Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  84,38% (108/128)
2.  Piatra Neamt
  80,65% (25/31)
3.  Gherla
  95,24% (20/21)
4.  Pitesti
  48,57% (17/35)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  69,57% (16/23)
6.  Timisoara
  42,42% (14/33)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  85,71% (12/14)
8.  Voluntari
  75,00% (9/12)
9.  Galati
  40,00% (6/15)
10.  Hunedoara
  36,36% (4/11)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Actiune in instanta a Avocatului Poporului pentru obligarea Primariei TARGU MURES sa publice o serie de contracte

Avocatul Poporului a anunţat, joi, că intentat o acţiune în contencios administrativ prin care solicită obligarea Primăriei Municipiului Târgu Mureş să comunice informaţiile de interes public legate de mai multe contracte de reabilitare şi reparaţii ale unor instituţii de învăţământ, împreună cu actele adiţionale şi alte documente aferente. (03.11.2017)

TARGU MURES: Primaria a initiat proiectul de realizare a primului tren urban din Romania Primăria Târgu Mureş a iniţiat un proiect de înfiinţare a primului tren urban din România, pe ruta Aeroportul Transilvania - Târgu Mureş - Reghin, însumând peste 50 de kilometri, prin folosirea infrastructurii CFR. Iniţiativa Primăriei Târgu Mureş a fost anunţată joi de arhitectul-şef al municipiului, Dana Miheţ, în cadrul Conferinţei internaţionale axată pe două teme majore - 'Fenomene meteo extreme şi sisteme de avertizare timpurie în contextul managementului riscului dezastrelor naturale' şi 'Educaţia, informarea, conştientizarea privind adaptarea la schimbările climatice - condiţii de dezvoltare durabilă' - care se desfăşoară la Târgu Mureş începând de miercuri până vineri. (20.10.2017)
Primarul si fostul viceprimar din TIRGU MURES, trimisi in judecata de DNA Primarul municipiului Tîrgu Mureş, Dorin Florea, şi fostul viceprimar Sergiu Claudiu Maior au fost trimişi în judecată astăzi de procurorii anticorupţie într-un dosar în care sunt acuzaţi de comiterea a 9.198 de fapte de uzurpare a funcţiei, informează un comunicat de presă al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). (29.09.2017)
Primarul municipiului TARGU MURES solicita o modificare legislativa pentru scoaterea spatiilor verzi din amenajamentele silvice; Aproximativ 2.000 de persoane au participat la mitingul de protest pentru sustinerea Liceului Teologic Romano Catolic Peste 350 de arbori din Târgu Mureş sunt uscaţi şi în pericol să cadă, dar municipalitatea nu are voie să intervină, impunându-se astfel o modificare legislativă pentru scoaterea spaţiilor verzi ale oraşelor din amenajamentele silvice, a declarat primarul Dorin Florea. Edilul a arătat că, în forma actuală a legii, administraţiile publice locale nu au dreptul să intervină fără acordul Direcţiilor Silvice şi că, din acest motiv, numai la ultima furtună, cei 12 arbori doborâţi peste maşini şi clădiri au produs pagube însemnate. (07.09.2017)
Primarul din TARGU MURES, pus sub acuzare de DNA: "Toata munca a fost făcuta cu onestitate si daruire" Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, pus sub acuzare joi de DNA împreună cu un consilier, respinge acuzaţiile care i se aduc şi consideră că este anormal ca activitatea sa şi a instituţiei pe care o conduce să fie "murdărită". Acesta consideră că este anormal ca imaginea sa şi a instituţiei pe care o conduce să fie "murdărită" şi îi acuză pe "aşa-zişii politicieni locali" că acţionează "prin delaţiuni şi atacuri murdare". (11.08.2017)
Primarul din TARGU MURES, dar si fostul viceprimar, pusi sub acuzare de DNA Primarul municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea, a fost pus sub acuzare de DNA pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la uzurparea funcției, cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau altul, săvârșită în formă continuată (9.198 de acte materiale). În același dosar, Claudiu Sergiu Maior, fost viceprimar al municipiului Târgu Mureș, la data faptelor consilier al primarului, este acuzat de săvârșirea infracțiunii de uzurparea funcției, cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau altul, săvârșită în formă continuată. (10.08.2017)
REGHIN: Fostul primar, fostul viceprimar si juristii Primariei, trimisi in judecata de procurorii DNA Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au decis trimiterea în judecată a fostului primar al municipiului Reghin, Daniel-Gabriel Gliga, pentru abuz în serviciu în formă continuată într-un dosar care vizează atribuirea unor locuințe ANL. Alături de acesta, fostul viceprimar al municipiului Reghin, Andras Nagy este acuzat de procurorii DNA de săvârşirea unei infracţiuni de abuz în serviciu. (09.08.2017)
Primarul din TARGU MURES cere definirea clara a abuzului in serviciu si a incompatibilitatilor; Dorin Florea este nemultumit ca proiectele de infrastructura regionala nu pot accesa finantare europeana Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că a cerut insistent partidelor politice, dar şi Asociaţiei Municipiilor din România, să se definească cu exactitate elementele abuzului în serviciu şi ale incompatibilităţilor, astfel încât administraţiile publice locale să nu mai fie bulversate. (20.07.2017)
Fost director economic al Primariei TARGU-MURES trimis in judecata de DNA pentru luare de mita. E al doilea dosar in care i se aduc acuzatii Kiss Imola, fost director economic al Primăriei Târgu-Mureş, a fost trimisă în judecată, luni, 10 iulie, în stare de libertate de către DNA Oradea pentru luare de mită. Numele acesteia mai apare într-un dosar din decembrie 2015, instrumentat de DNA, în care Kiss Imola e acuzată de abuz în serviciu, alături de primarul oraşului, Dorin Florea. (10.07.2017)
Palatul Culturii din TARGU MURES va fi restaurat printr-o finantare europeana de peste 6 milioane de lei Președintele Consiliului Județean Mureș, Peter Ferenc, și directorul Agenției de Dezvoltare Regională Centru (ADR), Simion Crețu, au semnat pe 14 iunie contractul de finanțare a proiectului “Reabilitarea Palatului Culturii” din Târgu Mureș cu o valoare de 6,5 milioane lei, din care circa 6 milioane de lei reprezintă finanțare nerambursabilă. (15.06.2017)
<<   <   pagina 1 din 30   >   >>
 
Informatii din Mureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(27 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(8 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(6 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(3 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design