Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  86,96% (120/138)
2.  Piatra Neamt
  88,68% (47/53)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  70,83% (17/24)
4.  Gherla
  100,00% (14/14)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  80,00% (8/10)
6.  Pitesti
  41,67% (5/12)
7.  Bistrita
  50,00% (3/6)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  14,29% (2/14)
9.  Voluntari
  33,33% (2/6)
10.  Falticeni
  100,00% (1/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
S-a deschis complexul de agrement din CRAIOVA, unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din Romania

În Parcul Tineretului din Craiova s-a construit unul dintre cele mai modern parcuri acvatice din România. Investiţia s-a ridicat la peste 20 de milioane de euro, iar majoritatea banilor au fost de la Uniunea Europeană. Parcul acvatic se întinde pe o suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi şi este considerat cel mai modern Water Park din România. Complexul de agrement cuprinde doua părţi - una acoperită, iar alta neacoperită, cu jocuri de apă, tobogane, piscină pentru copii, terenuri de sport, bazin pentru adulţi, saună. (14.08.2017)

CRAIOVA: Parc acvatic de milioane de euro tinut inchis de autoritati. Deschiderea se amana la nesfarsit Locuitorii din Craiova aşteptau pe 1 august deschiderea unui parc de distracţii care a costat 24 de milioane de euro (20 de milioane – fonduri europene şi 4 milioane de euro – bani din bugetul local). „Water Park“-ul a rămas însă în continuare închis, din cauza mai multor probleme cu legea. Iniţiativa construirii parcului de distracţii acvatice i-a aparţinut fostului primar al Craiovei, Antonie Solomon, dar construirea lui a fost temă de campanie şi în timpul Olguţei Vasilescu, iar lucrările au început în urmă cu peste cinci ani. Ceea ce ar fi trebuit să fie cel mai modern complex acvatic din România, construit în Parcul Tineretului din oraş, este în continuare închis. (04.08.2017)
CARACAL: Fostul primar Gheorghe Anghel, deferit justitiei de catre DNA pentru peste O MIE de fapte de abuz in serviciu in fruntea unui grup infractional Fostul primar al municipiului Caracal, Anghel Gheorghe, a fost trimis în judecată de procurorii DNA sub acuzaţia de constituirea unui grup infracțional organizat și abuz în serviciu, potrivit unui comunicat al DNA. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Olt cu propunerea de a se menține măsurile asiguratorii dispuse în cauză. Gheorghe Anghel a fost primar al municipiului Caracal timp de 28 de ani, dintre care 16 ani după 1989. (02.08.2017)
CRAIOVA: Mega-cartierul chinezesc o "teapa" de zile mari. Firma Shandong Ningjian a anuntat ca renunta la proiect Firma Shandong Ningjian din China a promis în urmă cu trei ani că va ridica un cartier în Craiova pe terenul fostei unităţi militare de pe strada Caracal. Investitorul a anunţat astăzi că renunţă la proiect. Societate din China s-a angajat să înceapă lucrările la noul cartier pe 9 martie 2014 şi a promis că o să finalizeze investiţia în doi ani. (02.08.2017)
CARACAL: Fostul primar Gheorghe Anghel, condamnat de Tribunalul Olt la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare Un fost primar al municipiului Caracal, Gheorghe Anghel, a fost condamnat de Tribunalul Olt la o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare cu executare în dosarul privind prejudicierea bugetului local cu circa cinci milioane lei. Gheorghe Anghel a fost primar al municipiului Caracal timp de 28 de ani, dintre care 16 ani după 1989. Ultimul său mandat de primar s-a încheiat în vara anului 2012. (02.08.2017)
CRAIOVA: Alesii locali au aprobat tarifele pentru ridicarea masinilor: "Nu va fi o vanatoare de masini!" CL Craiova a aprobat, în şedinţa de săptămâna trecută, tariful de 300 lei pe vehicul pentru ridicarea maşinilor parcate neregulamentar. Consilierii opoziţiei au pus problema locurilor de parcare, spunând că sunt insuficiente în raport cu numărul mare de maşini, precum şi a cuantumului tarifului care şi acesta ar fi prea mare. Autorităţile locale au arătat că, din contră, tarifele de la Craiova sunt printre cele mai mici din ţară. (31.07.2017)
Primaria CRAIOVA va extinde serele RAADPFL, unde se produc peste jumatate din florile plantate in oras În serele Regiei de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ din Craiova au fost produse în acest an circa 200.000 de flori anuale şi bianuale, ceea ce reprezintă mai mult de jumătate din florile care au fost plantate pentru înfrumuseţarea oraşului, iar regia a demarat procesul de extindere a acestora cu încă patru compartimente, în vederea creşterii producţiei proprii de flori. (31.07.2017)
TARGU JIU: Ce salariu are primarul Marcel Romanescu si cei doi viceprimari În urma aplicării Legii salarizării, de la data de 1 iulie, primarul Marcel Romanescu va avea cel mai mare salariu. Acesta va încasa un salariu brut de 13.050 lei, urmat de viceprimarii Aurel Popescu şi Adrian Tudor, fiecare cu câte 11.600 lei. De asemenea, secretarul primăriei, Grigore Jianu, va avea un salariu de bază de 7630 lei, iar arhitectul şef – 7.200 lei. (28.07.2017)
Stelian Baragan (PSD) a fost ales viceprimar al CRAIOVEI; CL a aprobat tariful de 300 lei/vehicul pentru ridicarea masinilor parcate neregulamentar Consilierul local Stelian Bărăgan (PSD) a fost ales în şedinţa de joi a Consiliului Local, cu majoritate de voturi, în funcţia de viceprimar al Craiovei, funcţie rămasă vacantă după ce Mihail Genoiu a câştigat funcţia de primar la alegerile locale parţiale din iunie. Stelian Bărăgan a fost votat pentru a ocupa această funcţie de 16 consilieri PSD şi ALDE, iar cei patru consilieri PNL au votat împotrivă pe motiv că reprezentanţii PSD Dolj şi-a anunţat candidatul pe postul vacant de viceprimar prin intermediul unei reţele de socializare. (28.07.2017)
Milioane de euro manevrate in Banie: Olguta Vasilescu, prinsa in dosarul "Tel Drum" de la CRAIOVA Dezvăluiri incredibile au fost făcute de jurnaliştii GdS în care arată faptul că: firma „Tel Drum“, a realizat lucrări fără autorizație într-un proiect cu fonduri UE de 8,9 milioane de euro. Olguța Vasilescu, „persoana care face obiectul dosarului“, a devenit între timp deputat și ministru, iar procurorii craioveni au declinat către Parchetul General dosarul. (24.07.2017)
<<   <   pagina 1 din 153   >   >>
 
Informatii din Oltenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(22 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(11 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(6 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(2 raspunsuri
)
Ioan Popa (PNL) Ioan Popa (PNL)
Resita
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Catalin Gheorghe Coman (PSD) Catalin Gheorghe Coman (PSD)
Falticeni
(1 raspuns
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design