unei pedepse privative de libertate. Guvernul precizează că, în cazul unor alegeri locale parţiale, data desfăşurării acestora se stabileşte cu cel puţin 35 de zile înaintea votării, potrivit reglementărilor legale. (21.04.2017)
Primaria BAIA MARE, obligata de instanta sa plateasca peste 2 milioane lei prestatorului de servicii de salubritate Primăria Baia Mare este obligată, printr-o sentinţă a Tribunalului Maramureş, să plătească peste 2 milioane de lei companiei S.C. Drusal S.A., firma privată care execută, în baza unui contract anual, salubrizarea municipiului. Firma a acţionat municipalitatea în instanţă pentru neplata serviciilor de salubrizare prestate in perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2015, conform site-ului Tribunalului Maramureş. (20.04.2017)
BAIA MARE: Primaria va evacua biroul primarului suspendat, Catalin Chereches. Obiectele vor fi inventariate si puse la dispozitia proprietarului Biroul primarului suspendat Cătălşin Cherecheş va fi evacuat după ce obiectele din interior vor fi inventariate şi puse la dispoziţia proprietarilor. Spaţiul nu a mai fost folosit de când primarul a fost ridicat din biroul său de către procurorii DNA, în urmă cu un an, ia acum primăria vrea să-i dea din nou utilitate. (13.04.2017)
Planuri noi pentru Catalin Chereches pentru comunitatea roma din BAIA MARE dupa ce revine in fruntea primariei Sâmbătă, 8 aprilie, a fost marcată Ziua Internațională a Romilor. Primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost printre puținele persoane publice care au dat un mesaj coerent cu această ocazie. Dealtfel, acesta a participat și la o serie de manifestări cultural-artistice organizate în Baia Mare cu această ocazie. Printr-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, acesta a scris și despre o situație extrem de sensibilă, un act de discriminare care, din păcate, are loc mult prea des în diverse domenii, dar mai ales la nivel de școală. (10.04.2017)
Pietele agroalimentare din BAIA MARE vor fi administrate de municipalitate; Firma de salubritate a introdus ilegal taxa de mediu in facturi, sustin reprezentantii primariei Cele şase pieţe agroalimentare din Baia Mare vor fi administrate de municipalitate, a declarat primarul Marinel Rob, menţionând totodată, referitor la două dintre acestea, că administraţia locală a obţinut în instanţă sentinţe favorabile în acest sens. Primarul municipiului Baia Mare a afirmat că administraţia locală trebuie să mărească spaţiile de parcare din vecinătatea pieţelor agroalimentare. (10.04.2017)
Primaria BAIA MARE si CJ Maramures, demers comun la Guvern pentru reducerea pretului la apa livrata populatiei Reprezentanţii Primăriei municipiului Baia Mare şi cei ai Consiliului Judeţean Maramureş au solicitat sprijinul Guvernului în aplicarea legii la operarea reducerii tarifului la apa livrată populaţiei, a declarat viceprimarul Cristian Niculescu Ţâgârlaş. Viceprimarul a mai susţinut că pentru o echilibrare a funcţionării SC Vital SA, societatea trebuie să reducă din personal. (06.04.2017)
Curtea de Apel Cluj a respins contestatia primarului ales din BAIA MARE, Catalin Chereches: a fost mentinuta masura controlului judiciar cu obligatia de a nu exercita functia de primar Curtea de Apel Cluj a respins contestația primarului ales din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, împotriva încheierii Tribunalului Cluj din 24 martie, prin care a fost menținută măsura controlului judiciar cu obligația de a nu exercita funcția de primar. Avocații primarului au cerut constatarea încetării de drept a măsurii controlului judiciar. (05.04.2017)
Lucrarile de extindere a pistei Aeroportului BAIA MARE au fost finalizate Lucrările de modernizare și extindere a pistei Aeroportului Internațional Baia Mare au fost terminate de constructor, iar cel mai târziu la sfârșitul lunii mai, zborurile interne și externe ar putea fi reluate, a declarat directorul instituției, Dorin Buda. Lucrările de modernizare au durat un an și șase luni de zile, timp în care aeroportul a fost închis. (31.03.2017)
Consilierii locali au votat bugetul municipiului BAIA MARE pe anul 2017 Consiliul Baia Mare a votat, pe 22 martie, în cadrul unei şedinţe ordinare, bugetul de funcţionare a municipiului Baia Mare pe anul 2017, plus alte 40 de puncte aflate pe ordinea de zi. Conform proiectului de hotărâre privind aprobarea bugetului general al Municipiului Baia Mare pe anul 2017, capitolul venituri prevede suma de 353.685 mii lei, iar capitolul de cheltuieli suma de 355.023 mii lei, iar diferenţa de 1.385 mii lei va fi acoperita din excedentul pe anul 2016. (23.03.2017)
<<   <   pagina 1 din 46   >   >>
 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design