Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  89,92% (116/129)
2.  Piatra Neamt
  94,74% (90/95)
3.  Cluj Napoca
  35,17% (83/236)
4.  Gherla
  93,75% (15/16)
5.  Timisoara
  61,90% (13/21)
6.  Pitesti
  38,46% (10/26)
7.  Voluntari
  69,23% (9/13)
8.  Bucuresti - Sect. 4
  20,00% (7/35)
9.  Bacau
  45,45% (5/11)
10.  Galati
  20,00% (4/20)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primarul BRAILEI: Nu mi-am imaginat ca vor fi furate tomberoanele pentru colectarea selectiva a gunoiului

Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a declarat că nu s-a aşteptat ca o parte dintre tomberoanele amplasate în municipiu pentru colectarea selectivă a deşeurilor să fie furate, după ce recipientele au dispărut de la zece asociaţii de proprietari. Primarul Brăilei a precizat că dacă se reuşeşte reducerea cantităţii de gunoi şi încadrarea în procentele prevăzute în legislaţie, anul 2018 nu va mai aduce creşteri de tarife pentru salubrizare. (24.03.2017)

BRAILA: Toaletari si plantari de arbori si arbusti in toate cartierele. Platanii, mestecenii si stejarii vor inlocui plopii care se taie Primarul Marian Dragomir s-a arătat încântat de începerea plantărilor de arbori la nivelul municipiului, odată cu toaletările clasice de primăvară. Potrivit acestuia, angajaţii Seroplant au acţionat deja în cartierul Obor, iar în prezent îngrijesc spaţiile verzi din Hipodrom. Chiar şi aşa, edilul-şef a ţinut să puncteze că pentru următoarele două săptămâni toaletările din cartierul Hipodrom vor fi sistate, astfel încât efortul pentru plantările de arbori să se intensifice considerabil. (22.03.2017)
Municipiul ARAD va avea peste 300 de rampe subterane Municipiul Arad va avea containere subterane. Studiul de fezabilitate prevede amenajarea a 303 rampe subterane, amplasate în toate zonele oraşului. Fiecare rampă va avea mai multe containere pentru colectarea selectivă a diferitelor tipuri de deşeuri. Costul unei platforme automatizate era estimat anul trecut la aproximativ 30.000 de euro, astfel că investiţia s-ar fi ridicat la suma de 10.000.000 de euro. (16.03.2017)
Exploatarile forestiere au lasat CARANSEBESUL fara apa potabila. Comitetul pentru Situatii de Urgenta s-a intrunit pentru gasirea unei solutii Caransebeşul se află într-o situaţie critică în privinţa apei potabile. Localnicii s-au plâns în ultimele luni că apa care curge la robinete este extrem de murdară şi nu poate fi băută. Primarul Felix Borcean a solicitat sprijinul Prefecturii Caraş-Severin în găsirea unei soluţii, pentru ca cei aproximativ 25 de mii de locuitori să aibă din nou apă potabilă la robinet. (15.03.2017)
BRAILA: Primarul Dragomir spera ca taxa pe gunoi sa scada in viitorul apropiat Primarul Marian Dragomir s-a arătat încrezător că în viitorul apropiat brăilenii vor avea de plătit mai puţin de 11 lei la taxa de gunoi şi asta independent de măsurile luate de administraţie pentru a demara colectarea selectivă. Edilul-şef a participat zilele trecute la Comitetul director al Asociaţiei Municipiilor din România (AMR), care s-a reunit la Bucureşti, pentru a discuta, printre altele, despre Legea finanţelor publice şi taxa de 80 de lei pe tona de gunoi, intrată în vigoare la începutul anului. (15.03.2017)
ORSOVA: S-a instituit stare de alerta din cauza necolectarii deseurilor menajere Autoritățile din municipiul Orșova au declarat stare de alertă în perioada 8-18 martie din cauza neridicării deșeurilor menajere de la populație din data de 6 ianuarie, a declarat prefectul județului Mehedinți, Nicolae Drăghiea. Volumul de deșeuri menajere neridicate din Orșova se ridică la aproximativ 800 de tone, cantitate care trebuie colectată și transportată la un depozit ecologic autorizat din județul Mehedinți. (08.03.2017)
Primaria municipiului ROMAN planteaza copaci pentru a preveni pe viitor efectele viscolului Reprezentanţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) din cadrul Primăriei municipiului Roman au realizat, pe parcursul ultimelor săptămâni, mai multe acţiuni de curăţenie şi ecologizare. O acțiune importantă o reprezintă plantarea de copaci în zonele în care, în perioada în care ninge, se formează troiene din cauza vântului ce viscolește zăpada. Acțiunile realizate pentru crearea de perdele de protecție vizează zone din cartierul Bălcescu. (07.03.2017)
ORADENII pot testa timp de o saptamana autobuzul electric al anului 2017 in Europa; Un nou acord cadru de trei ani pentru intretinerea spatiilor verzi din municipiu Orădenii pot testa, timp de o săptămână, un nou autobuz electric, fabricat în Polonia și declarat “Autobuzul anului 2017 în Europa”, municipiul Oradea fiind primul oraș din țară în care firma constructoare a decis să îl prezinte călătorilor. Autobuzul polonez, cu podea joasă și lung de 12 metri, cu o capacitate de 30 de locuri pe scaune, este descris ca extrem de silențios și fără emisii poluante, remarcat prin construcția modernă, dar și prin costurile scăzute în exploatare. (07.03.2017)
PITESTI: Se acopera ghenele de gunoi cu stejar. Fiecare structura din lemn costa 2.000 de euro Un „proiect de reabilitare urbană a Piteştiului“, la care Uniunea Europeană a contribuit cu 16 milioane de euro, este în realitate un dezastru: 9,6 hectare de spaţii verzi au dispărut, au fost puse milioane de pavele şi realizate ghene de gunoi cu becuri şi structuri din stejar, bănci fără spătare, dar cu becuri, plus vreo 700 de copaci tăiaţi. (03.03.2017)
Gunoiul menajer din ALBA IULIA va fi transportat la Targu Jiu. Tariful pe persoana creste la peste 10 lei Tarifele pentru salubrizare în Alba Iulia cresc cu peste 30%, începând cu data de 10 martie. Majorarea este determinată de decizia Agenţiei pentru Protecţia Mediului Sibiu de a interzice depozitarea deşeurilor menajere la groapa de la Cristian. Cea mai mare scumpire va fi pentru colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor din rampe neautorizate, cu 42,72%, iar pentru persoane fizice, majorarea de tarife este de 31,85%. (03.03.2017)
<<   <   pagina 1 din 161   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Emil Boc (PNL) Emil Boc (PNL)
Cluj Napoca
(20 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(20 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(11 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(9 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(8 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Cosmin Necula (PSD) Cosmin Necula (PSD)
Bacau
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design