Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  86,34% (139/161)
2.  Piatra Neamt
  66,67% (28/42)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  68,42% (13/19)
4.  Timisoara
  34,21% (13/38)
5.  Gherla
  100,00% (11/11)
6.  Targu - Jiu
  80,00% (4/5)
7.  Hunedoara
  100,00% (4/4)
8.  Oradea
  60,00% (3/5)
9.  Voluntari
  75,00% (3/4)
10.  Bistrita
  33,33% (1/3)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Birouri modulare si parcari pentru o serie de institutii, peste paraul Poklos din TARGU MURES

Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, a anunţat că în urma unor discuţii purtate cu reprezentanţii Administraţiei Naţionale “Apele Române”, pârâul Poklos, care traversează oraşul pe o lungime de 4,5 kilometri, va trece în administrarea municipalităţii, care intenţionează să îl acopere prin construirea de birouri modulare şi parcări pentru instituţiile care desfăşoară program cu publicul. (09.02.2018)

TARGU MURES: Primarul Florea l-a informat pe ambasadorul Germaniei ca E.ON ar bloca un proiect cu finantare europeana Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, a anunţat că l-a informat pe ambasadorul Germaniei în România, Cord Meier-Klodt, că municipiul riscă să piardă o finanţare europeană de circa 3 milioane de euro din cauza unei “lucrări ilegale” executată de compania E.ON, cu acţionariat german. (01.02.2018)
Lucrarile la Aeroportul TARGU MURES se vor finaliza pana in primavara, in urma unei investitii de 50 milioane lei Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Peter Ferenc, a declarat miercuri că lucrările de reparaţii la pista Aeroportului "Transilvania" Târgu Mureş, în valoare de 50 de milioane lei, se vor finaliza până în primăvară, deşi momentan acestea sunt suspendate din cauza unor elemente neprevăzute. Preşedintele CJ Mureş a arătat că se impunea o revizie generală a pistei, întrucât de la construirea aeroportului, din 1968, nu s-a efectuat nicio lucrare de amploare la pista de decolare/aterizare, care prezenta deficienţe grave, iar rezolvarea problemelor de la Aeroportul Târgu Mureş a fost ridicată inclusiv la nivel naţional, dovadă fiind faptul că aproape întreaga investiţie va fi finanţată din fonduri de la Guvern. (31.01.2018)
TARGU MURES Viceprimarul Sergiu Papuc: 200.000 lei, pierduti de municipiu prin respingerea proiectului retelei scolare Consiliul Local Târgu Mureş a respins, marţi, proiectul de reţea şcolară a municipiului, iar din acest motiv va pierde reducerea la preţul gazului metan pentru şcoli, care în 2017 a fost în valoare de 200.000 lei, a declarat viceprimarul Sergiu Papuc. Motivul respingerii proiectului de hotărâre a fost că Liceul Teologic Romano-Catolic din Târgu Mureş nu se regăseşte în reţeaua şcolară pentru anul şcolar 2017-2018. (30.01.2018)
Proiect pentru interzicerea animalelor de povara in cartierele de case din TARGU MURES Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, a anunţat că va iniţia un proiect de hotărâre de interzicere a creşterii animalelor de povară în cartierele de case. Edilul a precizat că în baza unei finanţări de circa un milion de euro, în cartierul Valea Rece vor fi demolate 10 cocioabe, care sunt construite ilegal, iar în locul acestora se va construi un ansamblu cu 10 apartamente. (11.01.2018)
Primaria TARGU MURES, mapare video in noaptea de Revelion pentru marcarea intrarii in anul Centenarului Primăria Târgu Mureş a marcat trecerea în anul Centenarului printr-un spectacol de video mapping, proiectat pe clădirea municipalităţii, chiar în noaptea dintre ani. Spectacolul, în premieră la Târgu Mureş, s-a desfăşurat chiar înaintea focului de artificii din noaptea de Revelion şi a combinat o serie de imagini diferite pe clădirea Primăriei, cu magia iluziei optice astfel încât să transmită mesajul renaşterii în anul Centenarului. (04.01.2018)
Primaria TARGU MURES a lansat un logo al municipalitatii pentru Centenarul Unirii Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, a lansat logo-ul municipalităţii pentru Centenarul Unirii, arătând că acesta va fi evidenţiat la toate manifestările care vor fi organizate de administraţia locală pe parcursul anului viitor. Dorin Florea a precizat că acest logo cuprinde coroana de lauri, traversată de tricolor, în interiorul căreia se află înscris ”100”. (20.12.2017)
SIGHISOARA: Ioan Dorin Danesan, si-a pierdut mandatul de primar dupa ce prefectul a semnat destituirea din functie Primarul din Sighișoara, Ioan Dorin Dăneșan, și-a pierdut mandatul de primar, după ce prefectul a semnat destituirea din funcție în urmă cu câteva zile, iar acum este trimis în judecată de către procurorii DNA. Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Ioan-Dorin Dăneșan, la data faptei primar al municipiului Sighișoara, pentru tentativă de fraudare de fonduri. (08.12.2017)
Actiune in instanta a Avocatului Poporului pentru obligarea Primariei TARGU MURES sa publice o serie de contracte Avocatul Poporului a anunţat, joi, că intentat o acţiune în contencios administrativ prin care solicită obligarea Primăriei Municipiului Târgu Mureş să comunice informaţiile de interes public legate de mai multe contracte de reabilitare şi reparaţii ale unor instituţii de învăţământ, împreună cu actele adiţionale şi alte documente aferente. (03.11.2017)
TARGU MURES: Primaria a initiat proiectul de realizare a primului tren urban din Romania Primăria Târgu Mureş a iniţiat un proiect de înfiinţare a primului tren urban din România, pe ruta Aeroportul Transilvania - Târgu Mureş - Reghin, însumând peste 50 de kilometri, prin folosirea infrastructurii CFR. Iniţiativa Primăriei Târgu Mureş a fost anunţată joi de arhitectul-şef al municipiului, Dana Miheţ, în cadrul Conferinţei internaţionale axată pe două teme majore - 'Fenomene meteo extreme şi sisteme de avertizare timpurie în contextul managementului riscului dezastrelor naturale' şi 'Educaţia, informarea, conştientizarea privind adaptarea la schimbările climatice - condiţii de dezvoltare durabilă' - care se desfăşoară la Târgu Mureş începând de miercuri până vineri. (20.10.2017)
<<   <   pagina 1 din 31   >   >>
 
Informatii din Mureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(26 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(8 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design