Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  93,37% (155/166)
2.  Piatra Neamt
  88,64% (39/44)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  78,95% (15/19)
4.  Timisoara
  38,89% (14/36)
5.  Gherla
  100,00% (10/10)
6.  Targu - Jiu
  100,00% (5/5)
7.  Voluntari
  75,00% (3/4)
8.  Hunedoara
  60,00% (3/5)
9.  Oradea
  60,00% (3/5)
10.  Pitesti
  8,33% (2/24)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primaria SATU MARE va lansa in acest an o aplicatie prin care se vor putea cumpara si bilete de autobuz; Bugetul municipiului este cu aproape 30 de milioane lei mai mic decat anul trecut

Primăria municipiului Satu Mare va lansa în acest an o aplicaţie pentru a facilita comunicarea cu sătmărenii, acesta putând fi folosită atât la achiziţia de bilete de autobuz cât şi la aflarea poziţiei mijloacelor de transport în comun, a anunţat primarul Kereskenyi Gabor. Prin intermediul aplicaţiei se vor putea trimite documente, face sesizări, se vor putea plăti taxe. (15.02.2018)

Primarul municipiului BAIA MARE infiinteaza Compartimentul pentru Integritate si Anticoruptie Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Cherecheş, a anunţat, pe pagina de socializare, că instituţia înfiinţează Compartimentul pentru Integritate şi Anticorupţie, aceasta fiind o inţiativă unică la nivel naţional în administraţia locală, susţine edilul. Primarul a menţionat că viitorul compartiment va funcţiona în baza unor modele funcţionale din străinătate (13.02.2018)
Primaria BAIA MARE a demarat actiunea de identificare a persoanelor care locuiesc ilegal la marginea orasului Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a anunţat, pe pagina de socializare, că împreună cu Poliţia Locală a demarat acţiunea de identificare a persoanelor care locuiesc fără forme legale pe raza municipiului Baia Mare, îndeosebi romi şi eliminarea aşa numitelor “pungi de sărăcie” formate la periferia oraşului. (12.02.2018)
Bugetul municipiului SATU MARE este aproape finalizat Bugetul municipiului Satu Mare este aproape finalizat, oraşul reuşind să recupereze doar o parte din cei circa 30 de milioane de lei pe care îi pierde după modificările aduse de guvern, a declarat primarul Kereskenyi Gabor, la un eveniment al oamenilor de afaceri. Edilul a explicat că prin majorarea taxelor şi impozitelor şi prin predarea Filarmonicii de stat “Dinu Lipatti” către Consiliul Judeţean, s-a reuşit acoperirea unei sume de circa 11 milioane de lei. (09.02.2018)
Aeroportul din BAIA MARE este tentant pentru operatorii low-cost in perspectiva redeschiderii Companiile aeriene low-cost sunt cele mai interesate să opereze de pe aeroportul internaţional “Maramureş”, estimat a fi redeschis traficului aerian din vara acestui an, a declarat directorul instituţiei, Dorin Buda. Directorul Aeroportului Internaţional ” Maramureş” a mai precizat că deschiderea unor rute externe spre Baia Mare va reduce substanţial numărul pasagerilor care aleg ca punct de îmbarcare pentru un zbor extern aeroporturile din Cluj-Napoca, Satu Mare sau Bucureşti. (09.02.2018)
SATU MARE: Sondaj online pentru evaluarea activitatii primariei si serviciilor subordonate Primăria Municipiului Satu Mare a lansat luni un sondaj online pentru evaluarea activităţii instituţiei şi a serviciilor instituţiilor subordonate, acesta putând fi completat şi în mod anonim până în 21 februarie. Chestionarul cuprinde mai multe întrebări referitoare la direcţia de dezvoltare a oraşului, dar şi gradul de mulţumire cu privire la infrastructura rutieră - reabilitări străzi/trotuare, ordinea şi siguranţa publică, transportul public, iluminatul public, spaţiile verzi, salubritatea, asistenţa socială, cultura şi evenimentele locale. (05.02.2018)
SATU MARE: Filarmonica 'Dinu Lipatti' a trecut de la Primarie la Consiliul Judetean Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare a votat, în şedinţa de miercuri, preluarea Filarmonicii 'Dinu Lipatti' de la Primăria Satu Mare, după o perioadă de de opt ani în care a fost în subordinea municipalităţii, pentru a nu fi desfiinţată. Preşedintele CJ, Pataki Csaba, a precizat că instituţia de interes judeţean a fost trecută în anul 2010 la Primăria Satu Mare pentru a nu fi desfiinţată din cauza unei ordonanţe de urgenţă care prevedea stabilirea unui număr maxim de posturi în administraţiile locale, însă în prezent pentru municipalitate este greu să finanţeze atât Teatrul de Nord, cât şi Filarmonica. (31.01.2018)
Un nou cartier de locuinte se va dezvolta in municipiul SATU MARE, foarte aproape de viitoarea centura Primarul Kereskényi Gábor a avut marți, 30 ianuarie, o întâlnire cu reprezentanții companiei Immochan, care are intenția de a construi un amplu proiect imobiliar în zona în care este situat acum Centrul Comercial Auchan Shopping. Proiectul va fi unul pilot la nivel naţional pentru dezvoltator, care vrea să cuprindă supermarketul deţinut în prezent într-un cartier de locuinţe. (31.01.2018)
BAIA MARE: Primarul Catalin Chereches sustine ca Guvernul nu contribuie la plata salariilor din administratie Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a afirmat, marţi, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local, că majorările salariale prevăzute de lege pentru angajaţii administraţiei publice sunt suportate de bugetul local, iar Guvernul nu contribuie cu nimic. Acesta a mai precizat că plata salariilor pentru angajaţii instituţiei este asigurată. "În concepţia unora din Guvern, administraţia locală ar trebui doar să plătească salarii şi să facă asistenţă socială. E total greşit, a precizat Cătălin Cherecheş. (30.01.2018)
SATU MARE: Sistem de aparare impotriva grindinei, selectat pentru finantare din fonduri europene Proiectul unui sistem de apărare împotriva grindinei întocmit de către Consiliul Judeţean Satu Mare a fost selectat pentru finanţare din fonduri europene, urmând să fie semnat contractul, a anunţat preşedintele instituţiei, Pataki Csaba. Proiectul prevede realizarea unui sistem transfrontalier de apărare în judeţele Satu Mare şi Szabolcs Szatmar Bereg din Ungaria. În judeţul Satu Mare vor fi montate 40 de tunuri care vor împrăştia în aer particule de iodură de argint în cazul avertizărilor pentru grindină. Valoarea totală a proiectului este de aproape 2 milioane euro, din care părţii române îi va reveni circa 1,3 milioane euro. (29.01.2018)
<<   <   pagina 1 din 77   >   >>
 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(18 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(11 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(2 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
Ioan Popa (PNL) Ioan Popa (PNL)
Resita
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design