Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  86,52% (122/141)
2.  Piatra Neamt
  96,30% (52/54)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  88,24% (30/34)
4.  Gherla
  92,86% (13/14)
5.  Voluntari
  66,67% (10/15)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  58,33% (7/12)
7.  Timisoara
  22,22% (4/18)
8.  Falticeni
  100,00% (2/2)
9.  Hunedoara
  66,67% (2/3)
10.  Pitesti
  8,70% (2/23)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primarul municipiului TARGU MURES solicita o modificare legislativa pentru scoaterea spatiilor verzi din amenajamentele silvice; Aproximativ 2.000 de persoane au participat la mitingul de protest pentru sustinerea Liceului Teologic Romano Catolic

Peste 350 de arbori din Târgu Mureş sunt uscaţi şi în pericol să cadă, dar municipalitatea nu are voie să intervină, impunându-se astfel o modificare legislativă pentru scoaterea spaţiilor verzi ale oraşelor din amenajamentele silvice, a declarat primarul Dorin Florea. Edilul a arătat că, în forma actuală a legii, administraţiile publice locale nu au dreptul să intervină fără acordul Direcţiilor Silvice şi că, din acest motiv, numai la ultima furtună, cei 12 arbori doborâţi peste maşini şi clădiri au produs pagube însemnate. (07.09.2017)

Primarul din TARGU MURES, pus sub acuzare de DNA: "Toata munca a fost făcuta cu onestitate si daruire" Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, pus sub acuzare joi de DNA împreună cu un consilier, respinge acuzaţiile care i se aduc şi consideră că este anormal ca activitatea sa şi a instituţiei pe care o conduce să fie "murdărită". Acesta consideră că este anormal ca imaginea sa şi a instituţiei pe care o conduce să fie "murdărită" şi îi acuză pe "aşa-zişii politicieni locali" că acţionează "prin delaţiuni şi atacuri murdare". (11.08.2017)
Primarul din TARGU MURES, dar si fostul viceprimar, pusi sub acuzare de DNA Primarul municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea, a fost pus sub acuzare de DNA pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la uzurparea funcției, cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau altul, săvârșită în formă continuată (9.198 de acte materiale). În același dosar, Claudiu Sergiu Maior, fost viceprimar al municipiului Târgu Mureș, la data faptelor consilier al primarului, este acuzat de săvârșirea infracțiunii de uzurparea funcției, cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau altul, săvârșită în formă continuată. (10.08.2017)
REGHIN: Fostul primar, fostul viceprimar si juristii Primariei, trimisi in judecata de procurorii DNA Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au decis trimiterea în judecată a fostului primar al municipiului Reghin, Daniel-Gabriel Gliga, pentru abuz în serviciu în formă continuată într-un dosar care vizează atribuirea unor locuințe ANL. Alături de acesta, fostul viceprimar al municipiului Reghin, Andras Nagy este acuzat de procurorii DNA de săvârşirea unei infracţiuni de abuz în serviciu. (09.08.2017)
Primarul din TARGU MURES cere definirea clara a abuzului in serviciu si a incompatibilitatilor; Dorin Florea este nemultumit ca proiectele de infrastructura regionala nu pot accesa finantare europeana Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că a cerut insistent partidelor politice, dar şi Asociaţiei Municipiilor din România, să se definească cu exactitate elementele abuzului în serviciu şi ale incompatibilităţilor, astfel încât administraţiile publice locale să nu mai fie bulversate. (20.07.2017)
Fost director economic al Primariei TARGU-MURES trimis in judecata de DNA pentru luare de mita. E al doilea dosar in care i se aduc acuzatii Kiss Imola, fost director economic al Primăriei Târgu-Mureş, a fost trimisă în judecată, luni, 10 iulie, în stare de libertate de către DNA Oradea pentru luare de mită. Numele acesteia mai apare într-un dosar din decembrie 2015, instrumentat de DNA, în care Kiss Imola e acuzată de abuz în serviciu, alături de primarul oraşului, Dorin Florea. (10.07.2017)
Palatul Culturii din TARGU MURES va fi restaurat printr-o finantare europeana de peste 6 milioane de lei Președintele Consiliului Județean Mureș, Peter Ferenc, și directorul Agenției de Dezvoltare Regională Centru (ADR), Simion Crețu, au semnat pe 14 iunie contractul de finanțare a proiectului “Reabilitarea Palatului Culturii” din Târgu Mureș cu o valoare de 6,5 milioane lei, din care circa 6 milioane de lei reprezintă finanțare nerambursabilă. (15.06.2017)
Peste 50 la suta din reteaua de alimentare cu apa potabila a municipiului REGHIN are durata de viata depasita Din totalul de 77.210 metri liniari cât măsoară reţeaua de distribuţie a apei potabile din municipiul Reghin, mai bine de jumătate are durata de viaţă depăşită, având între 35 şi 45 de ani, iar din acest motiv, de la începutul acestui an, s-au produs aproape 160 de avarii, a anunţat operatorul regional de apă din judeţul Mureş, Compania Aquaserv. (14.06.2017)
Muzeul de Stiintele Naturii din Targu Mures si Cetatea Ladislau din Caras-Severin vor fi reabilitate pe fonduri europene Muzeului de Stiintele Naturii din Targu Mures si Cetatea Ladislau din Caras-Severin vor fi reabilitate pe fonduri europene, contractele de finantare in valoare de circa 30 milioane lei fiind semnate marti de ministrul Dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene (MDRAPFE), Sevil Shhaideh. Cele doua proiecte urmand sa fie implementate prin Programul Operational Regional 2014-2020 (POR), Axa prioritara 5 - Imbunatatirea mediului urban si conservarea, protectia si valorificarea durabila a patrimoniului cultural. (23.05.2017)
Proiect european de 3 milioane de euro pentru reducerea decalajelor in privinta nivelului de trai, la TARNAVENI Primăria Târnăveni şi Centrul de Resurse pentru Comunităţile de Romi (CRCR) – ROMACT Cluj Napoca au câştigat o finanţare europeană de circa 3 milioane de euro pentru Proiectul “Acum pentru viitor – parteneriat social pentru dezvoltare durabilă în Târnăveni, Mureş”, care urmăreşte reducerea decalajelor în privinţa nivelului de trai din acest municipiu, au informat luni reprezentanţii autorităţii locale. (16.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 30   >   >>
 
Informatii din Mureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(48 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(21 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design