Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

CRAIOVA: Proprietarii care isi lasa casele si terenurile in paragina vor plati impozite de cinci ori mai mari Proprietarii care îşi lasă casele şi terenurile în paragina, ar putea să plătească impozite chiar şi de 5 ori mai mari. Exista un proiect de hotărâre privind majorarea cu 500% a impozitului, începând cu anul 2018, pentru unele clădiri şi terenuri situate în Bănie. Casele şi terenurile în paragină au fost deja inventariate de anul trecut, însă proprietarii nu au făcut absolut nimic să remedieze situaţia, iar din 2018 vor plăti impozite de cinci ori mai mari. (28.03.2018)
Primaria CRAIOVA vrea infiintarea unei societati pentru administrarea imobilelor, pe baza de comision Primăria Craiova a propus Consiliului Local înfiinţarea unei societăţi comerciale cu răspundere limitată care să aibă ca obiect principal de activitate administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract. Dacă CL Craiova va vota pentru înfiinţarea respectivei societăţi, aceasta va avea una dintre cele trei denumiri: SC Administrare Imobile Craiova SRL, SC Imo Craiova SRL sau SC Prestări Servicii Craiova SRL, va avea sediul într-un punct termic din cartierul Brazda lui Novac, iar cheltuielile necesare pentru funcţionare vor fi asigurate din bugetul propriu al acestei societăţi. (27.03.2018)
Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
Primaria CRAIOVA transfera catre ANL construirea cartierului de locuinte inceput de firma chineza Shandong Primăria Craiova a decis să transfere către Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) cartierul de imobile început în urmă cu mai bine de trei ani de firma chineză Shandong Ningjian Construction, dar la care aceasta a renunţat anul trecut din lipsă de fonduri. Astfel, ANL urmează să realizeze 1.819 apartamente prin programul de construcţii locuinţe proprietate personală cu credit ipotecar, cu regim de înălţime P + 10 E. (26.03.2018)
A fost inaugurata noua Sala a Sporturilor din TARGU-JIU Noua Sală a Sporturilor din municipiul Târgu-Jiu a fost inaugurată, pe 25 martie, de primarul Marcel Romanescu şi deputatul Victor Ponta, de la eveniment lipsind toţi parlamentarii PSD din judeţ, dar şi autorităţile locale şi judeţene şi prefectul. Alături de primarul municipiului şi de fostul premier, la tăierea panglicii au luat parte şeful Direcţiei Judeţene de Sport (DJS), Horaţiu Gorun, şi preşedintele PNL Gorj, deputatul Dan Vâlceanu. (26.03.2018)
Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis incetarea procesului penal impotriva fostului primar al municipiului CRAIOVA, Antonie Solomon Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis marţi încetarea procesului penal împotriva fostului primar al municipiului Craiova Antonie Solomon, ca urmare a prescrierii faptelor, într-un dosar legat de retrocedarea ilegală a unui imobil. Iniţial, în decembrie 2016, Curtea de Apel Craiova l-a achitat pe Antonie Solomon pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, alături de două angajate din Primăria Craiova, Carmen Liana Grigorie şi Nicoleta Miulescu. (22.03.2018)
Primarul Mihai Genoiu, despre spitalul regional din CRAIOVA: Cel care are o problema este proiectantul Primarul Craiovei, Mihai Genoiu, a declarat, că în cazul spitalului regional din Craiova, în acest moment, problema se află la proiectant şi că va solicita Ministerului Sănătăţii să se recupereze timpul pierdut, subliniind că autorităţile şi-au făcut treaba la timp. Primarul Craiovei a subliniat că, în ceea ce priveşte extinderea utilităţilor până la respectiva suprafaţă de teren, aceasta este obligativitatea furnizorilor de energie electrică şi gaze. (16.03.2018)
Sistemul centralizat de incalzire al orasului CALAFAT a fost distrus in urma cu noua ani. Oamenii isi aduc lemne din Bulgaria ca sa se incalzeasca Sistemul centralizat de încălzire al oraşului Calafat, din Dolj, a fost distrus în urmă cu nouă ani ani, când s-a închis termocentrala oraşului, iar de atunci oamenii au fost nevoiţi să găsească soluţii pentru încălzire, având în vedere că nu există posibilitatea încălzirii cu gaz. Unii şi-au făcut sobe la bloc şi au inventat un sistem cu scripeţi electrici, pentru a putea căra sacii cu lemne la etaj. (05.03.2018)
Presiuni asupra fiicelor primarului municipiului TARGU JIU pentru ca tatal lor sa inchida scolile Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că fetiţele lui îl întreabă de trei seri, atunci când ajunge acasă când închide şcolile. Edilul - şef a spus că s-a pus o presiune asupra fiicelor sale din partea colegelor, pentru a-şi ruga tatăl ca să închidă şcolile. Mai mult decât atât, colegii de clasă ai Alexandrei, fata cea mare a primarului Romanescu, au creat o pagină de o reţea de socializare „O susţinem pe Alexandra pentru ca şcolile să fie închise”. (01.03.2018)
<<   <   pagina 1 din 159   >   >>
 
Informatii din Oltenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design