Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  88,27% (143/162)
2.  Piatra Neamt
  93,75% (45/48)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  80,56% (29/36)
4.  Gherla
  95,00% (19/20)
5.  Pitesti
  66,67% (16/24)
6.  Voluntari
  70,00% (7/10)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  63,64% (7/11)
8.  Hunedoara
  40,00% (4/10)
9.  Galati
  33,33% (4/12)
10.  Bistrita
  66,67% (4/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
SLATINA: Politia locala pregateste amenzi si va ridica caii, magarii, vacile, oile sau caprele de pe domeniul public

Primăria Slatina, prin intermediul Serviciului de Gestionare a Câinilor fără Stăpân, pregătește un regulament prin care se vor captura animalele lăsate libere pe domeniul public. Astfel, caii, măgarii, vacile, oile sau caprele care pasc pe spațiile verzi vor ajunge în adăpostul de la Sărăcești, stăpânii fiind obligați să plătească pentru recuperarea lor, afirma Bogdan Apostoliceanu, directorul Serviciului de Ecarisaj. (18.10.2017)

RAMNICU VALCEA: Primarul Mircia Gutau si-a prezentat realizarile VIDEO In atentia primarului Mircia Gutau par sa fi stat in ultima perioada lucrari ce au vizat infrastructura municipiului: cai de acces, iluminat public, nu mai putin de 5 parcari importante, lucrari de canalizare in cartierele marginase, pe 10 strazi, intretinerea si amenajarea infrastructurii rutiere pe alte zeci de strazi, precum si 4 proiecte majore de investitii prin PNDL2, in proiect aflandu-se si realizarea unei sali de sport si constructia a nu mai putin de 5 blocuri. (17.10.2017)
Primarul municipiului TARGU JIU, Marcel Romanescu, a primit din partea unei persoane cu dizabilitati o pictura pe lemn Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a avut parte de o surpriză când a participat la o manifestare artistică organizată de Centrul „Christian“, pentru persoane cu dizabilităţi. Primarul Marcel Romanescu a primit din partea unei persaoane cu dizabilităţi o pictură realizată de aceasta. Corneliu Negreanu, în vârstă de 63 de ani, i-a oferit primarului lucrarea pe care a realizat-o pe un butuc din lemn luat chiar din Parcul central. (13.10.2017)
Parcare cu 260 de locuri, inaugurata la RAMNICU VALCEA O parcare nouă cu 260 de locuri, amenajată în proximitatea complexului de agrement Ostroveni din Râmnicu Vâlcea, a fost inaugurată pe 11 octombrie de primarul municipiului, Mircia Gutău. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Râmnicu Vâlcea, Daniel Ionescu, investiţia inaugurată miercuri, situată în apropierea ştrandului şi a spaţiilor de picnic din cartierul Ostroveni, este importantă având în vedere dezvoltarea zonei de agrement din sudul municipiului. (12.10.2017)
Primaria RAMNICU VALCEA va reabilita toate locurile de joaca pentru copii Primăria Râmnicu Vâlcea va reabilita până la finalul anului viitor toate locurile de joacă din municipiu şi va amenaja altele noi acolo unde nu există, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Daniel Ionescu. Acesta a precizat că reabilitarea locurilor de joacă din Râmnicu Vâlcea a început anul acesta şi se va încheia până la finalul anului 2018. Până în prezent au fost modernizate sau amenajate complet opt locuri de joacă, iar până la finalul anului, vor mai fi gata încă două, aflate la ora actuală în lucru. (09.10.2017)
Societatea Polaris va ridica gunoiul din TARGU-JIU dupa ce asociatiile de proprietari cu datorii au acceptat sa le achite esalonat Reprezentanţii societăţii Polaris M Holding şi cei ai Primăriei Târgu-Jiu au ajuns, marţi, la o înţelegere cu asociaţiile de proprietari din oraş care înregistrează întârzieri mari la plata facturilor şi în zona cărora a fost sistată ridicarea gunoiului începând cu 1 octombrie, urmând ca datoriile totale de circa 2,5 milioane de lei să fie achitate prin eşalonare. (05.10.2017)
Parcul acvatic din CRAIOVA, inchis la doua luni de la inagurare. Nu au fost trimise pentru analiza probele de apa la Directia de Sanatate Publica Parcul acvatic din Craiova a fost inagurat în urmă cu două luni, însă autorităţile nu au trimis pentru analiză probele de apă la Direcţia de Sănătate Publică, aşa că parcul de distracţii este închis, iar piscinele sunt goale. Water Park-ul din Craiova a costat 24 de milioane de euro (20 de milioane – fonduri europene şi 4 milioane de euro – bani din bugetul local. (02.10.2017)
Politia ancheteaza concursurile de angajari de personal organizate de Primaria MOTRU Politistii gorjeni au descins marti, 26 septembrie, la Primaria Motru, de unde au ridicat mai multe documente legate de concursul organizat in vara pentru angajarea personalului pentru caminul social. Primarul liberal Gigel Jianu spune ca nu are niciun fel de emotie si crede ca la baza controlului oamenilor legii a fost o sesizare facuta de viceprimarul PSD Cosmin Morega. (28.09.2017)
Proiectul pentru selectia unui administrator public al municipiului TARGU-JIU nu a fost aprobat de consilierii locali Proiectul primarului municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, de recrutare a unei persoane care să ocupe postul de administrator public al oraşului nu a fost aprobat, în cadrul şedinţei Consiliului Local, fiind înregistrate cinci voturi pentru, unul împotrivă şi 15 abţineri. Primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a afirmat că în continuare consideră necesară numirea unei persoane în funcţia de administrator public al oraşului. (26.09.2017)
Primaria CRAIOVA achizitioneaza cinci autobuze noi pana la sfarsitul anului Municipalitatea craioveană încheie săptămâna viitoare contractul subsecvent cu firma poloneză Solaris pentru achiziţia a cinci autobuze noi, a căror valoare se ridică la aproximativ 5 milioane de lei, a anunţat administratorul public Sorin Manda. Acesta a precizat că termenul de livrare a autovehiculelor este de 90 de zile de la parafarea contractului, iar Regia de Transport Craiova e pregătită să lanseze pe SEAP licitaţia pentru achiziţia de autobuze second-hand, pentru care a făcut rectificare la bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2017. (14.09.2017)
<<   <   pagina 1 din 154   >   >>
 
Informatii din Oltenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(30 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(18 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(12 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design