Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  80,79% (122/151)
2.  Piatra Neamt
  77,42% (24/31)
3.  Gherla
  100,00% (15/15)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  66,67% (14/21)
5.  Timisoara
  38,71% (12/31)
6.  Voluntari
  80,00% (8/10)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (6/6)
8.  Targu - Jiu
  55,56% (5/9)
9.  Bistrita
  66,67% (4/6)
10.  Hunedoara
  50,00% (3/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primaria SATU MARE ia in calcul majorarea impozitelor cu 20 la suta dupa decizia Executivului de modificare a Codului Fiscal

Primăria Satu Mare ia în calcul majorarea impozitelor pe clădiri şi autoturisme cu 20% începând cu 1 ianuarie 2018 pentru a compensa pierderea financiară pe care o va suporta autoritatea locală după modificările fiscale adoptate de Guvern, a anunţat primarul Kereskenyi Gabor. Edilul a explicat că, după modificările Codului Fiscal făcute de Guvern, administraţia pierde 34 milioane lei şi încă nu se ştie cum vor fi compensate aceste pierderi. (23.11.2017)

Terenuri de sport amenajate de Primaria SATU MARE la trei scoli, investitie in valoare de 850.000 de lei Mai multe terenuri de sport amenajate la trei instituţii de învăţământ gimnazial şi liceal din municipiul Satu Mare, investiţie în valoare totală de 850.000 de lei, au fost inaugurate pe 21 noiembrie în prezenţa reprezentanţilor administraţiei locale. Potrivit primarului Kereskenyi Gabor, municipalitatea a decis investirea în respectivele terenuri de sport pentru ca elevii să aibă condiţii astfel încât să se dezvolte armonios. (22.11.2017)
10 milioane de lei de la bugetul local pentru proiectul “BAIA MARE, capitala a tineretului din Romania” Aproximativ 10 milioane de lei vor fi alocaţi din bugetul local pentru programul “Baia Mare, capitală a tineretului din România“, oraşul fiind desemnat să găzduiască pe durata unui an acţiuni destinate tinerilor, a declarat primarul Cătălin Cherecheş. Primarul municipiului Baia Mare a mai arătat că în urma acestei desemnări, Clubul Pheonix din Baia Mare, care se află în proces de modernizare, şi situl Minei Herja din Munţii Gutâi ar putea găzdui activităţi destinate tinerilor. (14.11.2017)
Primarul Catalin Chereches: "Urmeaza cea mai buna deszapezire din istoria municipiului BAIA MARE" Având în vedere ceea ce s-a întâmplat anul trecut, primarul Cătălin Cherecheș, preluându-și mandatul în 10 mai 2017, a demarat lucrurile încă de atunci pentru a putea fi pregătit orașul pentru “cea bună deszăpezire din istoria municipiului Baia Mare”. "Le comunic cetățenilor Municipiului Baia Mare că suntem perfect pregătiți pentru iarnă și nu am nici o emoție că vom avea cea mai bună deszăpezire din istoria municipiului , din Baia Mare. Este o ambiție a mea personală să le arăt unora acest lucru, altora că-mi fac datoria”, a menționat primarul, Cătălin Cherecheș. (10.11.2017)
SATU MARE: Iluminatul de Craciun si targul costa municipalitatea 500.000 lei Anul acesta oraşul va fi iluminat de Crăciun doar în zona centrală, acolo unde se vor şi concentra activităţile dedicate sărbătorilor de iarnă. Ultima zi a lunii noiembrie va reprezenta şi prima zi de distracţie la târgul de Crăciun, pentru sătmăreni. Acesta îşi va deschide porţile deodată cu aprinderea iluminatului de sărbători din oraş, care vor da municipiului o altă înfăţişare. Ghirlandele de becuri de Crăciun vor rămâne aprinse până în data de 5 ianuarie. (10.11.2017)
SATU MARE: Problemele cu exproprierile pentru centura de ocolire au fost rezolvate, a anuntat viceprimarul municipiului Problemele legate de exproprieri de terenuri pe traseul viitoarei centuri de ocolire a municipiului Satu Mare au fost rezolvate, iar la primăvară urmează demararea efectivă a lucrării, a anunţat viceprimarul Adrian Albu. El a spus că, cel mai probabil, lucrările efective urmează să fie demarate în primăvara anului viitor. (09.11.2017)
BAIA MARE: Primarul Catalin Chereches anunta parc public si cartier de locuinte pe marginea paraului Craica, unde locuiesc ilegal romi Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca pe locul actualului cartier de locuinte improvizate, locuit ilegal de romi, vor fi construite, din fonduri europene, Parcul Public Craica si un cartier de locuinte. Acesta a mai precizat ca administratia locala are in vedere asanarea zonelor locuite in mare majoritate de romi din interiorul orasului, inclusiv din locuintele sociale, persoane care nu respecta nicio conditie civilizata de trai sau nu isi platesc obligatiile catre primarie dupa ce intra in posesia locuintelor sociale. (08.11.2017)
BAIA MARE: Lucrarile la cele doua camine pentru varstnici, apartinand municipalitatii, vor demara anul viitor Lucrările la cele două centre rezidenţiale pentru persoanele vârstnice, aparţinând municipalităţii băimărene, vor demara anul viitor, după ce Consiliul Local a aprobat demararea celor două proiecte, a declarat primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş. Edilul a subliniat că oraşul nu deţine asemenea centre şi că a dorit realizarea acestor proiecte din respect pentru persoanele vârstnice. (07.11.2017)
BAIA MARE Primaria este nemultumita de modul in care se face salubrizarea in cartiere Primarul Cătălin Cherecheș este nemulțumit de modul în care își face treaba societatea Drusal. De multe ori reprezentanții societății nu acționează așa cum ar trebui conform contractului încheiat cu municipalitatea, spune autoritatea locală. Aceeași autoritate susține că, în zona cartierelor din municipiu, serviciul de salubrizare lasă mult de dorit. Ba mai mult, la controalele făcute de Primărie, angajații nu ies la…număr. (06.11.2017)
Continua parteneriatul intre Coalitia pentru BAIA MARE si PSD. Social-democratii vor avea un viceprimar Printr-un comunicat de presă comun, PSD Maramureș și Coaliția pentru Baia Mare își reconfirmă parteneriatul politic și administrativ asumat încă de după alegerile locale din 2016. Interesul comun al celor două entități sunt asigurarea coerenței și funcționării actului administrativ în ceea ce privește proiectele importante la nivelul municipiului Baia Mare și a județului Maramureș. Mai mult, s-a subliniat ideea că acest parteneriat va continua să funcționeze și în viitor. (31.10.2017)
<<   <   pagina 1 din 74   >   >>
 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(19 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(14 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design