Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  90,83% (99/109)
2.  Bucuresti - Sect. 4
  75,00% (18/24)
3.  Piatra Neamt
  52,63% (10/19)
4.  Timisoara
  50,00% (10/20)
5.  Pitesti
  25,00% (6/24)
6.  Galati
  60,00% (6/10)
7.  Targu - Jiu
  100,00% (5/5)
8.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (5/5)
9.  Gherla
  75,00% (3/4)
10.  Rosiorii de Vede
  100,00% (1/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Proaspat eliberat din inchisoare, fostul primar din PIATRA NEAMT, Gheorghe Stefan, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Eliberat din închisoare în urmă cu câteva luni, Gheorghe Ștefan a fost trimis în judecată pentru trafic de influență în ”dosarul Ceahlăul”. Două dosare, referitoare la modul în care se făcea finanţarea echipei de fotbal Ceahlăul, la nivelul anilor 2010-2011, au fost înregistrate, în ziua de 21 decembrie, pe rolul Tribunalului Neamţ. Iulian Boghian și Marian Iftime-Nicorici au fost trimiși în judecată într-unul din dosare și Gheorghe Ştefan, în cel de-al doilea, toţi pentru trafic de influenţă. (28.12.2017)

Telekom a lansat la PIATRA NEAMT al treilea proiect pilot de tip Smart City Telekom Romania a lansat pe 14 decembrie, în Piatra Neamţ, al treilea proiect pilot de tip Smart City, după cele din Bucureşti şi Constanţa. Proiectul companiei este parte a strategiei de extindere a propriilor operaţiuni pe acest segment de inovaţie şi de consolidare a poziţiei de integrator de soluţii ITC pe piaţa locală. Soluţiile instalate vizează oferirea unui răspuns performant pentru nevoi urbane precum: iluminat eficient, siguranţă publică, acces la internet, încărcare electrică pentru maşini, calitatea mediului înconjurător, afişarea în timp real de informaţii utile pentru cetăţeni. (15.12.2017)
VIDEO Cum se convertesc romanii la Islam intr-o moschee din Neamt În cei trei de ani de când s-a înfiinţat în judeţul Neamţ, la Moscheea Maria s-au convertit la Islam şi câţiva români creştini. Daniel Cîniparu (50 de ani), preşedintele asociaţiei românilor convertiţi la Islam, este liderul comunităţii de musulmani din satul Rediu, comuna Bâra, judeţul Neamţ. O comunitate care numără doar patru membri, adică familia Cîniparu: el, soţia şi cei doi copii. (16.11.2017)
PIATRA NEAMT: Administratia locala vrea infratiri cu orase rusesti Aflat în vizită la Piatra Neamț, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Federației Ruse în România, Excelența Sa Valery Kuzmin s-a întâlnit cu reprezentanți ai administrației locale, cu câțiva oameni de afaceri și cu reprezentanți ai patronatelor și de la Camera de Comerț și Industrie Neamț. La conferința de presă care a urmat acestei întrevederi de luni, 13 noiembrie, primarul Dragoș Chitic a spus că municipalitatea este deschisă oricărei posibilități concrete de colaborare ce ajută la dezvoltarea comunității de afaceri din zonă, dar și pentru schimburi culturale. (15.11.2017)
Viceprimarul din PIATRA-NEAMT, cercetat penal pentru abuz in serviciu Luminița Georgeta Vîrlan este cercetată penal, pentru abuz în serviciu, conform unei decizii definitive a Judecătoriei Piatra-Neamț. Dosarul penal a fost deschis ca urmare a unei plângeri făcute de profesorul Pavel Lungu, care, cu ani în urmă, a intrat într-un conflict deschis cu directorul Seminarului teologic de la Mănăstirea Neamț. (09.11.2017)
ROMAN Primarul Lucian Micu: "Luam in calcul desfiintarea echipei de handbal". Motivul: lipsa banilor Situația echipei de handbal feminin CSM Roman pune pe gânduri conducerea administrației locale și creează mâhnire în rândul suporterilor. Rezultatele echipei din ultima perioadă, cu două înfrângeri pe teren propriu și ratarea calificării în turul al treilea al Cupei EHF, nu sunt de natură să dea speranțe unui sezon reușit. În plus, unul dintre cele mai stabile cluburi din Liga Națională, în ultimii ani, în privința asigurării la timp a salariilor la echipă, începe să se confrunte cu probleme financiare. (31.10.2017)
Primaria ROMAN propune infiintarea unor gradini de zarzavat in cadrul unitatilor de invatamant Pe 18 octombrie, reprezentanții unităților de învățământ din municipiul Roman și ai asociațiilor de părinți din cadrul acestora au fost invitați de către primarul Lucian Micu la o ședință de lucru ce și-a propus dezbaterea oportunității înființării în școlile din Roman a unor grădini de zarzavat. Proiectul, implementat în multe din țările europene, își propune încurajarea consumului de alimente în rândul tinerei generații, o responsabilizare a copiilor, precum și o practică utilă pentru laboratoarele de biologie. (23.10.2017)
Primarul din ROZNOV: ”Cineva a tras un foc in intravilan". Edilul nu crede insa ca cineva a incercat sa il sperie sau ameninte Cu proprietatea cercetată în amănunt de polițiști, după ce fiica sa a sunat la 112 și a anunțat că s-a auzit un foc de armă, primarul de Roznov este sigur că n-a încercat nimeni să-l sperie sau să-l amenințe. În seara de 18 octombrie, la scurt timp după apelul la 112, polițiștii au verificat zona, dar n-au găsit niciun fel de proiectile. De asemenea au fost audiați vecinii lui Ionel Ciubotaru, dar niciunul n-a declarat că a auzit vreun zgomot de foc de armă. (19.10.2017)
Demersuri reluate pentru infiintarea unui punct vamal in municipiul ROMAN Primăria Municipiului Roman a reluat, în această perioadă, demersurile pentru înființarea la Roman a unui punct vamal, demers justificat prin faptul că numărul firmelor din zona Roman care fac operațiuni de import-export și care utilizează materie primă din străinătate este unul mare. Ideea s-a conturat după închiderea punctului vamal de la Horia, în 2011. (03.10.2017)
Fostul primar din PIATRA NEAMT, Gheorghe Stefan, a fost eliberat din inchisoare. Decizia magistratilor este definitiva Fostul primar al oraşului Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan va fi eliberat condiţionat după ce a executat mai mult de o treime din pedeapsa de trei ani şi şase luni de detenţie la care a fost condamnat pentru fapte de corupţie, a decis, miercuri, definitiv, Tribunalul Prahova. Fostul primar al orașului Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, a susținut miercuri, în sala de judecată a Tribunalului Prahova, că regretă faptele pentru care a fost condamnat și că nu va mai comite astfel de fapte. (20.09.2017)
<<   <   pagina 1 din 53   >   >>
 
Informatii din Neamţ

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(10 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(3 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(3 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD) Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD)
Rosiorii de Vede
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design