Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  89,92% (116/129)
2.  Piatra Neamt
  94,74% (90/95)
3.  Cluj Napoca
  35,17% (83/236)
4.  Gherla
  93,75% (15/16)
5.  Timisoara
  61,90% (13/21)
6.  Pitesti
  38,46% (10/26)
7.  Voluntari
  69,23% (9/13)
8.  Bucuresti - Sect. 4
  20,00% (7/35)
9.  Bacau
  45,45% (5/11)
10.  Galati
  20,00% (4/20)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
BUZAU: Cetatenii de pe strada Marghiloman, chemati la Primarie sa isi spuna pasurile

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, inaugurează astăzi seria întâlnirilor promise cetăţenilor oraşului. Primii convocaţi la dezbatere sunt buzoienii care locuiesc pe strada Alexandru Marghiloman. Ei vor discuta neajunsurile pricinuite locuinţelor din cauza traficului rutier intens de pe această arteră buzoiană. (21.03.2017)

BRAILA: Femeie condamnata la inchisoare dupa ce a fost parata de vecini ca nu plateste impozit pentru locuinta inchiriata Maria Avram, o brăileancă în vârstă de 59 de ani, a fost condamnată recent la o pedeapsă de 8 luni de închisoare cu suspendare pentru că n-a plătit impozit după ce şi-a închiriat apartamentul. Totodată, femeia trebuie să presteze 60 zile de muncă în folosul comunităţii. Nu s-a făcut recurs, astfel că sentinţa a rămas definitivă. (09.03.2017)
VIDEO Brailean filmat pescuind cu undita haine de pe balconul unui vecin aflat la un etaj inferior Poliţiştii din municipiul Brăila s-au autosesizat şi au investigat un potenţial furt filmat într-un cartier al oraşului. Un bărbat aflat la etajul 4 al unui bloc din Brăila, aflat în cartierul Obor, încearcă să fure o pereche de pantaloni puşi la uscat la etajul 2 al aceleiaşi clădiri, folosind o lansetă de pescuit. Filmuleţul a devenit în scurt timp viral şi toată lumea s-a amuzat de situaţie. (23.02.2017)
Edilul FOCSANIULUI, avertisment de la populatie: "Cum ati sarit cartierul nostru, asa sarim si noi la plata impozitelor" Locuitorii de pe o stradă din municipiul Focşani spun că au fost nevoiţi să închirieze un utilaj pentru a deszăpezi artera de circulaţie. Strada Dr. Telemac, pe care se află şi Inspectoratul Şcolar Vrancea, a fost sărită de la deszăpezire de către Primăria Focşani. Timp de o săptămână, locuitorii din zonă s-au descurcat foarte greu şi nu au putut să-şi scoată maşinile din nămeţi. (17.01.2017)
Clujul, dupa zece ani de haos urbanistic: Trebuie sa credem intr-o gandire strategica, considera arhitectul Szabolcs Guttmann Ultimii zece ani din punct de vedere urbanistic au fost destul de haotici pentru municipiul Cluj-Napoca, consideră arhitectul Szabolcs Guttmann, președinte al Ordinului Arhitecților din România Filiala Transilvania. Acesta spune că obiceiul haotic a fost moștenit din 1990 și este o problemă a multor orașe din România, problemă propagată și la nivelul orașului Cluj-Napoca, din lipsa unor strategii de dezvoltare bine gândite. Pentru o dezvoltare de tip strategic este nevoie nu doar de bani, spune arhitectul Szabolcs Guttmann, ci și de o politică la nivel ministerial și de o echipă la nivel administrativ. Aceste pârghii îi lipsesc încă Românei și, implicit, Clujului. (16.01.2017)
Un ploiestean deszapezeste contra-cost masinile comozilor Un ploieștean cu inițiativă a hotărât să facă bani de pe urma zăpezii și a proprietarilor de mașini prea comozi să-și deszăpezească singuri autovehiculele din parcare. Tiberiu, căci așa se numește persoana care răspunde la numărul de telefon din afișele lipite la intrările mai multor blocuri de pe Șoseaua Vestului susține că miercuri a reușit să strângă 70 de lei deszăpezind mașini. (12.01.2017)
BRAILA: Un cetatean de 47 de ani protesteaza alergand in jurul primariei la -15 grade Celsius. "Nu vreau ca fiica mea sa ma acuze c-am fost las“ Costel Mărgărit un brăilean în vârstă de 47 de ani protestează într-un mod inedit împotriva majorării taxei de salubritate în municipiu cu 54%, ca urmare a impunerii unei taxe de mediu de 80 lei pentru fiecare tonă de deşeuri dusă la groapa ecologică a oraşului. Protestatarul aleargă timp de două ore pe zi pe o alee de lângă Primărie, purtând pancarte prin care acuză administraţia că nu a făcut nimic pentru colectarea selectivă a deşeurilor. (11.01.2017)
Primaria ALBA IULIA a incasat 240 de lei de la un comerciant pentru un spatiu in "piata temporara", iar acesta s-a ales cu marfa confiscată si cu amenda de 5.000 de lei VIDEO Toader Rovin, un bărbat din Poiana Vadului, care a plătit 240 de lei Primăriei Alba Iulia pentru a vinde în ”piața temporară” de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor (parcarea pentru autocare), s-a ales cu amendă de 5.000 de lei și cu brazii confiscați, după un control al polițiștilor îmbrăcați în civili. In prealabil, Primaria l-a asiugurat ca "totul este in regula". (20.12.2016)
Protest la Cluj "Bocule, nu uita, Feleacu nu-i ograda ta!" - VIDEO Intre 300 si 500 de persoane din comuna clujeană Feleacu, de lângă Cluj-Napoca, au protestat, duminică, față de amplasarea de către CNADNR a unor separatoare de benzi pe DN1E60. Oamenii sunt nemulţumiţi pentru că sunt împiedicaţi să ajungă la gospodăriile lor, dar şi din cauza neretrocedării a circa 600 de hectare de livezi, aflate pe teritoriul municipiului Cluj. Primarul comunei Feleacu, Gabriel Costea, a declarat, pentru sursa citată, că pe lângă problema drumului, din cauza căruia oamenii nu au acces la proprietăți, mai e și problema nerestituirii a 600 de hectare de teren. (27.11.2016)
VIDEO Interventie a jandarmilor la finalul unei piese de teatru in aer liber, pe motiv ca actorii au folosit cuvinte jignitoare Un echipaj de jandarmi a intervenit la finalul unei piese de teatru jucată, duminică, în aer liber, în Piaţa Unirii din Iaşi, şi le-a cerut celor doi actori care întruchipaseră o fostă profesoară nemulţumită de pensia mică şi un jandarm să se legitimeze, pe motiv că au folosit cuvinte jignitoare în timpul reprezentaţiei. Un echipaj de jandarmi a intervenit la finalul unei piese de teatru jucată, duminică, în aer liber, în Piaţa Unirii din Iaşi, şi le-a cerut celor doi actori care întruchipaseră o fostă profesoară nemulţumită de pensia mică şi un jandarm să se legitimeze, pe motiv că au folosit cuvinte jignitoare în timpul reprezentaţiei. (10.10.2016)
<<   <   pagina 1 din 221   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Emil Boc (PNL) Emil Boc (PNL)
Cluj Napoca
(20 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(20 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(11 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(9 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(8 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Cosmin Necula (PSD) Cosmin Necula (PSD)
Bacau
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design