Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  86,99% (127/146)
2.  Piatra Neamt
  83,33% (40/48)
3.  Galati
  100,00% (23/23)
4.  Timisoara
  48,72% (19/39)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  69,23% (18/26)
6.  Pitesti
  51,61% (16/31)
7.  Targu - Jiu
  69,23% (9/13)
8.  Gherla
  100,00% (8/8)
9.  Oradea
  20,00% (2/10)
10.  Hunedoara
  33,33% (2/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Composesoratul BORSA a detinut 6.000 ha terenuri si nu 17.000 ha cat a solicitat in instanta, spune primarul localitatii, Sorin Timis

Vechiul composesorat Borşa din Munţii Maramureşului avea o întindere de peste 6.000 hectare de teren împădurit şi nu 17.000 hectare aşa cum solicită administraţia Asociaţiei Composesorale Borşa, în urma unui lanţ de procese de procese care durează de peste 25 de ani, a declarat, luni, primarul oraşului Borşa, Sorin Timiş. (19.03.2018)

Proiecte de afaceri non-agricole pentru tineri, sustinute de primaria BAIA MARE Afacerile non-agricole susţinute prin Fondul Social European de Primăria municipiului Baia Mare vor asigura o creştere a locurilor de muncă din zona urbană destinate tinerilor, a declarat primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, prezent la demararea proiectului. Implementarea planurilor de afaceri finanţate din Fondul Social European pentru cei care demarează o afacere înseamnă o finanţare nerambursabilă în sumă de 40.000 euro de fiecare iniţiativă. (19.03.2018)
SEINI: Gunoiul de la animale a devenit combustibil pentru o statie de biogaz Premiera intr-un orasel din Maramures: Seini e prima localitate din zona unde s-a deschis o statie de biogaz unde dejectiile animalelor sunt folosite pentru a produce energie electrica. Statia apartine Primariei. Orasul a rezolvat astfel doua probleme: gunoiul de la ferme nu mai ajunge pe camp si nu mai polueaza panza freatica, iar factura la energie electrica pentru iluminatul stradal a scazut cu 40%. Statia mai produce si ingrasamant, care este comercializat. (09.03.2018)
Noile investitii publice si private din BAIA MARE vor necesita avizul arhitectului-sef al primariei Toate noile investiţii de interes public, dar şi privat din municipiul Baia Mare se vor realiza după ce în prealabil vor fi vizate de arhitectul şef al municipalităţii, a declarat primarul Cătălin Cherecheş. Acesta a precizat că din primăvara acestui an, primăria Baia Mare va derula un amplu proiect de modernizare a infrastructurii urbane, în valoare de 60 milioane de euro, investiţie care se întinde pe durata a patru ani. (08.03.2018)
Contract de 40 milioane euro, semnat de Primaria BAIA MARE, in domeniul infrastructurii rutiere Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a semnat pe 6 martie contractul-cadru de reparaţie şi modernizare a infrastructurii oraşului, investiţie evaluată la aproximativ 40 de milioane de euro, în prezenţa reprezentanţilor ARL Strabag Cluj, ai firmei locale Construrom şi ai Nord Vest Infrastructură şi Servicii, asociere câştigătoare a licitaţiei. Investiţia va fi acoperită din fonduri atrase, credite bancare, bugetul propriu, dar şi alte surse de finanţare contractate de municipalitate. (07.03.2018)
Primaria BAIA MARE comaseaza servicii si creeaza Directia Socio-Medicala Administraţia municipiului Baia Mare urmează să comaseze o serie de entităţi sociale şi medicale de interes public într-o singură structură denumită Direcţia Socio-Medicală, a declarat primarul Cătălin Cherecheş. Acesta a mai precizat că Direcţia Socio-Medicală a municipiului Baia Mare va fi coordonată de un şef din cadrul structurii. (06.03.2018)
Primarul Chereches, impotriva amplasarii de locuinte improvizate la marginea orasului Baia Mare; Anul acesta se va lansa proiectul privind constructia a opt parcari in municipiu Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş a declarat luni, în timp ce asista la dărâmarea unor locuinţe improvizate, construite ilegal în vecinătatea gării, că nu va permite ca oraşul să devină o "groapă de gunoi" doar pentru că unele persoane nu respectă norme elementare de conduită. "Baia Mare nu este un oraş care să fie groapa de gunoi a cuiva, nu este un oraş care să fie batjocorit de anumite categorii îndoielnice din punct de vedere moral şi social. (...) Le mulţumesc cetăţenilor că ne-au sesizat aceste lucruri", a afirmat Cherecheş. (06.03.2018)
Seful Directiei Dezvoltare Publica din Primaria BAIA MARE a demisionat. Primarul Chereches va ocupa temporar functia Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a anunţat că se va ocupa temporar de Direcţia Generală Dezvoltare Publică, după ce directorul Vasile Barbul şi-a depus demisia, acestuia imputându-se faptul că vineri şi sâmbătă nu a asigurat corespunzător operaţiunile de deszăpezire în municipiu. Primarul municipiului Baia Mare a arătat că operaţiunile de deszăpezire a urbei vor continua în funcţie de necesitate, iar operatorul economic va interveni la solicitarea administraţiei locale. (05.03.2018)
BAIA MARE. Dezvaluiri uluitoare ale primarului Chereches: Un oficial al Ambasadei SUA i-ar fi sugerat pe cine sa puna viceprimar Oficiali ai Ambasadei SUA s-ar fi implicat în alegerile din 2016, când au susţinut "interviuri" cu mai mulţi candidaţi din toată ţara. În cadrul unui asemenea interviu, secretarul politic al Ambasadei SUA în România i-ar fi cerut lui Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare, să accepte un viceprimar de la UDMR. (26.02.2018)
Primarul municipiului BAIA MARE infiinteaza Compartimentul pentru Integritate si Anticoruptie Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Cherecheş, a anunţat, pe pagina de socializare, că instituţia înfiinţează Compartimentul pentru Integritate şi Anticorupţie, aceasta fiind o inţiativă unică la nivel naţional în administraţia locală, susţine edilul. Primarul a menţionat că viitorul compartiment va funcţiona în baza unor modele funcţionale din străinătate (13.02.2018)
<<   <   pagina 1 din 53   >   >>
 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(45 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(36 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(13 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(6 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(3 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design