Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,72% (133/145)
2.  Piatra Neamt
  91,49% (43/47)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  73,53% (25/34)
4.  Gherla
  100,00% (20/20)
5.  Pitesti
  68,42% (13/19)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  77,78% (7/9)
7.  Galati
  50,00% (6/12)
8.  Voluntari
  75,00% (6/8)
9.  Bistrita
  60,00% (3/5)
10.  Hunedoara
  33,33% (3/9)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primarii din MARAMURES cer sa se dea liber la vanatoarea de mistreti

Sunt zone în județ unde mistreții fac legea și distrug culturile oamenilor. Primarii sunt cei cărora oamenii li se plâng că muncesc degeaba și autoritățile nu iau măsuri concrete de stopare a acestor atacuri. Sunt primari în opinia cărora ar trebui să se ia în calcul varianta de eliminare a oricăror cote de vânătoare la această specie, pentru că, spun ei, nu avem de a face cu o specie pe cale de dispariție. (20.10.2017)

Primarul din BAIA MARE, Catalin Chereches, acuza DNA ca a inventat probe: nu mai putin de 6 erori materiale Trimis în judecată de DNA Cluj pentru fapte de corupție, primarul Cătălin Cherecheş face acuzaţii fără precedent la adresa Direcţiei Naţionale Anticorupţie. La ultimul termen de judecată, primarul din Baia Mare a acuzat faptul că în dosarul său există mai multe probe adunate de procurorii anticorupţie, probe care par "inventate". (16.10.2017)
BAIA MARE Noul Strand, o certitudine: lucrarile pentru amenajarea Zonei de SPA si Agrement Acvatic in zona Campul Tineretului incep in 2018 Unul dintre proiectele majore pe care primarul Cătălin Cherecheș le-a propus băimărenilor a fost reamenajarea zonei vechiului Ștrand Municipal, unde urmează să fie amenajat un adevărat centru de agrement acvatic și SPA. Fostul Ștrand Municipal se află în paragină de mai mulți ani, fiind una dintre multele ruine lăsate moștenire de administrația Anghel. (11.10.2017)
BAIA MARE Primarul Catalin Chereches: Cea mai mare coruptie in Romania este la nivelul entitatilor de varf ale statului, si ma refer la Procuratura, DNA si Serviciile Secrete Primarul Cătălin Cherecheș a susținut marți, 26 septembrie, în Piața Cetății, o conferință de presă. În cadrul întrunirii cu jurnaliștii, primarul a vorbit despre abuzurile și hărțuirea la care este supus încă de când a devenit primarul municipiului. Mai mult, a explicat pe larg și a demontat cele mai recente acuzații care îi sunt aduse de către procurori. (27.09.2017)
Primaria BAIA MARE a primit o prima transa de 3,7 milioane lei pentru reparatii dupa furtuna Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a declarat că instituţia a primit din partea Guvernului suma de 3,7 milioane de lei, fond care urmează a fi utilizat la reparaţia unor clădiri publice distruse de furtună. Potrivit edilului, au fost trimise Guvernului şi listele cu bunuri distruse de furtună înaintate primăriei oraşului de cetăţeni, pagubele fiind evaluate la 9 milioane de lei. (27.09.2017)
Primarul din BAIA MARE, Catalin Chereches, la DNA in alt dosar: "Inteleg ca sunt un om care trebuie executat" Procurorul de caz i-a comunicat lui Cătălin Cherecheș ca a fost extinsă urmărirea penală pentru două infracțiuni: fals în declarații și coruperea alegătorilor, scrie Pagina de Transilvania. Se pare că acuzațiile privind coruperea alegătorilor sunt bazate pe interceptări realizate în primăvara anului 2011, iar alegerile au avut loc în vara anului 2012. (26.09.2017)
70 la suta din acoperisurile blocurilor din BAIA MARE sunt ilegal construite Într-o primă fază, Primăria Municipiului Baia Mare va soma toți proprietarii care au acoperișuri ilegal construite. Cătălin Cherecheș, primar Baia Mare: ”70% din acoperișurile blocurilor din Municipiul Baia Mare sunt ilegale. Au fost date somații, prima evaluare fiind făcută încă din 2012. Am decis să mai procedăm la o etapă de somare pentru punerea în legalitate după care vom da dispozițiile de demolare, de desființare pentru toate acoperișurile care sunt ilegale." (20.09.2017)
Primaria BAIA MARE ii va sprijini financiar pe cetatenii ale caror bunuri au fost distruse de furtuna Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a declarat că persoanele ale căror bunuri au fost distruse de furtună vor primi despăgubiri din partea primăriei, urmând ca instituţia să recupereze aceste sume de bani la realocarea preconizată de Guvern pentru asemenea situaţii critice. El a spus că a fost deschis un birou special pentru cetăţenii ale căror bunuri au fost distruse de furtună şi intenţionează să depună documentele necesare spre a fi despăgubiţi. (19.09.2017)
Primaria BAIA MARE a lansat o platforma dedicata proiectelor propuse de cetateni Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a declarat că a fost lansat portalul BaiaMareActiv.ro prin care cetăţenii oraşului vor putea propune proiecte destinate comunităţii, proiecte care ar urma să fie finanţate de administraţia locală. Primarul municipiului Baia Mare a susţinut că aşteaptă un număr cât mai mare de proiecte şi idei care să poată fi finanţate prin bugetarea participativă. (18.09.2017)
Modernizarea pietelor agro-alimentare, un targ de animale si o expozitie de cai, preocuparea primariei BAIA MARE Modernizarea principalelor pieţelor agro-alimentare, construcţia unui nou târg pentru comercializarea animalelor şi expoziţie cu cai, toate acestea se numără printre principalele preocupări ale administraţiei municipale în următoarea perioadă de timp, a declarat primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş. Edilul a menţionat că după mai mulţi ani de procese cu persoanele care au preluat abuziv fostele pieţe agro-alimentare, primăria municipiului Baia Mare a reuşit să modernizeze o parte din spaţii prin investiţii apreciabile. (15.09.2017)
<<   <   pagina 1 din 51   >   >>
 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(36 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(24 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(16 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design