Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  86,99% (127/146)
2.  Piatra Neamt
  83,33% (40/48)
3.  Galati
  100,00% (23/23)
4.  Timisoara
  48,72% (19/39)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  69,23% (18/26)
6.  Pitesti
  51,61% (16/31)
7.  Targu - Jiu
  69,23% (9/13)
8.  Gherla
  100,00% (8/8)
9.  Oradea
  20,00% (2/10)
10.  Hunedoara
  33,33% (2/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
SIBIU: Iluminatul public va fi oprit in centrul municipiului resedinta, cu ocazia Orei Pamantului; Viitoarea Regiune Gastronomica Europeana va beneficia de o finantare de 160.000 de euro

Primăria Sibiu va întrerupe iluminatul public şi arhitectural din Piaţa Mare din centrul oraşului sâmbătă, între orele 20.30 şi 21.30, pentru a sărbători Ora Pământului. Municipalitatea sibiană a început de câţiva ani să reducă factorii de poluare din oraş. Municipiul Sibiul colectează selectiv deşeurile din noiembrie 2016. Primăria Sibiu accesează fonduri europene pentru eficientizarea energetică a patru clădiri în care funcţionează unităţi de învăţământ. (21.03.2018)

Firea: Master planul pentru managementul integrat al deseurilor, lansat in dezbatere la finele lunii aprilie; PMB: Achizitiile initiate de Compania Municipala Agrement pentru "Bucuresti, Inima Ta" au respectat prevederile legale Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat marţi că la sfârşitul lunii aprilie va fi lansat în dezbatere publică master planul pentru managementul integrat al deşeurilor, un document care va prevede responsabilităţile, dar şi sancţiunile în domeniu. Firea a menţionat că acest master plan va conţine prevederi în ce priveşte deşeurile din construcţii şi cele provenite din unităţi medicale. (21.03.2018)
Firea: Un regulament privind publicitatea va fi dezbatut in CGMB; trebuie sa preluam bunele practici din capitalele lumii; Gabriela Firea le cere functionarilor din Ministerul Culturii sa avizeze solicitarile pentru toaletarea arborilor; Primarul general: Transmit operatorilor de deszapezire sa trateze cu foarte mare seriozitate si strazile secundare; Sectoarele 4 şi 5: Echipajele de deszapezire actioneaza atat pe marile bulevarde, cat si pe arterele laterale Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat luni că un regulament privind publicitatea în Capitală va fi supus dezbaterii într-una dintre următoarele şedinţe ale Consiliului General al Municipiului Bucureşti, acesta prevăzând panouri standard în funcţie de zonă. Firea a reamintit că în 2017 a fost înfiinţată Compania Municipală de Publicitate şi a menţionat că aceasta urmează să realizeze panourile publicitare. (20.03.2018)
Primaria BRAILA face un sondaj referitor la ce container de colectare selectiva prefera populatia Primăria Brăila face un sondaj pentru a afla ce model de container pentru colectare selectivă a deşeurilor preferă locuitorii municipiului, urmând ca apoi furnizorul pubelelor să fie stabilit prin licitaţie publică, potrivit informaţiilor furnizate de primarul Brăilei, Marian Dragomir. Primăria Brăila va realiza, anul acesta, 50 de puncte de colectare selectivă a gunoiului, potrivit informaţiilor furnizate de primarul municipiului, Marian Dragomir. (14.03.2018)
Primaria RAMNICU VALCEA a amendat firma de salubritate pentru nereguli la 90 la suta din punctele de colectare Primăria Râmnicu Vâlcea a sancţionat cu amenzi totale de 8.000 de lei firma de salubrizare din municipiu, după ce, la un control efectuat pe 12 martie, reprezentanţii municipalităţii au constatat că peste 90% din punctele de colectare a deşeurilor erau negolite, iar unele dintre acestea erau “îngropate în mormane de gunoi”, potrivit unui comunicat al instituţiei. (14.03.2018)
SEINI: Gunoiul de la animale a devenit combustibil pentru o statie de biogaz Premiera intr-un orasel din Maramures: Seini e prima localitate din zona unde s-a deschis o statie de biogaz unde dejectiile animalelor sunt folosite pentru a produce energie electrica. Statia apartine Primariei. Orasul a rezolvat astfel doua probleme: gunoiul de la ferme nu mai ajunge pe camp si nu mai polueaza panza freatica, iar factura la energie electrica pentru iluminatul stradal a scazut cu 40%. Statia mai produce si ingrasamant, care este comercializat. (09.03.2018)
Politistii locali din TARGU MURES, dotati cu sisteme de inregistrare audio-video portabile; Ministerul Mediului a aprobat construirea primei gropi de deseuri rezultate din constructii Primăria Târgu Mureş a achiziţionat 15 sisteme de înregistrare audio-video portabile pentru dotarea Poliţiei Locale, astfel încât să poată fi stabilită cu exactitate starea de fapt din teren în timpul intervenţiilor, însă şi pentru descurajarea unor atitudini ostile din partea anumitor cetăţeni. Aparatele portabile audio-video pot înregistra timp de 11 ore în continuu, inclusiv pe timp de noapte, în infraroşu. (07.03.2018)
Dan Tudorache: Decizia APMB de prelungire a autorizatiei de mediu pentru Iridex, o nesocotire flagranta a cadrului legal Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, îi solicită ministrului Mediului revocarea actului administrativ emis de Agenţia pentru Protecţia Mediului Bucureşti (APMB), prin care a fost prelungită Autorizaţia Integrată de Mediu pentru CMID Iridex, act care constituie o "veritabilă agresiune" asupra bucureştenilor din zona de nord a Capitalei. (22.02.2018)
In judetul ARAD, din aprilie, incepe colectarea selectiva a deseurilor În judeţul Arad va începe implementarea sistemului de colectare selectivă a deşeurilor, demarând, în luna aprilie, în municipiul Arad, oraşele Pâncota, Nădlac, Pecica, Sântana şi Curtici şi zonele rurale adiacente, conform vicepreşedintului Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea. Până în prezent, în cadrul proiectului au fost construite şase staţii moderne de sortare, compostare sau transfer, în municipiul Arad, precum şi în localităţile Chişineu Criş, Ineu, Sebiş, Bârzava şi Mocrea. (16.02.2018)
CLUJ: Primaria a cumparat un tomograf pentru monitorizarea sanatatii arborilor Primăria Cluj-Napoca a achiziționat un tomograf pentru a evalua starea de sănătate a copacilor din municipiu.Tomograful a costat 130.000 de lei și a fost achiziționat în urma unei licitații organizate de primărie. Potrivit viceprimarului Dan Tarcea, și prin utilizarea acestui aparat protejarea spațiilor verzi va fi intensificată pentru că se vor evita tăierile unor arbori sănătoși. (08.02.2018)
<<   <   pagina 1 din 167   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(45 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(36 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(13 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(6 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(3 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design