Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  98,40% (123/125)
2.  Piatra Neamt
  71,64% (48/67)
3.  Gherla
  100,00% (34/34)
4.  Bucuresti - Sect. 6
  81,25% (26/32)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  38,24% (13/34)
6.  Pitesti
  52,63% (10/19)
7.  Timisoara
  31,25% (5/16)
8.  Voluntari
  50,00% (5/10)
9.  Oradea
  100,00% (3/3)
10.  Hunedoara
  30,00% (3/10)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
SEINI, surprinzatorul Smart City din Campia Somesului

Fostă cetate, situată în Transilvania, așezarea Seini este unul dintre cele mai vechi orașe din România. Țintuit în Lunca Someșului și flancat de forme de relief domoale, cel mai înalt punct fiind la nord unde străjuiește dealul Comja, localitatea Seini din județul Maramureș reprezintă, la ora actuală, unul dintre modelele de urmat în privința implementării conceptului Smart City. (21.06.2017)

Primaria BAIA MARE a lansat proiectul privind aprobarea strategiei de dezvoltare urbana pentru 2020-2030 Primăria municipiului Baia Mare a lansat, pe 15 iunie, proiectul privind aprobarea “Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului Baia Mare”, pentru intervalul de prognoză 2020 – 2030, document de programare strategică a intervenţiilor publice şi private în municipiu şi în zona metropolitană Baia Mare, menţionează un raport public al municipalităţii. (16.06.2017)
Kereskenyi Gabor: Legea salarizarii va avea consecinte pozitive asupra eficientizarii administratiei publice Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a afirmat că legea salarizării personalului plătit din fonduri publice va avea efecte pozitive asupra eficientizării activităţii administraţiei locale, prin faptul că autoritatea locală va avea un control mai bun asupra angajaţilor. El a precizat că noua lege reglementează şi nivelul veniturilor unor directori sau şefi de servicii care aveau venituri mai mari faţă de conducerea primăriei. (15.06.2017)
SATU MARE: A inceput renovarea centrului nou. Edilii spera sa incheie lucrarile intr-o luna În mai puţin de două luni ar trebui să înceapă şi reabilitarea gropii de evenimente din Pasajul Corneliu Coposu. Termenul e condiţionat de achiziţia de materiale. Maşini de mare tonaj şi excavatoare au pus stăpânire pe centrul oraşului, porţiunea din spate de la magazinul Someşul până la BCR şi pe lateral de magazinul Someşul. Acestea acţionează pentru reabilitarea centului nou, respectiv înlocuirea pavajului şi a pietrei cubice din zonă. (13.06.2017)
Candidatul PNL la Primaria BAIA SPRIE, Sebastian Alin Birda, a castigat fotoliul de primar La Baia Sprie, Candidatul PNL, Sebastian Alin Bîrda, a câştigat alegerile locale parţiale, fiind urmat de un candidat independent, potrivit rezultatelor comunicate de Biroul Electoral din localitate. La alegerile locale parţiale au candidat in total nouă persoane, nu mai putin de cinci dintre acestea fiind independente. Fostul edil a demisionat dupa ce a fost gasit incompatibil de catre ANI. (12.06.2017)
Candidatul PMP, Lucian Ioan Titus Morar, a castigat alegerile in ULMENI si va fi noul primar Candidatul PMP, Lucian Ioan Titus Morar, a câştigat alegerile pentru funcţia de primar al oraşului Ulmeni, potrivit numărătorii paralelele. Lucian Ioan Titus Morar este fostul primar al localitatii si a câştigat un număr dublu de voturi faţă de candidatul PSD, Cornelia Luca, pe care a acuzat-o ca le-a dat alegatorilor de mancare si de baut pentru a fi aleasa. (12.06.2017)
Primarul Catalin Chereches cere public DNA sa se autosesizeze in cazul lucrarilor la Aeroportul BAIA MARE Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a afirmat că aşteaptă autosesizarea DNA în cazul blocării activităţilor de pe Aeroportul Internaţional Baia Mare. Aeroportul aflat în administrare CJ Maramureş a intrat în reparaţii în urmă cu un an iar recent au fost terminate lucrările de prelungire a pistei, însă aeroportul nu este operabil din lipsa echipamentelor de radionavigaţie şi a unui gard de protecţie care trebuie să existe în jurul întregului complex aeroportuar. (12.06.2017)
SATU MARE: Primarul municipiului a dat nota 8,5 organizarii din acest an a Zilelor Orasului Conducerea primăriei municipiului Satu Mare împreună cu cei care au organizat Zilele Oraşului Satu Mare s-au prezentat marţi într-o conferinţă de presă pentru a prezenta un bilanţ al evenimentului, din punct de vedere organizatoric. Ediţia XXI a adus mai multe noutăţi, mai ales în domeniul comercianţilor, care au fost triaţi atent, fiind cu 30% mai puţini şi având unele condiţii de îndeplinit pentru a fi acceptaţi. (31.05.2017)
Tower Run în Palatul Administrativ din SATU MARE, cea mai inalta cladire administrativa din Romania VIDEO Tower Run are loc în premieră în acest an la Satu Mare,fiind o cursă care doreşte să testeze anduranţa sătmărenilor de a urca 15 etaje, dar şi să promoveze Palatul Administrativ, clădire considerată ca fiind una dintre cele mai urâte şi neprimitoare. Palatul Administrativ din municipiul Satu Mare, opera lui Nicolae Porumbescu, a fost una dintre primele clădiri zgârie nori din România. (29.05.2017)
Judetele MARAMURES, CLUJ si ALBA au inregistrat in 2016 cele mai mari rate de crestere economica la nivel national Potrivit datelor publicate de Comisia Naţională a Prognoză (CNP), județele Maramureş, Cluj şi Alba, toate din regiunea bogată a Transilvaniei, au înregistrat anul trecut cele mai mari rate de creştere economică la nivel naţional, în timp ce judeţele Călăraşi, Brăila, Gorj şi Sălaj au încheiat anul cu majorări modeste ale produsului intern brut (PIB) comparativ cu 2015. (29.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 70   >   >>
 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(42 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design