Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  98,40% (123/125)
2.  Piatra Neamt
  71,64% (48/67)
3.  Gherla
  100,00% (34/34)
4.  Bucuresti - Sect. 6
  81,25% (26/32)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  38,24% (13/34)
6.  Pitesti
  52,63% (10/19)
7.  Timisoara
  31,25% (5/16)
8.  Voluntari
  50,00% (5/10)
9.  Oradea
  100,00% (3/3)
10.  Hunedoara
  30,00% (3/10)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Edilul Florinel Constantinescu vrea sa modernizeze primaria din CALIMANESTI

Printre invesţiile care vor fi demarate în viitor, în oraşul Călimăneşti, pe listă se află şi modernizarea primăriei. Atât modernizarea cât şi restul investiţiilor vor fi realizate în funcţie de fondurile de care va dispune primăria. Procesul de modernizare al primăriei va fi unul amplu incluzând atât reabilitarea, cât şi extinderea actualului sediu. (15.06.2017)

Noul primar de la TARGU JIU, Marcel Romanescu, si-a primit mandatul Marcel Romanescu, primarul ales de la Targu Jiu, a primit miercuri, 14 iunie, certificatul doveditor al alegerii in functie. Documentul i-a fost inmanat de Marius Deaconu, presedintele Circumscriptiei Electorale nr.1 Targu Jiu, reprezentant al Biroului Electoral Central. Evenimentul s-a desfasurat in sala de consiliu a Primariei Targu Jiu. (15.06.2017)
Primaria CRAIOVA, castigata de candidatul PSD Mihail Genoiu Candidatul PSD Mihail Genoiu a câştigat alegerile locale parţiale pentru funcţia de primar al municipiului Craiova cu peste 40% dintre voturile exprimate, conform numărătorii paralele. Mihail Genoiu a fost succesiv viceprimar şi ulterior primar interimar al municipiului Craiova dupa ce Lia Olguta Vasilescu a parasit Primaria pentru un post guvernamental. (12.06.2017)
Marcel Romanescu este noul primar al municipiului TARGU-JIU cu 51,72% din voturi (BEJ Gorj) Marcel Romanescu este noul primar al municipiului Târgu-Jiu, acesta învingându-l pe principalul său contracandidat, reprezentantul PSD, Aurel Popescu, conform numărătorii paralele realizate de PNL în peste jumătate din secţiile de votare. Marcel Romanescu a declarat, duminică seara, după numărarea voturilor din peste jumătate din secţiile de votare din municipiu, că nu se aştepta la un asemenea rezultat. (12.06.2017)
CRAIOVA: Autobuzul electric Solaris Urbino 12, testat gratuit de calatori Firma Solaris a prezentat, ieri, în curtea Regiei Autonome de Transport Craiova, un model de autobuz, 100% electric. Furnizorul de mijloace de transport în comun va menţine pe străzile Craiovei, timp de o săptămână, acest autovehicul nepoluant. Acesta va rula, gratis, pe traseele R.A.T. Craiova nr. 24, 25, 1, 9, 3, E1R şi E1T. Autoritatea locală are în lucru achiziţionarea a 30 de autovehicule de transport public cu consum electric şi a altor 20 cu alimentare tradiţională. Potrivit reprezentantului Solaris, avantajul utilizării autobuzelor electrice este reducerea cu 75% a cheltuielilor actuale generate de achiziţia combustibilului lichid. (09.06.2017)
ORSOVA: Toate instantele de judecata au dat castig de cauza Primariei in cazul gunoaielor neridicate si au anulat amenzile primite de la Garda de Mediu si DSV Primăria Orşova a contestat în instanţă amenzile primite de la Garda de Mediu şi DSV, câte 50.000 de lei în ambele cazuri, pentru neridicarea gunoaielor de pe raza municipiului şi a câştigat. ,,Am câştigat şi vom câştiga fiecare luptă pas cu pas, pentru a intra într-o normalitate,, a precizat primarul Orşovei, Marius Stoica. (09.06.2017)
Primaria municipiului ORSOVA si-a infiintat propriul serviciu de salubritate Primăria municipiului Orşova şi-a înfiinţat propriul serviciu de salubritate după ce, timp de şase luni, firma ce presta respectiva activitate a refuzat ridicarea deşeurilor menajere urbane, a declarat primarul Marius Stoica. El a mai afirmat că pentru a asigura desfăşurarea în condiţii de eficienţă şi operativitate a serviciului de salubrizare, s-a încheiat un contract cu o societate din Timişoara prin care aceasta se obligă să pună la dispoziţia primăriei utilajele necesare colectării deşeurilor. (07.06.2017)
Comisie de mediere la Primaria DROBETA TURNU SEVERIN privind reabilitarea sistemelor de apa si canalizare Consilierii locali din Drobeta Turnu Severin au hotărât constituirea unei comisii care să medieze conflictul dintre o firmă de construcţii şi furnizorul de servicii apă-canal ce are ca principal acţionar municipalitatea, generat de faptul că anumite proiecte tehnice ar fi fost supradimensionate, a declarat viceprimarul Cornel Folescu. (06.06.2017)
SLATINENII cer o valoare mai mica a abonamentului de parcare decat cea propusa de municipalitate. Dezbatere publica in iulie La finalul perioadei de depunere a amendamentelor şi observaţiilor la regulamentul de parcare a autovehiculelor, supus transparenţei, oficialii Primăriei Slatina au contabilizat peste 10 propuneri venite de la slătineni, preţul abonamentului fiind printre aspectele contestate. DASIP a gândit împărţirea locurilor de parcare în parcări rezidenţiale şi parcări ocazionale cu plată. (31.05.2017)
Chiriasii noilor blocuri ANL din RAMNICU VALCEA au primit cheile locuintelor VIDEO Chiriaşii celor 105 noi locuinţe pentru tineri, construite în Râmnicu Vâlcea de către Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), au primit cheile respectivelor unităţi locative, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei municipiului, Daniel Ionescu. El a precizat că aceste locuinţe au fost recepţionate la sfârşitul lunii martie şi sunt situate în zona Ansamblului Ostroveni-Strada Nicolae Iorga, în blocuri cu patru etaje. (31.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 151   >   >>
 
Informatii din Oltenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(42 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design