Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  86,96% (120/138)
2.  Piatra Neamt
  88,68% (47/53)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  70,83% (17/24)
4.  Gherla
  100,00% (14/14)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  80,00% (8/10)
6.  Pitesti
  41,67% (5/12)
7.  Bistrita
  50,00% (3/6)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  14,29% (2/14)
9.  Voluntari
  33,33% (2/6)
10.  Falticeni
  100,00% (1/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primarul din FOCSANI vrea inca o data desfiintarea Ateneului Popular

Edilul municipiului Focşani, Cristi Misăilă, este nemulţumit de repertoriile Orchestrei de Cameră Unirea şi corului Pastorala şi vrea să treacă activitatea Ateneului în subordinea Teatrului Pastia. Este acelaşi proiect pe care Misăilă l-a mai propus şi în primăvară, dar care, din motive care au ţinut de legalitate, a fost respins, deşi iniţial a fost anunţat ca fiind aprobat. (17.08.2017)

Primarul municipiului SUCEAVA afirma ca vor fi construite locuinte sociale si vor fi modernizate drumuri cu finantare europeana Mai multe drumuri de pământ din anumite zone ale oraşului vor fi modernizate şi noi locuinţe sociale vor fi construite printr-un proiect cu finanţare europeană în valoare de 7 milioane de euro, implementat de municipalitate, a declarat primarul Ion Lungu. Potrivit primarului, contractul privind sprijinul pregătitor pentru finanţarea GAL Suceava şi elaborarea de strategii de dezvoltare locală a fost semnat la Bucureşti. (17.08.2017)
Vor fi inventariate terenurile si cladirile din PIATRA NEAMT lasate in paragina Având în vedere sesizările primite pe adresa instituției, dar și cele constatate în urma deplasărilor periodice pe teren, primarul Dragoș Chitic a dispus compartimentelor specializate ale Primăriei să ia măsurile care se impun pentru ca deținătorii de imobile, terenuri și construcții situate în intravilanul municipiului Piatra Neamț să le întrețină și să le îngrijească. Astfel, în perioada următoare vor fi inventariate clădirile de pe raza Municipiului Piatra Neamț aflate într-o stare avansată de degradare, precum și suprafețele de teren, proprietăți private, neîngrijite sau pe care sunt depozitate deșeuri. (14.08.2017)
Primaria vrea sa atraga turisti la IASI. Strategie de promovare a podgoriilor din judet Sefii municipalitatii iesene au anuntat ca vor propune o strategie de promovare a podgoriilor iesene pentru ca acestea sa aiba o vizibilitate mult mai mare printre ieseni si printre turistii care vin in regiune. Zilele trecute, primarul Mihai Chirica a avut o intalnire la Palatul Roznovanu cu principalii producatori locali de vinuri, respectiv Cotnari S.A., S.C. Agroindustriala Bucium, Grupul de firme Domeniile Lungu si Crama Gramma. (14.08.2017)
BOTOSANI: Revolta contra drumurilor ciuruite Sute de botoşăneni au participat, sâmbătă, la cel mai amplu protest organizat până acum în judeţ din cauza stării proaste a drumurilor. Sătui să îşi repare maşinile, dar mai ales să-şi rişte vieţile de fiecare dată când sunt nevoiţi să circule pe drumurile unde locul asfaltului a fost luat de gropile adânci, oamenii au decis să îşi strige nemulţumirile în stradă. Reproşurile protestatarilor au fost îndreptate în principal către Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean. (14.08.2017)
SUCEAVA: Piste de biciclete trasate ca pentru betivi Dacă vechile marcaje dădeau prin stâlpi, noile marcaje prin care se încearcă evitarea stâlpilor arată de parcă ar fi destinate bicicliştilor sub influenţa alcoolului. În municipiul Suceava urmează să fie marcaţi 12.762 metri liniari de piste pentru biciclete. Lăţimea pistelor este de un metru şi sunt amenajate pe trotuarele din oraş, fiind semnalizate din 500 în 500 de metri. (11.08.2017)
Consiliul Local GALATI a aprobat Strategia de dezvoltare locala a municipiului 2016 - 2025 Consiliul Local al municipiului Galaţi, întrunit pe 10 august în şedinţă extraordinară, a aprobat Strategia de dezvoltare locală a municipiului Galaţi 2016 – 2025, care conţine un număr de aproximativ 200 de obiective de atins în perioada menţionată. Potrivit primarului municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, necesitatea aprobării noii strategii a apărut din nevoia accesării de fonduri europene şi având în vedere că strategia a fost elaborată în 2016, dar a suferit ulterior mai multe modificări. (11.08.2017)
Primaria SUCEAVA ingheata angajarile: 84 de posturi vacante raman neocupate; Primaria propune alocarea unui milion de euro pentru modernizarea strandului; Primele statii de incarcare a vehiculelor electrice, montate in municipiu Primăria Suceava nu va mai face angajări, cel puţin până la sfârşitul acestui an, după finalizarea actualelor proceduri prin care se selectează încă 20 de angajaţi, urmând ca 84 de posturi vacante să rămână neocupate, a declarat primarul Ion Lungu. El a spus că, dintre cei 20 de noi angajaţi, 16 vor lucra la compartimentul de executări silite, în condiţiile în care municipalitatea trebuie să recupereze de la contribuabili circa 15 milioane de euro. (10.08.2017)
TIRGU NEAMT si planificarea inteligenta a solutiilor "Smart" Leagăn al unor așezări preistorice și punct de referință în valea râului Ozana, orașul Tîrgu Neamț se dezvăluie ochiului privitorului dintre mai multe forme de relief distincte: munte, deal și podiș. Urbea, un spațiu tipic subcarpatic, este a treia ca mărime din județul Neamț, din punct de vedere geografic, amplasată în partea de nord-est a României, în Depresiunea Neamț, pe cursul mijlociu al râului Neamț (Ozana), la o altitudine de circa 360 de metri. Încetul cu încetul, trecând prin timp și spațiu, Tîrgu Neamț se prezintă, astăzi, ca unul dintre pionii importanți care a început să pună umărul la dezvoltarea conceptului de “Smart City” la nivel național, prin implementarea de soluții gândite pentru a folosi comunității. (09.08.2017)
Primarul din ROMAN, acuzat ca isi face propria echipa la Primarie "pe criterii politice" Primarul orașului Roman din județul Neamț nici nu s-a instalat bine în funcție, că a și început să-și planteze oamenii pe criterii politice. Prima funcție vizată a fost cea de city manager. A urmat directorul Poliției Locale. Aici se si opreste lista acuzatorilor primarului. In rest, ce i se mai imputa edilului este ca are un proces cu ANI. (09.08.2017)
<<   <   pagina 1 din 347   >   >>
 
Informatii din Moldova

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(22 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(11 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(6 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(2 raspunsuri
)
Ioan Popa (PNL) Ioan Popa (PNL)
Resita
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Catalin Gheorghe Coman (PSD) Catalin Gheorghe Coman (PSD)
Falticeni
(1 raspuns
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design