Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  87,77% (122/139)
2.  Piatra Neamt
  59,09% (39/66)
3.  Gherla
  100,00% (31/31)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  78,38% (29/37)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,92% (20/26)
6.  Pitesti
  44,44% (8/18)
7.  Bistrita
  50,00% (6/12)
8.  Voluntari
  55,56% (5/9)
9.  Oradea
  100,00% (3/3)
10.  Bucuresti - Sect. 5
  18,18% (2/11)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Fond nerambursabil lansat in premiera de Primaria BAIA MARE pentru sport, cultura si tineret

Primăria municipiului Baia Mare acordă pentru prima dată finanţări în valoare totală de peste 410.000 de lei nerambursabili pentru activităţi nonprofit de interes comunitar, a anunţat site-ul municipalităţii Potrivit aceleiaşi surse, cei 410.000 de lei nerambursabili vor fi împărţiţi pe trei domenii: 160.000 de lei pentru programe/proiecte sportive, 50.000 de lei pentru programe/proiecte de şi pentru tineret, respectiv 200.000 de lei pentru programe/proiecte culturale. (26.06.2017)

SEINI, surprinzatorul Smart City din Campia Somesului Fostă cetate, situată în Transilvania, așezarea Seini este unul dintre cele mai vechi orașe din România. Țintuit în Lunca Someșului și flancat de forme de relief domoale, cel mai înalt punct fiind la nord unde străjuiește dealul Comja, localitatea Seini din județul Maramureș reprezintă, la ora actuală, unul dintre modelele de urmat în privința implementării conceptului Smart City. (21.06.2017)
Primaria BAIA MARE a lansat proiectul privind aprobarea strategiei de dezvoltare urbana pentru 2020-2030 Primăria municipiului Baia Mare a lansat, pe 15 iunie, proiectul privind aprobarea “Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului Baia Mare”, pentru intervalul de prognoză 2020 – 2030, document de programare strategică a intervenţiilor publice şi private în municipiu şi în zona metropolitană Baia Mare, menţionează un raport public al municipalităţii. (16.06.2017)
Candidatul PNL la Primaria BAIA SPRIE, Sebastian Alin Birda, a castigat fotoliul de primar La Baia Sprie, Candidatul PNL, Sebastian Alin Bîrda, a câştigat alegerile locale parţiale, fiind urmat de un candidat independent, potrivit rezultatelor comunicate de Biroul Electoral din localitate. La alegerile locale parţiale au candidat in total nouă persoane, nu mai putin de cinci dintre acestea fiind independente. Fostul edil a demisionat dupa ce a fost gasit incompatibil de catre ANI. (12.06.2017)
Candidatul PMP, Lucian Ioan Titus Morar, a castigat alegerile in ULMENI si va fi noul primar Candidatul PMP, Lucian Ioan Titus Morar, a câştigat alegerile pentru funcţia de primar al oraşului Ulmeni, potrivit numărătorii paralelele. Lucian Ioan Titus Morar este fostul primar al localitatii si a câştigat un număr dublu de voturi faţă de candidatul PSD, Cornelia Luca, pe care a acuzat-o ca le-a dat alegatorilor de mancare si de baut pentru a fi aleasa. (12.06.2017)
Primarul Catalin Chereches cere public DNA sa se autosesizeze in cazul lucrarilor la Aeroportul BAIA MARE Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a afirmat că aşteaptă autosesizarea DNA în cazul blocării activităţilor de pe Aeroportul Internaţional Baia Mare. Aeroportul aflat în administrare CJ Maramureş a intrat în reparaţii în urmă cu un an iar recent au fost terminate lucrările de prelungire a pistei, însă aeroportul nu este operabil din lipsa echipamentelor de radionavigaţie şi a unui gard de protecţie care trebuie să existe în jurul întregului complex aeroportuar. (12.06.2017)
Judetele MARAMURES, CLUJ si ALBA au inregistrat in 2016 cele mai mari rate de crestere economica la nivel national Potrivit datelor publicate de Comisia Naţională a Prognoză (CNP), județele Maramureş, Cluj şi Alba, toate din regiunea bogată a Transilvaniei, au înregistrat anul trecut cele mai mari rate de creştere economică la nivel naţional, în timp ce judeţele Călăraşi, Brăila, Gorj şi Sălaj au încheiat anul cu majorări modeste ale produsului intern brut (PIB) comparativ cu 2015. (29.05.2017)
BAIA MARE: Doua proiecte de 10 milioane de euro pentru solutionarea problemelor sociale, educative, medicale, economice si locative Zece milioane de euro vor ajunge în comunitatea băimăreană pentru soluționarea problemelor sociale, educative, medicale, economice dar și pe cele cu caracter locativ. Este vorba despre două proiecte cu finanțare europeană care au fost recent aprobate și care urmează să fie implementate în următorii trei ani. Primarul Cătălin Cherecheș, a informat băimărenii despre aceste proiecte printr-o postare pe Facebook. Primarul spune că, primul proiect vizează zona Ferneziu în întregime, până la zonele Horea, Cuprom, iar cel de-al doilea cuprinde bulevardul Unirii de la Catedrala Ortodoxă Episcopală „Sfânta Treime” până la zona Meda. (24.05.2017)
BAIA MARE: Continua dezvaluielile primarului Catalin Chereches. Cum NU a ajuns locotenent-colonel Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, a dezvăluit, la emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3, moderată de Mihai Gâdea, că, în 2015, a refuzat propunerea fostului președinte UNPR, Gabriel Oprea, de a-l face locotenent colonel. Dacă el a refuzat, au acceptat alții. Oameni din presă, din politică și din afaceri, susține Cherecheș. (24.05.2017)
Primarul din BAIA MARE, Catalin Chereches, dezvaluiri despre formarea UNPR: Dincu si Coldea erau prezenti Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, a făcut dezvăluiri despre formarea UNPR. "Sunt unul dintre oamenii care am fost și la domnul Oprea acasă, am fost și în biroul de care vorbește Dan Andronic. Am fost acolo când se forma UNPR.”, a declarat primarul din Baia Mare. (23.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 48   >   >>
 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(38 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(23 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(8 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD) Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD)
Rosiorii de Vede
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design