Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  82,42% (75/91)
2.  Piatra Neamt
  83,33% (60/72)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  90,91% (40/44)
4.  Gherla
  93,33% (14/15)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  58,82% (10/17)
7.  Dej
  50,00% (5/10)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
9.  Pitesti
  33,33% (4/12)
10.  Voluntari
  33,33% (2/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Orasul ARDUD s-a infratit cu Gmina Jaslo din Polonia

Oficialităţile celor două oraşe au semnat protocolul de înfrăţire imediat după votul consilierilor locali, deşi se anunţa că proiectul va fi boicotat de consilierii din opoziţie. Cele doua oraşe doresc să dezvolte colaborări pe mai multe domenii. În şedinţa din data de 27 aprilie 2017, Consiliul Local Ardud a aprobat Acordul de cooperare între Oraşul Ardud şi Gmina Jaslo (Jaslo, Podkarpackie, Polonia). (28.04.2017)

SATU MARE: Primarul Kereskenyi Gabor, schimb de terenuri cu NEPI "Astăzi am făcut un pas important în realizarea investiției NEPI de construirea unui mega-mall în oraş. S-a votat schimbul de teren, am reușit să convenim cu investitorul ca să ne doneze o fâșie de o lățime de 1,5-2 metri ca să avem posibilitatea de a lărgi strada Digului. Acest lucru am cerut și de la Lidl, care și-au și asumat această donație" - a declarat primarul Municipiului Gábor Kereskényi (28.04.2017)
Consiliul Local BAIA MARE a respins solicitarea firmei de salubrizare de a strange taxa de mediu de la abonati Consiliul Local Baia Mare a respins, în cadrul unei şedinţe extraordinare, proiectul de hotărâre privind colectarea taxei de mediu prin factura pentru salubrizare a băimărenilor. CL Baia Mare a luat această decizie după ce firma Drusal, care, în baza contractului cu primăria municipiului Baia Mare, colectează deşeurile menajere, a strâns, în ultimele luni, taxa de mediu de la abonaţi, fapt sesizat în presa locală şi pe reţelele de socializare. În ultimele trei luni de zile, Drusal a strâns peste 700.000 de lei de la băimăreni. (28.04.2017)
SATU MARE: Primarul Kereszkenyi, ultimatum pentru societatea Drum Inserv care efecturaza lucrarile de reabilitare la podul Decebal Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a convocat o sedinta cu reprezentantii companiei salajene care efectueaza lucrarile de reabilitare a podului Decebal de peste raul Somes, mai exact societatea Drum Inserv, cu care municipalitatea continua sa aiba probleme de ceva timp. Licitatia a fost adjudecata pe vremea precedentei administratii. In luna aprilie primarul Kereszkenyi Gabor semnala ca au aparut deja deficiente la lucrarile executate si ca urmeaza sa fie prelevate probe de asfalt si trimise spre examinare la un laborator independent. (27.04.2017)
Orasul ARDUD va avea o casa de cultura cu 400 de locuri După ani de aşteptare şi contestaţii prelungite, locuitorii din Ardud vor avea în cel mai scurt timp casă de cultură, semnându-se contractul de execuţie. Oraşul Ardud s-a remarcat în ultimii ani cu o activitate extrem de intensă în materie de arte şi cultură. Zeci de tineri activează la clasele casei de cultură Dr. Augustin Mircea,fiind fie pctori, fie dansatori, fie instrumentişti. Paradoxul face că deşi casa de cultură ca instituţie există, ea nu are corespondent fizic, o clădire care să găzduiscă toată această activitate. (26.04.2017)
Zilele Orasului SATU MARE vor avea loc intre 26-28 mai iar municipalitatea spera sa eclipseze orice evenimente similare de acest gen din tara La fel ca în ultimii 4-5 ani, Zilele Oraşului nu se mai organizează deodată cu comemorarea victimelor inundaţiilor din 1970, pe 14 mai, care era data pentru această sărbătoare la început. Zilele Oraşului reprezintă pentru sătmăreni cel mai important eveniment de peste an, un fel de răsplată al eforturilor pe care ei le fac trăind în Satu Mare şi pentru Satu Mare. (25.04.2017)
Pe 11 iunie vor avea loc alegerile locale partiale in 5 municipii si 9 orase Guvernul a decis organizarea în 11 iunie a scrutinului local parţial pentru alegerea primarului în 49 de localităţi în care această funcţie a rămas vacantă ca urmare a demisiilor unor titulari, situaţiilor de incompatibilitate, invalidării mandatelor, decesului sau aplicării unei pedepse privative de libertate. Guvernul precizează că, în cazul unor alegeri locale parţiale, data desfăşurării acestora se stabileşte cu cel puţin 35 de zile înaintea votării, potrivit reglementărilor legale. (21.04.2017)
Primaria BAIA MARE, obligata de instanta sa plateasca peste 2 milioane lei prestatorului de servicii de salubritate Primăria Baia Mare este obligată, printr-o sentinţă a Tribunalului Maramureş, să plătească peste 2 milioane de lei companiei S.C. Drusal S.A., firma privată care execută, în baza unui contract anual, salubrizarea municipiului. Firma a acţionat municipalitatea în instanţă pentru neplata serviciilor de salubrizare prestate in perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2015, conform site-ului Tribunalului Maramureş. (20.04.2017)
BAIA MARE: Primaria va evacua biroul primarului suspendat, Catalin Chereches. Obiectele vor fi inventariate si puse la dispozitia proprietarului Biroul primarului suspendat Cătălşin Cherecheş va fi evacuat după ce obiectele din interior vor fi inventariate şi puse la dispoziţia proprietarilor. Spaţiul nu a mai fost folosit de când primarul a fost ridicat din biroul său de către procurorii DNA, în urmă cu un an, ia acum primăria vrea să-i dea din nou utilitate. (13.04.2017)
Planuri noi pentru Catalin Chereches pentru comunitatea roma din BAIA MARE dupa ce revine in fruntea primariei Sâmbătă, 8 aprilie, a fost marcată Ziua Internațională a Romilor. Primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost printre puținele persoane publice care au dat un mesaj coerent cu această ocazie. Dealtfel, acesta a participat și la o serie de manifestări cultural-artistice organizate în Baia Mare cu această ocazie. Printr-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, acesta a scris și despre o situație extrem de sensibilă, un act de discriminare care, din păcate, are loc mult prea des în diverse domenii, dar mai ales la nivel de școală. (10.04.2017)
<<   <   pagina 1 din 67   >   >>
 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design