Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  88,81% (127/143)
2.  Piatra Neamt
  89,13% (41/46)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  73,53% (25/34)
4.  Gherla
  100,00% (20/20)
5.  Pitesti
  68,42% (13/19)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  66,67% (6/9)
7.  Voluntari
  75,00% (6/8)
8.  Galati
  33,33% (4/12)
9.  Hunedoara
  33,33% (3/9)
10.  Bistrita
  60,00% (3/5)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
JaponeziiI si italienii vor construi podul peste Dunare de la BRAILA. Podul suspendat se va numara printre primele cinci din Europa

Asocierea Astaldi S.p.A. – IHI Infrastructure Systems co. ltd a fost desemnată câștigătoare pentru construirea Podului de la Brăila, cea mai complexă lucrare de infrastructură din ultimii 27 de ani. Au fost două asocieri care au concurat pentru acest proiect: prima, italo – japoneză, iar a doua cu lider de proiect din China, iar Compania de drumuri a selectat câștigătorul. Lucrare are o valoare de 1.995.932.260,25 lei, fără TVA. (23.10.2017)

Primaria GIURGIU are conturile blocate din cauza datoriilor, edilul e la Strasbourg unde discuta promovarea eticii la nivel local si regional Primarul Nicolae Barbu participă zilele acestea la Congresul Autoritatilor Locale si Regionale de la Strasbourg, facand parte din Comitetul de Monitorizare. Membrii Comitetului de monitorizare s-au intalnit miercuri 18 octombrie in cadrul celei de-a 33-a editii a Congresului pentru a se discuta activitati cu privire la prevenirea coruptiei si promovarea eticii la nivel local si regional. (20.10.2017)
Gratuitate la transportul in comun pentru elevi, in PLOIESTI Elevii care au domiciliul sau reşedinţa în municipiul Ploieşti vor beneficia, începând de gratuitate la transportul în comun, conform unei hotărâri adoptate de Consiliul Local Ploieşti. Consilierii au adoptat, în cadrul unei şedinţe de îndată, un proiect prin care elevii care frecventează cursurile de zi ale unităţilor de învăţământ obligatoriu şi liceal acreditat/autorizat şi care îşi au domiciliul sau reşedinţa în Ploieşti beneficiază de gratuitate la transportul în comun. (19.10.2017)
Primaria GIURGIU a repartizat 91 de locuinte sociale, in doua imobile construite cu sprijin de la MDRAP Un număr de 91 de familii din municipiul Giurgiu au primit locuinţe sociale în cele două blocuri care au fost finalizate săptămâna trecută, în prezent mai existând 56 de solicitanţi, care au dosare complete, pe lista de aşteptare, a declarat primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu. Acesta a spus că imobilele cu garsonierele şi apartamentele repartizate săptămâna trecută au fost construite în regie proprie de către Primăria municipiului, dar şi cu sprijin de la bugetul de stat. (10.10.2017)
Statuia controversata din SLOBOZIA a lui Mihai Viteazul, care il infatisa pe domnitor prea gras, a fost daramata la mai putin de 3 ani de la inaugurare Statuia din Slobozia a lui Mihai Viteazul, care a starnit controverse la inaugurarea de acum mai putin de 3 ani, din cauza ca il infatisa pe domnitor prea gras, a fost daramata, anunta publicatia locala Ziarulstirea.ro. Statuia a costat 150.000 de lei, avea 4 metri inaltime si a fost inaugurata pe 1 decembrie 2014 in piata din centrul orasului, ea fiind realizata de un artist local, Vasile Aionesei. Banii pentru statuie au fost obtinuti din sponsorizari. (16.10.2017)
Rivalitatea dintre GALATI si BRAILA, "rezolvata" de premierul Tudose Rivalitatea dintre Galaţi şi Brăila datează de prin secolele XVII-XVIII, din perioada când cele două aşezări dunărene încercau să-şi fure una alteia contractele portuare, cumpărătorii de corăbii şi cei mai buni meşteri. Conflictul s-a acutizat în comunism (când Brăila a ajuns la un moment dat în subordinea regiunii Galaţi) şi a explodat în 2002, când Adrian Năstase a micşorat judeţul Brăila cu 1.000 de hectare în favoarea Galaţiului. (16.10.2017)
Proiect pentru parcari in ALEXANDRIA platite cu aplicatie pe telefon sau abonamente lunare Şoferii ar putea plăti parcarea în municipiul Alexandria prin mai multe modalităţi, inclusiv prin intermediul telefonului sau a abonamentelor lunare, potrivit unui proiect iniţiat de primăriei, lansat în dezbatere publică. Regulamentul de funcţionare a sistemului de parcare cu plată a autovehiculelor în spaţiile de pe raza municipiului Alexandria prevede, printre alte posibilităţi, plata unei taxe la încasator, către administratorul parcărilor. Sistemul de taxare se va aplica în fiecare zi a săptămânii între orele 8,00 şi 17,00. (16.10.2017)
Primaria municipiului BRAILA a platit anul acesta peste 2,2 milioane lei pentru apa de ploaie Primăria municipiului Brăila a plătit, de la începutul anului, peste 2,2 milioane lei pentru apa de ploaie, potrivit primarului Brăilei, Marian Dragomir. Declaraţia primarului a fost făcută în contextul în care liberalii brăileni au pornit, săptămâna trecută, o campanie de strângere de semnături pentru eliminarea taxei pe apa de ploaie. În context, Dragomir a precizat că nu doar cetăţenii plătesc controversata taxă pe apa de ploaie, aşa cum au acuzat liberalii, ci şi municipalitatea. (13.10.2017)
A fost semnat contractul pentru asfaltarea strazilor si trotuarelor din municipiul BRAILA Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a anunţat, pe o reţea de socializare, că a fost desemnat, în sfârşit, un câştigător al licitaţiei organizate pentru asfaltarea străzilor şi trotuarelor din municipiu, iar contractul este deja semnat şi are o valoare de 5,5 milioane lei, fără TVA. Licitaţia a fost câştigată de asocierea SC Micatis Prod SRL Brăila/SC Construcţia SA Tecuci, iar valoare contractului este de 5.509.055 lei fără TVA. (12.10.2017)
BUZAU: Prin noul regulament de transport public, Primaria favorizeaza aparitia taxiurilor electrice sau hibrid Primăria a decis să nu mai elibereze în următorii ani autorizaţii pentru transportul de călători în regim de taxi, pentru că cele existente sunt suficiente pentru numărul de locuitori ai municipiului. Excepţie fac doar autoturismele electrice sau hibrid, pentru care vor putea fi acordate maximum zece autorizaţii. Un număr de 500 de autorizaţii pentru taximetrie au fost eliberate în Buzău. (11.10.2017)
<<   <   pagina 1 din 195   >   >>
 
Informatii din Muntenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(30 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(22 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(16 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design