Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  98,40% (123/125)
2.  Piatra Neamt
  71,64% (48/67)
3.  Gherla
  100,00% (34/34)
4.  Bucuresti - Sect. 6
  81,25% (26/32)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  38,24% (13/34)
6.  Pitesti
  52,63% (10/19)
7.  Timisoara
  31,25% (5/16)
8.  Voluntari
  50,00% (5/10)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  23,08% (3/13)
10.  Oradea
  100,00% (3/3)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
SUCEAVA: Primarul Ion Lungu a prezentat raportul activitatii sale in primul an din cel de-al patrulea mandat

Intrucât pe 21 iunie 2017 s-a împlinit un an de când a preluat actualul mandat, Ion Lungu a prezentat ieri un raport al activității sale din ultimul an. Acesta a enumerat toate șantierele care sunt deschise în municipiu și a prezentat toate realizările din ultimul an de mandat. Primarul a arătat că cea mai mare nerealizare din acest an de mandat o reprezintă întârzierile în accesarea fondurilor europene 2014-2020. (22.06.2017)

IASI: Primarul Chirica face prognoze sumbre pentru PSD Moțiunea de cenzură a rezolvat o criză administrativă, dar este departe de a stinge conflictul din interiorul PSD, crede primarul din Iași, Mihai Chirica. Din punctul său de vedere, Liviu Dragnea a obținut o victorie de etapă în bătălia pentru Putere, următoarea mutare aparținându-i președintelui Iohannis. Varianta scindării PSD este și ea posibilă, în contextul în care președintele partidului va trece imediat la represalii împotriva celor pe care îi bănuiește că ar fi pactizat cu Grindeanu. (22.06.2017)
GALATI: Peste 220 de asociatii de proprietari din au fost notificate sa plateasca gardul viu primit gratuit de la primarie Un număr de 228 de asociaţii de proprietari dintre cele peste 700 existente în municipiul Galaţi au primit notificări din partea Primăriei Galaţi prin care sunt somate să achite contravaloarea gardului viu pe care l-au primit cu titlu gratuit de la municipalitate, a anunţat miercuri purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, Raluca Ardean. (22.06.2017)
SUCEAVA: Criza guvernamentala loveste in sistemul de termoficare Primaria Suceava nu are acces la finantarea pentru proiectul de modernizarea a 3 puncte termice si reabilitarea retelelor de distributie aferente. Primarul Ion Lungu arata ca, la finele saptamanii trecute, a fost in Capitala, la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, pentru a obtine un ordin de ministru in vederea alocarii a 8,7 milioane de lei in cadrul Programului "Termoficare 2006-2020". Acolo nu a gasit pe nimeni, intrucat premierul Sorin Grindeanu i-a demis din functie pe secretarii de stat. (21.06.2017)
Iluminatul Public din FOCSANI ramane in moarte clinica. Opozitia din Consiliul Local s-a opus externalizarii serviciului Aleşii liberali din Consiliul Local s-au abţinut de la votul privind delegarea serviciului de iluminat public, considerând că nu este o prioritate locală. Cu 11 voturi pentru şi şapte abţineri, trecerea serviciului de iluminat public de la Direcţia de Dezvoltare şi Servicii Publice către o firmă privată nu a fost aprobată în şedinţa extraordinară convocată de primarul Cristi Misăilă, întrucât era nevoie de 2/3 din voturile aleşilor. (21.06.2017)
SUCEAVA: 1,8 milioane de lei pentru reparatii la statuia lui Stefan cel Mare Primaria si Consiliul Local Suceava intentioneaza, pana anul viitor, la marcarea Centenarului Marii Uniri din 1918, sa reabiliteze monumentul ecvestru al domnitorului Stefan cel Mare. Pe masa deliberativului local a fost depusa o propunere privind indicatorii tehnico-economici. Valoarea investitiei a fost apreciata la 1,79 de milioane de lei, iar lucrarile vor dura 12 luni. (20.06.2017)
Faleza inferioara a GALATIULUI se scufunda in Dunare. Nu sunt bani de reabilitare "Oraşul se scufundă, încet, şi autorităţilor nu le pasă", ne-au spus oamenii de pe Faleza Inferioară, cu care am stat de vorbă despre ultima surpare a terasamentului de beton de pe malul Dunării. "Pe bugetul pe anul 2017 nu a fost prinsă şi Faleza Dunării. Suma necesară unei astfel de investiţii este în jur de 80-100 de milioane de euro. Primăria municipiului Galaţi a depus, totuşi, mai multe solicitări către ministere, care ar putea investi în refacerea Falezei Inferioare, însă momentan se aşteaptă răspuns", ne-a explicat Raluca Ardean, purtătorul de cuvânt al Primăriei. (20.06.2017)
FOCSANI: Pisicile si cainii din apartamente vor fi trecuti la intretinere Primaria vrea ca administratorii blocurilor sa treaca animalele de companie, caini si pisici, la intretinere si la plata gunoiului catre CUP Salubritate si a echivalat doua animale cu o persoana. Discutiile au avut loc, ieri, la dezbaterea publica organizata de municipalitate asupra unei hotarari a Consiliului Local din 2010 pentru aprobarea Normelor referitoare la conditiile de crestere si ingrijire a animalelor domestice si de companie din Focsani. (20.06.2017)
Motivarea achitarii fostului primar al BACAULUI, Romeo Stavarache, intr-un dosar in care era condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare: Este absurd ca primarul sa se substituie functionarilor Curtea de Apel Alba Iulia arată, în motivarea achitării fostului primar al Bacăului, Romeo Stavarache, pentru tentativă la abuz în serviciu, privind repartizarea unei locuinţe, că este „chiar absurd” să se creadă că edilul trebuia să se substituie atribuţiilor funcţionarilor din subordine. Potrivit motivării instanţei, primarul Romeo Stavarache nu trebuia să verifice personal documentaţia care a stat la baza emiterii repartiţiei unor locuinţe, în condiţiile în care asemenea atribuţii reveneau directorului executiv al Direcţiei patrimoniu şi şefului de Serviciu fond locativ. (19.06.2017)
SUCEAVA: Garsoniere parasite de chiriasii Primariei Opt locuinte ANL repartizate in anii anteriori de Primaria Suceava sunt parasite de catre chiriasi. Fostii beneficiari au preferat sa cumpere case de pe piata imobiliara libera, conditii in care au predat deja cheile unitatilor de locuit in cauza. "Prin achizitionarea de pe piata libera a unei locuinte de catre familiile care au fost beneficiare ale unor locuinte ANL, intrucat nu mai confirma in totalitate criteriile prevazute de Legea nr. 152/1998, cu referire la nedetinerea de locuinte proprietate personala, acestea au fost eliberate, iar cheile predate", se arata intr-o informare a Biroului evidenta si administrarea imobilelor de locuit. (19.06.2017)
<<   <   pagina 1 din 340   >   >>
 
Informatii din Moldova

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(42 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design