Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

SATU MARE: O bucata dintr-un important bulevard s-a surpat din cauza unei conducte de apa sparte În locul unde s-a surpat asfaltul a mai existat o astfel de problemă în urmă cu câţiva ani, cauzată tot de o conductă de apă. Început de săptămână în forţă pentru cei de la Apaserv Satu Mare, care au fost solicitaţi să intervină în jurul orei 9 pe Bulevardul Octavian Goga, acolo unde o bucată de carosabil s-a surpat. (03.04.2018)
SATU MARE: Primaria isi doreste sa modernizeze iluminatul public din tot orasul, printr-un proiect de 22 de milioane lei Modernizarea iluminatului se doreşte să se realizeze prin Programul Operaţional Regional. Implementarea proiectelor ar reduce costurile cu iluminatul stradal cu 70%. Primăria municipiului Satu Mare are planuri mari în ceea ce priveşte iluminatul public stradal. După ce a împărţit oraşul în patru zone, pentru a putea crea mai uşor studiile tehnice în acest sens, primăria doreşte să modernizeze reţeaua electrică pe o distanţă de 350 de km. (29.03.2018)
BAIA MARE: Difuzarea de presa si parcarile primarului Chereches Ultima lovitură pentru difuzarea de presă scrisă a venit recent din partea primarului orașului Baia Mare, Cătălin Cherecheș. Decis să facă parcări de unde lumea cumpăra ziare, aruncă în faliment o afacere care și așa abia se ține pe picioare. Ce se întâmplă în Baia Mare, ne-a spus dna Monica Donca, directorul ultimei firme de distribuție a presei care încă mai respira. (28.03.2018)
Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
Composesoratul BORSA a detinut 6.000 ha terenuri si nu 17.000 ha cat a solicitat in instanta, spune primarul localitatii, Sorin Timis Vechiul composesorat Borşa din Munţii Maramureşului avea o întindere de peste 6.000 hectare de teren împădurit şi nu 17.000 hectare aşa cum solicită administraţia Asociaţiei Composesorale Borşa, în urma unui lanţ de procese de procese care durează de peste 25 de ani, a declarat, luni, primarul oraşului Borşa, Sorin Timiş. (19.03.2018)
Proiecte de afaceri non-agricole pentru tineri, sustinute de primaria BAIA MARE Afacerile non-agricole susţinute prin Fondul Social European de Primăria municipiului Baia Mare vor asigura o creştere a locurilor de muncă din zona urbană destinate tinerilor, a declarat primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, prezent la demararea proiectului. Implementarea planurilor de afaceri finanţate din Fondul Social European pentru cei care demarează o afacere înseamnă o finanţare nerambursabilă în sumă de 40.000 euro de fiecare iniţiativă. (19.03.2018)
Zona joasa a orasului TASNAD este sub apa dupa ploile de noaptea trecuta. Oamenii isi scot apa din case si beciuri Oamenii sunt revoltaţi pentru faptul că şanţurile nu au capacitatea de a colecta toată apa de ploaie, iar aceasta le-a intrat în beciuri şi chiar în case. Ploaia de noaptea trecută a trezit din somn locuitorii din zona Tăşnad care stau la baza dealului. Cantitatea însemnată de apă care a căzut a depăşit posibilitatea de colectare a şanţurilor, aşa că acestea s-au revărsat, iar apa a intrat în curţile şi casele oamenilor. (19.03.2018)
SATU MARE: Cladirea Colegiului "Kolcsey", modernizata cu bani alocati de Guvernul Ungariei Clădirea Colegiului Naţional ''Kolcsey Ferenc'' din municipiul Satu Mare a fost modernizată în urma unui sprijin financiar în valoare de două milioane de euro alocat de Guvernul Ungariei, inaugurarea având loc miercuri în prezenţa vicepremierului Semjen Zsolt. Primarul Kereskenyi Gabor a declarat că totalul investiţiei este de două milioane de euro, în cadrul colegiului învăţând aproximativ 1.100 de copii şi desfăşurându-şi activitatea circa 100 de cadre didactice. (15.03.2018)
SEINI: Gunoiul de la animale a devenit combustibil pentru o statie de biogaz Premiera intr-un orasel din Maramures: Seini e prima localitate din zona unde s-a deschis o statie de biogaz unde dejectiile animalelor sunt folosite pentru a produce energie electrica. Statia apartine Primariei. Orasul a rezolvat astfel doua probleme: gunoiul de la ferme nu mai ajunge pe camp si nu mai polueaza panza freatica, iar factura la energie electrica pentru iluminatul stradal a scazut cu 40%. Statia mai produce si ingrasamant, care este comercializat. (09.03.2018)
<<   <   pagina 1 din 78   >   >>
 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design