Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  82,42% (75/91)
2.  Piatra Neamt
  83,33% (60/72)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  90,91% (40/44)
4.  Gherla
  93,33% (14/15)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  58,82% (10/17)
7.  Dej
  50,00% (5/10)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
9.  Pitesti
  33,33% (4/12)
10.  Voluntari
  33,33% (2/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primarul municipiului GALATI, Ionut Pucheanu: lucrarile pentru consolidarea Falezei Superioare, vor fi de anvergura

La Galati, lucrarile pentru consolidarea Falezei Superioare, in zona Elice, sunt in desfasurare. Primarul Ionut Pucheanu reaminteste ca, fiind vorba de o lucrare complexa, durata sa va fi una semnificativa, dar subliniaza, totodata, importanta acestei actiuni de consolidare, bazat pe expertizele tehnice făcute până acum. Este pentru prima dată când se intervine astfel pentru remedierea acestui perimetru. (27.04.2017)

IASI: Primarului Mihai Chirica, solicita firmelor de constructii sa grabeasca ritmul lucrarilor la reabilitarea ai modernizarea strazilor Municipalitatea ieșeană, prin vocea primarului Mihai Chirica, a solicitat firmelor de construcții să grăbească ritmul lucrărilor de reabilitare și modernizare pe străzile din oraș. În cursul zilei de miercuri au început lucrările de reabilitare și modernizare a străzii Sf. Andrei. Reabilitarea arterei rutiere va dura maxim două luni și face parte dintr-un program de lucrări care cuprinde reabilitarea a 11 străzi din mai multe zone. (27.04.2017)
Primaria BACAU pune la dispozitie in acest an peste 5 milioane de lei pentru activitati non-profit Primăria municipiului Bacău pune la dispoziția celor care vor să desfășoare, anul acesta, activități non-profit, suma totală de 5,2 milioane lei repartizată pe mai multe capitole, în contextul în care orașul deține titlul de Capitala Tineretului din România pentru perioada 2 mai 2017-1 mai 2018. Potrivit unui comunicat remis presei, proiectele pot fi realizate în legătură cu domeniile tineret, educație, cultură, sport și social. (27.04.2017)
Municipiul FOCSANI se asociaza cu comunele vecine pentru extinderea retelei de transport public Municipalitatea din Focşani, prin consiliul local se va asocia cu comunele Goleşti, Cîmpineanca, Vînători, Răstoaca şi Milcovul, în vederea constituirii asociaţiei de dezvoltare intercomunitară de utilităţi publice pentru serviciul de transport public local prin curse regulate. Potrivit Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, comandat de Primăria Focşani, se are în vedere extinderea reţelei de transport public, care să asigure libertate de mişcare pentru locuitorii Municipiului Focşani şi ai comunelor limitrofe. (27.04.2017)
Ridicarea masinilor parcate neregulamentar va fi realizata de noua societate Parking a Consiliului Local FOCSANI Ridicarea mașinilor parcate neregulamentar pe străzile și parcările publice din Focșani va fi realizată de noua societate Parking a Consiliului Local care va prelua serviciul de parcări al municipiului. Problemele cu locurile de parcare din municipiu au fost discutate la dezbaterea publică organizată de municipalitate simultan cu ședința Subcomisiei de Dialog Social. (26.04.2017)
IASI: Restrictii de circulatie in vederea reabilitarii si modernizarii stradale În această dimineață au început și lucrările de reabilitare și modernizare a str. Sf. Andrei. În acest context municipalitatea a impus, cu acordul Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Iași, o serie de modificări și restricții de circulație. Reabilitarea și modernizarea str. Sf. Andrei va dura maxim două luni și face parte dintr-un program de lucrări care cuprinde reabilitarea a 11 străzi din mai multe zone din oraş. (26.04.2017)
Ce-i raspunde primarul FOCSANIULUI liderului Partidei Romilor, care l-a acuzat pe edil ca-i prigoneste pe locatarii blocurilor sociale Cristi Misăilă infirmă acuzaţiile şefului romilor, cum că a făcut promisiuni în campania electorală faţă de această etnie, în schimbul voturilor. Primarul Cristi Misăilă a ales să răspundă la scrisoarea deschisă adresată de Toader Constantin, preşedintele Partidei Romilor Pro Europa. În epistolă, liderul romilor acuză edilul şef că-i prigoneşte pe locatarii blocurilor sociale, care se află în pas de evacuare, dar şi că nu-şi respectă promisiunile din campania electorală de anul trecut, în urma cărăra a ajuns primar şi cu voturile romilor din Focşani. (26.04.2017)
S-a aprobat aderarea Municipiului ONESTI, judetul Bacau, la Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Apa-Canal Constanta" Ca urmare a H.C.L. nr 62 / 18.04.2017 prin care s-a aprobat aderarea Municipiului Onești, judeţul Bacău, prin Consiliul Local Onești, la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitara „Apă-Canal Constanța”, a început o vizită de lucru a operatorului RAJA Constanța în Oneşti. Întâlnirea are drept scop identificarea situației actuale al infrastructurii de apă şi canalizare din Oneşti. (26.04.2017)
Fostul primar din PIATRA NEAMT, Gheorghe Stefan (Pinalti), trimis in judecata in al saselea dosar DNA Gheorghe Stefan - "Pinalti" (fost primar PDL al municipiului Piatra-Neamț) a fost trimis în judecată de către DNA în al șaselea dosar, în afară de cele două în care a fost deja condamnat cu executare: cel al finanțării ilegale a campaniei prezidențiale din 2009 și cel disjuns din Microsoft (așa-numitul „lot Dorin Cocoș”). Este vorba despre o speță în care DNA îl acuză pe fostul edil de trafic de influență în favoarea unui patron, pentru ca omul de afaceri să câștige un contract de lucrări publice. (25.04.2017)
Ion Lungu: PNL nu are voie sa piarda Primaria SUCEAVA la alegerile din 2020 Prim-vicepreşedintele liberalilor suceveni şi primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat la finalul săptămânii trecute că PNL nu are voie să piardă Primăria Suceava la viitoarele alegeri locale din anul 2020. Ion Lungu a declarat că PNL are cei mai buni candidaţi pentru a câştiga funcţia de primar al Sucevei, subliniind faptul că patru dintre aceştia sunt prezenţi la şedinţa Conferinţei Judeţene de Alegeri din cadrul PNL. (25.04.2017)
<<   <   pagina 1 din 330   >   >>
 
Informatii din Moldova

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design